Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk. van (287 db)

Babót szeretnénk! Van egy olyan érzésem, hogy van a pocakomban babóka, ez lehetséges?

Illetve fáj a mellem, jöv??hétre nem várom, ma reggel hányingerem volt. Sárgás higabb folyásom volt a hét elején, és olyan is volt, amikor teljesen száraz voltam! Ez jó jel?

Legjobb válasz: Ez sok mindent jelenthet!Csinálj egy tesztet.Szerintem.Drukkolok.:)

Ez sok mindent jelenthet!Csinálj egy tesztet.Szerintem.Drukkolok.:)
Igen, lehetséges, én is éreztem, ma reggel pozitívat teszteltünk. Nekem nem volt semmiféle tünetem, csütörtökre vártam, de nem jött meg. Drukkolok, hogy sikerüljön:)
Szia én is drukkolok korai még de ha nem jön meg utánnavalónap csinálj remélem + lesz ebben a hónapban záporoznak a kétcsikos tesztek!!!
Utolso vagyok én is + at teszteltem és megéreztem hogy baba van és kedden és szerdán zebrás tesztem lett..:-)) Hétfõn kellett volna nem megjönnie és nem is jött másnap s harmadnap kétcsikos teszt.:-)tunetem annyi hogy eszek-alszok semmihez nincs erõm nagyon kóma vagyok és a cickók leszakadnak...és nõttek de az jó...
Szerintem ha ilyen korán tesztelnél akkor biztos, hogy nem mutatna ki semmit majd akkor csinálj tesztet ha nem jön meg! De megy a drukk a babóhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem én is + fogok tesztelni! Gratulálok a babóhoz:-) és jó egészséget nektek!
Utolso vagyok biztos vagyok benne nagyon szoritok majd ird ide a kérdéshez hogy mi lett megy a drukk meg a gólya!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy! Írok majd!

Melyik a legjobb magzatvédő vitamin? Melyiket ajáljátok és melyik mennyibe kerül? Babát szeretnénk. Van olyan amelyik segítenne ebben?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mig nem vagy terhes mindegy melyiket szeded, én gravidát szedtem, mert olcsó.Mi egy évig vártunk a babára.Továbbra is szedtem a vitamint, és elkezdtem inni az áfonyás aloe gél(flp) é skov honapban babás maradtam,akkor az elso 3 honapban ittam+ femibion 800-t szedtem! Utánna femibion 400at.A 24. héttol már hipp natalt iszok, a vas miatt jobb, meg halolajat szedek. 33 hetes km

