Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk. van egy (61 db)

Babót szeretnénk! Van egy olyan érzésem, hogy van a pocakomban babóka, ez lehetséges?

Illetve fáj a mellem, jöv??hétre nem várom, ma reggel hányingerem volt. Sárgás higabb folyásom volt a hét elején, és olyan is volt, amikor teljesen száraz voltam! Ez jó jel?

Legjobb válasz: Ez sok mindent jelenthet!Csinálj egy tesztet.Szerintem.Drukkolok.:)

Ez sok mindent jelenthet!Csinálj egy tesztet.Szerintem.Drukkolok.:)
Igen, lehetséges, én is éreztem, ma reggel pozitívat teszteltünk. Nekem nem volt semmiféle tünetem, csütörtökre vártam, de nem jött meg. Drukkolok, hogy sikerüljön:)
Szia én is drukkolok korai még de ha nem jön meg utánnavalónap csinálj remélem + lesz ebben a hónapban záporoznak a kétcsikos tesztek!!!
Utolso vagyok én is + at teszteltem és megéreztem hogy baba van és kedden és szerdán zebrás tesztem lett..:-)) Hétfõn kellett volna nem megjönnie és nem is jött másnap s harmadnap kétcsikos teszt.:-)tunetem annyi hogy eszek-alszok semmihez nincs erõm nagyon kóma vagyok és a cickók leszakadnak...és nõttek de az jó...
Szerintem ha ilyen korán tesztelnél akkor biztos, hogy nem mutatna ki semmit majd akkor csinálj tesztet ha nem jön meg! De megy a drukk a babóhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem én is + fogok tesztelni! Gratulálok a babóhoz:-) és jó egészséget nektek!
Utolso vagyok biztos vagyok benne nagyon szoritok majd ird ide a kérdéshez hogy mi lett megy a drukk meg a gólya!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy! Írok majd!

Szeretnénk párommal még egy babát, már van egy 1, 5 éves kislányunk, de nemrég derült ki hogy epekövem van. Szerintetek ettől vállalhatok babát?

Attól félek ha n? a poci akkor elmozdul a k?. De nem merem megm?ttetni.

Legjobb válasz: az elsõ szülésem után 4 héttel volt az elsõ epeköves rohamom, a szigorúan betartott diéta ellenére 2 héttel késõbb már napi szinten görcsöltem, a tejem elment. Sürgõsséggel kaptam idõpontot a mûtétre, kevesebb, mint 24 órát voltam a kórházban és 3 nappal a mûtét után már emelgettem a babát. A következõ terhességemnél pedig baromi boldog voltam ,hogy legalább ezzel nem kell már foglalkoznom, ez nem okozhat galibát. A terhesség egyébként felerõsíti a tüneteket, nem hiszem, hogy jó érzés terhesen görcsölni. Mielõbb legyél túl rajta, és jöhet a következõ baba! Nem érdemes halogatni, magától nem szívódik fel a kõ, tenned kell ellene.

az elsõ szülésem után 4 héttel volt az elsõ epeköves rohamom, a szigorúan betartott diéta ellenére 2 héttel késõbb már napi szinten görcsöltem, a tejem elment. Sürgõsséggel kaptam idõpontot a mûtétre, kevesebb, mint 24 órát voltam a kórházban és 3 nappal a mûtét után már emelgettem a babát. A következõ terhességemnél pedig baromi boldog voltam , hogy legalább ezzel nem kell már foglalkoznom, ez nem okozhat galibát. A terhesség egyébként felerõsíti a tüneteket, nem hiszem, hogy jó érzés terhesen görcsölni. Mielõbb legyél túl rajta, és jöhet a következõ baba! Nem érdemes halogatni, magától nem szívódik fel a kõ, tenned kell ellene.
Szia! Nekem 4 hónapos volt a kicsi, mikor hatalmas görcsök közepette kiderült, hogy epeköveim vannak. Több hónapos várólista stb. Mindegy úgy, hogy szoptattam 1 hónap szigorú zsírszegény diéta ellenére is görcsöltem, félig-meddig ismerõs és maszek úton meg mûtöttek. Már másnap amikor szoptathattam, behozták a fiam és cicire raktam :) már a mûtét után 2 nappal emelgettem és elláttam. Hála az égnek azóta is tudok szoptatni, holnap lesz 10 hónapos. Szerintem se vágj bele úgy, hogy ott a kõ, maga a mûtét nem egy nagy durranás. Mi lassan tervezzük a másodikat, az biztos, hogy nem fogom végig görcsölni :) )
egy ismerõsöm végig kínlódta a terhességét, mert folyton begörcsölt az epéje.Félt nehogy beinduljon a szülése, alig bírt bármit is enni, szóval szörnyû volt.Epekõve volt, szülés után megmûtötték.Én nem vállalnék így babát, elõbb rendezném ezt a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Akkor csak rá kellene szánnom magam.
Fontos lenne hogy megmûtsenek még az újabb baba elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Azt hiszem nincs más választásom, ezért megmûttetem magam. Utána jöhet a második baba:)

