Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk már (278 db)

majd csak akkor h nem sikerült kábé egy éven át.
A háziorvosnak semmi köze hozzá. Ha nem lesz rendszeres mensid, mert elõfordul, akkor szólsz a nõdokinak, hogy mia terv és nem sikerül. Egy év múlva kezdenek el komolyabban foglalkozni a sikertelenséggel.
en elmentem nõdokihoz, rákszûrés, vérkép, meg ilyesmi miatt. szerintem a nõdokihoz érdemes elmenni, mással nagyon nem kell foglalkozni :D sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. rákszûrésen 1 hónapja voltam, negatív :D vérkép meg ilyenek is megvoltak, mert nemrégiben mûtöttek, és tetõtõl talpig kivizsgáltak :D
szia, bartcserjét szedjél nekem 1 hónap alatt meghozta a babát!!!
Szia Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed, de nekem is volt egy korai vetélésem. Utána kezdtem el szedni a méhpempõt. 2 hónap múlva babás lettem. 6hkm
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál. Sajnos még aktuális, mert a babánk várat magára. Remélem nekünk is meghozza a várt csodát. Neked viszont szívbõl gratulálok a csöpphöz.:o)) Vigyázz magatokra.
Ha minden rendben van veletek akkor meg lehet próbálni hiszen termékenységnövelõ szer
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: Szia Ági! Köszönöm, hogy válaszoltál. Gratulálok a babához. Neked is volt vetélésed, vagy sokat vártatok a babára? Mivel a méhpempõt már elkezdtem, ezt befejezem. Ha addig sem lenne babánk (remélem nem így lesz), akkor mindenféle képen kipróbálom valami csak segít. Köszi még egyszer.

Abbahagytam a gyógyszert mert babát szeretnénk. Már egyből utána lesz peteérésem? Összejöhet a baba akár rögtön?

Legjobb válasz: Természetesen már egybõl teherbe eshetsz, hiszen aki elfelejt egy tablettát, már az is tud :) Ugyanez áll fenn a peteérésre, remélhetõleg rögtön lesz.

Természetesen már egybõl teherbe eshetsz, hiszen aki elfelejt egy tablettát, már az is tud :) Ugyanez áll fenn a peteérésre, remélhetõleg rögtön lesz.
Szia! Abbahagyás után gõzerõvel beindul a petefészek, az elsõ pár hónapban nagyobb az esély a teherbeesésre, mint máskor. :-) Sõt, akár ikrekre is, mert érhet több petesejt is ilyenkor. :-) A gyógyszer azonnal kiürül a szervezetbõl, nem kell várni semmit. :-) Ha nem így lenne, nem kéne naponta szedni. Ez a várj pár hónapot mostanában amolyan városi legenda lett, de igazából nincs alapja. :-) Ha a szervezeted még nem készült fel, legfeljebb nem esel teherbe, de baja nem lehet a babának, hiszen eddig is azokat a hormonokat kaptad a tablettában, amit a szervezeted normál ciklusban is elõállít, csak olyan összetételben, hogy megakadályozza a peteérést és a beágyazódást. Kezdjetek neki nyugodtan, mielõbbi babásodást kívánok!
Rögtön az elsõ tablettamentes hónapban sikerülhet. Az is elõfordulhat, hogy egyszerre 2 petesejt is megérik, így akár ikrek is lehetnek (mert ugye addig korlátozva volt a szervezet, most gõzerõvel nekiindul), de az is sokszor elõfordul, hogy még hónapokig nem áll vissza a peteérés, mert idõ kell a szervezetnek. Szóval bármi megtörténhet!
Akár utána lévõ hónapban összejöhet, ám megoszlanak a vélemények. Szerintem min. 3 hónapot érdemes várni a dologgal a hormonok miatt. (tudom ezek a mai gyógyszerek már kevés hormont tartalmaznak, blabla, de valami akkor is fenntartott egy "mesterséges" ciklust....)
Az abbahagyás után elméletileg könnyebb teherbe esni (legalábbis ezt mondják az okosok, nekem pl. a tabi letétele után 3 ciklusban nem is volt még pé-m), de a méhnyálkahártya még nem tud eléggé megerõsödni, ha nem áll vissza teljesen tökéletesre a hormonrendszer. Tehát: az elsõ hónapban elvileg könnyebb teherbe esni utána, de nagyobb a vetélés esélye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mondjuk a kisfiam is elsõre összejött remélem most sem kell sokat várni a babára. És persze azon leszünk hogy kislány legyen :-)))

A párommal babát szeretnénk, már két hónapja próbálkozunk, a menstruációm mindig késik 15 napot, így mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok, de mégsem. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?

ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?
Két hónap nem sok idõ. Tudom nehéz, a várakozás, a reménykedés. De nem szabad görcsösen felfogni:) Élvezzétek az egymással töltött idõt, és egyszer csak összejön majd a baba:) Szorítok értetek. Ha sokkal több idõn keresztül nem sikerül, érdemes orvoshoz menni. De már most se ártana, ez a 15 napos késés elég érdekes. Hallottam, hogy terhesség alatt is lehet vérzés, ami menstruációként fogható fel. És mivel nem a szokásos, amióta próbálkoztok, kicsit gyanús. Keress fel egy nõgyógyászt.:)
nem kell ezen kiakadnod, majd jön az a baba :D ez is azt bizonyitja, h nem olyan könnyû éppen teherbeesni :S

Babát szeretnénk már nem is védekezünk söt már hányingerem is van egyre sürübben a melleim megvannak dagadva ma még is vérzek. Tesztet kb 1 hete csinéltam és az negativ. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl korán teszteltél,ezért nem mutatta ki.szerintem ha elmúlik és megmaradnak a tüneteid tesztelj megint.

Lehet hogy túl korán teszteltél, ezért nem mutatta ki.szerintem ha elmúlik és megmaradnak a tüneteid tesztelj megint.
Teszt újra!!!!! Sok sikert!
Szerintem is várj még pár napot, aztán TESZT! Valami jó érzékennyel próbáld, mondjuk Clearblue-val! Azt olvastam, és hallottam, hogy a legjobb! Bár nem tudom! Nekem eddig még csak negatívot mutatott, de ne ebbõl induljunk ki! Szóval pár nap és tesztelj! Szorítok! Sok sikert! :)

A barna vérzés mennyire normális? Babát szeretnénk már a 3clostilbegiten vagyok tul ami beállította a menzeszem.

Az lenne a kèrdèsem hogy nekem màr7napja barna folyàsom van hol erősebb hol szinte semmi.babàt szeretnènk.ez lehet terhessègi tünet?azelmùlt honapban 5napot kèsett ès 6napig barnàztam ès elvetèltem :( kèrem ha valakinek hasonlo problèmàja volt irjon.köszönöm

Legjobb válasz: hol tartasz a ciklusban? A beágyazódási vérzés nem tart eddig. A multkor csináltál tesztet és onnan tudod hogy volt terhesség? Mindenesetre nem a legjobb jel a barnázás, de van hogy ártalmatlan dolog a terhesség elején, csak arra jó hogy jól megijessze a kismamát.

hol tartasz a ciklusban? A beágyazódási vérzés nem tart eddig. A multkor csináltál tesztet és onnan tudod hogy volt terhesség? Mindenesetre nem a legjobb jel a barnázás, de van hogy ártalmatlan dolog a terhesség elején, csak arra jó hogy jól megijessze a kismamát.
A kérdező hozzászólása: Az elözönél a doki àllapìtotta meg.a barnàzàs utàn mikor elöntött a vèr meg vèr darabok jöttek ki belõlem a doki is vetélèst àllapìtott meg :( pont aznap akartam tesztelni.most csinàltam tesztet a nemvàrt lõtt egy nappal negativat.most a ciklusom 33.napjàn vagyok.

Babát szeretnénk már lassan 2 éve, aerobikozom, árthatok ezzel a beágyazódásnak?

Legjobb válasz: Nem. Sem a mozgás, sem a torna nem akadályozza a beágyazódást. Egy egészséges embrió ennyit bõven elvisel. Még nehéz fizikai munkát végzõ nõk is teherbe esnek...

Nem. Sem a mozgás, sem a torna nem akadályozza a beágyazódást. Egy egészséges embrió ennyit bõven elvisel. Még nehéz fizikai munkát végzõ nõk is teherbe esnek...

Valaki adjon tanácsot! Babát szeretnénk! Már lassan 5 honapja probálkozunk, eddig sajnos nem sikerült. Valaki tud olyan gyogyszerekről ami segíthet a teherbeesésnél?

Gondolok itt: gyogyszerekr?l teákról vagy vitaminokra!

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, hogy nekünk ez segített-e, de én ittam a palástfû teát. Nézz utána, sokan írnak róla jókat.