Szia! Szerintem mig nem vagy terhes mindegy melyiket szeded, én gravidát szedtem, mert olcsó.Mi egy évig vártunk a babára.Továbbra is szedtem a vitamint, és elkezdtem inni az áfonyás aloe gél(flp) é skov honapban babás maradtam, akkor az elso 3 honapban ittam+ femibion 800-t szedtem! Utánna femibion 400at.A 24. héttol már hipp natalt iszok, a vas miatt jobb, meg halolajat szedek. 33 hetes km
Teljesen fölösleges magzatvédõ vitamint enni. A magzatvédõ vitaminok azon kívül, hogy jó marketinget kaptak és valakinek duzzasztják a bankszámláját teljesen fölöslegesek. Ha valaki rendesen táplálkozik, eszik mindenfélét, nem egysíkúan étkezik, annak semmi szüksége ezrekért ilyen szarokra, ráadásul ezek teszteletlen gyógyszerek, pár éves termékek, amelyeknek a hosszútávú mellékhatása nem ismert.
17:23-as: Mibõl gondolod, hogy ez a sok laboratóriumi körülmények között elõállított teszteletlen anyag megvédi a magzatodat? Ja, és vajon mitõl védi meg? Az egészségtõl?
Igen, a G vitamin.
Nem szedtem sem a terhesség elõtt, sem alatt vitamint.Az orvosom is azt mondta, hogy amire szükség van, próbáljuk meg természetesen bevinni, ne mesterségesen.Õ csak az ikreseknek ajánlotta a plusz bevitelt.Persze ha valami hiány van, azt pótolni kell akár vitaminkészítménnyel is.Ha nem feltétlenül szükséges, én nem ajánlom.Enélkül is egészséges lehet a babád. 5 hós baba anyukája
Amíg teherbe nem estem, én semmiféle magzatvédõ vitamint nem ettem. 3 év próbálkozás után mit veszíthetek alapon 3 hétig méhpempõt ettem, és teherbe estem, pedig abban a hónapban gyógyszereket sem kaptam. A 12. hétig tervezem szedni a Femibion 800-at, de csak 2 naponta. Utána majd az lesz, amit a dokim és a védõnõ mond.
Én is Elevitet szedtem terhesség elõtt 1 hónappal kezdtem, következõ hónapban már nem jött meg a havim. Igen sok benne a vas, ami székrekedést okoz, ezért kb. félidõben áttértem a Gravidára, de azt sokszor kihánytam, így maradt az Elevit.
a barátom gyógyszerész, és amikor aktuálissá vált ez a kérdés nálunk is, õ egyértelmûen az Elevit mellett voksolt. Mivel maradéktalanul bízom a szakértelmében, azt szedtem. N
Szia!Én az elevitet szedtem, soha semmi gond nem volt a vérképemmel.Még vasat sem kellett külön szednem, mert az tartalmazza.2000ft havonta.Szerintem ez a legjobb
Szia! Én 15 hetes vagyok, 5 hetesen kezdtem el szedni az Elevitet, a gyógyszerész javasolta. Aggódtam, mert mindenkitõl azt hallottam, hogy nagy babám születik majd tõle... majd kiderül! :) Szerintem, nem árt ha szedsz vitamint, bár milyet! Csak beszéld meg a dokiddal! A barátnõm a Femibiont szedte, abban van omega3 (amit az Elevitbõl hiányolok), és gyönyörû babája lett! Ha viszont nyáron vagy terhes, mint most pl. én, akkor mázli, mert nyáron sokkal több vitaminban gazdag élelmiszert tudsz venni, mint télen. Én úgy tervezem leállok az Elevittel a nyári hónapokra. Az meg hogy szorulást okoz igaz, a sok vas miatt! De ha este eszel egy kiskanál Tamarisz lekvárt az segít! ;) Nekem is az orvosom javasolta, és hatott! ;) Problémamentes terhességet, és örömteli babázást!

3. babát szeretnénk. Van v. mi amivel lehet segíteni a teherbeesést? Van pl. v. mi homeopátiás bogyó vagy tea vagy v. mi?

Az első 2 baba elsőre lett, a 3.ért most küzdünk, de nem akar jönni. :( Ha hőmérőzök abból fixre kiderül, hogy van-e peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! Mi is a 3. babáért "szenvedünk", nekünk is gyorsan jött az elsõ kettõ! Mi ovu tesztet használunk, de mégsem jön össze már 7. hónapja...

