Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk. olvastam (9 db)

Babát szeretnénk. azt olvastam nemjó mindennap együtt lenni. párom viszont mindennap akarta(én is). így is lehetek babás?

A fogamzó képesség szempontjából ideálisnak ítélt együttlét id?pontja el?tt jobb, ha a házaspár 3-4 napig nem él házaséletet. Erre azért van szükség, mert a férfi szervezetben a megfelel? számú hímivarsejt termeléséhez ennyi id? szükséges. ez1baba tervez?b?l van.

Legjobb válasz: hát szerintem is, ha babát akartok akkor "bírjátok" ki h ne legyetek minden este együtt, valóban a spermák szempontjából, persze úgy is teherbe lehet esni, de csökken az esélye valamelyest, sõt ami sokaknak bevált az az ovu teszt, tesztelj egyet, és ha jó, tehát pont peteéréskor, akkor bumm bele:)szorítok nektek:)

hát szerintem is, ha babát akartok akkor "bírjátok" ki h ne legyetek minden este együtt, valóban a spermák szempontjából, persze úgy is teherbe lehet esni, de csökken az esélye valamelyest, sõt ami sokaknak bevált az az ovu teszt, tesztelj egyet, és ha jó, tehát pont peteéréskor, akkor bumm bele:) szorítok nektek:)
3 naponta kell dugni
Jajj istenem, ne törõdj már ilyen hülyeégekkel!Szered a párod, és szexelj annyit amennyi jól esik!Ha most azon stresszelsz, hogy hány naponta kellene, akkor mi lesz veled, ha várandós leszel, és valami változás áll be a szervezetedben, ami egyébként teljesen normális ilyenkor?Hidd el, 1-2 életvidám sperma is elég lehet a vigassághoz.(Tapasztalat..)Amúgy az extrém szituációk, nem a megzokott helyek is a spermaszám megnövekedését idézik elõ. Én úgy lettem babás, hogy a tabi után várni akartunk 3 hónapot, bitos ami biztos alapon, és megszakítáal védekeztünk.Tehát a párom nem élvezett belém, hanem az elõváladékban lévõ 1-2 darab sperma már meg is termékenyítette a petesejtet.
mi is mindennap csinaltuk..es most 8 hetesek vagyunk..
Hülyeség, hogy nem jó minden nap együtt lenni!Annyit szeressétek egymást és annyiszor akárhányszor jól esik.Így leszel tutira terhes és nem úgy, ha számolgatod, hogy melyik nap lehettek együtt stb.!

A párommal babát szeretnénk. Végre minden kerek ahhoz, hogy tervezhessünk. Viszont én lassan betöltöm a 35-ik életévemet. Tudom, olvastam, hogy ebben a korban sokkal nagyobb a kockázat. Nehéz ilyenkor teherbe esni?

Volt valamelyik sorstársamnak problémája terhesség alatt, esetleg a babával, vagy minden rendben volt? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Természetesen az évek múlásával növekszik a kockázat, de a sokkal nagyobb erõs túlzás. Megfelelõ orvosi ellenõrzés mellett a mai diagnosztikai eljárásokkal és az esetleges azt követõ kezeléssel a kockázat jelentõs mértékben csökkenthetõ, ha egyáltalán valami problémát találnak. Az esetek (terhességek) nagy részében még így is problémamentes.