36 évesen újra szeretnénk babát. Már van egy 16 éves fiam. Nem túl késő már a teherbeeséshez? Sokkal nehezebb mint 20 évesen?

Mit tehetnék, h minél hamarabb termes maradjak?uvu mikroszkopott már vettem,és vitamint is szedek.nem dohányzom, iszom stb.

Legjobb válasz: Én 38 vagyok és mi is a második gyereket szeretnénk már négy hónapja de reméllem össze jön hamarosan.Az elsöt 24éves koromba szültem és akkor is akcióztunk egy pár hónapig.Sajnos ez a dolog nem rendelésre jön.Fel a fejjel nem vagyunk öregek.

Én 38 vagyok és mi is a második gyereket szeretnénk már négy hónapja de reméllem össze jön hamarosan.Az elsöt 24éves koromba szültem és akkor is akcióztunk egy pár hónapig.Sajnos ez a dolog nem rendelésre jön.Fel a fejjel nem vagyunk öregek.
Szia!Én 24 vagyok, a párom 38, mi 2 éve próbálkozunk, neki már van 3 nagy fia.Tudom hogy jóval fiatalabb vagyok, remélem nem baj hogy írok.Nem késõ, de egy genetikai viszgálatra ha már babós leszel, számíthatsz.Azt viszont már te döntöd el, hogy mit használsz a teherbeeséshez, de szerintem szabadon kéne egymást szeretnetek pár hónapig, mindenféle mikroszkóp, és bizgentyû nélkül, mert ezekbe belecsavarodik az ember.Volt méhen kívülim, volt spontán vetélésem kaparás nélkül, de eszemben sincs ovul tesztet, mikroszkópot, meg ilyeneket venni.Most meg késik 4 napja....:-)A teherbeesési ráta tény, hogy 30 felett drasztikusan csökken, de ez mkinél más és más, lehet hogy nektek már az elsõ hónapban összejön.Én nem használnám a kütyüket, mert önkéntelen csak ezekkel fogsz foglalkozni, és teljesen rágörcsölsz a dologra, és attól nem fog összejönni.Bízz a férjedben, magadban, és abban hogy képes vagy megfoganni, ahogy sikerült anno is.Ha akkor ment, most is menni fog!Sok szerencsét kívánok:Egy öreg harcos:)

Előbb utóbb szeretnénk a párommal babát, de van egy bánatom! Nagyon kicsi a mellbimbóm. Tudok így majd szoptatni?

Kosárban kb 70,75B melltartókat hordok, de a mellbimbóm mérete kb széltében fél cm, kifelé dudorodó mérete kb 3mm lehet! Azon aggódom nem fogok majd tudni szoptatni! Tudom hogy fog majd a terhesség alatt n?ni valamennyit, de vajon eleget a szopizáshoz?

Legjobb válasz: Ha mashogy nem, bimbovedovel fogsz tudni szoptatni. A bimbovedo a sebes mellre, es az ilyen problemara mint a tied is lett kitalalva. Valakinek pedig kepzeld, hogy befele no a mellbimboja, nekik is van bimbokiemelo. Ezmiatt ne aggodjal, en is bimbovedot hasznaltam, mar a korhazban vetettek velem, szerencsere az egyik super regi szuleszno eszrevette a bajt, folyt a tej a mellembol, de a baba nem tudta bekapni, hiszen nem volt mit. Csak amikor hideg van, akkor emelkedik ki az en bimbom is. Ne aggodj ezen, tenyleg ne!!!