Szia! Mi is a 3. babáért "szenvedünk", nekünk is gyorsan jött az elsõ kettõ! Mi ovu tesztet használunk, de mégsem jön össze már 7. hónapja...
A kérdező hozzászólása: Én is ovu teszteztem, de semmi. :(
Gynex cseppet dicsérik ;)
A kérdező hozzászólása: ezt a cseppet simán gyógyszertárban recept nélkül lehet szerezni?
a méhpempõt is dícsérik, a tisztát, amit méhészetben lehet venni! Vagy méhésznél? Nem tudom pontosan, de dícsérik nagyon!
Szia! Elsõ két gyerkõc nálunk is gondolatra jött. A harmadikra két éve várunk. Én már mindent kipróbáltam, ami a piacon létezik. Most méhpempõt szedek, hátha... nincs már más ötletem... Ti hol tartotok a ciklusban? Van kedvetek együtt várakozni? Hátha most együtt.... :D
Sziasztok, 2éve én tettem fel hasonló kérdést. Elsõ 2 gyermekem elsõ hónap, a harmadik a 12.hónapban sikerült. Addig megannyi kivizsgálás, hõmérõzés, ovuteszt, sírás:-( Én szedtem barátcserjét, méhpempõt, vitamint...és clostyl-t több ciklusban.Hozzáteszem minden eredményünk jó lett a férjemmel. Nem tudom végül mi hozta meg a sikert, de utólag azt mondom amit az orvosom:az idõ!! Most 13 hetes az én tündérbogaram:-))) A korunk? Én 31 múltam, a férjem 33. Kitartást nektek, és ne adjátok fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Feladni semmiképpen! Mi orvosnál még nem voltunk, annyi idõ még nem telt el, de rem.minden rendben és csak idõ kérdése.
Szerintem tökéletes.:) )
Szia!Az 1 körüli TSH tökéletes!Szóval hajrá!!!Üdv:32 hetes pajzsmirigyes kismama
Igen az nagyon jó, mielõbbi babásodást kivánok:) )

PCOS vagyok babát szeretnénk. Van értelme vennem újra ovu tesztet?

Mert használtam már de akkor egész hónapban er?s két csíkos volt. Most clostyt is fogok szedni és jó lenne a meger?sítés míg nem kell mennem uh-ra (16.napon)

Legjobb válasz: Én is PCOS vagyok,de nekem closty elõtt sosem volt erõs csíkos az ovu tesztem. A te esetedben szerintem felesleges venni ovu tesztet,ha végig erõs csíkos és fõleg,mert mész uh-ra,az lesz majd a biztos!

Én is PCOS vagyok, de nekem closty elõtt sosem volt erõs csíkos az ovu tesztem. A te esetedben szerintem felesleges venni ovu tesztet, ha végig erõs csíkos és fõleg, mert mész uh-ra, az lesz majd a biztos!
Nincs értelme sajnos, majd az ultrahang mutat biztosat.
Szia! Odafigyelõbb dokik adnak a closti mellé a megfelelõ idõben tüszõrepesztõ szurit is, az tutira meghozza az ovut, így nincs értelme tesztelgetni. Majd két hétre rá, egy másik fajta teszttel. ;-)
kedves kérdezõ!összejött a babád?

Uniqa biztosítónál kötöttem MedHelp biztosítást, mert babát szeretnénk. Van valakinek tapasztalata?

Császármetszéssel fog a baba világra jönni, a hölgy szerint kb 850ezer Ft-ot fognak fizetni - a legmagasabb díjcsomagot kötöttem. Tényleg kifizetik az igért összeget?

Legjobb válasz: Nincs, de a lányom kötött volna, de kiszámoltuk, nem éri meg. Elõször is a terhesség elõtt 1 évvel meg kell kötnöd a szerzõdést. A kórházi napoknál a példáknál a maximumot vették figyelembe, a tervezett császár nem 2.mûtét stb... Sok a kiskapu.

