Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk a ciklusaim (91 db)

hát én is igy voltam másnap megjõtt.várj még remélem neked sikerûlt.miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi még csak 3 honapja! És ti?
hát mi már másfél éve.ugy hogy nyugi ha nem jõtt õssze majd legkõzelebb
A kérdező hozzászólása: Annyira nagyon nem is vagyunk rajta a dolgon mert még csak hát ugy 3 honapja ez a "probálkozás" hogy ennyi ideje hagytam abba a fogamzásgátlót!! Köszi hogy irtál! Nektek pedig sok sikert kivánok:DD!
Lehet a beágyazódástól is, van akinél így jelzi a szervezet, de ez nem általános. Szorítok hogy ne jöjjön meg!
elsõ válaszolo vagyok.kõszi hogy majd ird meg mi volt
A kérdező hozzászólása: ok mindenképpen irok ide! Nincs semmi mensi elöjel sem mert nem fáj semmim!! Majd meglátom:DD!

Megbolondult a ciklusom? Lehetett ilyen későn peteérés? Szeretnénk babát, de a ciklusom szórakozik velem azt érzem.

28-29 napos ciklusaim szoktak lenni. Augusztus 7én volt a mensturáció első napja, a ciklus közepe felé amikor máskor a pé szokott lenni (12-14 ciklusnapon), akkor nem volt a szokásos nyúlós nyák, hanem csak sokkal nedvesebb voltam, de alig volt nyúlós. Viszont hétvégén és még tegnap is nagyon nyúlós nyákom volt, ez ha jól számolom akkor a ciklus 25 napja körül kezdődőtt. Ilyen későn lehetett a peteérés? Az mitől lehet? Lassan mensruálnom kellene... Ilyen még nem volt nálam.

Legjobb válasz: Lehet peteérés bármikor a ciklus alatt.Nekem mensi elmúlta utáni napokban volt közvetlenül,ezért sem lehet tudni elõre,hogy ki mikor termékeny.Örülj neki,hogy volt peteérésed,az pedig csak külön jó,hogy ismered magad annyira,hogy észreveszed a jeleit.Ha babát szeretnétek ajánlom még az ovulációs tesztet,az is segít kimutatni a peteérést és készülj fel,hogy nem csak félidõben lesz pozitív.

Lehet peteérés bármikor a ciklus alatt.Nekem mensi elmúlta utáni napokban volt közvetlenül, ezért sem lehet tudni elõre, hogy ki mikor termékeny.Örülj neki, hogy volt peteérésed, az pedig csak külön jó, hogy ismered magad annyira, hogy észreveszed a jeleit.Ha babát szeretnétek ajánlom még az ovulációs tesztet, az is segít kimutatni a peteérést és készülj fel, hogy nem csak félidõben lesz pozitív.
A kérdező hozzászólása: Én 3 éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta nem védekezünk semmivel. Amikor termékenynek gondolom magam, akkor elõtte-alatta-utána kb 10 napig nem élvez belém a párom. Ezért volt furcsa, hogy most mi van a ciklusommal. Babát csak két hónapja szeretnénk, tehát még nem gondolkodtam ovu tesztben. Meg nem is nagyon értem a használatát.
Ha megtudod oldani hõmérõvel is nézheted mikor van peteérésed, rengeteg cikk van róla a neten. Az elsõ babám elõtt csináltam, bejött. de akkor még tudtam azonos idõben mérni, most gyerek mellett ez nem jön össze, viszont most a menstruáció elõtt 3 nappal lettem terhes, szóval bármikor lehet peteérés.
Az ovuteszt nem bonyolult.Pontosan ugyanolyan, mint a terhességi teszt.Le kell pisilni és kész.Ha két nagyon erõs csíkot látsz, akkor pozitív és lehet akciózni.Nekem hasznos volt, soha nem gondoltam volna, hogy mensi után közvetlenül próbálkozzunk, hiszen mindenki félidõben gondolkodik.
A kérdező hozzászólása: PG53 mikroszkópról mi a véleményetek? Barátnõm odaadta az övét, hogy próbáljam ki.

Lehet baj? A ciklusom többnyire 29 napos. Babát szeretnénk a férjemmel, május óta próbálkozunk.

