Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk. van egy 3 (5 db)

3-4 gyerekes anyukák! Nagyon megterhelő a több gyerek fizikailag és anyagilag? Nekem két fiam van.10 és 4 éves. Szeretnénk még egy babát.

Legjobb válasz: nekem három gyerekem van (5,5 és 3 éves, ill. 3 hónapos). anyagilag egyelõre annyira nem megterhelõ, egymás ruháit tudják használni a nagyok, és maradt sok a kicsinek is róluk, de több helyrõl kaptam is ruhákat. fizikailg elég nehéz, mert a két nagyobb egymásra rossz hatással van, égetõ rosszaságok tudnak lenni, így amikor a kicsivel fogllakozom, akkor izgulok, hogy mire megyek vissza... ha oviban vannak akkor jól bírható, de a két nagyobb után (fiúk) rengeteget kell pakolni, takarítani, mert rendetlenek. neked mivel nagyobb korkülönbség lesz, talán könnyebb lesz ha 3-an lesznek. egy 10 évessel már sokmindent meg lehet beszélni, még segíteni is tud. szerintem HAJRÁ! sok sikert és kitartást!! én nem bántam meg egy percig sem, hogy hárman lettek, fõleg, hogy a legkisebb egy tündéri kislány. :)

nekem három gyerekem van (5, 5 és 3 éves, ill. 3 hónapos). anyagilag egyelõre annyira nem megterhelõ, egymás ruháit tudják használni a nagyok, és maradt sok a kicsinek is róluk, de több helyrõl kaptam is ruhákat. fizikailg elég nehéz, mert a két nagyobb egymásra rossz hatással van, égetõ rosszaságok tudnak lenni, így amikor a kicsivel fogllakozom, akkor izgulok, hogy mire megyek vissza... ha oviban vannak akkor jól bírható, de a két nagyobb után (fiúk) rengeteget kell pakolni, takarítani, mert rendetlenek. neked mivel nagyobb korkülönbség lesz, talán könnyebb lesz ha 3-an lesznek. egy 10 évessel már sokmindent meg lehet beszélni, még segíteni is tud. szerintem HAJRÁ! sok sikert és kitartást!! én nem bántam meg egy percig sem, hogy hárman lettek, fõleg, hogy a legkisebb egy tündéri kislány. :)
Nálunk 4 gyerek van. Nem tartozunk a gazdagok közé, de azért mindent, amire szükség van, megkapnak a gyerekek. A picire nem sokat költök, csak tényleg a legszükségesebb dolgokat veszem - pelus, popsitörlõ, néhány body - újonnan, a ruhákat a turiban. sokkal szebb és egyedibb, jobb minõségû ruhákat tudok ott venni, mint a boltokban. 6 hónapig szoptattam, így addig neki nem kellett külön kajára költeni. Családi házban lakunk, nagy a kert, így sok mindent meg tudunk termelni, amire szükségünk van (és azt is tudom, hogy mit eszünk). Sajnos a babakocsit, a kiságyat stb. már elajándékoztam a nagyok után, így azokat meg kellett venni, de nagyon jó áron tudtunk venni szinte újat a tesz-veszen. Hogy fikailag mennyire fárasztó? Nem hinném, hogy 3-mal sokkal nehezebb, mint 2-vel. Mondjuk nálunk a pici és a nagyok között 16, 13 és 10 év van.. Ahogy így visszaemlékszem, hogy amikor még csak a nagyok voltak meg, - és köztük csak 3 év van - valahogy mindig bírtam. Pedig nem volt soha segítségem, mindent egyedül kellett mellettük is elvégeznem. ( a férjem állandóan úton van, így nem tud sokat besegíteni)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.Gratulálok a gyerekekhez.Nagyon szeretnénk egy kislányt a fiúk mellé, de ha megint kissrác lenne az sem baj.

Olyan kérdésem volna van itt olyan anyuka akinek 3 gyermeke van? Mennyire nehéz? Nekem van egy 4.5 éves és egy 12 hós lánykám. De szeretnénk 3 babát. Szerintetek?

