Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk semmi (56 db)

Az OGTT eredményem éhgyomorra 6, 1 120 percesen 9, 8 most metforalt szedek és babát szeretnénk de az orvosom nem javasolt a gyógyszeren kívül semmit. Forduljak másik orvoshoz? Tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Szia!Nekem 6.2 volt éhgyomorra.Egyik doki sem csinált semmit.Aztán elmentem magándokihoz,aki mondta(nõgyógyász-endokrinológus),hogy "Sok orvos sajnos ezzel nem kezd semmit,mert 2 tizeddel több csak a megengedettnél.Igen ám!!Viszont a gyakorlatban ez úgy néz ki,hogy 6.5-tõl már cukorbetegségrõl beszélünk".Szó szerint így mondta a dokim.Írt fel Mercformint.De magában a gyógyszer nem elég.Diétával és mozgással kell kiegészíteni a gyógyszeres kezelést.Ugyanis a gyógyszer max. kordában tartja az értéket,de tartós változást/javulást csak gyógyszer+diéta+mozgás esetén érsz el.Remélem segítettem egy kicsit.:)

Szia!Nekem 6.2 volt éhgyomorra.Egyik doki sem csinált semmit.Aztán elmentem magándokihoz, aki mondta(nõgyógyász-endokrinológus), hogy "Sok orvos sajnos ezzel nem kezd semmit, mert 2 tizeddel több csak a megengedettnél.Igen ám!!Viszont a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy 6.5-tõl már cukorbetegségrõl beszélünk".Szó szerint így mondta a dokim.Írt fel Mercformint.De magában a gyógyszer nem elég.Diétával és mozgással kell kiegészíteni a gyógyszeres kezelést.Ugyanis a gyógyszer max. kordában tartja az értéket, de tartós változást/javulást csak gyógyszer+diéta+mozgás esetén érsz el.Remélem segítettem egy kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: inz-glük éhgyomorra 9, 9 inz-glük terhelésre 44, 8 glük éhgyomora 6, 1 glük terhelésre 9, 8 igy van szószerint a papíromon de nem mondtak semit csak azt, hogy kóros és szedjem a metforalt.
nem fordítva? A cukrod volt 6, 1 meg 9, 8 és az inzulina másik?
A kérdező hozzászólása: Voltam endrokrinologusnál z inzulinom éhgyomora 6, 1 a 120 perces 9, 8 a glükóz éhgyomora 9, 9 120 perces pedig 44, 8 így kaptam metforalt.:( de nem hívot visza az endrokrinologus sem sem a nõgyógyász, hogy mi lesz a hatása a metforalnak.
hát azért egy inzulint én nézettem volna mert nem mindegy hogy magas inzulinnal ennyi a cukrod vagy alacsonnyal. Én a helyedben elmennék egy rendes endokrinológushoz kivizsgálásra, és nem nõgyógyásszal kezeltetném magam mert náluk már az is eredmény hogy ennyit foglalkozott veled, de ez korántsem teljes kivizsgálás.
Az igt. A csökkent glükõz toleranciát jelent. Az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség közötti állapot a tied már közelebb a cukorbetegséghez.
A kérdező hozzászólása: Az igt az inzulin glükoz ugye?Annak az eredménye 9, 9 éhgyomora a 120 percre 44, 8 lett.
igt-d van, szigorú ir diétát kell tartani, keresd fel a mensmentist-
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! :) remélem egy magán orvos fog segíteni :) már 8éve próbáljuk a babát és már nagyon jó lenne a siker.
, csak az elõbb fordítva írtad. Az inzulinod is magas, 5 körül kéne lennie az éhgyomrinak, a 120 percesnek meg max 25, de annyira nem rossz mint amennyire a cukrod.

Szeretnénk babát a párommal. Na ugye az aktus végén mindig van a páromnak folyása. Fehér folyadék. És már rég óta próbálkozunk a babával de semmi. A menzesz az késni szokott neki de a teszt viszont negatív. Ez a folyás mitől lehet?

És hogy tudunk segíteni ezen a gondot hogy sikerüljön a baba?

Legjobb válasz: 1 vagyok. Most esett le! :O Ugye tudod hogy a gravitáció odabent is mûködik és az a folyadék ami kifolyik,azt te tetted oda? :O :) Senkinek sem marad bent mind,csak egy része.... vagy mond hogy nem errõl a "folyadékról" beszélsz,kérlek!