Ajánlották az ov tesztet. Nekem ált. a 16, 17. napon pozitív a teszt, van hogy 2 nap is. Ez vajon normálisnak számít? Nincs a napok számához képest túl kés?n pé-m? Mert ehhez képest nekem nem a 14. napra jön meg újra a menzeszem.

Legjobb válasz: Attól hogy átlagosan a ciklus 13-14. napján van peteérés még nem biztos hogy neked is, ez ahány ciklus annyi féle.9-16. napig lehet pé-sed elvileg bármikor.Próbáljatok ebben az intervallumban szexelni úgy minden másnap, és utána állj gyertyába.Csak az e- vitamin önmagába szedésérõl nem hallottam, szerintem valamilyen terhesvitamint szedj (pl,: elevit, gravida).Sok sikert.!!

Attól hogy átlagosan a ciklus 13-14. napján van peteérés még nem biztos hogy neked is, ez ahány ciklus annyi féle.9-16. napig lehet pé-sed elvileg bármikor.Próbáljatok ebben az intervallumban szexelni úgy minden másnap, és utána állj gyertyába.Csak az e- vitamin önmagába szedésérõl nem hallottam, szerintem valamilyen terhesvitamint szedj (pl, : elevit, gravida).Sok sikert.!!
Szia! Kérdés hogy hány napra jön meg a mensi, mert a rövidebb luteáris szakasz bizony nem igazán jó hír! ha rövidebb mint 11 nap, szerintem mielöbb keresd fel az orvosodat, egy csodabogyó, és máris rendbe jön minden! :) Sok sikert !! :)
Teljesen normálisnak számít, hogy neked késõbb van peteérésed. Az a 14. nap csak egy becslés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kicsit utána olvastam a dolgoknak, ahol láttam, hogy probléma lehet, ha a pé után elõbb jön meg mint 14. nap. De akkor megnyugodtam :) Tovább próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm a választ! Errõl olvastam, de csak keveset... Általában a pozitív ov teszt utáni 13. napra jön meg. Ha ennél kevesebb az miért lehet baj?
Miért nem próbálsz meg egy tesztet?
Ha peteéréskor voltatok együtt, akkor természetesen lehetsz akár terhes.
egy aktusból is teherbe lehet esni. hát én várnék még egy napot, megjön-e, még egyet a teszttel. de elvileg kimutatja az elmaradt menzesz után bármikor:)
A kérdező hozzászólása: Probáltam de negativ volt.x-epil tesztet.
Ha negatív a teszt a 32. napon akkor nem vagy terhes.
sokmindentõl lehet. De nem kell rögtön terhességre gyanakodni.
Nekem peteéréskor szúr a hasam alja, a petefészkem egy-két napig, akár úgy, hogy még a lábamat is alig bírom megemelni.

Szeretnénk 2. babát! Az első clostybegyttel sikerült mert nem volt peteérésem! A második sikerülhet vajon simán? A ciklusaim elég hosszúak 45-50 naposak!

Legjobb válasz: Mintha a saját történetemet látnám.Én is ugyanígy vagyok ezzel.Az elsõ babánk Clostival sikerült 1 év próbálkozás után az elsõ clostis hónapban,most megint kb. egy éve szeretnénk babát, de eddig a szopizás miatt nem sikerült.Most is túl vagyok már egy 3 hós clostis idõszakon, de ezúttal nem segített.Nekem is hosszúak a ciklusaim, bár nekem átlagban 33 naposak.