Nincs, de a lányom kötött volna, de kiszámoltuk, nem éri meg. Elõször is a terhesség elõtt 1 évvel meg kell kötnöd a szerzõdést. A kórházi napoknál a példáknál a maximumot vették figyelembe, a tervezett császár nem 2.mûtét stb... Sok a kiskapu.
SZülés esetén a legmagasabb összeg 100.000 Ft. De ehhez egy ideje meg kell, hogy legyen a biztosításod (nem lehettél terhes a kötéskor) a császárra külön nem fizet, az nem számít mûtéti eseménybek, csak a kórházi napidíjat fizeti. (Nem is értem, úgy gondoltad, hogy befizetsz havonta pártízezer forintot és kapsz 850.000-t egy tervezett terhesség után?)
A MedHelp egy jó kockázati betegségbiztosítás mely osztrák modellre lett gyártva és fejlesztve. Akinek van, az örüljön neki mert biztos fizet, ha "baj" van. Sok ügyfelemnek segített utólagosan megtéríteni pl. szülési költségeket Ami fontos, hogy 8 napon belül jelezze a biztosított a biztosító felé, hogy szült és a zárójelentést és a születési anyakönyvi kivonatot mutassa be! Attól függõen mely csomagot választotta valaki, az ott megjelölt összegekre jogosult - a kórházi napok számától és az orvosi beavatkozás mértékétõl, továbbá a szülési támogatás nagyságától eredõen kell az összeggel számolni! 4 érintett nap kell a kórházi napi térítéshez! Azt javaslom, hogy aki élne egy komplex baleset-betegség biztosítással napi egy kávé árából, az keressen meg addig amíg van ilyen exkluzív biztosítás! [email protected]
Ugyan ebben a cipõben vagyok. Segítsen valaki legyen szíves, mert elbizonytalanodtam :(
Szia! Érdeklõdnék, hogy mik a tapasztalataid a biztosítással kapcsolatban? Látom elég régi a fórum, született babád azóta? Császárral vagy spontán? És fizetett a biztosító? Hasonló helyzetben vagyok, ezért érdeklõdöm. Elõre is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!
A kérdező hozzászólása: Dehogyis!!!! Azért kötöttem biztosítást, mert nem volt eddig, az pedig, hogy õk fizetnek szülésre is, szerintem jó dolog.Ha születne még babánk, azért lenne császáros, mert az elõzõ kettõ is az volt.
Azért lesz császáros a baba, hogy pénzt kapjál?
A kérdező hozzászólása: Tapasztalatokat osszatok meg légyszi, vélemények nem érdekelnek. Köszi.
A biztosítással kapcsolatos fizetések az átlagszámokon élnek meg. Ha egy biztonyos tervezett esemény ennyire kiszámítható lenne, akkor az már nem a véletlenen múlik. Józan ésszel végiggondolva, lehetetlen, hogy ennyit fizessenek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok sunyi. Ha fogalmad sincs a dolgokról, ne írogass. Olyanokat kérdezek, akiknek volt velük tapasztalata.Az összes többi kíméljen.
Jó nagy sunyi lehetsz, ha erre apellálsz...
A kérdező hozzászólása: http://www.betegseg-biztositas.hu/biztositas/varandos_torten..
A kérdező hozzászólása: Mivel a császármetszés 2-es kategóriába tartozik. Az ismertetõjükben pedig írásban szerepel levezetve, hogy 7 nap kórház plusz mûtét, plusz lábadozás, plusz szülési támogatás, nem tudom pontosan, de kb. 800ezer Ft. Van náluk ilyen biztosításod?
Szia! Nekem is van med help biztosításom és én is a szülés miatt kötöttem. Ha jól tudom feltétel hogy a szülés idõpontjában már min. 1 éves legyen a biztosításod. Én simán szültem és 175000, - Ft-ot kaptam. A szerzõdési feltételeknél nézd meg a szülésre vonatkozó részt, mert az külön kategóriának számít. Ha jól tudom a szülésre csak a kötvénypapíron lévõ összeget fizetik ki. Ja és én is a legmagasabb csomagot választottam. Szerintem a 850.000, - Ft egy kicsit sok. Annyit nem hiszem hogy fizet a biztosító.

Babát szeretnénk. Nem vagyok tisztában azzal hogy mikor van peteérésem? Próbálkoztunk már nem egyszer de nem jön össze a baba.22L (mellesleg férjnél vagyok és mindketten nagyon szeretnénk)

