Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk. a hónapban (156 db)

van akinek igen, van akinek nem.szervezettõl függ.elsõ babámmal 2 hónap után lettem terhes, az ikreimmel 5 hónap után.
A szervezetedbõl a tabletta már rég kiürült, már 1 nap alatt.Itt az a lényeg, hogy van-e peteérésed.Ezt egy ovulációs teszttel ki tudod deríteni. Azért javasolják, hogy várjanak tabletta abbahagyása után a teherbeeséssel, mert legalább egy olyan hónap jó lenne, amikor nem megvonásos vérzésed van, hanem rendes menstruáció.Könnyebb kiszámolni a baba fogantatását és a szülés várható idõpontját. Emellett tényleg nem árt pár hónap, hogy kiderüljön rendesen beállt-e a peteérés.

Babát szeretnénk a párommal! 2 honapja probálkozunk de eddig még semmi! Mit tegyek hogy ne mindig a babára gondoljak? Nagyon szeretnék csak félek hogy esetleg ez miatt nem jön össze!

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama

Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama
Az az igazság, hogy nem lehet "átállni". Ha az elején is lazán állsz hozzá, akkor nem fogsz rajta görcsölni. De ha mindig ezen rágódsz, akkor továbbra is ezen fogsz rágódni. Nincs recept :( Onnan tudom, hogy én is a rágódósok közé tartozom :) ) Nekünk ez a 7. hónap. Persze attól még, hogy ezen rágódsz, felfoghatod pozitívan a dolgot. Én minden mensi megjöttekor alig várom, hogy megint elkezdhessünk próbálkozni. Ez nekem segít :)
Mi is hasnoló ciõben járunk, és egyszerûen nem lehet nem ezen rágódni, ha szeretnétek babát. Sajnálom, de bevált ötletem nekem sincs. :)
Szia! Én is görcsöltem a dolgon, az elsõ hónap próbálkozása után meg még tüneteket is produkáltam, aztán jött a pofára esés:( Második hónapban vettem egy ovu tesztet és lám, most 5 hetes terhes vagyok:) Most meg el sem akarom hinni, olyan hamar összejött:) Próbáltam egy picit lazábbra venni a dolgot, ami persze nem könnyû sajnos! Próbálj másra gondolni! Foglald el magad! Sok sikert!!!
én is görcsöltem az elsõ nap ota. de most meg itt vagyok clostit szedek és már várjuk az eredményt

Babát szeretnénk.4 hónapja vagyunk komolyabban rajta az ügyön. Nagyon szeretnék babát, de sorra jönnek a csalódások (mensi megjön). Mi lehet a baj?

Ebben a hónapban alig voltunk együtt. A napokban kiborultam, mert barátnöim sorra jelentik be hogy babásak. Oly annyira kikészültem hogy azt mondtam már nem akarok babát. Persze nem szívböl mondtam, de tényleg nem vagyok rajta a dolgon. Ami még hozzá tartozik,hogy eddig mindig napról napra pontosan megjött a menzeszem.2 évig szedtem a Tri-Regolt.Szeptemberben tettem le.Még utána is pontosan megjött,de decemberben 35 napra jött meg és 10 napig tartott.Most meg még semmi....a cicm fáj,de nem feszül.Tud erre valaki valamit mondani?Köszönöm.

Legjobb válasz: Valószínû az a baj, hogy ennyire görcsölsz a dolgon. Próbálj megnyugodni, mert ha ennyire ideges vagy, az nem segít a dolgon. Ha aggódsz, akkor kezd el figyelni a ciklusodat, használj ovu tesztet, és idõzítsétek az együttléteket a legmegfelelõbb idõszakra. 4 hónap még nem a világ, valószínû, ahogy elengeded magad összejön a pici. Ha meg nem tudsz megnyugodni, menj a dokidhoz, mondd el, hogy aggódsz, majd õ megnyugtat. Kitartás, és csak nyugi, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!