Mintha a saját történetemet látnám.Én is ugyanígy vagyok ezzel.Az elsõ babánk Clostival sikerült 1 év próbálkozás után az elsõ clostis hónapban, most megint kb. egy éve szeretnénk babát, de eddig a szopizás miatt nem sikerült.Most is túl vagyok már egy 3 hós clostis idõszakon, de ezúttal nem segített.Nekem is hosszúak a ciklusaim, bár nekem átlagban 33 naposak.
A kérdező hozzászólása: 1, 5 éves most a kisfiam és még szoptatom is, de ennek ellenére megjött a mensesem már 1 éve!Most még reménykedem hátha sikerült aztán doki ha nem! Majd biztos abba kell hagyni a szopit is ha gyógyszert kell szednem, mondjuk ha terhes leszek akkor is majd!
A kérdező hozzászólása: Hogy viselte hogy abbahagytátok?Erre már én is gondoltam hogy befolyásolhatja a szopi is!
az elsõ három nap volt rossz, akkor sírt, de akkor is csak a napközbeni alvásnál, az estinél nem nagyon. A 4.nap már nem hiányolta, és azóta sem.
Persze hogy sikerülhet! Nekem is az 1. babám Closty-s volt, aztán a második elõtt elmentem megnézetni hogy van-e spontán peteérésem. Hát nem volt, úgyhogy a 2. baba is Clostyval sikerült, az elsõ hónapban. Szóval szerintem azzal nem vesztesz semmit, ha megnézeted 12-3 hónapon keresztül hogy van-e peteérésed spontán. Aztán legfeljebb ha mégsem, akkor kapsz megint Closty-t és pikk-pakk sikerül a kistesó. :-) Drukkolok!
nekem 18, 5 hós a kislányom és 17, 5 hós korában hagytuk abba a szopizást, azaz most lesz egy hónapja.épp azért hagytuk abba a szopizást, hogy végre összejöjjön a kistesója.szerencsére egész könnyen ment, most várom, mi lesz az eredmény.valószínûleg a magas prolaktin szint is akadály volt, de kaptam apasztó gyógyszert is és elég hamar segített is.
Ilyen hosszú ciklusok mellett még nem állt helyre a rend a szervezetedben!! A 45-50 nap nem normális. Nekem is így volt, és kiderült, hogy nincs rendesen peteérésem. Szerintem menj el kivizsgáltatni magad, a hormonjaid, valószínûleg megint gyógyszeres kezelés kell a következõ babához is!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Kedves Kérdezõ!Van azóta valami fejlemény a babaprojekttel kapcsolatban?Én voltam azóta UH-on, ahol nézték van e peteérés és volt ebben a hónapban ( valószínûleg a Clostinak köszönhetõen). Most várom, hogy mi lesz ennek a hónapnak az eredménye.

3. napja barnázok közepes mennyiséggel a ciklus 25. napjától miért lehet? Babát szeretnénk. Lehet, hogy van? Ciklus hossz: 26-31-napig Ciklus.hu szerint átlag 30 nap.

Legjobb válasz: Szerintem várd meg az eddigi leghosszabb ciklus hosszt,vagyis a 31 napot és ha nem jön meg tesztelj. Két lehetõség van,mensi lesz/baba lesz. Ezt így kimaradt mensi elött nem lehet megmondani.

Szerintem várd meg az eddigi leghosszabb ciklus hosszt, vagyis a 31 napot és ha nem jön meg tesztelj. Két lehetõség van, mensi lesz/baba lesz. Ezt így kimaradt mensi elött nem lehet megmondani.
Én amikor barnáztam, soha nem volt baba. :( Amikor terhes lettem, egy csepp vér sem volt. Hormonokkal minden ok? Mert a progeszteron hiánya okozhat barnázást. Minden jót kívánok! 13 h km

Június óta nem szedek fogamzásgátlót babát szeretnénk. Júl. -tól decemberig a ciklusaim hossza a következőképpen alakultak: 27 nap, 26, 24, 24, 27, 26, és a decemberi 28 napos volt. Az utolsó ciklusom kezdete dec.13. és még most is tart (jan.12)? !

Ez volt a 31. nap és még menstruáció sehol . A párommal pont középidőben voltunk együtt (dec.25. ), jan.3. -án volt egy kis pecsételő vérzésem (1 héttel a nem várt előtt), és ha a leghosszabb eddigi ciklusomat nézzük, ahhoz képest már 3 napja késik. Viszont pár napja enyhén görcsöl, fájdogál a bal petefészkem, olyan, mint ha állandóan meg akarna jönni....és mégsem. 3, 2 és 1 napja teszteltem, de az összes negativ lett :(. Szerintetek van esély a terhességre...vagy esetleg valami probléma lehet? Légyszi irjatok, ha történt már veletek hasonló, vagy van ötletetek, hogy esetleg mi lehet! Előre is köszönöm a válaszokat, mert nagyon rossz ez a tehetetlenség...!

