Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk. van egy 3 éves (3 db)

Olyan kérdésem volna van itt olyan anyuka akinek 3 gyermeke van? Mennyire nehéz? Nekem van egy 4.5 éves és egy 12 hós lánykám. De szeretnénk 3 babát. Szerintetek?

Legjobb válasz: nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.

nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszodat!! Nem tudom nekünk is mikor sikerül majd mert 1 évig fogamzásgátlót szedtem most hagytam abba... Reméljük hamar sikerül majd meg hát az a 9 hónap még a pociban lehet hogy lesz addigra 2 -2.5 éves is a kicsi majd... Hát remélem minden jó lesz... Most is nehéz kicsit a nagyobbikkal sokkal több figyelmet kér mint eddig bármikor!!!

3-4 gyerekes anyukák! Nagyon megterhelő a több gyerek fizikailag és anyagilag? Nekem két fiam van.10 és 4 éves. Szeretnénk még egy babát.

Legjobb válasz: nekem három gyerekem van (5,5 és 3 éves, ill. 3 hónapos). anyagilag egyelõre annyira nem megterhelõ, egymás ruháit tudják használni a nagyok, és maradt sok a kicsinek is róluk, de több helyrõl kaptam is ruhákat. fizikailg elég nehéz, mert a két nagyobb egymásra rossz hatással van, égetõ rosszaságok tudnak lenni, így amikor a kicsivel fogllakozom, akkor izgulok, hogy mire megyek vissza... ha oviban vannak akkor jól bírható, de a két nagyobb után (fiúk) rengeteget kell pakolni, takarítani, mert rendetlenek. neked mivel nagyobb korkülönbség lesz, talán könnyebb lesz ha 3-an lesznek. egy 10 évessel már sokmindent meg lehet beszélni, még segíteni is tud. szerintem HAJRÁ! sok sikert és kitartást!! én nem bántam meg egy percig sem, hogy hárman lettek, fõleg, hogy a legkisebb egy tündéri kislány. :)

nekem három gyerekem van (5, 5 és 3 éves, ill. 3 hónapos). anyagilag egyelõre annyira nem megterhelõ, egymás ruháit tudják használni a nagyok, és maradt sok a kicsinek is róluk, de több helyrõl kaptam is ruhákat. fizikailg elég nehéz, mert a két nagyobb egymásra rossz hatással van, égetõ rosszaságok tudnak lenni, így amikor a kicsivel fogllakozom, akkor izgulok, hogy mire megyek vissza... ha oviban vannak akkor jól bírható, de a két nagyobb után (fiúk) rengeteget kell pakolni, takarítani, mert rendetlenek. neked mivel nagyobb korkülönbség lesz, talán könnyebb lesz ha 3-an lesznek. egy 10 évessel már sokmindent meg lehet beszélni, még segíteni is tud. szerintem HAJRÁ! sok sikert és kitartást!! én nem bántam meg egy percig sem, hogy hárman lettek, fõleg, hogy a legkisebb egy tündéri kislány. :)
Nálunk 4 gyerek van. Nem tartozunk a gazdagok közé, de azért mindent, amire szükség van, megkapnak a gyerekek. A picire nem sokat költök, csak tényleg a legszükségesebb dolgokat veszem - pelus, popsitörlõ, néhány body - újonnan, a ruhákat a turiban. sokkal szebb és egyedibb, jobb minõségû ruhákat tudok ott venni, mint a boltokban. 6 hónapig szoptattam, így addig neki nem kellett külön kajára költeni. Családi házban lakunk, nagy a kert, így sok mindent meg tudunk termelni, amire szükségünk van (és azt is tudom, hogy mit eszünk). Sajnos a babakocsit, a kiságyat stb. már elajándékoztam a nagyok után, így azokat meg kellett venni, de nagyon jó áron tudtunk venni szinte újat a tesz-veszen. Hogy fikailag mennyire fárasztó? Nem hinném, hogy 3-mal sokkal nehezebb, mint 2-vel. Mondjuk nálunk a pici és a nagyok között 16, 13 és 10 év van.. Ahogy így visszaemlékszem, hogy amikor még csak a nagyok voltak meg, - és köztük csak 3 év van - valahogy mindig bírtam. Pedig nem volt soha segítségem, mindent egyedül kellett mellettük is elvégeznem. ( a férjem állandóan úton van, így nem tud sokat besegíteni)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.Gratulálok a gyerekekhez.Nagyon szeretnénk egy kislányt a fiúk mellé, de ha megint kissrác lenne az sem baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!