Legjobb válasz: Peteérés a menstruációs ciklus felénél van. Sajnos elõre nem jósolható meg pontosan, csak utólag lehet visszaszámolni, mikor volt. Azonban ha rendszeres a ciklusod, mindig napra pontosan jön meg a menstruációd, akkor nagy valószínûséggel ki tudod számolni, mikor lesz. Tehát ha mondjuk 28 napos a ciklus, akkor a 14. napon a legvalószínûbb. A biztos, hogy a menstruáció elsõ napjától visszafelé a 14. napon volt. 2-3 nap csúszás benne van a pakliban, így mondjuk, hogy rendszeres ciklus mellett a 12-16. nap a legvalószínûbb. Ehhez még hozzá kell adni, hogy a petesejt 3 napig életképes, tehát plusz 3 nap a végén, és a hímivarsejt 2 napig életképes, szóval még elõtte is plusz két nap. Ez így összesen a 10-19. nap. Egyébként a hõmérõs módszert is szokták használni, hogy megállapítsák az ovuláció idõpontját, mivel aznap fél fokkal emelkedik a testhõmérséklet. De ezt hónapokon át ellenõrizni kell, naponta mérni a testhõmérsékletet. Szerintem a legegyszerûbb, ha nem akartok görcsösen babát, hanem felszabadultan szeretkeztek például minden nap. :) 20/L

Peteérés a menstruációs ciklus felénél van. Sajnos elõre nem jósolható meg pontosan, csak utólag lehet visszaszámolni, mikor volt. Azonban ha rendszeres a ciklusod, mindig napra pontosan jön meg a menstruációd, akkor nagy valószínûséggel ki tudod számolni, mikor lesz. Tehát ha mondjuk 28 napos a ciklus, akkor a 14. napon a legvalószínûbb. A biztos, hogy a menstruáció elsõ napjától visszafelé a 14. napon volt. 2-3 nap csúszás benne van a pakliban, így mondjuk, hogy rendszeres ciklus mellett a 12-16. nap a legvalószínûbb. Ehhez még hozzá kell adni, hogy a petesejt 3 napig életképes, tehát plusz 3 nap a végén, és a hímivarsejt 2 napig életképes, szóval még elõtte is plusz két nap. Ez így összesen a 10-19. nap. Egyébként a hõmérõs módszert is szokták használni, hogy megállapítsák az ovuláció idõpontját, mivel aznap fél fokkal emelkedik a testhõmérséklet. De ezt hónapokon át ellenõrizni kell, naponta mérni a testhõmérsékletet. Szerintem a legegyszerûbb, ha nem akartok görcsösen babát, hanem felszabadultan szeretkeztek például minden nap. :) 20/L
Ha ennyire összevissza a ciklusod, akkor nincs más megoldás, csak a sok próbálkozás. A fogamzásgátló pont hogy leállítja a ciklust, csak arra jó ebbõl a szempontból, hogy a megvonásos vérzés mindig ugyanakkor jelentkezik. De semmiképp ne görcsösen próbálkozzatok. Ha 5-6 éve próbálkoztok, akkor megértem az aggódást. De nem hiszem, hogy ennyirõl lenne szó. Akkor pedig nem maradtatok le semmirõl. A szüleim másfél évig próbálkoztak, teherbe esett anyukám, de elvetélt, majd utána újabb másfél évbe telt, mire én megfogantam. Az 1-2 évnyi próbálkozás teljesen normális, hiszen a peteérésen kívül rengeteg tényezõ befolyásolja, hogy megmarad e a baba. Úgyhogy az egyetlen lehetõség, hogy nem veszitek a teszteket, és csak a babán jár az eszetek, hanem élvezitek a szeretkezést, és örültök neki, ha összejön. Sok sikert! :)
A ciklusod közepén, vagyis, ha 28 napos, akkor a 14. napon, ha 26 napos, akkor a 13. napon van a legnagyobb esélye a teherbeesésednek, csak ne görcsölj rá. Amúgy onnantól +-5 napig még bõven teherbe eshez. 29N
A kérdező hozzászólása: Kétnaponta tuti szeretkezünk, de sajnos számolni nem tudok. Régebben fogamzásgátlót szedtem és mikor abbahagytam felborult a hormonháztartásom.(5 éve nem szedem már) Van mikor rendszeresen megjön ha havi vérzésem, de elõfordult már hogy késik 1-1, 5 hónapot. :( Ilyenkor reménykedünk, hogy összejött de nem...sok csalódás. Orvosnál voltam és a nagytudású "doktorok" azt mondták írnak fel fogamzásgátlót, majd az helyreállítja a vérzésem...hát köszönöm de attól nem lesz baba. Köszönöm a válaszokat meg a plussz:)
Nem írtad h mióta próbálkoztok, de ha rágörcsölsz akkor nehezebben jön össze. Foglalkozz mással, és szeretkezz sokat. Mittomé kezdd el olvasni a háború és békét, mire végzel vele, tuti terhes leszel :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, 10 hónapja próbáljuk összehozni a csöppséget:) A könyves megoldás tetszik, kipróbálom. Meg munkahelyen egyik ismerõsömtõl halottam hogy van egy PG30 nevû eszköz ami a hüvelyváladékból állapítja meg hogy épp van e peteérésem aznap. Nekik így jött össze a baba. Valakinek valamilyen tapasztalat vagy hallott e már róla?:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm kedves utolsó:) Nincs több kérdésem mindenre válasz kaptam:) A kislány nagyon jó lenne az közelebb áll a szívemhez, de a kisfiúnak is nagyon örülnék hisz a miénk:)
Szia! Az elõzõ válaszoló tényleg nagyon alapos volt, de mindez csak akkor mûködik, ha van peteérésed. De ha már évek óta gond van a ciklusoddal, akkor valószínûleg a hormonjaiddal nincs minden rendben, és peteérésed is csak ritkán van. Ennek semmi köze a fogamzásgátlóhoz, és elavult módszer ennek az újbóli szedése. Viszont van más módszer a rendszeres ciklus elérésére! Endokrinológushoz kéne fordulnod, ha nem szeretnél még hónapokig, évekig próbálkozni és számolgatni. Egy vérvétellel kideríti, hogy mi a gond, és kaphatsz rá rendes kezelést. Nem feltétlenül hormongyógyszer! Mielõbbi babásodást kívánok!
Próbáld ki a barátcserjét.Helyreállítja a ciklusod, rendbe teszi a hormonjaidat segíti a peteérést:) Sok sikert neked:)