Legjobb válasz: Ismerõs a helyzeted, majdnem minden hónapban "eljátszom" ezt, az elõzõ ciklusaimhoz képest mindig 3-4 nappal késöbb jön meg a következõ, tesztelgetek ezerrel, persze negatív, majd megjön. 5 hónapja rendszertelen a ciklusom és most tervezem endokrinológushoz fordulni. Ezt ajánlom neked is, õ segíthet beállítani a ciklusod és utána már nagyobb lesz az esély a teherbe esésre. A kérdésedre válaszolva szerintem nem vagy terhes... :(

Ismerõs a helyzeted, majdnem minden hónapban "eljátszom" ezt, az elõzõ ciklusaimhoz képest mindig 3-4 nappal késöbb jön meg a következõ, tesztelgetek ezerrel, persze negatív, majd megjön. 5 hónapja rendszertelen a ciklusom és most tervezem endokrinológushoz fordulni. Ezt ajánlom neked is, õ segíthet beállítani a ciklusod és utána már nagyobb lesz az esély a teherbe esésre. A kérdésedre válaszolva szerintem nem vagy terhes... :(
A kérdező hozzászólása: Már 5 napja késik... Ha esetleg vmi probléma lenne, attól kimaradhat a menstruáció?
szia!!nem biztos, hogy valami probléma lenne mert elég rendszertelen a ciklusod!!és lehet attól is, hogy nem szeded a gyógyszert és még nem állt be rendesen!!én nem mondanám egyértelmûen, hogy nem áll fent terhesség!!lehet meg kellene ismételni a tesztet!!az eddigi válaszoló!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat :) ! Ma reggel is negativ lett a teszt :(... Beszéltem egy gyógyszerésszel, és azt mondta, hogy a forgalomban lévõ tesztek biztosan a menstruáció elmaradása után 2, de minimum 1 héttel tudják biztosan kimutatni a terhességet.... ááááá most már tényleg nem tudom... :(
már bocs de biztos, hogy 1-2 hetet mondott??akkor az biztos nem 10 érzékenységû!!te milyennel csináltad??
A kérdező hozzászólása: 25-össel. Hol lehet kapni 10-es érzékenységût?
szia!!az eddigi válaszadó vagyok!!mizus veled??van valami jó híred??mert igazán rám férne!!ma reggel fúl negatívot teszteltem de nem értem mert a hõm fent és a mellbimbóm ugyan úgy érzékeny!!én se kaptam 10-es érzékenységû tesztet sajnos de én clearblue-val teszteltem(25-ös ez is csak állítólag nagyon érzékeny)most nem tudom mit csináljak!!a ciszta fent tarthatja a hõmet vajon??majd holnap minden kiderül mert megyünk a dokihoz a párommal!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát...jót sajnos én sem tudok mondani... :( Ma késik 6. napja, teszt negativ :(. Nem szeretnélek elkeseriteni, de sajnos azt olvastam, hogy a ciszta is fent tarthatja a hõt... de szurkolok neked, hogy ne az legyen!!!!!! Irj majd, hogy mi volt a dokinál! Szurkolok neked tiszta szivbõl!!!!!!
szia!!hát köszi a drukkot de már én se reménykedek!!bár én még egy tesztet csináltam de majd csak lesz valahogy!!érted??új ciklus új esély!!netti!!
a kismama vagyok: nekem a mai napig nem érzékenyebbek a melleim. Mára igaz dupla akkorák, mint voltak (most látszik, hogy van :d :) , de nem fájnak. És ezalatt a 6 hónap alatt csak egyszer hánytam, és max. kétszer ha rosszul voltam. Még kívánós sem vagyok. :) Ennyi tünetem van: hisztisebb lettem és az elsõ pár hónapban állandóan fájt a szeméremcsont fölött, pedig csak a 21. héttõl kezdett látszani a pocakom.
pecsételõ vérzés okozhat a beágyazódása a zigótának, ami jó, de akkor kimutatná a teszt. vagy okozhatja sárgatest hiány, ami nem jó, mert azt kezeltetni kell, mert amiatt nehéz a teherbe esés. Ha van a környéketeken olyan labor, ahol beutaló nélkül, pénzért is csinálnak ßHCG tesztet, abból 100 %-r kiderül, ha terhes vagy. kb. 2500 ft.