Legjobb válasz: nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.

nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszodat!! Nem tudom nekünk is mikor sikerül majd mert 1 évig fogamzásgátlót szedtem most hagytam abba... Reméljük hamar sikerül majd meg hát az a 9 hónap még a pociban lehet hogy lesz addigra 2 -2.5 éves is a kicsi majd... Hát remélem minden jó lesz... Most is nehéz kicsit a nagyobbikkal sokkal több figyelmet kér mint eddig bármikor!!!

Van egy 9 hónapos kisfiam és szeretnénk egy második babát. Ezzel nincs is semmi probléma csak nekem van egy félelmem. Az elsőt csak 3 hónapig tudtam szoptatni mert a stressztől elment a tejcim. Vajon?

A másodikat is csak 3 hónapig tudom majd szoptatni, vagy ez nincs összefüggésben?

Legjobb válasz: Szerintem ne parázz!Semmi összefüggés!Tessék pozitivan gondolkodni!Persze,hogy tudod szoptatni!Ha meg nem akkor is szuper anyuka vagy,tápszeres babák is makk egészségesek!

Szerintem ne parázz!Semmi összefüggés!Tessék pozitivan gondolkodni!Persze, hogy tudod szoptatni!Ha meg nem akkor is szuper anyuka vagy, tápszeres babák is makk egészségesek!
Én is hasonló cipõben járok. Én is csak a szoptatástól félek a másodikkal. De én elhatároztam, hogy még terhesség alatt felkeresek egy szoptatási tanácsadót, mert még egyszer azt a szenvedést nem csinálom végig. Rossz volt nekem is meg a babónk is. Én folyton tiszta ideg voltam, mert meg voltam gyõzõdve róla, hogy nem eszik eleget. Persze nem így volt. Másfél hónapos korára teljesen befuccsolt a szopizás. Utána fejetem, de az is kész rémálom volt. Szóval én ezt nem akarom még egyszer. Meg szerintem a másodikkal amúgyis ügyesebb az ember. Több a tapasztalat.
Miért ne tudnád szoptatni? Az elsõnél a stressz miatt ment el a tejed, ahogy írod, tehát a szervezeted tudja a dolgát. Nekem az elsõt sajnos fél évig sikerült csak szoptatni, mert akkor még nem támogatták ennyire a szoptatást. A kicsiket meg majdnem 2 évig.. Ha bízol magadban és elhiszed, hogy sikerülni fog, akkor minden rendben lesz. A legfontosabb azonban az önbizalom. Én például a a kicsiknél még cumisüveget se vettem, mert annyira tudtam, hogy szoptatni akarok és tudok is majd. Bejött:) )))
Az elsõt én is 3 hónapig szoptattam hasonló okok miatt mint te. A másodikat 15 hónapig és akkor is azért hagytuk abba mert már kezdett vetkõztetni. Kár már most ezen idegeskedned, sikerülni fog biztosan.
Ha egyszer tudod a kérdésedre a választ, akkor miért stresszelsz?
hát akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Megvettem a tesztet, Gábrilet, de nem szeretnék csalódni. Máskor is késett már 3-4 napot, de nem fájt 10 napot elõtte a cicim. Viszont a hõm nem emelkedik :(
Szia! A teszt mond biztosat, sõt még az sem. Várj 1-2 napot, ha nem jön meg tesztelj nyugodtan, és ne foglalkozz a hõddel. Hõemelkedés nem úgy jelentkezik terhesség esetén, hogy mindenképp 37 felett van, ami orvosilag már hõemelkedésnek minõsül, hanem ha például 35, 4 az alaphõd, akkor egy 36-36, 6-ra felmegy terhesség esetén. Persze vannak kirívó példák, ahol nem emelkedik a testhõmérséklet. A testhõ napi pontos méréséhez nagy önfegyelem és türelem szükséges, ezért is csalóka. Szurkolok és várom az eredményed :) :)
Tesztelj nyugodtan, bármi is legyen úgy is kiderül. Egy tesztel semmit se veszítesz. Remélem babás vagy! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, várok egy-két napot és megcsinálom a tesztet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!