Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk, naponta (15 db)

Babát szeretnénk. Tényleg 2 naponta érdemes együtt lenni ilyenkor? Ha naponta vagyunk együtt, akkor kisebb az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, de ezt nem lehet kiszámítani, két naponta talán magasabb a spermaszám, és mivel azok tudnak várakozni átlag három napot is, míg a petesejt csak max. 24 órát él, azt mondják így a legnagyobb az esély a találkozásra. De van akinek egy aktus is elég a megfelelõ idõpontban, mások meg "mindent megtesznek" és éveket várnak. Azt szokták javasolni, hogy ha nem vagytok nagyon "benne a korban", hogy egy éven át érdemes szabadon szerelmeskedni, tehát amikor jól esik, és ha egy éven belül nem jön a baba, akkor kivizsgálás, illetve "célzott próbálkozás" (hõmérõzéssel/ovuuteszttel, ilyesmivel) Sok sikert!

Nem feltétlenül, de ezt nem lehet kiszámítani, két naponta talán magasabb a spermaszám, és mivel azok tudnak várakozni átlag három napot is, míg a petesejt csak max. 24 órát él, azt mondják így a legnagyobb az esély a találkozásra. De van akinek egy aktus is elég a megfelelõ idõpontban, mások meg "mindent megtesznek" és éveket várnak. Azt szokták javasolni, hogy ha nem vagytok nagyon "benne a korban", hogy egy éven át érdemes szabadon szerelmeskedni, tehát amikor jól esik, és ha egy éven belül nem jön a baba, akkor kivizsgálás, illetve "célzott próbálkozás" (hõmérõzéssel/ovuuteszttel, ilyesmivel) Sok sikert!
Régóta próbálkoztok, vagy most kezditek, és csak érdeklõdsz. Mert ha az utóbbi, akkor ne figyelj, ne számolj semmit, csak szexelj, amikor jól esik. Ha eltelt huzamosabb idõ, akkor elkezdhetsz gondolkodni, de addig...minden, ami belefér :) ))
Tudom, hogy nekünk oltári mázlink volt, és nem is dicsekedni akarok, de nekünk az elsõ hónapban összejött a baba, pedig együtt voltunk naponta többször is, egész hónapban, tehát lövésem sincs, hogy mikor sikerült, bár hozzá tartozik a történethez, hogy elõtte 3 hónapig nem találkoztunk, így semmi nem számított. :-D Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha az elején vagytok, még ne ezen matekolj, hogy mikor érdemes együtt lenni, hanem legyetek együtt mikor megkívánjátok egymást. Mielõbbi babásodást kívánok
Minden nap azért nem jó együtt lenni, mert akkor gyengül a spermák minõsége, és akár a mennyisége is. 2 naponta "kell".
Igen. Ugymond ket nap alatt termelodik vissza annyi sperma amennyivel erdemesebb probalkozni mint ha naponta tennetek. :-). Kicsit durin hangzik de ez igy van. Egy jo tanacs ha csak az elejen vagytok akkor legyetek egyutt mikor jol esik ne gorcsolj ra tobbet artasz mint segitesz. :-) Sok sikert. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Ez lesz az elsõ hónap a babaprojektben. Egyébként van már egy 20hós gyermekünk, õ elsõre jött, de nála nem sakkoztam, hanem ahogy jól esett:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
2 naponta javasolják.
Mindenki felteszi ezt a kérdést pedig semmi értelme. Csak csináljátok minden nap.
minden nap többször :D
Minden nap többször nem jó, mert sterillé teheti a férfit arra az idõre, aztán lehet, hogy mikor pont kéne, már nem lesz érett himivarsejt. Azoknak 2-3 nap kell a megéréshez, és a naponta többszöri alkalommal teljesen kiürül az alkalmas része. 2 naponta, vagy naponta legyetek együtt.
Kétnaponta az a legjobb.A spermiumok 72 óráig is elélnek akkor meg tartják addig a frontot úgyis amig az új csapat odaér!:) De ha nagyon kívánjátok egymást lehet minden nap de csak 1 szer!