Szia! Nem tudom, hogy nekünk ez segített-e, de én ittam a palástfû teát. Nézz utána, sokan írnak róla jókat.
A kérdező hozzászólása: Kõszõnõm mindenkinek a válaszokat!! Elevitet szedtem de nem sikerült!! A nõdokim mindent rendben talált nálam, látta a peteérésemet és a menzim elött is voltam pár nappal akkor meg a tüszõ megrepedését látta! Ha január végéig nem sikerül a baba akkor kell vissza mennem!!És elküld petevezeték átfuvásra!!Valaki volt már ijenen? Azért is esedékes december, mer én szeptemberi születésü lenne és nekem akkor van a születésnapom!
Nekünk sem jött össze azonnal. Elkezdtem szedni az Elevitet és az elsõ hónapban sikerült. De megkérdezhetnéd a nõgyógyászt hogy mi lehet a próbléma és mit tanácsol. Lehet hogy a párodnak is majd el kell menni vizsgálatokra. Sajnos a férfiak megtermékenyítõ képessége kb a felére csökkent tíz év alatt.
duphaston es az elevitet elkezdheted de kerd ki a dokid tanacsat
Én is a peteérés figyelésére esküszöm, mind a kétszer így estem teherbe, elõtte pedig hónapokig próbálkoztunk úgy vaktában. Én egy minimikroszkópot használtam, ami mutatta a termékeny napokat. Emellett nem árt vitamint is szedni, valamelyik terhesvitamint. Sok szerencsét!
Én a helyedben keresnék egy jó orvost és türelmesen várnék. 7 évig nem estem teherbe mert egy gyökér volt a dokim és eszébe sem jutott mondjuk egy vérvételre elküldenie. Pedig akkor kiderült volna, hogy pajzsmirigyes vagyok! Végülis a nõvérem segített, õ gyanította a betegségemet és ennek hatására kezdtem el jódot szedni. Már a következõ hónapban babás voltam!
Nekünk a barátcserje segitett! De azt csak annak ajánlják akinek nem rendszeres a ciklusa , tul hosszu vagy tul rövid.
Szia! Mi ezt vettük meg, mert 2 évig próbálkoztunk. Gynex csepp http://www.energy.sk/hu/menu_x821x.asp Sok sikert! 24 hetes km.
Mi is 6 hónapja próbálkoztunk, amikor azt mondtam, hogy elég a számolgatásból, hõmérõzésbõl. Vettem E vitamint, a páromra is ráparancsoltam, hogy szedje. Ha a köv. hónapban is megjön, akkor irány a doki és kivizsgálás. Úgy látszik megilyedtek ott bent, mert köv. hónapban már nem jött meg :o) Hogy az e vitamintól vagy sem, nem tudom, de tény, hogy segít a nem rágörcsölés, bár tudom, hogy nehéz. És szedtem elevitet is elõtte, de attól nem jön könnyebben, az nem gyógyszer, csak vitamin. Az elõttem válaszolók praktikáit is ajánlottam volna. Sok sikert és szerintem is sokat segíthet egy kivizsgálás. Tudom ajánlani a Magzati Diagnosztikai Központot ha pesti vagy.
Szia. Dokinál voltál már? Esetleg õ meg tudja nézni uh.-n van e peteérésed, normál e a ciklusod..stb...tud adni gyógyszert is, de persze csak indokolt esetben. Nekem a 2 gyógyszer elsõre megtette a hatását! de szigorú orvosi felügyelet mellett persze.
+ E vitamin! :-)
Utolsó vagyok: Ja elfelejtettem, hogy elkezdtem Gravidát szedni, folsavat, c-vitamint!!!
Szia! Nekem az egyetlen ami nagyon nagyon sokat segített...az az ovulációs teszt volt!!! Elsõre sikerült a babóca:-)Nagyon olcsón lehet venni sokat a neten itt ott!! Pontosan be lehet lõni az eredményes szerelmeskedések idõpontjait:-) Nekünk bevált! Persze ez csak akkor mûködik, hogyha van peteérésed, de miért is ne lenne..szerintem nagyon sokan nem tudjuk pontosan, mikor van peteérésünk, így nem találjuk el a megfelelõ idõpontot. Mi 2 naponta voltunk együtt a peteérés körül! Nagyon sok siker és mielõbbi gyermekáldást kívánok!
Próbálkozz homeópátiával, ezen a számon hívhatsz szakértõt: 06703760606 (homeópátiás baráti kör egyesület), 9-du.5-ig. Nekem õk ajánlottak egy "gyógyszert", csupa növény, majd meglátjuk, most szedem.
C vitamint meg e vitamint folsavat szedtem mire beszedtem köv alkalommal nem jött meg :-)), de mi messze voltunk a párommal egymástol.kiutaztam és ..... és lehet erösebb volt a spermája is ezáltal.sok sok sikert, kitartást
Nekem nõgyógyász ajánlotta: ananász-kiwi-kétnaponta szex a középidõig. A barátnõm dokija mondta neki, miután összejött nekik, átadta nekem a jó tanácsot, így már két emberrõl tudom elsõ kézbõl hogy mûködik (természetesen ha semmilyen hormonális vagy fizikai akadály nincs a bab útjában).
Szia! Én Elevitet kezdtem el szedni és rögtön az elsõ hónap után terhes is lettem:) ) Persze számoltam, hogy mikor vannak termékeny napjaim, de annyira nem görcsöltünk rá. Egy próbát meg ér...hátha:) )
Nem kell aggódni, még csak rövid ideje próbálkoztok, nálunk sem volt semmi baj, mégis másfél év volt, mire sikerült, biztos neked is fog, csak ne erre gondolj mindig!:) Írhatnék én is különbözõ praktikákat, de úgyis jönni fog, ha akar, pirulák, és gyógyteák ide, vagy oda!:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos úgy néz ki, hogy megint nem jött össze...Görcsöl a hasam és kezdtem maszatolni :(.Remélem ti jobb hirekkel szolgáltok!Irjatok, hogy mi lett.
Ugyanebben a cipõben járok. Nekem is 3 nap a nemvártig. Nálam reggeli szédülés kis émelygés más semmi . Mi 3 hónapja próbáljuk. Szerintem még esélyed van sõt. Drukkolok neked is meg magamnak is majd írd meg mi lett.
Így voltam én is, már egy hete, de ma reggel leesett a hõmérsékletem és már maszatolok is.Annyira el vagyok keseredve!
Mibõl gondolod, hogy nincs remény? Amíg meg nem jön, mindig van remény. Néha még akkor is, ha megjön. Folyásból nem lehet terhességre vagy annak hiányára következtetni. A nagy átlag szerint nekem a nemvárt elõtt száraznak kellett volna lennem, aztán meg testápolós folyásnak, ezzel szemben tojcsis folyásom van... pozitív teszt mellett. Szóval nem vagyunk egyformák.
szorítok hogy baba legyen.Mi is 4hónapja próbálkozunk, de sajna még nem jött össze. Ezek a teák mire jók?Segítenek valamiben?mert akkor lehet én is kiprobálom
A kérdező hozzászólása: A cickafark tea a peteérést segiti elõ, a palástfû a beágyazódást.