Valószínû az a baj, hogy ennyire görcsölsz a dolgon. Próbálj megnyugodni, mert ha ennyire ideges vagy, az nem segít a dolgon. Ha aggódsz, akkor kezd el figyelni a ciklusodat, használj ovu tesztet, és idõzítsétek az együttléteket a legmegfelelõbb idõszakra. 4 hónap még nem a világ, valószínû, ahogy elengeded magad összejön a pici. Ha meg nem tudsz megnyugodni, menj a dokidhoz, mondd el, hogy aggódsz, majd õ megnyugtat. Kitartás, és csak nyugi, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
Ne aggodj, még benne vagytok teljesen a normál idõben. Az átlag 7 hónap alatt esik teherbe. (statisztika) Nekem segített a gyógytea ívás. Cickafark és palástfû teát ittam. Az egyik segíti a peteérést, a másik a beágyazodást. Ha érdekel irok még róla. Meg használtam ovu tesztet. És a második hónapra nem jött meg. 31+2 hónapos terhes vagyok.
elözõ vagyok. Nem hónapos!-hetes! szép is lenne ennyi hónap!!!!
Szia! Nagyon ismerõs a helyzeted, mi párommal közel 1 évig próbálkoztunk mire összejött, nagyon görcsöltünk, nagyon akartuk, de soha semmi, aztán megbeszéltük, hogy akkor most egy kis ideig leteszünk róla majd késõbb próbálkozunk a 2. hónapban poz-t teszteltem... Aztán jött a hidegzuhany, 11 hetesen elment a baba... Utána kivártuk a megadott idõt és megint rágörcsöltünk, megint semmi, minden hónapban megjött, majdnem a vetélésre 11 hónappal poz-t lett a teszt, akkor már 3 hónapja úgy voltunk, hgy majd jön amikor akar... Sóval az én példámmal csak azt akartam leírni, hogy amíg görcsölsz tényleg nem fog összejönni!!! Sok sikert és mielõbbi babásodást kívánok!!!:) És csak stressz mentesen!!!:) ))) 24hetes km
Nálunk akkor jött össze, amikor mondtam, hogy többé nem érdekel a dolog.Majd lesz, ha lesz.És lám csodát abban a hónapban babás lettem.Barátnõm javasolta, hogy egyek piros bogyós gyümiket, és igyak mindig egy pici vörösbort, mert az segíti a beágyazódást.Lehet, hogy az segített, nem tudom.A forralt vörösbor azért nagyon ízlett.Azzal nem is lehet ártani.Még terhesség alatt is ajánlják a dokik. Lazíts, és akkor tuti sikerül!4 hónap az még nem olyan hosszú idõ a próbálkozást tekintve.Tudom, Neked az, de orvosi szempontból nem. Sok sikert!
Akkor leirom neked a cickafark és a palástfû teát. Nem muszáj kipróbálni, de egy próbát megér, és csak pár száz forintba kerül. Cickafarkfû teát a mensi elsõ napjától kell inni, peteérésig. Én napi 2 csészével ittam. 1 ek füvet leforráztam állni hagytam, majd leszürés után megittam. segíti a peteérést. Palástfû tea: peteéréstõl kell inni. Pont ugyanugy mind a cickafark teát. http://fogamzas.mindenkilapja.hu/ Itt olvahatsz róluk. És még egy fontos! 2 napnál gyakrabban ne legyetek együtt, különben romlik a spermák minõsége! Szorítok neked nagyon!
Szia! A gyógyszernek több idõ kell, hogy kiürüljön a szervezetedbõl, nekem azt mondták kb. 6 hónap. Mikor letettem 3 hónapig rendszeresen megjött, utána teljesen rendszertelen lett, volt, hogy 2-3 hónapig semmi! Adj egy kis idõt magadnak és ne másokkal foglalkozz, jönni fog ha jönni akar! Ne idegeskedj! Üdv: 12 hetes km.
Nekem a nõgyógyászom javasolta: kiwi, ananász, kétnaponta szex. nem tudom miért pont ez a két gyümölcs, de direkt ezt kell enni. Második hónapban összejött a bébi, a bátyjára 10 hónapot vártunk, ezért kértem a dokim tanácsát. A barátnõmnek is ajánlottam, neki is fél éves már a kisfia. lehet hogy véletlen, egy próbát megér, pláne ha szereted a déli gyümölcsöt:) Ha fél éven belül semmi eredmény, akkor érdemes elmennetek egy-egy vizsgálatra, vérvételre ( a dokinak hazudjátok hogy már évek óta próbálkoztok)gyakran nagyon egyszerû és orvosolható oka van a kudarcnak. Kitartás, minden jót!
nalunk minden ok egeszsegileg, ovu tesztet hasznaltam es mindig jokor voltunk egyutt, megis 8 honap kellett hozza. a doki szerint ez nem is sok! nem szabad surgetni! sok szerencset, kuldom a golyat! 32 km
Szerintem 1 hónap az kevés a gynexnek. Meg hát mindenhez türelem kell.
A kérdező hozzászólása: Szedtük mi is a Gynexet 1 hónapig, de semmi..szerintem az zavart bele a ciklusomba is :(
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! 21:02-es igen érdekelne ez a gyógyteás dolog!De nem hasható ugye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Használtunk eleinte ovu tesztet, és idözitettünk is, de sajna semmi :(
Mi egy évig próbálkoztunk. Nagyon rágörcsöltem magam, állandóan szex közben az járt a fejemben, hogy na most összejön....ez volt a baj....amikor megjött a mensim, mindig bõgtem, és utána sokat bõgtem.... Aztán rájöttem, hogy nem kéne így rágörcsölnöm....eljártunk bulizni, cigiztünk is, ittunk is....és összejött a manókám:) Most 39+3 hetes vagyok, és lassan már a karomban tarthatom:) Pszihés okai lehetnek nálatok is, ne görcsölj, de erre úgyis neked kell rájönnöd. Amúgy barátnõm is szeretett volna babát, õ is görcsölt, sok tanácsot adtam neki, és 2 hónap múlva bejelentette, hogy megfogadta a tanácsom, és összejött nekik is. Most 27 hetes.