1 vagyok. Most esett le! :O Ugye tudod hogy a gravitáció odabent is mûködik és az a folyadék ami kifolyik, azt te tetted oda? :O :) Senkinek sem marad bent mind, csak egy része.... vagy mond hogy nem errõl a "folyadékról" beszélsz, kérlek!
1 vagyok! És férfi létedre még életedben nem láttál szexfilmet sem semmi olyat ahonnan ezt megtudhatnád?Nem az agyáig lövöd, egy pár centi áll rendelkezésedre, így nyilvánvaló hogy egyszer csak ki fog folyni, nem? Na de legalább megnyugtató hogy nincs a párodnak ilyen baja!:) Mi 5 hónap után teszteltünk pozitívat szóval nyugalom!Egy nõ teherbeesésének normál ideje 1 év!
Namármost - az aktus végén azért csak sejted, mi folyhat ki, ugye???
Az aktus végén?Csak akkor van ez neki? Szerintem keressen fel egy dokit és nézesse meg minden rendben van-e! Mióta próbálkoztok?
Szia, ne aggódj, nem minden folyik ki, marad bent annyi ami elég a babához, csak simán rosszkor vagytok együtt, ennyi! Nyugi, össze fog jönni a picurka! Sok sikert kívánok nektek! :)
Mikor hagyta abba a barátnõd a gyógyszer szedését? Nekem 2 ÉV kellett ahhoz hogy teherbe essek!
Próbálkozni kell ennyi! Maradjon fekve aktust követõen, tegyen párnát a feneke alá! Te meg tanulgass addig
Jesszusom, szerinted összeáll a sperma egy nagy babává? Fehér folyadék, még egy pasi se hÍvta Így.
Ne haragudj de ami kifolyik az amit te bele raksz...nem értem mit. Vársz hogy örökre bent marad?Ez mindenkinek kifolyik...2-3 hónap az semmi de esetleg a gyertya állást próbáljátok ki meg hogy 2 naponta csináljátok
A kérdező hozzászólása: de errõl beszélek. Csak most vagyok ott hogy elösszõr próbálkozok a gyerek nemzéssel és ezért teszek fel ilyen kérédseket.
A kérdező hozzászólása: Amikor abba hagyta a gyógyszer szedését akkor volt mindig 23dika. Ekkor határoztuk el hogy babát szeretnénk. Az elsõ aktus után volt hogy 2dikán jött meg neki. És azóta mindig 2dika vagy pár nappal elötte jön meg. Az idõ is változó. Álltalába 4-5nap.
2-3 hónap után azért még ne várj csodát :D Van, akinek elsõre összejön, de sokaknak kell egy fél év vagy több is. Érdemes lenne legalább azt megfigyelni, van-e peteérés, és kb. mikor lehet.
Meg mi az, hogy késni szokott neki? Minden hónapban? Akkor eleve lehet, hogy hosszabb a ciklusa a szokásosnál. Hány napos?
A kérdező hozzászólása: igen az aktus végén van ez. És tudom hogy mi folyik ki. Csak szeretnénk babát már. Hát már kb 2-3hónapja próbálkozunk.
ha nemrég állt le a gyógyszerrel akkor kell egy kis idõ ameddig a szervezete képes lesz arra hogy sikerüljön a baba :) én 3 év próbálkozás után estem teherbe, pedig a dokik azt mondták mindketten nemzõképesek vagyunk, a baba mégse akart jönni
3-6 hónap, ez a javasolt, elõbb én sem próbálkoznék.
Hamvas Ferenc az orvostudakozón három hónapot szokott javasolni. De elvileg így sem lehetne gond a babával.
Nekünk a nõdoki 3 hónapot (3 ciklust) javasolt. Aztán a 2. ciklus után peteérés idejére javasolt egy hüvelyi ultrahangot, hogy megnézze van e tényleg peteérés és minden rendben van e? Nálunk minden ok, úgyhogy zöld utat adott! :-)) Ez hétfõn volt, úgyhogy azóta élesben próbálkozunk. :-) Így csak 2 és fél hónap "gumis" idõszak volt.
Elsõ vagyok. Amúgy rögtön helyreállt a menzeszed a tabi után?
3 hónapot szoktak javasolni.Nem azért, mert a fogamzásgátló árt így a babának, hanem, hogy helyreálljon a ciklusod.
tudom, h lepontozol de mindegy... annyiszor válaszoltunk erre a kérdésre, s ha beírod a googleba, tuti kidob egy rakás erre vonatkozó választ. amúgymeg 3 HÓNAP, a javasolt idõ, akár miligest, yasminelle-t, yasmin-t, tri-regolt, yaz!-t, diane35... mi van még? na mindenre. de ez nem kötelezzõ... csak javaslat, h helyre álljon a hormonháztartásod...