Milyen sűrűn lehet fölkeresni a nőgyógyászt, hogy ne mennyek az agyára? Babát szeretnénk már fél éve.

Múlt hónapban ráksz?résen voltam említettem azt,hogy babát szeretnénk,14.nap vérvételt és ultrahangot csináltatott. 21mm tüsz?m volt,a hormonokkal is rendben volt minden. De asszem elfelejtettem mondani a menszi el?tti maszatolást, ami 5nap is szokott lenni. Felkereshetem megint? Telefonon is lehet keresni? Megadta a mobilszámát.

Legjobb válasz: Szerintem most még csak telefonon keresd hiszen valószínû azért adta meg, h elérd ha vmi baj van! és majd õ elmondja, h mit gondol!

Szerintem most még csak telefonon keresd hiszen valószínû azért adta meg, h elérd ha vmi baj van! és majd õ elmondja, h mit gondol!
Szerintem fölöslegesen izgulsz.Fél év még nagyon kevés idõ, orvoshoz csak akkor kell menni, ha 1 évig nem sikerül összehozni.Nyugi!!!
Nekem semmi bajom nem volt mégis 1 év után lettem terhes.Túl sokat foglalkozol a témával!Ez nem tesz jót, hidd el!
egyetértek az utolsó válaszolóval. sajnos én is ugyanebben a cipõben vagyok, fél éve jöhetne már a baba, de semmi... szerintem ne görcsölj. egy év után mondják, hogy érdemes dokihoz menni... szerintem a maszatolás nem akkora probléma, ha minden más rendben van. lehet, hogy onnan fogod észrevenni, hogy egyszer nem lesz maszatolás, aztán mensi sem... :)
Én fizetõs orvoshoz járok és 2 hetente, bármikor hívhatom, megértõ és türelmes.Ez a dolga, az egészség mindennél fontosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, a családom még ezt a pár vizsgálatot is fölöslegesnek találta!! Szerintük csak türelmetlen vagyok!! Már teljesen kivagyok!! Jövõ hónapban pont akkor nem lesz itthon a párom, mikor összejöhetne a baba!! Fél éves próbálkozás után türelmetlenség, ha felkeres valaki orvost?
A kérdező hozzászólása: Nem könnyû nyugodtnak lenni, mikor tudom, hogy mindent elkövetünk, hogy legyen, és mégsem. Bár még a más naponta szeretkezést nem próbáltuk, de hõmérõzök, teákat iszom, Elevitet is szedek már. Nem értem ezt.
A kérdező hozzászólása: Nekem is magándokim van, Fel is hívom mindjárt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!