Ha mashogy nem, bimbovedovel fogsz tudni szoptatni. A bimbovedo a sebes mellre, es az ilyen problemara mint a tied is lett kitalalva. Valakinek pedig kepzeld, hogy befele no a mellbimboja, nekik is van bimbokiemelo. Ezmiatt ne aggodjal, en is bimbovedot hasznaltam, mar a korhazban vetettek velem, szerencsere az egyik super regi szuleszno eszrevette a bajt, folyt a tej a mellembol, de a baba nem tudta bekapni, hiszen nem volt mit. Csak amikor hideg van, akkor emelkedik ki az en bimbom is. Ne aggodj ezen, tenyleg ne!!!
Ugyanolyan eséllyel indulsz szoptatás terén, mint a többi nõ, legyen kicsi, vagy nagy a mellbimbó. Nekem például átlagos méretûek voltak, terhesség alatt nõttek, így inkább már a nagy kategóriába sorolnám. A mellem is nõtt 75Brõl 85Dre, de a mellbimbóim is követték az arányt. (Megjegyzem, nekem a kisebb bimbó jobban tetszett, de nem is ez itt a lényeg.) Ennek ellenére nem tudok szoptatni, a tejem eleve nem indult be szülés után, csak hetekkel késõbb és akkor is csak minimális mennyiség volt. A sok erõltetéstõl pedig (mert ugye a babát folyamatosan pakoltam cicire, hogy attól majd beindul, illetve több tejem lesz) a babó úgy megutálta a cicit, hogy öröm nézni. Ha tényleg éhes volt, akkor elég volt, hogy megérezte a cicit, amikor rá akartam rakni és már éktelen ordításban tört ki, nem is volt hajlandó a szájába venni egy idõ után. Jól lakottan elcumizgatott rajta, de semmi több. Szóval ennyit errõl...
Nekem a terhesség végére kb. 3-szorosára nõtt a mellbimbóm. Szóval lehet, hogy nem is lesz szüksége bimbókiemelõre.
utolsó válaszoló vagyok, nem a méret a lényeg<70-75>én is.
Ne aggódj ezen rólam már a kórházban is lemondtak, hogy ilyenn mbimbóval nem lehet, na hát lehet!!! sok múlik a te kitartásodon na meg persze a megfelelõ bimbóvédõn.9 hós még mindig szoptató anyuka.
Elõzõ válaszolónak: igen ezt az oldalt én is böngésztem. A másik szlogen pedig, hogy nincs rossz mell:) Vagyis gyakorlatilag ugyanazt jelenti mind a kettõ, ezek megnyugató dolgok. De írjon még más is, akinek ilyen tapasztalata van!
Van egy barátnõm befeleforduló bimbókkal. Azt mondta, két hétig kínlódott, de aztán a gyerek rájött a "dologra", utána két évet és nyolc hónapot szoptatta. Most a második gyerekét szoptatja. A legújabb szlogen: mindenféle mell alkalmas a szoptatásra. Lásd: http://www.lll.hu. Itt érdemes szoptatással kapcsolatban böngészni.
Elõzõ vagyok: nõ egyébként valamennyit terhesség alatt a bimbó is vagy csak a mell?
Nekem is egész picike és bimbóvédõvel szopizunk már 6 hónapja :)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon örülök!:) A méret egyébként csak a bimbóra vonatkozik, nem az egész udvarra! Húh...:) az nagyon durva lenne...:)
Nagyon örülök ennek a kérdésnek, mindenki nagyon megnyugtató és hasznos válaszokat írt! Várjuk még a többit is! Köszi csajok! (Én nem a kérdezõ voltam)
Nekem is hasonlóan mini volt a cicim, és az egyik bimbóm befeléforduló. Na, a terhesség alatt a mérete szinte nem is nõtt, csak amikor szülés után beindult e tejtermelés. Nem kellett bimbóvédõ se, a lányom 10 és fél hónapos korig szopizott, az elsõ 6 hónapban csak tejcsit kapott, és akkor mellette még hordták is a tejet egy fiúcskának. Szóval a kicsi mell nem jelent feltétlenül kudarcot, a bimbód kicsi méretén meg a bimbóvédõ segít.
Szia! A méretek, amiket írtál, az egész mellbimbódra vonatkoznak bimbóudvarral együtt (sötétebb rész), vagy csak a kiemelkedõ középsõ rész, maga a bimbó? A szoptatásnál lényegtelen a bimbó mérete, mert a bimbóudvart kapja be a baba és azt feji ki. A mellbimbó pedig hihetetlen mértékben meg tud nyúlni. De nem alapból, ehhez kell a terhesség is. Igen, terhesség alatt sokat változik a mellbimbó, nõ a közepe és a bimbóudvar is. Szóval ne izgulj, alkalmas leszel a szoptatásra.
A kérdező hozzászólása: Ah, ez egészen megnyugtató!:) Köszönöm!
Én is ilyen cipõben járok. Alapjáraton nem emelkedik ki, csak ha víz éri, érintés, vagy fázok stb...és akkor sem túl nagy. Kiváncsi lennék, hogy miért lehet ez. Én is gondolkoztam már sokat ezen, hogy hogy fogok tudni idõvel szoptatni. Írjon más is, aki ilyen helyzetben van, nagyon szívesen olvasnék sok választ és tapasztalatot, és valószínû a kérdezõ is.
A kérdező hozzászólása: A középsõ kiemelkedõ részre gondolok, ahogy Te fogalmaztál.

