Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk már egy ideje (2 db)

Babát szeretnénk és már egy ideje probálkozunk, most meg vártuk a peteérést, de ha nem sikerulne szeretnénk kiprobálni a homéros dolgot is. Ezt h. kell pontosan használni?

Legjobb válasz: Szia! Az a lényege, hogy a ciklusod elsõ napjától kell mérni, minden reggel lehetõleg ugyanabban az órában. Nekem a doki a szájban nyelv alatt való mérést javasolta, de mérheted a hüvelyben v. végbélben is. Az a lényeg, hogy mindig ugyanazon a helyen mérd. A hõmérõzésnek van azért hátránya is, utolag derül ki, hogy mikor volt peteérésed. Peteérés ugyanis a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni, vagyis a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon. Én a hõmérõzés mellett használok ovu tesztet is.

Szia! Az a lényege, hogy a ciklusod elsõ napjától kell mérni, minden reggel lehetõleg ugyanabban az órában. Nekem a doki a szájban nyelv alatt való mérést javasolta, de mérheted a hüvelyben v. végbélben is. Az a lényeg, hogy mindig ugyanazon a helyen mérd. A hõmérõzésnek van azért hátránya is, utolag derül ki, hogy mikor volt peteérésed. Peteérés ugyanis a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni, vagyis a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon. Én a hõmérõzés mellett használok ovu tesztet is.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen a felvilágosítást, ugy gondolom h. én is fogok a homérézés mellé ovu tesztet használni.

Minden vélemény érdekel! Késik 9 napja a mensim. Már egy ideje szeretnénk babát.14 napja mikor együtt voltunk mindkettőnknek volt egy megérzése, h sikerült. Csináltam tesztet - lett. Lehet még + a teszt? Vagy más gond van? Írjatok!

1 hete émelygek, hányingerem van bizonyos ételekt?l, szagoktól, feszülnek a melleim, fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?

Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?
A kérdező hozzászólása: Veszek holnap, mert már nem bírom. 8 nap reggel lett -. Kicsit szomi vagyok.:(
Óh akkor nyugodj meg, akkor még nem is mutathatta ki! Tesztelj ma reggel, és írj! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de csak délután, az is - lett. Lehet még mindig nem mutatja ki? Mert én nagyon azt érzem, hogy terhes vagyok. Hm?! Ja, meg most barnáztam, az rossz vagy jó jel?
A kérdező hozzászólása: A hõm megint 37. Csak 36, 5 körül szokott lenni. Ez egy újabb jel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!