4 hónapos babával szeretnénk utazni Angliából, repülővel és tudni szeretnénk hogyan érdemes nekivágni? Hordozóval vagy nélküle, azt számolják-e poggyászként? A lefejt anyatejet átengedik a biztonsági ellenőrzésen, vagy van rá mód hogy szoptassak?

Ha valakinek van néhány tanácsa, tapasztalata, hogy mit hogyan érdemes csinálni, és megosztaná, azt megköszönnénk!

Legjobb válasz: Hordozóval és az nem plusz csomag, hanem jár a babának ingyen. A repülõ ajtajában veszik el beszálláskor vagy a csomagfeladáskor elveszik ha nem kell. Ugyanez igaz a babakocsira is. Egyszerre mindkettõt is viheted. Lefejt anyatejet, vizet, bébiételt át lehet vinni csak meg kell kóstolni. Pl ha több bébiétel van akkor csak egyet meg egy folyadékot. Természetesen van lehetõséged szoptatni. Diszkréten eltakarod magad. Én szoptattam a gépen is. Plédet vigyél a gépre a kicsinek meg váltóruhát, pelus és ami még kellhet popsikrém... 100 ml alatt legyen a krém. Kedvenc játékot vagy amit szeret és leköti. Nem szoktak szívózni egyébként. Jó utat!