Babat szeretnenk, de meg nem sikerult. Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy minden nap ajanlatos s a szex vagy csak 2 naponta? Mindenki mast mond.

Legjobb válasz: mi hetente egyszer, aztán 3 napõonta, aztán 2 naponta csinálzuk, nem jön már 3 éve. ebben a honapban az adott 6 nap napban minden nap csináltuk. kiváncsi leszek....

mi hetente egyszer, aztán 3 napõonta, aztán 2 naponta csinálzuk, nem jön már 3 éve. ebben a honapban az adott 6 nap napban minden nap csináltuk. kiváncsi leszek....
Ha nem mindennap szeretkeztek, akkor több spermium van az ondóban - igy nagyobb az esélye, hogy lesz, amelyik eljut oda, ahová kell. Minél többet szexeltek, ammál "higabb" lesz.
Mi mindennap csináltuk, és rögtön össze is jött. Ha mindennap csináljátok, jobb a spermiumok minõsége.


Babát szeretnénk mi van akkor ha annyira szeretjük a szexet hogy mindennap van, attol még lehet belöle baba? Vagy muszáj csak két naponta szexelni?

Legjobb válasz: szia. ha a párod kiskatonái olyan életképesek és annyira sok van belõlük akkor nem árt és nem befolyásolja a teherbeesést , de ha picit kevesebb a spermaszám vagy lassúbbak akkor viszont a napi szeretkezés nehezíti a teherbeesést mert a spermák nem tudnak kellõképpen újratermelõdni , 100%os választ csak a párod spermatogrammja ellenében lehet mondani. Babát szeretnétek?

szia. ha a párod kiskatonái olyan életképesek és annyira sok van belõlük akkor nem árt és nem befolyásolja a teherbeesést , de ha picit kevesebb a spermaszám vagy lassúbbak akkor viszont a napi szeretkezés nehezíti a teherbeesést mert a spermák nem tudnak kellõképpen újratermelõdni , 100%os választ csak a párod spermatogrammja ellenében lehet mondani. Babát szeretnétek?
Igaza van az elõttem válaszolónak. Ha így esik jól, szexeljetek mindennap, de ha nem sikerül így teherbeesned, akkor mindenképpen javasolnám, hogy próbáljátok ki a két (esetleg három) naponkénti verziót is! Sok sikert! :)
Szia! Akkor legyetek együtt amikor kivánjátok!
A kérdés így kezdõdött: "Babát szeretnénk"
A kérdező hozzászólása: Igen, mult honapba taroztatuk magunkat nem volt csak heti két szex de nemjött össze most meg ugy voltam velem minek számolgasam ha igy is megvan az esély rá!!

Ha babát szeretnénk hány naponta érdemes együtt lenni?

2-3 naponta szoktunk,de nem kellene ennél kevesebbszer?

Legjobb válasz: szerintem ez teljesen jó. de ha pl pont ovulációkor vagytok együtt,akkor A havi egy is elég. legalábbis nálunk így történ annó,hogy csak 1szer tudtunk együtt lenni abban a hónapban,és mégis terhes lettem :)

szerintem ez teljesen jó. de ha pl pont ovulációkor vagytok együtt, akkor A havi egy is elég. legalábbis nálunk így történ annó, hogy csak 1szer tudtunk együtt lenni abban a hónapban, és mégis terhes lettem :)
A kérdező hozzászólása: nem mérem a hõm és ovu tesztet se csinálok, bár szokott lenni olyan nyúlós ragacsos folyásom is pár napig, meg a jobb petefészkem szokott szurkálni elég erõteljesen 1nap, szóval csak onnan gondolom, hogy mikor van p.ém :)
Ez változó! Mi voltunk együtt két naponta, ovu környékén minden nap és mégis abba a hónapban lettem terhes amikor 3X voltunk együtt egész hónapban (pé elõtt 1 héttel, pé napján és pé után 1 héttel)! Most már 16 hetes vagyok!
Nem kell rágorszolni a dolgokra. Elso gyereknél én is ezt csináltam: számolgattam, mértem, háltunk mint a nyulak :) Még sem jott be, 6 honap után feladtam. 7. hónapban teherbe is estem. 2 és fél éves a lányunk. Most ugy gondoltuk, hogy lassan johet a kis tesó. Azt gondoltam, hogy mivel az elso is nehezen jott ossze, miért jonne most hamar. Most azonnal teherbe estem. A pozitív teszt láttán sokkot kaptam. :) Ugyhogy a természet tudja a dolgát, kulonben is peteérés kornyékén a no jobban kívánja a szexet. Csak lazán és szeressétek egymást. 18 hetes kismama.
Mi tutira akartunk menni és 2 naponta voltunk együtt, nem lettem terhes majd egy hónapban egyszer és akkor sikerült a baba.
2-3 naponta bõven elég, . a levesebb néha több, nem kell folyton együtt lenni az ember fia se bírja strapával na meg a kiskatonáknak is frissülni kell..