Természetesen az évek múlásával növekszik a kockázat, de a sokkal nagyobb erõs túlzás. Megfelelõ orvosi ellenõrzés mellett a mai diagnosztikai eljárásokkal és az esetleges azt követõ kezeléssel a kockázat jelentõs mértékben csökkenthetõ, ha egyáltalán valami problémát találnak. Az esetek (terhességek) nagy részében még így is problémamentes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!
Én is 35 vagyok 1 éve próbálkozunk, de én bízom benne minden rendben lesz. Barátnõm 37 éves 4. gyermekét várja, miért ne lenne egészséges.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy; miért ne? :) Csak annyi mindent hallani, olvasni, gondoltam rákérdezek...:) Sok sikert Nektek!
én tavaly, 35 évesen szültem, a kórházban lévõ kismamák 90%-a ebbõl a korosztályból kerül ki. igaz, hogy 30 fölött egyre nõ a kockázat, de ez nem feltétlenül exponenciális, ráadásul a mostani képalkotó, diagnosztizáló rendszerek jó eredménnyel és korán kiszûrik az esetleges rendellenességeket. soha, egy pillanatig sem féltem a korom miatti komplikációktól. és 2 év múlva jöhet a következõ. én ha újra csinálhatnám sem szülnék fiatalabban.
bocsánat: került ki (akkor, amikor én voltam)
TEGNAP 13.47-es voltam, persze mostanában sokmindent hallani, de csak mert nagyobb szerepet kapott a médiában. Elmondanám neked régebben sokkal több volt a fejlõdési rendellenesség, down kór, bölcsõ halál. 6 évig dolgoztam koraszülött intenzíven és gyermekkorházban. 1994-tõl és abban az idõben bizony megfordult az osztályunkon jó néhány down és egyébb szindrómás, sok esetben fiatal 27 éves anyukáknak , szóval szerintem ma már elég jók a szûrõ vizsgálatok, ha jó orvosod van aki odafigyel rád és te is partner vagy a vizsgálatoknál, akkor ha netán kiderül, hogy nagy a gebasz, még mindig dönthetsz arról, hogy hogyan tovább. A bölcsõ halál is csökkent azóta, hogy lehet kapni ezeket a jó kis légzés figyelõket. Ha mindent megteszel terhesség alatt a magatok egészségéért, szerintem semmi probléma nem lesz. Ja és láttam nem egy 40 körüli ikres kismamát aki teljesen normál idõre normál kisbabát- babákat hoztak a világra, szóval ne stresszelj;)
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtatóak!:) Tényleg azért kérdeztem rá a dologra, mert szeretnék mindenre odafigyelni. Emiatt is néztem utána és szerettem volna itt is véleményeket olvasni. Örülök, hogy hozzátok fordultam...:)
Tudod mikor volt peteérésed?
szia terhes voltal? irj kerlek
A kérdező hozzászólása: igen voltam sajna baba nincs a héten megyek vérvételre hormonvizsgálatra szombat ota mintha megakarna jönni de ma is alig volt valami nem tudom mi ez de jol bekavart megvizsgált de azt mondta semmi komoly dolgot nem lát egyenlöre ennyi ja és fogynom kell mert miota abbahagytam a gyogyszert 12 kg hiztam hát ennyi egyenlöre köoszi, hogy érdeklödtél
Szia! Voltál azóta dokinál?
A kérdező hozzászólása: sajnálom szerintem rám is ez fog várni bár én már augusztusba abbahagytam a gyogyszert eddig 35. napra megis jött kivéve a december ott csuszott egy kicsit! tavaly elött direkt megkérdeztem a dokit hogyha tavaly vagyis augusztus fele szeretnénk babát akkor mennyivel elöbb haggyam abba a gyogyszert azt mondta ráérek aug.-ba és hajrá hát ahhoz képest.... mindegy csak most már ott tartok, hogy vagy legyen már 2 csík vagy jöjjön már meg mert most meg már kezdek agyalni, hogy lehet valami más bajom van. :-((
Sziasztok! 08:33-as vagyok. Szóval tegnap du voltam nõgyógyásznál. Megvizsgált és sajnos baba nincs. Azt mondta, hogy fogamzásgátló abbahagyása után szokott ilyan jelentkezni, hogy nem áll be a normális ciklus. Kaptam norcolutot (hogy meghozza a mensit) és clostylbegitet (hogy legyen peteérésem). Remélem segítettem. Sok sikert mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: oké irjatok mindenképp mi volt reméljük jo hir
Sziasztok, én is most írtam ki egy kérdést, hát nézzétek ezt a görbét, és a tesztem mégis negatív!Ma 1 hete késik, 28-as ciklusaim vannak, én sem tudom mire vélni!Mi van velünk? Görbe: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c0f887a3cb48420c3e8908..
Sziasztok, nekem is hasonló a helyzet mint Nektek... márc.1-én volt meg utoljára, 3 tesztbõl 3 negatív :( ma este megyek dokihoz, majd én is megírom, hogy mi volt Drukkolok Nektek :) L.
Én is kb. ugyanígy vagyok, febr. 27-én mensiztem utóljára, azóta semmi. Tesztek pedig negatívok. Ma du. megyek nõgyógyászhoz, ha végeztem, megírom, mi volt.
szerintem elvileg már kéne mutatnia a tesztnek, de ha nagyon késõn volt pé még akármi is lehet. sajnos a hosszú ciklusok aggasztóak, azt mondják, hogy ilyen hosszú periódusoknál már az is elképzelhetõ, hogy nincs pé....úgyhogy mindenképpen doki és ha nem baba, akkor én nem nyugodnék meg meddõségi vizsgálatok nélkül... lehet anovulációs hónap, vagyis, hogy minden ok nélkül marad ki a menszi, és a pé. mindenképpen mennék egy alapos hormonkivizsgálásra, mert akárhogy is van ez így nem kerek. drukkolok, hogy a hormonszinteknél csak a hcg legyen a normálistól eltérõ!
A kérdező hozzászólása: nem volt lejárva azota vettem egy másikat one step azt hiszem ez a neve de az is negativ de akkor miért nem jön meg? lehet elkéne mennem vérvételre az tuti kimutatja a hcg-t ha van nem?
Nem volt lejárva a teszt szavatossága? csajok! Én laborban dolgoztam és ajánlom a Rossmannban vagy patikában kapható lily tesztet mert 99%-ban az hasonlit a legjobban a laboros teszthez. Akár este is megcsinálhatod vele. Nekem este még ki sem vettem a vizeletbõl már + volt a teszt olyan gyors.
A kérdező hozzászólása: te milyen tesztet vettél?? Neked se mutatta ki az??
A kérdező hozzászólása: drukkolok én is neked holnap veszek más tesztet aztán majd meglátjuk csak jövö héten tudok dokihoz menni addig csak történik valami
Ugyanígy vagyok, ahogy te annyi különbséggel h a laboros teszt már mutatta a hcg-t két hete, hát nem tudom, pedig nekem is késõbb volt p.é.-m. drukkolok neked. A tünetek teljesen megegyeznek.
A kérdező hozzászólása: pontosan nem tudom :-( Február 15 jött meg utoljára és március 20-23 a körül kellett volna megjönnie 35 naposak
én is a fogi abbahagyása után híztam, kiderült pco-m van, amúgy kiderült a gond?