5 évig tabival védekeztünk és most babát szeretnénk. 4. hónapja nem szedem már, de még nem sikerült. Befolyásolhatja a szervezet regenerálódási idejét az 5 év?

A doki szerint 2 hónap után jöhet a babó.

Legjobb válasz: Én 10 évig szedtem a bogyót (soha többet) és utána 9 hónapig nem mensiztem egyáltalán, így most közel két év telt el, mire terhes lettem.

Én 10 évig szedtem a bogyót (soha többet) és utána 9 hónapig nem mensiztem egyáltalán, így most közel két év telt el, mire terhes lettem.
Én 2 év után mindig tartottam szünetet, volt, hogy egy egész évet kihagytam, most mégis 6 hónapja hiába próbálkozunk. Az orvos azt mondja, minden rendben van. Nehezemre esik elhinni, de talán nekem több idõ kell, mint másoknak ahhoz, hogy a szervezetem újra helyre álljon. Mindenki másként reagál a fogamzásgátlóra.Aki szerencsés, annak néhány hónap után sikerül a baba. Nekünk pedig türelmesnek kell lenni, persze ez nem mindig egyszerû!Sok sikert!
Szerencsére nekem nem kell csatlakoznom az elõttem szólókhoz. Én 10 évig folyamatosan szedtem fogamzásgátló tablettát, márciusban abbahagytam, 2 hónapig e vitamint szedtem, utána elkezdtem szedni az elevitet, és most 6 hetes kismami vagyok. Úgyhogy én amint lehetett mondhatni az elsõ védekezés nélküli együttlét alkalmával terhes lettem. Szorítok nektek is, hogy így legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Abban az egyben szerencsésnek érzem magam, hogy rögtön menzisztem következõ hónapban és azóta eddig mindig pontosan. Sok sikert a probálkozásokhoz és gratulálok a 6 hetes kismamának!

Babát szeretnénk! A fogamzásgátlómat (dienille) már kb másfél hónapja nem szedem. Szerintetek mennyit kell várnunk, hogy összejöjjön a baba?

Legjobb válasz: Nálunk 8 hónapba telt, igaz, soha nem figyeltük a középidõt vagy az ovulációt. Hajrá :)

Nálunk 8 hónapba telt, igaz, soha nem figyeltük a középidõt vagy az ovulációt. Hajrá :)
3-6 hónap.
Ez egyén függõ. Van aki rögtön teherbe esik, van aki 1 év múlva, van aki még késõbb. Barátnõm fél évre rá esett teherbe, de szedett gyógynövényes bigyókat is, mivel a gyógyszer abbahagyás után alulmûködtek a petefészkei.
hát szerintem ezt így nem lehet megmondani. van akinek szinte elsõre össze jön, van aki évekig próbálkozik. Ismerõsünknek az elsõ baba rögtön sikerült, 2év próbálkozás után végre teherbe esett ismét. 22L
Én is ezt szedem. Az abbahagyás után 3 hónapig óvszerrel kell védekezni, nekem ezt doki mondta. Közben el kell kezdeni terhesvitamint szedni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen én is így gondoltam, hogy biztos lesz 3-6 hónap is :( Amióta megbeszéltük, hogy belevágunk alig várom, hogy állapotos legyek :) )
Én szeptember elején hagytam abba a gyógyszert és utána már nem védekeztünk, dec. 31-én pozit teszteltem.Úgyhogy szerintem mindent bele.De mindenkinél máshogy van, van akinek elõbb, van akinek késõbb jön össze.Sok sikert!!:) )

Babát szeretnénk a párommal, igaz 1 hónapja próbálkozunk, de most hamarabb jött meg 5 nappal. De viszont hánytam 2nappal ezelőtt. Mennyi idő még babás leszek?