Babát szeretnénk, és 2-3 naponta vagyunk együtt. Ez jó lehet, vagy túl gyakori?

Legjobb válasz: Ez lehet jó is és lehet túl gyakori is. Ha mindenki egészséges, akkor ebbõl pár hónapon belül várható, hogy baba lesz.

Ez lehet jó is és lehet túl gyakori is. Ha mindenki egészséges, akkor ebbõl pár hónapon belül várható, hogy baba lesz.

Babát szeretnénk 5 hónapja nem sikerül, és tegnap vettem elevitet, hány naponta kell bevenni egy szemet?

mert mondták ha terhes vagyok akkor kell mindennap, ha még nem akkor talán 2-3 naponta elég 1 szem. így hamarabb összejöhet?

Legjobb válasz: Az Elevit egy terhesvitamin, a fogantatáshoz effektive nincs köze. Egy sima, egyszerû vitaminkészítmény. Jót tesz, ha amúgy nem viszel be elég vitamint, károsnak egészen biztosan nem az, néha ugyan okozhat székrekedést, de ezen kívül nem lesz testileg érezhetõ hatása. Az 5 hónap még nem sok idõ, de ha eléritek az egy évet, érdemes kivizsgálásokra menni. Sok sikert kívánok nektek!

Az Elevit egy terhesvitamin, a fogantatáshoz effektive nincs köze. Egy sima, egyszerû vitaminkészítmény. Jót tesz, ha amúgy nem viszel be elég vitamint, károsnak egészen biztosan nem az, néha ugyan okozhat székrekedést, de ezen kívül nem lesz testileg érezhetõ hatása. Az 5 hónap még nem sok idõ, de ha eléritek az egy évet, érdemes kivizsgálásokra menni. Sok sikert kívánok nektek!
Én megkérdeztem a dokit errõl a babatervezéskor vitamint szedésrõl, õ is azt mondta, hogy heti 1-2 db Elevitet beszedek az jó. Úgyhogy mikor eszembe jut beszedek egyet. Azért jó szedni elõre, mert mire kiderül, hogy babát vársz már csomó minden lezajlik a baba fejlõdésében és ahhoz nem árt a folsav. (Elõzõ terhességem sajna nem sikerült, de mire 5 hetesen kiderült már paráztam, hogy nem szedtem folsavat.) Így most nyugodtabb vagyok, most fogunk nekiállni újra nemsokára élesben.
Én már hónapokkal elõtte elkezdtem elevitet szedni, minden nap egy szemet. Én így éreztem biztonságosnak, nem érzem kidobott pénznek, mert az elsõ babám sajnos elment és most szerencsére minden rendben van.
Én a mastodinon nevû homeopátiás szertõl estem teherbe az elsõ honapban kb 5 2 hét alkalmazás után. (elõtte 7 hónapja próbálkoztunk és semmi)
Barátnõm is kérdezte a dokit, hogy hamarabb összejönne-e, ha szedne terhesvitamint. Szerinte nem. Azt mondta, hogy ha valakinek olyan mértékû vitaminhiánya van, hogy attól nem jön a baba, annak már bõven van más tünete is!

Babát szeretnénk. Az orvosom azt mondta, szedjek még plusszba folsavat és e-vitamint a Hipp Natal mellé. Mennyit kell szednem ezekből naponta?