Hordozóval és az nem plusz csomag, hanem jár a babának ingyen. A repülõ ajtajában veszik el beszálláskor vagy a csomagfeladáskor elveszik ha nem kell. Ugyanez igaz a babakocsira is. Egyszerre mindkettõt is viheted. Lefejt anyatejet, vizet, bébiételt át lehet vinni csak meg kell kóstolni. Pl ha több bébiétel van akkor csak egyet meg egy folyadékot. Természetesen van lehetõséged szoptatni. Diszkréten eltakarod magad. Én szoptattam a gépen is. Plédet vigyél a gépre a kicsinek meg váltóruhát, pelus és ami még kellhet popsikrém... 100 ml alatt legyen a krém. Kedvenc játékot vagy amit szeret és leköti. Nem szoktak szívózni egyébként. Jó utat!
Teljesen egyetertek az elottem szoloval, minden ugy van ahogy leirta. Mi mar szamtalanszor repultunk haza 1 babaval, most legutobb 2-vel. Azzal szamolj, ha a babakocsit es a hordozot a poggyaszterbe teszik, akkor valamelyik tarsasagnal csak a borondokkel kapod meg, nem amikor kiszallsz a gepbol. Nekunk most legutobb a wizzair-rel igy volt. Ja meg vmi, a biztonsagi ellenorzesnel, ossze kell csukni a babakocsit, mert atvilagitjak azt is, erre keszulj. Nekem makom volt Magyarorszagon, mert tul nagy volt es nem fert at, ezert csak kezzel neztek at. :)
Szia. Magarol az utazasrol nem tudok irni, mert meg nem repultem a lanyommal, viszont angliaban elek es ha az itteni dolgokrol kerdeznel szivesen segitek.
Off: Nagyon elnezest, de meg nem tuaztunk a lanyunkkal haza es ezeket nem tudom.Kerdezhetek valakitol priviben? Jet2 legitarsasag.

Mitől van ez a furcsa folyásom? Babát szeretnénk! Fontos!

A géten kéne megjönnie,tegnap furcsa volt a folyásom,nem tojásfehérjés nem is krémes,hanem sötét fehér nem átlátszo és félig kemény "anyag" volt,szép tudtam tépni.Kicsit fura ahogy leirtam de segitsetek

Legjobb válasz: Bocs elirtam,szét tudtam tépni,elég szilárd dolog volt.Elötte nap használtam intimzuhanyt mert a dokim mondta,mivel van folyásom.Majd megyek még dokihoz de addigis segitsetek!Babát lassan már 2éve szeretnénk.Köszi

A kérdező hozzászólása: Bocs elirtam, szét tudtam tépni, elég szilárd dolog volt.Elötte nap használtam intimzuhanyt mert a dokim mondta, mivel van folyásom.Majd megyek még dokihoz de addigis segitsetek!Babát lassan már 2éve szeretnénk.Köszi
Nekem is volt ilyen nagyobb darabos folyásom. Én azt hittem, hogy a pé miatt van. Ere kiderült, hogy gombásodás. Nekem elõtte soha nem volt, erre pont akkor szedtem össze strandon mikor már babát akartunk. Remélem nákad nem ez, de éna helyedben elmennék most dokihoz.Márcsak azért is, mert nekem olyan egyszeri kúpot írtak fel rá, ami után 4 napig nem lehetett sexelni, hogy tuti hasson, és ha mensi után mész, akkor lehet, hogy lecsúsztok miatta a pé-rõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek!Hát majd mensesem után megyek a dokihoz.Még tud valaki segiteni?
Én úgy figyeltem meg, hogy nekem csak mensi elõtt van. És olyan nyúlós, ragadós, gumiszerû...nem tudom jobban körülírni.
Sztem menj vissza az orvoshoz, mert ez lpehet belsõ fertõzés is a darabos folyás, sõt biztos vagyok benne, hogy az van. Nagyon régen nekem is volt 1x, és nekem gyulladás volt a belsõ nemi szerveknél, kaptam rá antibiotikumot, és kúpot, majd egy hét múlva már semmi nem volt. Ez a folyás hasonlít nagyon arra amikor az ember canesten kúpot használ, és másnap kifolyik......
A kérdező hozzászólása: De nekem ilyenem még soha nem volt!Krémes és átlátszo szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Babát jelentene ez a "folyás"?Hát én ebbe kételkedek mert ez nem hiszem hogy jo dolog.De remélem neked lesz igazad:) És ird le létszi hogy neked pont milyen volt?Nem volt folyós a tied sem?Megköszönném.Kösz a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: Meg sex után a párom nemi szervén vannak ilyen fehér darabkák.
Szia! Hát lehet, hogy hasonló, mint amilyen nekem szokott lenni. Miután abbahagytam a tabit, nekem is feltûnt, hogy mielõtt megjönne, valami hasonló folyásom van. Elõször persze babát magyaráztam be magamnak, de sajna nem így volt. De ki tudja, lehet Neked mást jelent :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: A héten kéne megjönnie, remélem nem fog!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!