Legjobb válasz: Ezt senki nem tudja megmondani. A statisztika szerint ha minden rendben van egészségügyileg mindkét félnél, akkor 25% az esély, ha pont jókor vannak együtt. tehát, ha mindig peteéréskor, akkor elméletileg 4 hónapon belül. De ez sok tényezõtõl függ, stressz, lelki állapot, fizikai állapot, stb. Nekünk a 3.ban sikerült, de ismerek olyat, akinek 2 éve nem sikerül, pedig minden rendben orvosilag.

Ezt senki nem tudja megmondani. A statisztika szerint ha minden rendben van egészségügyileg mindkét félnél, akkor 25% az esély, ha pont jókor vannak együtt. tehát, ha mindig peteéréskor, akkor elméletileg 4 hónapon belül. De ez sok tényezõtõl függ, stressz, lelki állapot, fizikai állapot, stb. Nekünk a 3.ban sikerült, de ismerek olyat, akinek 2 éve nem sikerül, pedig minden rendben orvosilag.
ezt hogy mitpl jött meg hamarabb, interneten keresztük nem lehet megondani. Ellenben egy orvos ha megvizsgál, azzal többre mész :) )
babatervezok.otthona.net ha ezt tanulmányozod, pontosan tudni fogod, mikor van peteérésed. nekem nagyon bejött az elsõnél. hõmérõzés + méhszáj magasság/keménység + méhnyakváladék vizsgálat, ez a titka.
A kérdező hozzászólása: Annyit szeretnék még hogy mitõl jöhetett meg hamarabb 5 nappal, ez zavar, eddig inkább késett nem hamarabb jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt!!!:) és jó babázást!!!
Dettó mint az utolsó, annyit tennék hozzá, h. pont a 7. hónapban görcsöltem rá, akkor elõször ovuteszteltem, és bejött. Most 15 hkm. vagyok. Ha mihamarabb szeretnétek babát, ajánlom a vaterás ovuteszteket. Olcsó, és megbízható. Menzeskor megrendeltem, és ovukor már avval teszteltem, sikerrel.
A statisztikák szerint 80% 1 éven belul terherbe esik. Ezért szoktak csak 1 év után kivizsgálásokat csinálni, ha nem jott addig ossze. Nekunk 7 honapig tartott. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne gorcsolj a dologra. Jon, ha jonnie kell. A 7. honapban már nem figyeltem semmit, és akkor estem teherbe. Sok sikert. 15 hetes km
Azt mondják egy egészséges párnál is lehet akár 6-12 hónap is a próbálkozás.....szóval lehet hogy összejön elsõre de lehet hogy sokkal késõbb, ezt a világon senki ne fogja tudni megmondani neked. Egy biztos: ne úgy gondolj a dologra hogy "babásodni akarsz" hanem éld az életed, legyetek együtt a pároddal és hidd el jönni fog. Aki nem gyermeket vállalni akar hanem "babásodni" meg "babaprijektezni" azok egy idõ után felhergelik magukat, mindenféle tünetet beképzelnek és minden hnapban amikor negítv a teszt ki fognak borulni...ha jókedvvelvágtok bele és nem "babásodsz" hanem szeretkeztek akkor könnyebb lesz elvielsni az esetleges sikertelen hónapokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást:)
Mi is egészségesek vagyunk mert kivizsgáltak. Mégis a 12.hónapban sikerül a baba. Ne figyeld magad annyira, tessék ellazulni és annál hamarabb fog jönni a baba. Egyébként ezek tipikus pms tünetek, de épp jelezhetnek babát is.Majd utólag fogod úgy is megtudni, hogy nálad milyen tünetek mutatnak babát! Kitartást és mielõbbi babásodást kívánok. 8 hetes km
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a tüneteket figyelve, sûrûn járok pisilni nagyon, haspuffadás, hányinger...de lehet hogy képzelõdöm mert annyira akarjuk:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek...:)

Mit tegyek, hogy ne ítéljenek el a döntésem miatt, hogy a vetélésem után 3 hónapra babát szeretnénk a párommal?