Szoptatok még egy nap 2-3x! Nem védekezünk, szeretnénk még egy babát! Ma van a 34. nap, csináltam már tesztet 2 napja, az nega lett! Mikor teszteljek újra?

Reménykedjek vagy lehet, hogy csak még ennyire rendszertelen?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád? egyáltalán nem biztos, hogy van peteérésed, függetlenül, hogy menstruálsz.

Mennyi idõs a babád? egyáltalán nem biztos, hogy van peteérésed, függetlenül, hogy menstruálsz.
Nem sok TEHÉN van már??? MIVAN???
Állj már le! Örülj a babádnak akit még csak szoptatsz! Fogadd el, hogy negatív a teszt és gondoskodj a gyermekedrõl inkább, ne pedig azon lovagolj hogy kell egy másik!
Hm, ha még szoptatsz, tényleg nem lenne jó egy újabb baba, de rádbízom. A számolt "mensi" elsõ napján (vagy bármelyikén, mindegy) reggeli vizeletbõl csinálj egyet. De lehet, hogy a szervezeted addig nem is enged újra teherbe esni, míg szoptatsz.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de az ilyen válaszra nem vagyok kiváncsi!Biztos kárörvendõ vagy!Örülök a babámnak és, hogy szopizik!Pint ezért szeretnénk még egy babát! Te aki ezt valószínûleg nem érted, csak sajnálni tudlak!
hány naposak a ciklusaid?beállt már rendesen a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: 14, 5 hónapos a babám, nem sok tehén van már, inkább csak lelkileg kell Neki.A ciklusaim nem rendszeresek, de a terhesség elött se volt az!
A kérdező hozzászólása: Bocsi!:) tejem van már!

Van egy 9 hónapos kisfiam és szeretnénk egy második babát. Ezzel nincs is semmi probléma csak nekem van egy félelmem. Az elsőt csak 3 hónapig tudtam szoptatni mert a stressztől elment a tejcim. Vajon?

A másodikat is csak 3 hónapig tudom majd szoptatni, vagy ez nincs összefüggésben?

Legjobb válasz: Szerintem ne parázz!Semmi összefüggés!Tessék pozitivan gondolkodni!Persze,hogy tudod szoptatni!Ha meg nem akkor is szuper anyuka vagy,tápszeres babák is makk egészségesek!

Szerintem ne parázz!Semmi összefüggés!Tessék pozitivan gondolkodni!Persze, hogy tudod szoptatni!Ha meg nem akkor is szuper anyuka vagy, tápszeres babák is makk egészségesek!
Én is hasonló cipõben járok. Én is csak a szoptatástól félek a másodikkal. De én elhatároztam, hogy még terhesség alatt felkeresek egy szoptatási tanácsadót, mert még egyszer azt a szenvedést nem csinálom végig. Rossz volt nekem is meg a babónk is. Én folyton tiszta ideg voltam, mert meg voltam gyõzõdve róla, hogy nem eszik eleget. Persze nem így volt. Másfél hónapos korára teljesen befuccsolt a szopizás. Utána fejetem, de az is kész rémálom volt. Szóval én ezt nem akarom még egyszer. Meg szerintem a másodikkal amúgyis ügyesebb az ember. Több a tapasztalat.
Miért ne tudnád szoptatni? Az elsõnél a stressz miatt ment el a tejed, ahogy írod, tehát a szervezeted tudja a dolgát. Nekem az elsõt sajnos fél évig sikerült csak szoptatni, mert akkor még nem támogatták ennyire a szoptatást. A kicsiket meg majdnem 2 évig.. Ha bízol magadban és elhiszed, hogy sikerülni fog, akkor minden rendben lesz. A legfontosabb azonban az önbizalom. Én például a a kicsiknél még cumisüveget se vettem, mert annyira tudtam, hogy szoptatni akarok és tudok is majd. Bejött:) )))
Az elsõt én is 3 hónapig szoptattam hasonló okok miatt mint te. A másodikat 15 hónapig és akkor is azért hagytuk abba mert már kezdett vetkõztetni. Kár már most ezen idegeskedned, sikerülni fog biztosan.
Ha egyszer tudod a kérdésedre a választ, akkor miért stresszelsz?