A kérdező hozzászólása: Egyébként az törvényszerû, hogy fájjon és nagyon érzékeny legyen a mell? Nálam minden mensi elõtt annyira fájt, hogy alig lehetett hozzáérni, most meg konkrétan nem érzek semmit...
szia!!nálam is ez játszódott le minden egyes ciklusba!!jelzem kb.5 hónapja rendszeres a menszim!!volt, hogy meg se jött vagy sokat késet!!bár még mindig nem teljesen pontos de kezd beállni!!nem feltétlenül van nagy probléma a ciklusaiddal!!én most töltöm a 30-at és most állt be!!(eddig nem nagyon foglalkoztam vele csak 5 hónapja kezdtünk bele a baba projektbe!!hány éves vagy amúgy??
Hát csatlakozom mert nekem is ez torténik.Késik orulok aztán megjon.Habár mult ciklusban korai vetélés volt doki szerint.:(Szerintem már kellene mutatni a tesztnek DE volt ismerosom aki hazajott dokitol megvolt az osszes vizsgálata az elso uh foto a babarol és az nap tesztel negatívat pedig igazoltan 7 hetes terhesség volt már.Azota nagylánya van 2 éves:)
Én februárban hagytam abba a gyógyszert. Aug. 20-án kellet volna megjönnie, aug. 23-án már csináltam is egy tesztet, ami pozitív lett. Azóta 25 hetes vagyok. A görcsölgetés nekem is megvolt, egészen a 3. hónapig. A belsõ változások miatt, elkezdhettél átalakulni, ha terhes vagy. Javaslom hogy vegyél 2db tesztet, az egyiket csináld meg. Pár nap múlva pedig a másikat. Sok szerencsét :) Ja, ha az utolsó ciklusodat nézem, a pecsételõ 3-án a beágyazódás miatt is.
Utolsó vagyok: Bocsi nem jutott el az agyamig, hogy már teszteltél :d :D Akkor várj az 5. vagy 6. napig. A tesztek 14 napos terhességet mutatnak ki, ha 3-án volt a beágyazódás (amikor véreztél), akkor elvileg 16-17-án már kikellene mutatnia.
A kérdező hozzászólása: 1-es, te szedtél elõtte fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: 2-es: 27 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: 3-as: pecsételõ vérzésed volt elõtte? Barátnõm nem rég szült, 8.-án "nem jött a nem várt" :) és csak 23.-án lett elõször pozitiv a tesztje.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Neked elõször is gratulálok tiszta szivbõl :) ))! Hát, reménykedek én is, a nem vártnak se hire, se hamva eddig :) ). Akkor 16.-án tesztelek...:)
A kérdező hozzászólása: Szia Netti! Mi volt a dokinál??

Zafír barátcserje kapszulát szeretnék szedni. Az helyrehozhatja a ciklusom, mivel elég hosszúak és babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Rövid ciklust egy hónap alatt rendbe teszi, de hosszú ciklusnál 2-3 hónap kell, míg beállítja. Kitartás! Sokat fog segíteni hidd el, nekem is ez segített!

Rövid ciklust egy hónap alatt rendbe teszi, de hosszú ciklusnál 2-3 hónap kell, míg beállítja. Kitartás! Sokat fog segíteni hidd el, nekem is ez segített!
De igen is hogy teljesen hivatalos formában kerül eladásra, másképp nem is forgalmazhatnák. Ez megint olyan dolog, valaki ezt itt elhintette, és sokan elhiszik. Nézz utána. Személyes tapasztalatom van, mindenkinek ajánlom.
Személyes tapasztalatom nincs, de mindenhol azt olvastatm, hogy a másik fajta jobb, mert ennek semmilyen Ogyi meg ilyesmi száma sincs... De ha beírod a keresõbe itt balra, hogy zafir bcs., talán kidobja a remélt választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!