Mindenki hülyének néz. Szedem a terhes vitaminokat, és azért is szekálnak, meg hogy nem kapom vissza a halott gyerekemet, csinálhatom bármilyen id?pontba. Mert hogy én csak azért akarok gyereket, hogy az elvesztett babómat visszakapjam! Veletek hogy volt ez?

Legjobb válasz: Ne hallgass rájuk! Természetes, h babát szeretnél.

Ne hallgass rájuk! Természetes, h babát szeretnél.
Az ilyen "állatokat" kerüld el! És hajrá, drukkolok Neked babaügyben!
nagyon helyes, bator dontes aki szekal miatta, az savanyu, rosszindulatu, bunkó, stb.. nehogy törödj vele! nekem volt egy ismerosom, 4 evesen halt meg a kisfia (rakban), és amikor ugy dontottek a szulei, hogy ujra megprobaljak, en orultem, es sok sikert kivantam.. eszembe se jutott semmi ilyesmi, amiket neked mondtak, csak az, hogy milyen batrak, es hogy remelem sikerul, es tok jo lenne.. hogy mondhat neked(vagy barkinek) ilyet valaki!?! az ilyenek meg se érdemlik, hogy megoszd veluk azt, hogy babat szeretnél!
Ki volt ez , aki ezt mondta? Szerintem ne foglalkozz vele. Ez õrület. El sem hiszem, hogy van ilyen van. Teljesen természetes, hogy babót szeretnél. Az is természetes, hogy a vetélés után még jobban akarsz esetleg babát, hiszen, ha rövid idõre is de megtapasztaltad, hogy milyen érzés az anyaság. Én szorítok , hogy minél hamarabb összejöjjön neked. Senkivel ne foglalkozz. A férjed mit mond?
Hagyd õket a csudába, ne foglalkozz azokkal, akik ilyen hülyeségeket beszélnek. Az újabb terhességgel magadat is megnyugtatod, de akkor is....Hogy mondhat valaki ilyet?!
Szia! A Te életed és a Te döntésed is a kérdés. Mások véleményére nem feltétlen kellene adni, a nagy többség sokszor a közhelyek szintjénél többet nem mond. Sokszor tudatlanságból, máskor pedig feltételezett jó szándékból mondanak mindenféle hülyeséget. Erõsen szûrni kell ezeket a véleményeket, és csak azzal foglalkozni akinek adsz a véleményére. Ha korai spontán vetélésrõl volt szó, akkor már nyugodton lehet próbálkozni. Ha késõbbi vetélés volt akkor az ügyben erõsen megoszlanak a vélemények, hogy mikor lehet próbálkozni.Bár olyankor lehet tényleg nem árt ha pár hónapot pihen a szervezet.
Szia! Nekem is volt vetélésem, 3 hónap múlva újra terhes lettem .Az én környezetem nem adott ilyen negatív reagálásokat, sõt mindenki örült, hogy ilyen hamar sikerült, . Sajnálom, hogy ezzel is kínoznak, megvan a saját bajod enélkül is.Én elküldeném õket melegebb éghajlatra az tuti.Ne hagyd magad, mindenki söpörjön a maga portáján!!!Ez csak rád és a párodra tartozik, hamindketten akarjátok, akkor hajrá a többieket meg nagy ívben tojd le!!