Szeretnénk párommal még egy babát, már van egy 1, 5 éves kislányunk, de nemrég derült ki hogy epekövem van. Szerintetek ettől vállalhatok babát?

Attól félek ha n? a poci akkor elmozdul a k?. De nem merem megm?ttetni.

Legjobb válasz: az elsõ szülésem után 4 héttel volt az elsõ epeköves rohamom, a szigorúan betartott diéta ellenére 2 héttel késõbb már napi szinten görcsöltem, a tejem elment. Sürgõsséggel kaptam idõpontot a mûtétre, kevesebb, mint 24 órát voltam a kórházban és 3 nappal a mûtét után már emelgettem a babát. A következõ terhességemnél pedig baromi boldog voltam ,hogy legalább ezzel nem kell már foglalkoznom, ez nem okozhat galibát. A terhesség egyébként felerõsíti a tüneteket, nem hiszem, hogy jó érzés terhesen görcsölni. Mielõbb legyél túl rajta, és jöhet a következõ baba! Nem érdemes halogatni, magától nem szívódik fel a kõ, tenned kell ellene.

az elsõ szülésem után 4 héttel volt az elsõ epeköves rohamom, a szigorúan betartott diéta ellenére 2 héttel késõbb már napi szinten görcsöltem, a tejem elment. Sürgõsséggel kaptam idõpontot a mûtétre, kevesebb, mint 24 órát voltam a kórházban és 3 nappal a mûtét után már emelgettem a babát. A következõ terhességemnél pedig baromi boldog voltam , hogy legalább ezzel nem kell már foglalkoznom, ez nem okozhat galibát. A terhesség egyébként felerõsíti a tüneteket, nem hiszem, hogy jó érzés terhesen görcsölni. Mielõbb legyél túl rajta, és jöhet a következõ baba! Nem érdemes halogatni, magától nem szívódik fel a kõ, tenned kell ellene.
Szia! Nekem 4 hónapos volt a kicsi, mikor hatalmas görcsök közepette kiderült, hogy epeköveim vannak. Több hónapos várólista stb. Mindegy úgy, hogy szoptattam 1 hónap szigorú zsírszegény diéta ellenére is görcsöltem, félig-meddig ismerõs és maszek úton meg mûtöttek. Már másnap amikor szoptathattam, behozták a fiam és cicire raktam :) már a mûtét után 2 nappal emelgettem és elláttam. Hála az égnek azóta is tudok szoptatni, holnap lesz 10 hónapos. Szerintem se vágj bele úgy, hogy ott a kõ, maga a mûtét nem egy nagy durranás. Mi lassan tervezzük a másodikat, az biztos, hogy nem fogom végig görcsölni :) )
egy ismerõsöm végig kínlódta a terhességét, mert folyton begörcsölt az epéje.Félt nehogy beinduljon a szülése, alig bírt bármit is enni, szóval szörnyû volt.Epekõve volt, szülés után megmûtötték.Én nem vállalnék így babát, elõbb rendezném ezt a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Akkor csak rá kellene szánnom magam.
Fontos lenne hogy megmûtsenek még az újabb baba elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Azt hiszem nincs más választásom, ezért megmûttetem magam. Utána jöhet a második baba:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!