Babát szeretnénk a párommal! 2 honapja probálkozunk de eddig még semmi! Mit tegyek hogy ne mindig a babára gondoljak? Nagyon szeretnék csak félek hogy esetleg ez miatt nem jön össze!

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama

Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama
Az az igazság, hogy nem lehet "átállni". Ha az elején is lazán állsz hozzá, akkor nem fogsz rajta görcsölni. De ha mindig ezen rágódsz, akkor továbbra is ezen fogsz rágódni. Nincs recept :( Onnan tudom, hogy én is a rágódósok közé tartozom :) ) Nekünk ez a 7. hónap. Persze attól még, hogy ezen rágódsz, felfoghatod pozitívan a dolgot. Én minden mensi megjöttekor alig várom, hogy megint elkezdhessünk próbálkozni. Ez nekem segít :)
Mi is hasnoló ciõben járunk, és egyszerûen nem lehet nem ezen rágódni, ha szeretnétek babát. Sajnálom, de bevált ötletem nekem sincs. :)
Szia! Én is görcsöltem a dolgon, az elsõ hónap próbálkozása után meg még tüneteket is produkáltam, aztán jött a pofára esés:( Második hónapban vettem egy ovu tesztet és lám, most 5 hetes terhes vagyok:) Most meg el sem akarom hinni, olyan hamar összejött:) Próbáltam egy picit lazábbra venni a dolgot, ami persze nem könnyû sajnos! Próbálj másra gondolni! Foglald el magad! Sok sikert!!!
én is görcsöltem az elsõ nap ota. de most meg itt vagyok clostit szedek és már várjuk az eredményt

Vélt megtermékenyítés napjától folyamatos petefészekfájás, utána pedig a 8. napon (tegnap este) erős (alacsony a fájdalomküszöböm) alhasi fájdalom, azóta semmi. Mi lehetett ez? Babát szeretnénk!

8-án kellene megjönnie a mensimnek, a derékfájáson kívül más tünetem nincs.

Legjobb válasz: szia megint én...jaaa elsõ hónap...de jó akkor meg amúgy is bármi lehet, sajana nekünk 8 hónapja semmi::(

szia megint én...jaaa elsõ hónap...de jó akkor meg amúgy is bármi lehet, sajana nekünk 8 hónapja semmi::(
ez bármi lehet még, mensi elõjele is.pl a szúró fájdalom meg tüsszõrepedés..
A kérdező hozzászólása: Tüszõrepedés szerintem nem, mert az átlag 25 napos ciklusom 19. napján vagyok és a petefészekszurka alapján most a 10. napon volt a peteérésem.
értem de a tüsszõrepedés történhet a hasfájdalom 2-3 napján is..tesztet ovulációsat nem csináltál??Mert babatünetnek még korai sztem.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! nem használok ovutesztet, csak a pé-t figyeltem, ez az elsõ élesben próbálkozós hónapunk még csak, de jó lenne ha már össze is jönne.
A kérdező hozzászólása: Nektek 1. baba lesz? Nekünk már van egy 17 hós kislányunk (az orrát szívtam épp, azért írok késõbb), õ hamar összejött, de nem tudom hányadik hónapban, mert abszolút nem figyeltünk semmire. :-) Te milyen módszereket 'vetsz be' a siker érdekében? Ha neadjisten szükség lenne rá...
szia, nekünk meg 27 hós a kisfiúnk:) tesó lenne, ...kisfiúnk elsõre összejött...érdekes ez, most meg valszínû laparos mûtétem lesz egy ciszta miatt:(Hát én teszteztem meg néztem peteérérést, most meg már semmi, mert elegem van ebbõl, el se tudodm képzelni h terhes leszek még..::(
ui., most mennem kell de ha van kedved privit írhatsz:) jó éjt
A kérdező hozzászólása: Írtam privit pár napja, nem kaptad meg??
Menj orvoshoz, mert lehet ártalmatlan dolog is, de akár kezdödö méhszájseb is.
Én a helyedben elmennék orvoshoz, de attól is lehet, hogy nem elég nedves odalent és megsért. De ha tablettát szedtél akkor ennek lehet a mellékhatása is amíg ki nem tisztul a szervezetedbõl.
Menj orvoshoz.
Ne várj vele, ne élj stresszben a bizonytalanság miatt. Minél hamarabb derüljön ki, hogy mi a baj. Remélem, hogy semmi komoly!
Baktériumtól is lehet, úgyhogy dokihoz kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:-) még várok vele, hogy megjön e, és majd mensi után megyek dokihoz.