Olyan kérdésem volna van itt olyan anyuka akinek 3 gyermeke van? Mennyire nehéz? Nekem van egy 4.5 éves és egy 12 hós lánykám. De szeretnénk 3 babát. Szerintetek?

Legjobb válasz: nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.

nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszodat!! Nem tudom nekünk is mikor sikerül majd mert 1 évig fogamzásgátlót szedtem most hagytam abba... Reméljük hamar sikerül majd meg hát az a 9 hónap még a pociban lehet hogy lesz addigra 2 -2.5 éves is a kicsi majd... Hát remélem minden jó lesz... Most is nehéz kicsit a nagyobbikkal sokkal több figyelmet kér mint eddig bármikor!!!

Van egy 13 hónapos kislányom, szeretnénk másik babát, de a gyeddel nem vagyok tisztában?

Tervezzük a második babát, de valaki megrémisztett, hogy nem fog járni gyed. Tényleg vissza kell mennem dolgozni bizonyos id?re, hogy kapjak gyedet. De mi nem akarunk a gyerekek között max. 2, 2 és fél évet, és a munkahelyem sem szívesen venné szerintem, hogy dolgozok fél évet aztán megint otthagyom ?ket, persze ha egyáltalán vissza vesznek. Ti hogyan kapjátok a gyedet?

Legjobb válasz: Ha még a babád 2. szülinapja elõtt megszülöd a testvért, akkor jár továbbra is a tgyás majd a gyed. Ha a szülinap után szülöd meg, akkor gyest kapsz, amíg meg nem szülöd, majd csak gyedet utána (tgyást nem). Szóval húzzatok bele, hogy gyorsan terhes legyél :)

Ha még a babád 2. szülinapja elõtt megszülöd a testvért, akkor jár továbbra is a tgyás majd a gyed. Ha a szülinap után szülöd meg, akkor gyest kapsz, amíg meg nem szülöd, majd csak gyedet utána (tgyást nem). Szóval húzzatok bele, hogy gyorsan terhes legyél :)
Nem kell visszamenned dolgozni, a tgyás és a gyed is járni fog!2 év gyedet akkor fogsz kapni ha a terhességeid illetve a szülés elõtt(elsõ baba)meg volt a 2 év munkaviszonyod.Sajnos csak a 3.évben járó gyest törölték el.A többi a legjobb tudomásom szerint ugyanúgy jár mint elõtte.(kivéve hogy a gyed idõtartalmát a ledolgozott idõhöz kötötték)De mindenképpen akkor jársz jól(anyagilag) ha a két gyerkõc között maximum 2 év telik el. Nálunk 25 hónap lesz a 2 gyerek között, és mindenre jogosult vagyok!

3-4 gyerekes anyukák! Nagyon megterhelő a több gyerek fizikailag és anyagilag? Nekem két fiam van.10 és 4 éves. Szeretnénk még egy babát.

Legjobb válasz: nekem három gyerekem van (5,5 és 3 éves, ill. 3 hónapos). anyagilag egyelõre annyira nem megterhelõ, egymás ruháit tudják használni a nagyok, és maradt sok a kicsinek is róluk, de több helyrõl kaptam is ruhákat. fizikailg elég nehéz, mert a két nagyobb egymásra rossz hatással van, égetõ rosszaságok tudnak lenni, így amikor a kicsivel fogllakozom, akkor izgulok, hogy mire megyek vissza... ha oviban vannak akkor jól bírható, de a két nagyobb után (fiúk) rengeteget kell pakolni, takarítani, mert rendetlenek. neked mivel nagyobb korkülönbség lesz, talán könnyebb lesz ha 3-an lesznek. egy 10 évessel már sokmindent meg lehet beszélni, még segíteni is tud. szerintem HAJRÁ! sok sikert és kitartást!! én nem bántam meg egy percig sem, hogy hárman lettek, fõleg, hogy a legkisebb egy tündéri kislány. :)