Babát szeretnénk a férjemmel. Úgy tudom, hogy az ovuláció hajnalban következik be. Ha aznap reggel (is) vagyunk együtt azt jól csináljuk ugye? Azt is olvastam már, hogy előtte este kell együtt lenni. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Elõtte is és aznap is legyetek együtt, de ha lehet, a két szerelmeskedés között tartsatok 24 órát, hogy jó legyen az "anyag" koncentrációja. A tüszõrepedés után 12-24 órát él a petesejt, tehát ha hajnalban van ovud, akkor elég akár elõzõ este és aznap este együtt lenni.

Elõtte is és aznap is legyetek együtt, de ha lehet, a két szerelmeskedés között tartsatok 24 órát, hogy jó legyen az "anyag" koncentrációja. A tüszõrepedés után 12-24 órát él a petesejt, tehát ha hajnalban van ovud, akkor elég akár elõzõ este és aznap este együtt lenni.
Az ovuláció nem feltétlenül hajnalban történik, ez teljesen esetleges. Ha tudod a peteérés pontos idejét, az nagyon jó, de a spermáknak is idõ kell, hogy eljussanak a tett színhelyére, és az nem 5 perc. Ha van kedved, nézd meg ezt: http://felicitasz.blog.hu/2009/09/10/kisbabat_nekunk_most_az..

Szeretnénk második babát. Úgy tervezzük hogy mire az első betölti a 2 évet addigra jó lenne ha megszületne a második. Annyit olvastam hogy már nem vagyok tisztába hogy mennyi tgyást vagy gyedet kapok 2. után?

Határozatlan szerződésem van.El kellene mennem táppénzre terhesség alatt

Legjobb válasz: Ha az elsõvel gyes-en vagy akkor jobban megéri ha elmész táppénzre és a nagyi meg megigényelheti a gyest.