Hogyan essek teherbe? A párommal rendszeresen van nemi életünk, és nem védekezünk mert szeretnénk babát, de semmi.

Az utóbbi 4 hónapban nem jött meg el mentem orvoshoz mondta hogy a szénhidrátból vissza kell vennem! Nem rendszeres a menstruációm se, így hogy tudok teherbe esni, mit csináljak?

Legjobb válasz: Elõször is, rendszeressé kéne tenni a menstruációt. Ki kéne vizsgáltatni az okát, hogy miért nem rendszeres. És azon segíteni.

Elõször is, rendszeressé kéne tenni a menstruációt. Ki kéne vizsgáltatni az okát, hogy miért nem rendszeres. És azon segíteni.
Ennyivel el is küldött h, kevesebb szénhidrát kell??? o.O Keress másik orvost legelõször, majd a ciklusaidat hozasd rendbe! Így nem lesz könnyû teherbe esned ha nem h, rendszertelen a mensid de még csak nincs is! Vannak erre gyógyszerek, de az nem az h, nem eszel zsíros kenyeret...o.O
1. Irány az endokrinológus és egy normális nõgyógyász! A tünetek alapján simán lehet PCO is! 2. Nemcsak rajtad múlik, hanem a férfin is. Õ volt már kivizsgáláson? 3. Mióta próbálkoztok? Mennyi idõsek vagytok?
Én is endokrinológust javaslok, mert ha azt mondta a dokid, hogy kevesebb szénhidrát kellene, akkor lehet hogy PCOSra/IR-re gyanakszik. Ezekhez meg hormonérték / terheléses vérvétel kell. Azt meg endo dokira kell bízni. Szerintem vezess görbét, legyen cikluskövetésed, az is sokat elárul.
A kérdező hozzászólása: Agusztus 5re vagyok beutalva endokrinológus-hoz.. Mi az a PCOS??? A párom nem volt még vizsgálaton, 19vaggyok Õ 26éves és kb 5hónapja próbálkozunk
A kérdező hozzászólása: ja az irta a leletre az orvos hogy nem jellegzetes PCO-ra

Elevitet szedek mert babat szeretnénk de utobbi két honapban össze vissza jött meg, mult honapban 12 napot most 3nap kesesnel tartok de semmi jele a mensinek, szerintetek mitol van? Lehet az elevittol?

Legjobb válasz: mondjuk en is igy gondoltam hogy nem az Elevittol van de én már nem tudom...majus ota próbálkozunk és a ciklusaim nem valami stabilak de altalaban 31 32 napra szokott megjönni,mult honapban 44re jött meg most 34nél tartok de nincs jele hogy megjönne :(

