Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk párommal. Az utolsó menstruációm (3 db)

Középidõben a peteérésre utal. Most kell beleadni mindent a baba-projektbe!
Nekem ilyen még sose volt, de szerintem biztos valami hormonális dolog lehet.....talán peteérés? Biztos nincs gond! Most próbálkozzatok, hátha tényleg peteérés! Sok sikert!

Szerintetek teherbeestem? Agusztus 1-én volt az utolsó menstruációm.11 én voltunk együtt a párommal utoljára. Szeretnénk már babát. Tovább nem próbálkoztunk mert leutazott. Van esély rá?

Legjobb válasz: kicsi rá az esély. nekem 2án jött meg és ma vagy holnap van peteérésem, igy elég korai volt a 11. neked. Hacsak nem elöbb szokott lenni ovud. Ha idõben akkor abból kicsi az esély a babára.

kicsi rá az esély. nekem 2án jött meg és ma vagy holnap van peteérésem, igy elég korai volt a 11. neked. Hacsak nem elöbb szokott lenni ovud. Ha idõben akkor abból kicsi az esély a babára.
Azóta már biztosan kiderült, hogy mi lett, de esély abszolút volt. A hímivarsejtek több napig is élhetnek benned, tehát ha a 14. napon ovulálsz, de a 11. napon voltatok együtt, akkor a kiskatonák simán lesben állhattak annyi ideig! A 14. nap pedig egyáltalán nem törvényszerû, nekem például általában a 12. napon van ovum, noha 28 napos a ciklusom.

Az utolsó menstruációm aug.11-én volt. Most szeptemberben nem jött meg, tesztet még nemcsináltam. A párom is és én is nagyon szeretnénk babát. Hogy mondjuk el?

Elég hosszu a történetem, de muszály az elejér?l kezdenem. A párommal novemberben lesz 3 éve hogy összejöttünk. Tavaly májusban el kellett otthonról költöznöm. Gabival a nagymamájáéknál laktunk, és szerettünk volna babát. Szinte egyb?l összejött. A nagyszül?k nem nézték jo szemmel, és onnan is mennünk kelklett. Anyáékhoz visszamentünk. De mikor elmondtuk hogy babát várunk, közölték hogy vagy a baba megy vagy mi. Nem volt sok választás. Elvetettük a babyt. Azóta voltunk már albérletbe, és most ujra itt lakunk a szüleimmel. Most ismét szeretnénk babát, de mostmár t?zön vizen át. Augusztus 11-én volt az utolcsó menstruációm, azóta csak gumi nélkül csináljuk. Szept.11-én nem jött meg. Tesztet a napokban fogok csin

Legjobb válasz: Miért szeretnétek gyereket ha vagy szülõknél, vagy nagyszülõknél laktok? Szerinte kb egy év alatt megváltozott a véleményük? Tekintve, hogy megint nem albérletben laktok, hanem visszamentetek hozzájuk? Ne haragudj, de az ilyet nem tudom megérteni. Ráadásul ha rád tudták erõltetni az abortuszt, azt bevállaltad, akkor miért nem tartottad magad ahhoz is, hogy mondjuk albérletben maradtok ezekután végleg? Vagy hogy befejezed a sulit és elmész dolgozni? Legalább lett volna "értelme" az abortusznak. Biztos örülni fognak a szüleid, hogy egy évvel idõsebben, de ugyanabban a helyzetben vállalnátok gyereket... Nekem eszembe nem jutott volna a páromat hozzánk költöztetni, nem is engedték volna, de hogy még ide szüljek anyámék nyakára egy gyereket is... bele sem gondolok.

Miért szeretnétek gyereket ha vagy szülõknél, vagy nagyszülõknél laktok? Szerinte kb egy év alatt megváltozott a véleményük? Tekintve, hogy megint nem albérletben laktok, hanem visszamentetek hozzájuk? Ne haragudj, de az ilyet nem tudom megérteni. Ráadásul ha rád tudták erõltetni az abortuszt, azt bevállaltad, akkor miért nem tartottad magad ahhoz is, hogy mondjuk albérletben maradtok ezekután végleg? Vagy hogy befejezed a sulit és elmész dolgozni? Legalább lett volna "értelme" az abortusznak. Biztos örülni fognak a szüleid, hogy egy évvel idõsebben, de ugyanabban a helyzetben vállalnátok gyereket... Nekem eszembe nem jutott volna a páromat hozzánk költöztetni, nem is engedték volna, de hogy még ide szüljek anyámék nyakára egy gyereket is... bele sem gondolok.
egyébként meg csodálom, hogy bárhova is felvettek terhesen. Ha meg próbaidõre vettek fel, ne csodálkozz, ha kipenderítenek, amint nyilvánvalóvá válik az állapotod, vagy elmondod... És egyébként mindegy, mert a szülésig 9hónapod van, a melóból meg kb 8, szóval nem lesz meg a minimális munkaviszonyod a gyedhez. Miért nem a párod szüleinél laktok, ha õk örülnének neki?
na nekem mertek volna ilyet mondani ...gyerek az elsö az életembe nem vetettem volna el csak ha én akarom és a párom amugy meg senki fia nem mondhatta volna ezt nekem
Mégis hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: ez a 2 választásunk volt. én 19 párom 23.de ugy gondolom nem a kor a lényeg...
A kérdező hozzászólása: nos, ha arról van szó hogy esetleg mennünk kell, lesz hova.a párom dolgozik, nekem meg most oktobertõl indul a meló.ugygondoltam ameddig lehet addig dolgoznék én is.attol viszont tartok egy kicsit, hogy ha eléjük állunk majd a hirrel mit fognak hozzá szolni..és félek hogy esetleg megromlana a kapcsolatom a szüleimmel.a felügyeletet megtudnánk oldani, mivel a párom szülei nagyon örülnének a babánknak.
akkor eddig te is azt vártad, hogy a szülõk támogatásából neveled fel gyereked, tizenéves fejjel?
Elõször inkább gondolkozni kéne mielõtt gyereket csináltok. Mert megcsinálni nem nehéz, de nem ártana mérlegelni a körülményeket. Most komolyan anyádék nyakára akarod szülni? Ezt úgy kellett volna, hogy elõször is megbeszéled velük, hogy mit szólnának egy unokához, és hogy ott laknátok, és nagyjából megbeszélni, hogy hogy lenne. És ha nem akarják, akkor tudomásul venni, és addig nem kéne teherbe esni, amíg nem találtok más lakhelyet. Vagy albérletet, vagy olyan családtagot, ahol nem jelentene akadályt. De hogy nekivágtok a gyereknek, kész tények elé állítani a szülõket újra, mikor tudjátok, hogy már 1 éve sem tetszett nekik az ötlet, és más segítségére támaszkodva gondoljátok a jövõtöket. Most tényleg ennyire sürgõs 18-22 illetve 19-23 évesen a gyerek? Mikor még semmit nem tudsz felmutatni? A babát úgy akarjátok tûzön-vízen át (csak hogy a te szavaiddal éljek), hogy megvannak hozzá a megfelelõ körülmények, és nem kell anyuci-apuci áldása és segítsége hozzá.
18 évesen a szüleid nyakára akarsz gyereket szülni? Elvárod, hogy az õ pénzükbõl neveld fel, vagy keres annyit a barátod, hogy vígan megéltek? Amíg nincs saját lakásotok ne legyen gyereketek!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!