Mi vaaaan???!!! Ki volt az az elmebajos aki ezt mondta neked?! Ezek szerint akinek már volt vetélése az ne is szüljön? Bocsi a kirohanásért, de én ilyen primitív baromságot már rég hallottam :S Nekem nyáron volt egy vetélésem, a következõ hónapot még kihagytuk, de az az utániban fogant meg a kisfiam és eszembe sem jutott, hogy õ a halott gyermekem rinkarnációja lenne. Most fél éves és itt gügyög mellettem. Gáz lehet, hogy ilyen fogyatékosokkal vagy körülvéve... Szedd csak a terhesvitamin tovább :)
szia! Neked semmit nem kell tenned, nincs téged miért elítélni. Az szégyelje magát aki ilyet mond!!! Az teljesen természetes vágy, hogy gyereket akarsz és ezen a vetélés semmit nem változtat, csak még nehezebbé teszi lelkileg, ilyen beszólások nélkül is. Várni csak akkor várj, ha úgy érzed hogy lelkileg még nem készültél fel egy újabb terhességre, egyébként ne foglalkozz mással!
Szia! Nekem az elsõ fiam 23 éves koromban született, most megint terhes lettem decemberben, de sajnos én is elvetélem (dec 30-án) a 8. héten.. ettõl függetlenül nagyon vágyom a következõ babára, de szerencsémre nekem senki nem mondja, hogy bármit/bárkit is pótolni szeretnék! Vágj bele bátran és nefoglalkozz senkivel, aki rosszindulatú. Inkább keress 1-2 fiatalabb kismamát és velük oszd meg az érzéseid, tapasztalataid. Mi most megint próbálkozunk egy hónap múlva, remélem hamar összejön :) Neked is sok sikert, és ha bármi van, nyugodtan írj! :) Enci
Hárman egyszerre, nem semmi:) )
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Elõször is köszönöm a válaszaitokat! 10 hetesen vetéltem el, de elõtte is volt egy vetélésem, de nem tudtam, hogy terhes vagyok. Nagyon akartuk a férjemmel a babát! Teljesen bele voltam betegedve. Eleinte nem akartam gyereket, és mondtam is a környezetemben lévõknek, de ahogy távolodott a vetélésem emlékei, és egyre több élményem volt pici babákkal, rájöttem, hogy nem várok és akarok babát! Egyedül a párom és az Édesanyám áll ki mellettem a többiek a környezetembe hülyének néznek, kibeszélnek, és ellátnak "jó" tanáccsal. Nagyon rossz, hogy mindenki sutyorog a hátam mögött, pedig tudom, hogy nem nekik kell majd megszülni, és nem fog az én gyerekem õ hozzájuk menni egy szelet kenyérért sem! 22 éves vagyok. Szerintem egy nõ érzi azt hogy mikor érett meg az anyaságra! Csak nagyon rossz, hogy mindenki elítél az én véleményem, és döntéseim miatt!
Ez elég nagy bunkóság volt tõlük. Gondolom õk még nem mentek ilyenen keresztül. Nekem tavaly májusban volt egy vetélésem, és mit nem adtam volna ha pár hónap után sikerült volna újra teherbeesnem. És még mindíg itt vagyok és próbálkozunk, hátha összejön. Meg sem fordult a fejemben és a körülöttem lévõk fejében az a hülyeség hogy az elvesztett petezsák reinkarnációját szeretném visszakapni. Szedd a vitaminokat, és igen is tegyetek meg mindent amit csak lehet hogy sikerüljön a baba! Nagyon szorítok Nektek!!! És ne foglalkozz más hülyeségével! :)
Szerintem egyáltalán nem baj, és nem rossz dolog, hogy szeretnél egy kisbabát. Ne hallgasd meg a rosszindulatú "tanácsokat". Hajrá:)