A kérdező hozzászólása: mondjuk en is igy gondoltam hogy nem az Elevittol van de én már nem tudom...majus ota próbálkozunk és a ciklusaim nem valami stabilak de altalaban 31 32 napra szokott megjönni, mult honapban 44re jött meg most 34nél tartok de nincs jele hogy megjönne :(
Az elevittõl nem valószínû, az csak vitamin. Valószínû, hogy kicsit megzavarodott a ciklusod. Nem tudom mi van a levegõben, de most itt a fórumon rengeteg ilyet olvasok, hogy ennyit, meg annyit késik. Nekem is már 2 hónapja megborult az eddig szépen kiszámítható ciklusom.
A kérdező hozzászólása: vagy attol lehet hogy vágyunk a babára?lehetséges lenne?nagyon be vagyok parázva hogy valami baj van :( 23eves vagyok, ráérnénk még a babával de rettegek hogy nem jön össze és évekig húzodo vizsgálatok meg kezelések kellenek hozzá hogyy végre teherbe tudjak esni :/ remélem nem igy lesz és hamar jön a golya
Az Elevit vitamin, nem tud hormonális vagy pszichés problémákat okozni, amik megzavarhatják a mensit. Amúgy soha nem késett, csak mostanában? Mióta próbálkoztok a babával?
Szia! Önmagában az elevit nem okozhat ciklusproblémát. Viszont csinálhat étvágyat (én a világot felfaltam volna, amíg szedtem), és ha többet eszel tõle, esetleg híztál, az már megzavarhatja a dolgokat. Amúgy sok minden okozhatja, de ha a ciklusod hónapokon át rendszertelen, nézesd meg magad endokrinológussal.

Lassan 2 hónapja szedek meforált pcos-re, babát szeretnénk. Nem jön 1 éve már. Június 1-én volt utoljára menzim, azóta semmi, teszt negatív. Mitől vannak ezek a tünetek? Többi lent.

De kb 2 hete minden nap görcsölök, hol jobban, hol kevésbé. Bár nem egész nap. És fel is vagyok puffadva. Járt már így valaki? Mit?l?Sosem volt rendszeres menzim,kb 4 havonta 1.Dokihoz csak jöv? hét kedden tudok menni.Mikorra állhat be a menzim normálisra? Vagy baba kinek mikor sikerült meforállal?

Legjobb válasz: Diétázol is? Az is nagyon fontos!!! Én 4, lassan 5 hónapja szedek Merckformint, és még nem állt be a ciklusom. Baba még sehol:(