Ha az elsõvel gyes-en vagy akkor jobban megéri ha elmész táppénzre és a nagyi meg megigényelheti a gyest.
Persze ha a nagyi nyugdíjas vagy nincs munkája.
Ha a 2 gyerek születése közt nem mész vissza dolgozni és nem lesz 180 bérezett napod, akkor a tgyás alapja a szerzõdés szerinti béred lesz, a gyed alapja pedig ugyanaz, mint a tgyás alapja, vagyis szintén a szerzõdés szerinti béred. De ha az elsõ gyerekeddel elmész gyesre, de még nem szülsz meg vagy még nem vagy terhes és több mint 180 napot leszel gyesen, akkor a gyed alapja a minimálbér lesz.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt is mondták hogy ha gyed alatt szülök akkor a tgyás és a gyed is marad ugyan annyi a második babával is illetve azt is amit az elõzõ hozzászóló írt!

Milyen valószínűséggel lehet teherbe esni? TÖBBI LENT Bár lehet hülyének hangzik a kérdés és amit olvastok, de nem szeretnénk jelenleg még egy babát ezért kérdezem.

Párommal szeretkeztünk,gumival védekezünk és amikor elmentünk akkor utána gumi nélkül is csináltuk de nem ment el bennem milyen esélye van a teherbe esésnek?

Legjobb válasz: 24 évesen ennyire híján vagy a biológiai és szexuális ismereteknek? És ez mellett már szaporodtál is ... Atya ég milyen világ jön ... :-(

24 évesen ennyire híján vagy a biológiai és szexuális ismereteknek? És ez mellett már szaporodtál is ... Atya ég milyen világ jön ... :-(
korod?
Nem mindenáron a kötözködés a célom, de az emberek hogyan sokasodnak, ha nem szaporodással? (Mintha rémlene is egy fejezet a biosz könyvbõl: "Az ember szaporodása") :-P
A kérdező hozzászólása: Miért kell egybõl az embert támadni fõleg egybõl arra gondolni hogy hülye.Eléggé szarul érzem magam és mellette kétségbeesett :'(
ja, akkor az emberek mit csinálnak? tenyésztõdnek? ha peteérés környékén voltál, vagy nem szabályos a menstruációd, nagy eséllyel vagy terhes. két héttel az aktus után tesztelj, ha még három napon belül vagy, menj eseményutániért. szerinted mi a frászért van az óvszer, ha nem azért, hogy abban szeretkezz? és még azt mondod, hogyn em vagy hülye... ha az nem is, a szexhez eléggé tájékozatlan...
A kérdező hozzászólása: az állatok szaporodnak
Szóval visszaterelem a privátot ide: Ha egyszer elélvezett, akkor a húgycsõben tetemes mennyiségû spermium maradhatott - van amikor 20-30 perc múlva is még cseppek távozhatnak elélvezés után -, amit a következõ aktus elõváladéka kimos és a hüvelybe juttat. Ezen felül, az egzakt kérdés megválaszoláshoz jó lenne tudni, hogy mennyire tisztálkodott meg utána, tekintve, hogy ha beleélvezett egy óvszerbe, akkor az kívülrõl is összekente a farkát, amivel szintén életképes spermiumokat tudott bejuttatni. Egyébként szerinted, ha van gyereked, akkor Te nem szaporodtál? (Priviben jött amegjegyzés a többiek kedvéért :-P ) Minek hívod akkor?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye!Csak rémült vagyok és ideges a kérdést ezért írtam ki nem azért hogy hülyének állítsanak be.
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok.Párom ültette a fülembe a bogarat hogy lehet azért vagyok rosszul mert lehetséges hogy terhes lennék de ilyen gyorsan nem jelentkezhetnek a tünetek.van már egy kisfiunk és nála 16 hetesen jelentkeztek a rosszulléteim
Terhes vagy.
Az esély önmagában nem olyan nagy, bizonyíthatja ezt a sok pár is, akiknek szándékoltan sem jön össze a baba, de azért javasolnék egy terhességi tesztet, vagy egy 72órás tablettát, ha még benne vagy Egyébként meg ha óvszer nélkül akarjátok csinálni, akkor használj fogamzásgátlót.

Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel. Olvastam, sokat a hőmérőzésről.9-én nem kellene megjönnie, érdemes most elkezdenem a mérést? Vagy mikor célszerű?

Mert most nem tudok mihez viszonyítani, mert még sosem mértem.

Legjobb válasz: Én nem sokáig csináltam,de szerintem vérzés után kezd el, hiszen az ovuláció idején megy feljebb pár tizeddel a hõd,így most még ráérsz.Amikor elmúlik a vérzés minden reggel ugyan abban az idõben ébredés után,de még az ágyban fekve megméred és felírod.íg ynyomon tudod követni a változást,peteérés elõtt és után 3 nappal is lehetséges a teherbeesés.

Én nem sokáig csináltam, de szerintem vérzés után kezd el, hiszen az ovuláció idején megy feljebb pár tizeddel a hõd, így most még ráérsz.Amikor elmúlik a vérzés minden reggel ugyan abban az idõben ébredés után, de még az ágyban fekve megméred és felírod.íg ynyomon tudod követni a változást, peteérés elõtt és után 3 nappal is lehetséges a teherbeesés.
fontos tudnod, hogy milyen hosszú ciklusaid vannak. Nekem pl 31 napos volt, így kb a 16ik napon volt a peteérés. minden reggel mértem és táblázatot vezettem. a 14. naptól pedig ovulációs tesztet használtam. nekünk bevált. én három hónap prób után estem teherbe. ja és mindemellett javaslom az aktusok után a gyertyaállást. sok sikeert!
Én azon a véleményen vagyok, h nyugodtan elkezdheted most, mert legalább tudod, hogy mit reagál a szervezeted a mensire...mert van, akinek elõtte megy le a hõ, ebbõl lehet következtetni, hogy jön, van akinek fent marad, legalább tudnád, hogy hogy állsz... Szívbõl kívánom, hogy ne kelljen neked mérõzni, hanem már ott legyen a baba...vagy hogy minél hamarabb összejöjjön...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Képzeljétek, ma reggel megmértem, 37, 3 volt, de ott lent, azt hallottam ott kell mérni. ez igaz? kicsit magasnak találom. ez rosszat, vagy jót jelent?
Kezdd el nyugodtan, a mensi elsõ napjától pedig kezdõdik a vonal meghúzása. Tehát a mensi elsõ napjától peteérésig kell legyen egy alacsonyabb átlaghõ, peteéréskor 1-2 nap, amikor 2-3 tizedet leesik, majd utána hirtelen felugrik akár 5-7 tizedet is. Ebbõl tudsz majd következtetni arra, hogy rendben van-e a ciklusod. Ha nincs meg ez a hullám a hõdben, nagy valószínûséggel nincs peteérés.

Szeretnénk babát, olvastam érdemes folsavat szedni már elöte (nehezen szivódik fel) mennyit vegyek be 1-nap belöle?

Köszönöm elöre is a válaszokat

Legjobb válasz: Komplett vitamin + ásványianyagot (persze tartalmaz folsavat)vegyél és szedd a terhesség alatt is. Lehet kapni gyógyitárban.

Komplett vitamin + ásványianyagot (persze tartalmaz folsavat)vegyél és szedd a terhesség alatt is. Lehet kapni gyógyitárban.
Olyat érdemes keresni gyógynövényboltban, ami 0, 8 mg-ot tartalmaz, a többit beviszed a kajával. Ha többet eszel, attól nem lesz jobb a felszívódás. Szóval ilyenbõl elég napi egy bogyó. De a komplett kismamavitaminokban is 0, 8 mg a folsav. Érdemes vasra is gyúrni, az is nehezen szívódik fel, de a folsavval segítik egymást. Ha nem vagy vérszegény, akkor a vasat kicsit több mákkal, vagy célkával meg tudod oldani. Minden jót!

Nagyon szeretnénk babát. De mindig kifolyik az anyag, mit csináljak hogy bent maradjon. Valahol olvastam hogy ne fürödjek se elötte se utána. Ez segitene? Ha hasonfekve fekszem utána akkor nem annyira folyik ki, ez miért van?

Legjobb válasz: Szerintem pócold fel a lábad. De attól, hogy kifolyik még simán teherbe lehet esni, hidd el, ha nem így volna nem is igazán kellene védekezni.

