Találatok a következő kifejezésre: Babát tervezünk férjemmel, de 5 (2 db)

A minimális várakozási idõre a 3 hónapot szokták javasolni.
Nekem azt javasolta az orvosom, hogy min. 6 hónapot várjunk...
Attól függ, mennyire sürgõs a gyermekvállalás. Én is szedtem fogamzásgátlót, de én 2 évet vártam vele, és egyáltalán nem bántam meg, most már 2 éves a kisfiam, de gyönyörû gyermek, és ami a legfontosabb, hogy komplikációmentes terhességem volt, és egészséges, úgyhogy ha ennyit nem is akartok várni, fél évet minimum javasolnék, az öt év miatt.
Nekem a dokim azt mondta, hogy a mai fogamzásgátlók annyira alacsony hormontartalmúak, hogy akár azonnal lehet próbálkozni. De a biztonság kedvéért 3 hónapot vártunk.

A babám mellé tervezünk majd kistesot és most lakásvétel elött állunk, mi lenne jobb 2 vagy 2, 5 szobás lakást venni? A férjem nagyon 2, 5-es akar de én félek a sok fütés számlátol, mennyivel több a 2, 5es ben a füttés (pécs)?

Pécsen panel lakást szeretnénk persze én is tudom hogy jobb a nagyobb lakás de félek hogy nem tudnánk fizetni a fütést ha sokkal több a 2 szobásba 23 melegvizzel,mennyi lehet a 2,5es-ben?a fiam most 5 honapos de 2-3 éven belül szeretnénk tesot neki ha most veszünk lakást és igénybe veszünk hitelt akkor egy darabig nem tudunk másikat venni igy nagyon nehéz a döntés.

Legjobb válasz: Szerintem amennyivel több a rezsi, annyival több a nyugalom a gyerekek körül. Késõbb tudnak külön szobában lenni, ez jó néhány év mulva nagy áldás! Fõleg ha ellenkezõ nemüek lesznek...igaza van a férjednek. És egy darabig ugysem tudtok majd váltani. Elég lesz azt fizetni.:)

Szerintem amennyivel több a rezsi, annyival több a nyugalom a gyerekek körül. Késõbb tudnak külön szobában lenni, ez jó néhány év mulva nagy áldás! Fõleg ha ellenkezõ nemüek lesznek...igaza van a férjednek. És egy darabig ugysem tudtok majd váltani. Elég lesz azt fizetni.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!