Diétázol is? Az is nagyon fontos!!! Én 4, lassan 5 hónapja szedek Merckformint, és még nem állt be a ciklusom. Baba még sehol:(
Az nem biztos, majd a vérvételen kiderül. De lehet, hogy neked is kombinált gyógyszert írnak majd fel, a merck nekem sem segített. Bár nekem nem volt tõle hasmenésem. Szeptember már mindjárt itt van, hamarosan kiderül javultál-e valamit. Én is kíváncsian várom, majd írd meg, mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi hogy érdeklõdsz. E hónap végén lesz 3 hónapja, hogy szedem, de még mindig nem jött meg. :( Kaptam idõpontot endokrinológushoz, de csak szeptemberben lehet menni. Szóval addig várok. Még mindig hasmenésem van. Lehet nekem nem segít a gyógyszer. :( Semmi változás.
3-as, 11-es vagyok. ugy tunik nekem kevesebb mint egy havi gyogyszerszedestol visszaallt a ciklusom normal kerekvagasba. epp kedden jott meg ugyhogy 33 napos ciklust zartam. ez mar normalisnak tekintheto nem? kerdezo veled mi ujsag?? sikerult endokrinologishoz menned??
Szia! Én is a Mensmentis-t ajánlom. 10-12 ezer ft egy alkalom de hamar be lehet jutni és tényleg rendbetesznek. Ennyit bõven megér szerintem! Sok sikert, egy sorstárs
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kaptam receptkönyvet, meg dietetikustól segítséget, azt mondta, hogy 180ch-t is ehetek, mert nem kell fogynom, de így is lement 2 hónap alatt 2 kg.De az szerintem a hasmenéstõl van. Nem tudom mikor fog abbamaradni. Az elején csak 1 hétig volt, azt nem.Most 1 hete megint rendszeresen van, valamikor napi 4-szer is. Pedig ugyanazt eszem.Semmi édességet nem eszek, és nem is kívánom. Ez lehet a jele javulásnak? Hívtam a dokim, azt mondta, várjunk még 1 hónapot a vizsgálattal, mert akkor telik le a 3 hónap szedés.De minden nap puffadok, és görcsölök. :(
Szia! Vékony IR-esként sajnos sokkal nehezebb rendbe jönni. :-( Kérj tanácsot dietetikustól, mert úgy beállítani a diétát, hogy ne fogyj, de mégse emelje meg az inzulinodat, nagyon nehéz. Én is ebben a cipõben járok, nagyon nehezen javulok. A mens mentisbe járok, minden létezõ segítséget megkaptam, és végre két év után volt egy kis javulás, de még mindig nem az igazi. :-(
jezusom, hat persze ezt a legkonnyebb mondani, hogy fogyjon le, mert annal kevesebbet kell foglalkozni az emberrel. jotanacskent mondom neked, inkabb egy magan endokrinologust keress, oda max. 1-2 het a varakozasi ido, ugyan fizetni kell erte, de szerintem a gyerekert mindent. ha pesti vagy akkor a mensmentist ajanlom!!!! nagyon alaposak, es kedvesek, nem az az elso szavuk, hogy fogyjon le. anyam, nem tudok napirendre terni, nekem ilyet mondott volna, azzal a lendulettel vagom pofan!
A kérdező hozzászólása: Hát megpróbálok másikat keresni. Bár elég hosszú idõ mire bejutottam ehhez is.Decemberbe kaptam beutalót, és csak áprilisban tudott fogadni.Így is azt mondta elõször, hogy nem nagyon tud mit csinálni velem, mert vékony vagyok, ha kövér lennék mondaná, hogy fogyjak le, és rendezõdne minden. :( Nem tudom, mért nem veszik komolyan az embert. :( Már 1 éve szeretnénk babát, de még peteérésem sincs, menzim is kb 4 havonta magától.. :(
hat akkor ideje lesz endokrinologust valtanod, erre ugyanis kell gyogyszer, ez egy kulon "betegseg" az IR mellett, ami nem fog rendbejonni a met-tol. az en endodokim is azt mondta, hogy meg szerencse hogy nincs mas bajom, pl a tsh-val, vagy prolaktinnal, mert ezek mindenkepp kulon gyogyszereket igenyelnenek. de pl a 2, 1-es tesztoszteronomat mar magasnak talalta, hiaba 2, 6 a hatar noknel, na de erre mar azt mondta, hogy a pco "mellekhatasa", nem egy kulon probelma, ez pl valoban lentebb fog menni a merck-tol amit szedek. vagy pl az lh-fsh arany ami meg rendbe jon a gyogyszertol, de a pajzsmirigy problema tenyleg mas, arra mindenkepp kell gyogyszer!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen tudom hogy magas, de az endos doki nem akar felírni rá semmit. :(Mert azt mondta, hogy ha szedem a meforált, attól majd rendbejövök, leviszi az inzulinomat, elmúlnak a ciszták, és rendbe jön a pajzsmirigyem is. :(
igen, az a tsh sok a babasodashoz, mindenkeppen beszelj az endokrinologussal, mert erre is kell gyogyszer, ez nem javul magatol, lehet hogy eddig is ez volt a gond, ezert nem rendezodott a ciklus, es jott a baba
Lányok, nekem is PCOm van, és nekem 11 hónap gyógyszerszedés után sikerült.Merckformin, diéta és mozgás. Nekem 17-22 napos ciklusaim voltak. De van akinek hamarabb is összejön. Sajnos elvesztettük, de a reményt nem adjuk fel! Kedves kérdezõ, én még a TSH-d is magasnak tartom, a referenciába ugyan benne van az érték, de a babához 1-2 között kell lennie.
A kérdező hozzászólása: vércukor: 4.2 vércukor '120 : 3.9 inzulin: 11.7 inzulin '120: 46.8mU/L tesztoszteron: 121.4ng/dl Fsh:6.1mIU/ML LH: 22.3 TSH:3.38 Hát az enyémek ilyenek. Meforálon kívül semmit sem kaptam. De valakinek már 1 hónap szedés után rendez mindent. :(
ez az en eredmenyem amire a gyogyszert kapom, erre azt mondta a doki, hogy kozepes foku IR. cukor 0 perces: 5, 8 inzulin 0 perces: 10, 3 cukor 60 perces: 8, 6 inzulin 60 perces: 57, 9 cukor 120 perces: 4, 7 inzulin 120 perces: 7, 4
A kérdező hozzászólása: Szia. Igen diétázom is, és mellette mozgok.De semmi változás..
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom. Nagyon bízom benne, hogy segít. Ha már 1 évet kibírtam, ez az 1 hónap már semmi. :) Bár nem bánnám ha addigra sikerülne a baba, mert a dokim azt mondta, ha szeptemberig sem lesz baba, csinál átjárhatóságit.De én félek tõle.. Meg idegesít, hogy nem jön meg, ezért gondoltam, hogy nem segít a gyógyszer. :(

Utoljára szeptember 20-án volt meg. Azóta semmi. Babát szeretnénk. Október 22-én teszteltem de negatív lett. Lehetek azért terhes? Korai volt a teszt?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Lehet, hogy késõi peteérésed volt. Két naponta tesztelj (ha meg nem jön.) Ha több mint egy hetet késik, de még mindig negatív, akkor menj el orvoshoz.