17 év után abbahagytam a gyógyszer szedését - Tri Regol -, mivel a babát szeretnénk a párommal. Ennek már több mint fél éve és a mai napig nem estem teherbe. Mi az oka? Azt halottam 3 hónap alatt kiürül a szervezetből. Egy 36 éves nő.

Orvosnál még nem voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert

Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert
Én 10 évig szedtem a Tri-regolt és utána 1 év múlva estem teherbe.

Párommal babaát szeretnénk, 3 hónapja próbálkozunk. Cytologia eredményem P2 reaktiv elváltozás. Szerintetek ez befolyásolja a teherbeesést? Volt már valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Nekem 2x volt p3-as eredményem, aztán kiderült, hogy hpv 16-tal fertõzõdtem meg. A doki erre azt mondta, 20-30 év, mire baj lehet belõle - persze kell az oltás meg a rendszeres szûrés -, de a teherbeeséshez semmi köze. Eddig ugyan még nem sikerült, de ez még csak az 5. hónapunk.

Nekem 2x volt p3-as eredményem, aztán kiderült, hogy hpv 16-tal fertõzõdtem meg. A doki erre azt mondta, 20-30 év, mire baj lehet belõle - persze kell az oltás meg a rendszeres szûrés -, de a teherbeeséshez semmi köze. Eddig ugyan még nem sikerült, de ez még csak az 5. hónapunk.
Abszolút nem befolyásolja a teherbeesést!!!!! P2-vel már kétszer is szültem :)
Szia! A P2 tökéletes eredmény! P1 csak a szûzlányoknak van! :-)
Úristen még egy ember aki nem ismeri a biológiát!
A kérdező hozzászólása: Ismerem a biológiát!De sokszor épp gyulladás végett nem lehet teherbe esni.sztem te nézz utána egy kicsit!
Szerintem félreértitek, nem kéne egybõl leszólni. Olvassátok mégegyszer el a kérdést. "reaktiv elváltozás", ez jelent valamit, gyulladást, fertõzést (de ilyenkor odairják hogy mi). Nekem is volt fertõzés is, azt kikezeltük 3 db antibogyó, és másik hónapban már megfogant a kisfiam. Tavaly karácsonykor meg gyulladásom volt, amit éreztem is, azt is kimutatta a citológia. Kérdezz rá az orvosnál, hogy mi lehet ez. Egy gyulladás lehet hogy gátolja a teherbeesést. Annak viszont kell néhány hónap mire helyrerázódik. Egyébként egy hetes antibiotikumos kezelés és rendben is van.
Szerintem mindenképp nézessetek egy 3 és egy 21 napi hormon labort, ott sok minden ki fog derülni. Sok sikert! K

6 hónapja szeretnénk babát. Ebben a hónapban igyekeztem nem foglalkozni vele. De nagyon furán fáj a méhem pé óta. Mitől lehet ez?

Múlt héten végig nyálkás, tojásos nyákom volt. Már azt hittem sosem múlik el. Hétvégén, szombaton volt a legtöbb. El?tte pénteken voltunk együtt. Vasárnap este már feszült a mellem, hétf?re a nyák is szinte megsz?nt. Gondolom, eddigi olvasataim alapján, hogy akkor volt a pé-m. Vasárnap és hétf? reggel is nagyon szurkált mindkét petefészkem, ha leültem, vagy felálltam. Azóta szinte folyamatosan feszül a méhem. Olyan, mintha forró lenne belülr?l, és egy lufit fújnának felfelé benne. A hasamat sem tudom behúzni. Mit?l lehet ez, mert baba még nem lehet, hisz csak most volt pé-m. Bocs,ha hosszú voltam, csak kiváncsi vagyok, ti is éreztek-e ilyet pé után.

Legjobb válasz: szia. Hasonló tünetek kivéve a folyást.Nekem is pé óta fáj nem is kicsit a hasam néha erõssen görcsölt is. Eddig sosem volt ilyen.Reménykedtem de mára elmúl szinte semmit nem érzek.Péntekre nem várom.Mi 2 éve próbálkozunk.Te mikorra nem várod?Nekem sztem most sem sikerült.De nállad lehet van valami.Sok sikert.

szia. Hasonló tünetek kivéve a folyást.Nekem is pé óta fáj nem is kicsit a hasam néha erõssen görcsölt is. Eddig sosem volt ilyen.Reménykedtem de mára elmúl szinte semmit nem érzek.Péntekre nem várom.Mi 2 éve próbálkozunk.Te mikorra nem várod?Nekem sztem most sem sikerült.De nállad lehet van valami.Sok sikert.
Szia!Én vasárnapra nem várom, de nekem már 2 hete fáj a cicim, az elején ezzel egy idõben én is fel voltam puffadva, nem tudtam behúzni a hasamet.Ez 3-4 nap alatt elmúlt, de a cici fájás azóta is megvan.a folyásom sem a szokott, 1-2 csepp és testápolós.A hasszurkám tegnap este óta viszajött, kicsit menszihez hasonló érzésem van...Tegnap teszeteltem de negatív lett.Korai volt.... Szóval kiváncsi leszek, hogy nálad lesz-e baba..Nagyon drukkolok mindkettõtöknek!!!!!
A remény hal meg utoljára!!! Nagyon szorítok neked!!!!
A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy a derekam is sokat fáj, napjában többször.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom....biztos õrjítõ lehet ilyen régóta babára várni. Engem már ez a pár hónap kikészített. 27- re nem várom. Majd meglátom, mi lesz addig. Tudom, addig hiába töröm a fejem, megoldani nem tudom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy! Nem tudom, mi lesz belõle, lehet csak felfáztam. Negyed óránként kell pisilni, és olyan mintha "nagyobb" lenne a méhem. De lehet, csak a húgyhólyagom. :)
na lett baba azóta? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!