nekem három gyerekem van (5, 5 és 3 éves, ill. 3 hónapos). anyagilag egyelõre annyira nem megterhelõ, egymás ruháit tudják használni a nagyok, és maradt sok a kicsinek is róluk, de több helyrõl kaptam is ruhákat. fizikailg elég nehéz, mert a két nagyobb egymásra rossz hatással van, égetõ rosszaságok tudnak lenni, így amikor a kicsivel fogllakozom, akkor izgulok, hogy mire megyek vissza... ha oviban vannak akkor jól bírható, de a két nagyobb után (fiúk) rengeteget kell pakolni, takarítani, mert rendetlenek. neked mivel nagyobb korkülönbség lesz, talán könnyebb lesz ha 3-an lesznek. egy 10 évessel már sokmindent meg lehet beszélni, még segíteni is tud. szerintem HAJRÁ! sok sikert és kitartást!! én nem bántam meg egy percig sem, hogy hárman lettek, fõleg, hogy a legkisebb egy tündéri kislány. :)
Nálunk 4 gyerek van. Nem tartozunk a gazdagok közé, de azért mindent, amire szükség van, megkapnak a gyerekek. A picire nem sokat költök, csak tényleg a legszükségesebb dolgokat veszem - pelus, popsitörlõ, néhány body - újonnan, a ruhákat a turiban. sokkal szebb és egyedibb, jobb minõségû ruhákat tudok ott venni, mint a boltokban. 6 hónapig szoptattam, így addig neki nem kellett külön kajára költeni. Családi házban lakunk, nagy a kert, így sok mindent meg tudunk termelni, amire szükségünk van (és azt is tudom, hogy mit eszünk). Sajnos a babakocsit, a kiságyat stb. már elajándékoztam a nagyok után, így azokat meg kellett venni, de nagyon jó áron tudtunk venni szinte újat a tesz-veszen. Hogy fikailag mennyire fárasztó? Nem hinném, hogy 3-mal sokkal nehezebb, mint 2-vel. Mondjuk nálunk a pici és a nagyok között 16, 13 és 10 év van.. Ahogy így visszaemlékszem, hogy amikor még csak a nagyok voltak meg, - és köztük csak 3 év van - valahogy mindig bírtam. Pedig nem volt soha segítségem, mindent egyedül kellett mellettük is elvégeznem. ( a férjem állandóan úton van, így nem tud sokat besegíteni)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.Gratulálok a gyerekekhez.Nagyon szeretnénk egy kislányt a fiúk mellé, de ha megint kissrác lenne az sem baj.

Van egy lányunk, és szeretnénk még egy babát, 2 hónapja próbálkozunk és semmi, a lányunk elsőre összejött, ez miért van, hogy a 2. baba nem akar sikerülni? Császárom volt emiatt lehet? Mi miatt nem sikerülhet a baba? Peteérésem van, a menses rendben.

Legjobb válasz: A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.

A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.
Szerintem ez azért van mert piszok szerencsétek volt a múltkor, hogy elsõre összejött. :) Én is csaszis vagyok, nekem az elsõ 9 hónap alatt jött össze a második 3 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a férjem azt mondta, a baba akkor jön amikor szeretne, csak én túlaggódom.
2 hónap próbálkozás után egyáltalán ne aggódj! Az még nagyon rövid idõ.
Basszus, már két hónapja, lehet, hogy még a tv-be is bekerültök ezzel a sztorival! :-) Ne már, hogy 2 hónap után kiakadsz!!! Örülj, hogy az elsõvel ekkora szerencséd volt, és nem kellett rá sokat várni, adj egy kis idõt, hogy jöhessen a kicsi!
Nincs semmi baj, ne aggódj. A szervezetünk nem egy gép, nem percre pontosan mûködik. Sikerülni fog, csak pici türelem. Én is császáros voltam, nekünk 14 hónapos a kislány, mi is szeretnénk másik babát, most kezdünk próbálkozni. Mi PG53 ovulációs mikroszkópot használunk majd most is, úgy mint elõször. Nyálból mutatja a termékeny napokat. 2500 Ft, korlátlanul használható. Ne keseredj el. Fel a fejjel és minden rendben lesz.
Szia nekem az elsõ elsõ hónapban sikerült a másodikat pedig 14 hónapja várjuk, szóval szerintem ez a két hónap még semmi.Ne aggódj....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!