Lehetsz terhes. Lehet, hogy késõi peteérésed volt. Két naponta tesztelj (ha meg nem jön.) Ha több mint egy hetet késik, de még mindig negatív, akkor menj el orvoshoz.
18:30 -as , sajna nekem is negatív, 10-es Amazone teszttel. :(
ma 11:12 vagyok nekem sajna ma megjött, mindenkinek sok sikert kivánok!
Szerdai tesztelõk! Hogy sikerült? Megcsináltátok már? :)
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 17:14 Sziasztok nekem még mindig nem jött meg most teszteltem X-epil tesztel negatívat. Nem tudom mi az oka, hogy nem jött meg 30-31naposak a ciklusaim, 23-ára nem vártam.
nekem is negatív:(
tegnapelõtt 18:30: újabb teszt , ismét negatív. Idegõrlõ ez a várakozás :(
sziastok nekem a múlthónapban késett 12 napot csináltam két tesztet is mindketõ negatív lett, ebbe a hónapba 1 héttel hamarabb jött meg egy napra és utána 3 napig egyre csökkenõ barna folyásom volt, ilyenkor mirre gondoljak?érdemes tesztet csinálni?
üdv lányok, képzeljétek nekem szeptember 10.kén volt meg utoljára, azóta semmi, tesztek negatívak, igaz csak 2darabot csináltam, az utolsot pár napja.Terhességre semmi tünetem, és bele se élem magam, mert már nekem esélytelen...Orvos meg csak ünnepek után rendel be.Ugyhogy marad a várakozás :D Monika
A kérdező hozzászólása: nekem se jött meg még.tegnapi tesztem negatív.jövõhéten szerdán megyek ultrahangra ha addig nem jön meg.én rosszulléteket tapasztalok és nõ a cicim de nem fáj.és az étvágyam is nõt.
A válasz megírásának idõpontja: 10-24 17:14 Sziasztok nekem meg fog jönni barnás rózsaszínes folyásom van úgy hogy tuti. Sebaj majd a következõ hónapban összejön :((
Utolsó vagyok a reggeli barnázás teljesen elmúlt. Pedig reggel a tisztaságin volt egy kis barnás rózsaszínes folyás azóta semmi. nekem ilyen sose szokott lenni mindig idõben jön meg és ha megjön akkor folyik mint ha kinyitnák a csapot az elsõ naptól a 4 napig majd 5-6.nap barna maszatolás és vége. Nekünk ez a 3. babánk lenne ha sikerülne, de egyik terhességemnél sem volt ilyen. mindkét terhességemnél elmaradt a menzeszem és már aznap vagy másnap pozitívot teszteltem most meg fogalmam sincs mi van ha ma nem jön meg holnap elmegyek a nõgyógyászatra nézzék meg mi van velem!
nekkem ma reggekre megint megjött egésznapos görcsel de alig van valami inkább csak maszatolok ha elmúlik ez a maszatolás veszek egy tesztet újból
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál elküldött laborba.3+ lett a vizeletem.és még nem jött meg.adott antibiutikumot.jövõhét szerda vagy csütörtök újabb labor és ha addig sem jön meg ultrahang.
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 16:59 Nekem éjszaka megjött nem is akárhogyan felébredtem mire a mosdóba értem folyt végig a lábamon végig a metlakin ömlött belõlem most reggel meg szinte semmi alig alig valami ha elmúlik elmegyek orvoshoz kivizsgálásra. Mindenkinek sok sikert a továbbiakban!
Ezt a választ te írtad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 17:04 ma reggelre még mindig pecsételõ vérzésem van
A kérdező hozzászólása: megjött 29-én :(
11:04-es vagyok. Én is teszteltem ma is, de sajna negatív... Kíváncsi vagyok, hogy holnap mutat-e már valakinek valami jót is... Drukkolok mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: én is teszteltem.nekem is negatív lett :(