Köszönöm szépen el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Én csak folsavat szedek, napi egy darabot.

Én csak folsavat szedek, napi egy darabot.
Én csak E-vitamint szedtem, napi egy darabot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A folsavat a tervezett terhesség elõtt már 3 hónappal ajánlják, így kisebb a kockázata a fejlõdési(velõcsõzáródási) rendellenességeknek.Szerintem napi 1 tabletta bõven elég.A terhesség alatt sem ajánlanak többet és sokaknál amugy is szorulást okoz, ami nagyon kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen Neked is, hogy válaszoltál! Nem is tudtam, hogy szorolust okoz, akkor tényleg elég lesz 1 tabi. :) Köszönöm még egyszer! Szép napocskát!
A kérdező hozzászólása: vagyis szorulást :) jól elírtam :)

Van-e jelentősége annak, hogy csak reggelente vagyunk együtt? A ciklus közepén kb.2 naponta. Babát szeretnénk, és esténként már mindketten fáradtak vagyunk, így a reggeli idő az alkalmas. Már fél éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Van aki a hajnali akcióra esküszik mert a tüszõ repedés is általában a hajnali órákban következik be. Fél éves próbálkozás pedig nem a világ, emiatt még nem érdemes aggódni.

Van aki a hajnali akcióra esküszik mert a tüszõ repedés is általában a hajnali órákban következik be. Fél éves próbálkozás pedig nem a világ, emiatt még nem érdemes aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
Szerintem is jo a reggeli egyutt lét, a kiskatonák is aktivabbak:) )
tüszörepedés szempontjábol jobb reggel mert az álltalában hajnalban van és a pete akkor még friss, ami amugy 20 orán át él csak. da ha felkelsz rögtön utána z nm jo, mert feküdni kell legalább fél orát hogy ne follyon ki belöled a cucc.
Szia! A reggeli együttlét is megfelelõ, az a lényeg, hogy utána maradj ágyban még egy órácskát. Nekem amúgy is rá 3 napra volt peteérésem, szóval ha életképesek és kitartóak a spermák akkor akár bevárják a peteérést és akkor mindegy, hogy reggel vagy este van. Az a lényeg, hogy 2-3 naponta próbálkozzatok a mensid 7.. napjától számítva!!! Sok sikert! 17 hetes kismama

Babát szeretnénk, tanácsolták a cickafarkfü és a palástfű teát. Mikor és melyikkel kezdtétek és mennyit ittatok naponta?

Már több mint 1 éve probálkozunk,eddig az elevitet szedtem,most váltottam a femibion-ra.Ez volt a 2.ik clostis hónapom,de mensizek.3.ik adag clostit nem kaptam,szerdán kell mennem UH-ra és kiderül a folyt.Lehet tüsz?repeszt? inekció vagy valami más.

Legjobb válasz: nekem a teák nem jöttek be. Én orvosom tanácsára barátcserjét szedtem.Szépen rendbehozta a ciklusom a 1hónap után,és végre lett tõle peteérésem :):):) Niki

nekem a teák nem jöttek be. Én orvosom tanácsára barátcserjét szedtem.Szépen rendbehozta a ciklusom a 1hónap után, és végre lett tõle peteérésem :) :) :) Niki
Szia! Mi 1 évig próbálkoztunk, hogy a kistesót összehozzuk. Interneten kutakodtam és megtaláltam az ún. "fogamzás teakeverék", ha ezt beírod keresõbe szerintem megtalálod, de leírom neked: citromfû, kamilla, körömvirág, ki lehet egészíteni ánizzsal, orbáncfûvel (én ánizzsal használtam) a ciklus elsõ felében cickafarkfüvet, a második felében palástfüvet kell keverni ezekhez a gyógynövényekhez ugyanolyan arányban. Reggel 2-3 teáskanálnyit 3 dl vízzel leforrázni, 8-10 percig állni, majd kortyonként fogyasztani. Én nem tettem bele ízesítõt, mert befolyásolják a gyógynövények hatását. Ezt egy hónapig ittam, a következõ mensim már nem jött meg!:) Nem veszítesz vele, ha kipróbálod!Szorítok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!