Szerintem pócold fel a lábad. De attól, hogy kifolyik még simán teherbe lehet esni, hidd el, ha nem így volna nem is igazán kellene védekezni.
én is gyertyäban älltam.:) .és terhes lettem.szeretkezs utän fel se ällj, ne csinälj smemit, menj gyertyäba és maradj ugy ameddig csak tudsz.csinäld et minden szeretkezés utän.hidd el bejön.kisfiam most 6 honapos:)
Mindenkibõl kifolyik, ez a gravitáció!Maradj fekve, akkor késlelteted a kifolyást!
Én általában párnát teszek a fenekem alá, hogy a lehetõ legkevesebb folyjon ki belõlem! Aztán amikor már picit fárasztónak érzem - kb. 25 perc után - akkor szépen kihúzom a párnát és maradon az ágyban kevés mozgással! Fürdeni én is csak másnap reggel szoktam! De szerintem mindenki úgy csinálja ahogy neki szimpatikus! Sok sikert!
A párna fenék alá, és nyugton maradás. A cél érdekében ráérsz fürdeni reggel, ha este voltatok együtt, vagy este, ha reggel voltatok együtt. Én legalábbis minden esélyt megadok, h. sikerüljön. Neked is sok sikert.
Ha ennyire fürdés mániás vagy akkor fürödj:) sztem nem kell rohanni mosakodni utána. Olyan jó dolog csak úgy pihizni, majd bealudni a Kedves mellett, nem? És ha babát szeretnétek külön jó hogy nem kell pánikszerûen rohanni mosakodni , irrigálni...stb. Semmi bajod nem lesz ha nem tusolsz...
Én utána elalszom, és csak másnap reggel zuhanyzom. Úgy tudom, szeretkezés után érdemes egy félórát-órát nyugiban feküdni, járkálás nélkül.
A kérdező hozzászólása: És a fürdéssel mi ahelyzet?köszönöm a válaszaidat külömben, Mennyi ideig ne menjek?
Az elõzõ vagyok. És ne menj utána pisilni ez fontos!!
Szia.Én úgy csináltm, hogy kispárna volt a fenekem alatt, a végén meg gyertyáb álltam.Vicc ide vicc oda, de nekem bejött. 8 hetes kismami
Hidd el, mindannyiónkból kifolyik a nagyja:) De még jó is , hogy nem egyszerre termékenyít meg néhány milló sperna egy petesejtet.Egy gyereket is pont elég néha kihordani, nem hogy ekkora számban ikreket. Ha nem csinálsz intim zuhanyt, akkor tök mindegy a fürdés, vagyis ha lefürdesz, akkor nem fog összeragadni reggelre a bõr a combodon. Van aki gyertyaállást csinál...de szerintem mi halálra röhögnénk magunkat, ha minden szex után tormamutatványokat csinálnék.A másik a misszionárius póz, és amikor elment a párod, akkor maradjatok egy kicsit úgy, tehát ne húzza ki azonnal.(Azt hiszem ez barátibb, mint a gyertya:) ) Mindettõl függetlenül ezek a spermák baromi életképes kis fickók, legalábbis normális esetben, káros szenvedélyek, sok stressz, helytelen táplálkozás belassíthatják õket.De ezeken kívûl imádnak, és nagyon tudnak is úszni a kis ostornyulványukkal.Szóval fel a fejjel, mindannyiónkból kifolyik, de mire kifolyik, addigra a legéletrevalóbb sperma már a petesejt környékén jár, ha nem ugrasz fel egybõl szex után, hanem egy kicsit úgymaradtok fekve a pároddal.Neketek is jobb lesz lelkileg, mint egy gyertya:) :) :)
Nálunk is ez volt a gond, majd az is kiderült, hogy a férjem kisfickóinak fele nem is teszi a dolgát. Nálam a gyertyaállás és a popsi alá kispárna sem jött be, mert úgy is kifolyt. A végén már kétségbeesésünkbe annyit tettem, hogy lassan oldaltfordultam és megpróbáltam nem nagyon mocorogni és így elaludni, majd reggel zuhanyoztam. 2 hónapig ment így, most 18 hetes kismama vagyok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!