tegnap 11:21 vagyok nekem sajnos negativ lett:(
szedtél ez idõ alatt antibiotikumot vagy más gyógyszert? mert ezek mind befolyásolják .
Hány naposak a ciklusaid? Amúgy én is így vagyok, szept. 16.-án jött meg utoljára, ha az érzésem nem csalt 7.-én volt pé-em, 21.-ére nem vártam (pé-tõl számított 14. nap) És negatív tesztek... Félek, hogy ez nem baba lesz, hanem valami hormon zavar vagy más baj...
A kérdező hozzászólása: nem szedtem gyógyszert csak elevitet.átlagban 28-30 napos egy ciklusom
Úgy látszik most mindenkinek késik.. Nekem szept.22 volt utoljára, azóta semmi, a teszteken mintha lenne egy halvány 2. vonal, de inkább negatívnak vélem.. Görbét vezetsz esetleg?? Szerintem szerdán tesztelj reggelibõl még egyet hátha.. Én is akkor fogok. Remélem azért késik mert jön a baba :D Szurkolok! Majd írd meg mi lett a vége..
A kérdező hozzászólása: Nem vezetek görbét. én is szurkolok minden babára vágyónak.
Nekem is szept 20. án volt utolsó mensim, nekem se jött meg, én közben azt hiszem felfáztam, én szerdán csinálom az elsõ tesztet:)
Szeretnék biztatni minden negatív tesztelõt azzal, hogy nekem a nem várt után csak az 5. napon lett pozitív a teszt (közben sokszor sok fajtával teszteltem...), akkor is csak halványan. Ennek ellenére ikreim lettek. Jó egészséget, sok babát (vagy amennyit akartok)! :)
Én meg még jobban minden negatív tesztelõt biztatok, hogy nekem 2 hetet késett és még azt sem mutatta ki, pedig már 6 hetes voltam.Drukkolok!
11:04-es vagyok. Akkor nincs kedvetek egy közös teszteléshez szerda reggel? Ma megyek venni Corax-ot, nagyon sok jót olvastam róla. Én is szerdán szeretnék újra tesztelni, mert a minden napi tesztelésbe már beleõrülök. Na???? :D Szurkolok mindenkinek nagyon, hogy baba legyen. Amúgy meg úgy veszem észre, ez a hónap lassan tényleg a menstruációk késésérõl szól. :)
11:08 vagyok. Teszteltem egyet Walentin 10-es tesztel és pozitív lett :) Szerdán már 25-ös tesztel fogok próbálkozni remélem az is szép pozitív lesz!! Szorítok nektek!!!!
ma 11:21 vagyok, mivel holnap van háziorvos én holnap reggel tesztelek, facelle-t vettem remélem megbizható csak erre van pénzem:( szurkolok mindenkinek:)
11:08 Gratulálok!!! Irigykedem rendesen. :) (szerda tesztelés ötletes) :)
Sziasztok 23-ára nem vártam nem is jött meg aznap Lilly-vel teszteltem negatívat. Ma X-epil nagyon nagyon gyenge második csík. Én is csak szerdán tesztelek újra! Sok sikert mindenkinek!! És gratulálok akinek sikerült!!!!!!
Sziasztok! Nekem már egy hete baromi halvány pozi tesztjeim vannak...szerdán én is beszállnék a nagy tesztelésbe, és reménykedjünk, hogy erõsödjön a vonal, különben gyanítom nem minden oks:( Amúgy második babó lenne, az elsõ 4 hós;)
Sziasztok! Én a negatív tesztelés világrekordját is megdönthetném, már egy vagyont hagytam ott a tesztekre, de még mindig negatív. Szerdán jövök én is, veszek valamilyen extra szuper érzékenységû tesztet. Sok sikert mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: gratulálok a pozitív tesztes hölgyeknek.irigylem õket. Benne vagyok a szerdai tesztelésben.de honnan tudjuk ki ki volt aki írt?szorítsunk egymásért.
sajnálom :( hátha a kövatkezõ hónapban ne add fel a reményt :) szurkolok a babához :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!