Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk, naponta érdemes (3 db)

Babát szeretnénk. Tényleg 2 naponta érdemes együtt lenni ilyenkor? Ha naponta vagyunk együtt, akkor kisebb az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, de ezt nem lehet kiszámítani, két naponta talán magasabb a spermaszám, és mivel azok tudnak várakozni átlag három napot is, míg a petesejt csak max. 24 órát él, azt mondják így a legnagyobb az esély a találkozásra. De van akinek egy aktus is elég a megfelelõ idõpontban, mások meg "mindent megtesznek" és éveket várnak. Azt szokták javasolni, hogy ha nem vagytok nagyon "benne a korban", hogy egy éven át érdemes szabadon szerelmeskedni, tehát amikor jól esik, és ha egy éven belül nem jön a baba, akkor kivizsgálás, illetve "célzott próbálkozás" (hõmérõzéssel/ovuuteszttel, ilyesmivel) Sok sikert!

Nem feltétlenül, de ezt nem lehet kiszámítani, két naponta talán magasabb a spermaszám, és mivel azok tudnak várakozni átlag három napot is, míg a petesejt csak max. 24 órát él, azt mondják így a legnagyobb az esély a találkozásra. De van akinek egy aktus is elég a megfelelõ idõpontban, mások meg "mindent megtesznek" és éveket várnak. Azt szokták javasolni, hogy ha nem vagytok nagyon "benne a korban", hogy egy éven át érdemes szabadon szerelmeskedni, tehát amikor jól esik, és ha egy éven belül nem jön a baba, akkor kivizsgálás, illetve "célzott próbálkozás" (hõmérõzéssel/ovuuteszttel, ilyesmivel) Sok sikert!
Régóta próbálkoztok, vagy most kezditek, és csak érdeklõdsz. Mert ha az utóbbi, akkor ne figyelj, ne számolj semmit, csak szexelj, amikor jól esik. Ha eltelt huzamosabb idõ, akkor elkezdhetsz gondolkodni, de addig...minden, ami belefér :) ))
Tudom, hogy nekünk oltári mázlink volt, és nem is dicsekedni akarok, de nekünk az elsõ hónapban összejött a baba, pedig együtt voltunk naponta többször is, egész hónapban, tehát lövésem sincs, hogy mikor sikerült, bár hozzá tartozik a történethez, hogy elõtte 3 hónapig nem találkoztunk, így semmi nem számított. :-D Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha az elején vagytok, még ne ezen matekolj, hogy mikor érdemes együtt lenni, hanem legyetek együtt mikor megkívánjátok egymást. Mielõbbi babásodást kívánok
Minden nap azért nem jó együtt lenni, mert akkor gyengül a spermák minõsége, és akár a mennyisége is. 2 naponta "kell".
Igen. Ugymond ket nap alatt termelodik vissza annyi sperma amennyivel erdemesebb probalkozni mint ha naponta tennetek. :-). Kicsit durin hangzik de ez igy van. Egy jo tanacs ha csak az elejen vagytok akkor legyetek egyutt mikor jol esik ne gorcsolj ra tobbet artasz mint segitesz. :-) Sok sikert. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Ez lesz az elsõ hónap a babaprojektben. Egyébként van már egy 20hós gyermekünk, õ elsõre jött, de nála nem sakkoztam, hanem ahogy jól esett:-)

Babát szeretnénk, hány naponta érdemes szertkezni az ovuláció körül?

Utánnanéztem az interneten van ahol azt írják 2 naponta. Van ahol naponta ajánlják. Vélemények, tapasztalatok?

Legjobb válasz: Ovuláció elõtt 3 és ovuláció alatt illetve ovuláció után megint csak 2-3 nappal érdemes...

Ovuláció elõtt 3 és ovuláció alatt illetve ovuláció után megint csak 2-3 nappal érdemes...
Az ovu elõtti két napban, illetve az azt követõ két napban érdemes, de nem kell naponta többször, hiszen nem termelõdnek egészséges, erõs spermák, csak 2 naponta, így nincs értelme naponta.
én meg azt hallottam, hogy naponta érdemes. Ha a férfi spermaszámával nincs gond, akkor miért ne lehetne naponta? Minél több sperma úszkál benned, annál nagyobb az esélyed, nem?

Ha babát szeretnénk hány naponta érdemes együtt lenni?

2-3 naponta szoktunk,de nem kellene ennél kevesebbszer?

Legjobb válasz: szerintem ez teljesen jó. de ha pl pont ovulációkor vagytok együtt,akkor A havi egy is elég. legalábbis nálunk így történ annó,hogy csak 1szer tudtunk együtt lenni abban a hónapban,és mégis terhes lettem :)

szerintem ez teljesen jó. de ha pl pont ovulációkor vagytok együtt, akkor A havi egy is elég. legalábbis nálunk így történ annó, hogy csak 1szer tudtunk együtt lenni abban a hónapban, és mégis terhes lettem :)
A kérdező hozzászólása: nem mérem a hõm és ovu tesztet se csinálok, bár szokott lenni olyan nyúlós ragacsos folyásom is pár napig, meg a jobb petefészkem szokott szurkálni elég erõteljesen 1nap, szóval csak onnan gondolom, hogy mikor van p.ém :)
Ez változó! Mi voltunk együtt két naponta, ovu környékén minden nap és mégis abba a hónapban lettem terhes amikor 3X voltunk együtt egész hónapban (pé elõtt 1 héttel, pé napján és pé után 1 héttel)! Most már 16 hetes vagyok!
Nem kell rágorszolni a dolgokra. Elso gyereknél én is ezt csináltam: számolgattam, mértem, háltunk mint a nyulak :) Még sem jott be, 6 honap után feladtam. 7. hónapban teherbe is estem. 2 és fél éves a lányunk. Most ugy gondoltuk, hogy lassan johet a kis tesó. Azt gondoltam, hogy mivel az elso is nehezen jott ossze, miért jonne most hamar. Most azonnal teherbe estem. A pozitív teszt láttán sokkot kaptam. :) Ugyhogy a természet tudja a dolgát, kulonben is peteérés kornyékén a no jobban kívánja a szexet. Csak lazán és szeressétek egymást. 18 hetes kismama.
Mi tutira akartunk menni és 2 naponta voltunk együtt, nem lettem terhes majd egy hónapban egyszer és akkor sikerült a baba.
2-3 naponta bõven elég, . a levesebb néha több, nem kell folyton együtt lenni az ember fia se bírja strapával na meg a kiskatonáknak is frissülni kell..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!