Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk, mindig (129 db)

Kicsit elsietettük a hordozható autósülés vásárlást a babának, nagyobb mint ő, de már szeretnénk használni. Lehet külön kapni bele valami kiemelőt? Vagy béleljük ki mi?

Még csak 2 hónapos, és nem ül, az ülés meg olyan babáknak való akik tudnak ülni. Hogyan tehetjük hasznáhatóvá? Mikor kezdenek ülni a babák? Gond ha nem nagy márkásat vettünk? Amúgy a fiacskánk már 62 cm az ülés állítólag 66 cm-ig (9 kg-ig)használható. Ez jelenthet gondot? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Minden bébihordozó ilyen, hogy szinte ül benne a baba, mert az autóba másképp nem tudnád biztonságosan bekötni. Azért mondják, hogy amíg pici lehetõleg ne legyen benne sokat, mert nem tesz jót a gerincének. Mi eleinte egy lapos kispárnát tettünk a feneke alá, így nem ült annyira, de 2 hónapos babának már ez nem kell, nyugodtan beleteheted. Nekünk gyárilag volt benne újszülött szûkítõ, azt nem tudom külön árulnak-e ilyet. Általában 7-8 hónapos koráig lehet használni, mert utána kényelmetlen lesz neki, bár ezt babája válogatja, van akinek már 4 hónaposan 9 kg a bébije. Az ülés nem feltétele a használatának, ezt pont az olyan picúroknak találták ki, mint a Te babád.:-)

Minden bébihordozó ilyen, hogy szinte ül benne a baba, mert az autóba másképp nem tudnád biztonságosan bekötni. Azért mondják, hogy amíg pici lehetõleg ne legyen benne sokat, mert nem tesz jót a gerincének. Mi eleinte egy lapos kispárnát tettünk a feneke alá, így nem ült annyira, de 2 hónapos babának már ez nem kell, nyugodtan beleteheted. Nekünk gyárilag volt benne újszülött szûkítõ, azt nem tudom külön árulnak-e ilyet. Általában 7-8 hónapos koráig lehet használni, mert utána kényelmetlen lesz neki, bár ezt babája válogatja, van akinek már 4 hónaposan 9 kg a bébije. Az ülés nem feltétele a használatának, ezt pont az olyan picúroknak találták ki, mint a Te babád.:-)
Nem tudom, milyen fajtát vettetek, a legtöbbhöz lehet kapni szûkítõt, de legfeljebb veszel más márkából, nagjából ugyanazok a méretek, formák úgyis.
Szerintem korán teszteltél.Még várj 4-5napot és akkor tesztelj eggeli elsö vizeletböl és minnél érzékenyebb teszttel.Sok sikert.:)
Én 2, 5 max 3 hetes terhes lehettem, amikor tesztet csináltam, de még elég halvány volt. Túl korán csináltad és azt sem lehet tudni, ha terhes vagy, hogy melyik együttlétnél fogant. Az is lehet, hogy az utolsónál. Mikor van kb. peteérésed?
A kérdező hozzászólása: van egy oldal ahol betudom jelölni a mesim idejét és kiadja hogy várhatóan mi lenne a baba neme és mikor lesz a következõ peteérésem.. nos az oldal szerint június 13-án
A kérdező hozzászólása: és május 30-án kellene mensiznem majd... az még 9 nap, akkor megvárom addig nem tesztelek, csak ha késik...
Ha ilyen idegbajosan kezdtek neki a babának, akkor ne csodálkozz, hogy nem fog rögtön sikerülni. Ezzel az õrült számolgatós, tesztelgetõs kapkodással máris elintézted magadnak, hogy ez a hónap garantáltan mensivel végzõdjön (de nagyon remélem tévedek)
Szia! Mintha csak én írtam volna...félelmetes a hasonlóság. Annyi a különbség, hogy nekem 26.án kell megjönnie, mert rövidek a ciklusaim. 13.án volt pém. Ma negatív lett a teszt:(. DE most várok 1.ig, elõbb nem tesztelek, persze ha nem jön meg. Maj d légyszíves írd meg mi lett a végeredmény! Izgulok érted!
A kérdező hozzászólása: szi. nekem eddig nem jött meg 2-án kellett volna, de nagyon feszül a mellem és görcsölök is, szúrkál a hasam.remélem nem jön meg és baba van a dologban, de félek mert ez nagyon mensis tünet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Nálunk a nõgyógyászom ajánlott egy urológust. A férjem elment, felvázolta a problémát, és gyakorlatilag 2 nap alatt túl is volt mindenen.
A kérdező hozzászólása: De nem kellett beutaló, csak úgy elment? És miket csináltak neki?
Nem kellett beutaló, csak felhívta a dokit, és kért idõpontot. Az elsõ találkozó alkalmával elmondta a férjem, hogy mióta próbálkozunk, majd UH-al megnézték, hogy szervileg minden rendben van-e nála (szerencsére igen), és kapott egy dobozkát, amiben másnap reggel vinnie kellett a mintát. A leadás napján már du. meg is lett az eredmény, de sajnos nem lett jó, így be kellett mennie a részleteket megbeszélni. 3 hónap múlva pedig kontrollra kell mennie.

Valaki esett már teherbe ugy, hogy nem volt rendszeres a menstruációja? 2 heteket szokott készni minden hónaban, és babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Nekem van,úgy ,hogy 25 napos a ciklusom,és volt már 39 is.Szinte mindig más volt,és 10 hónap után összehoztuk a babát :) Drukkolok!!

Nekem van, úgy , hogy 25 napos a ciklusom, és volt már 39 is.Szinte mindig más volt, és 10 hónap után összehoztuk a babát :) Drukkolok!!
Ha minden hónapban 2 hetet késik, akkor valószínû hosszú a ciklusod, nem? Hány naponta jön meg?
nekem úgy sikerült h épp stresszes idõszak miatt teljesen kimaradt a menzeszem pár hónapra...
Ha van peteérésed, akkor simán teherbe eshetsz. Ha rendszeresen két hetet késik, akkor az nem is késés, hanem hosszú ciklus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást!A múlt hónapban, 13.-án mensiztem még nem jött meg, vettem már tesztet negatív lett de délután csináltam meg!
A barnázás hormonproblémára utal. Keress fel egy endokrinológust, és nézesd meg, hogy minden rendben van-e.

Babát szeretnénk. Jártam nődokihoz voltak vizsgálatok minden rendben volt és azt mondta fogynom kell. Nem sikerült fogynom és azóta (ennek 2 éve) sem sikerült a baba. A fogyás miatt vagy más lehet az oka?

Legjobb válasz: A nõdokim egyben endroklinológus is Dr.jenei katalin nézett hormont is és azt mondta minden oké neki lehet állni a babát gyártani.nemis hívott aztán már vissza

A kérdező hozzászólása: A nõdokim egyben endroklinológus is Dr.jenei katalin nézett hormont is és azt mondta minden oké neki lehet állni a babát gyártani.nemis hívott aztán már vissza
szerintem nemjol dokihoz mentél! van sok nõ akinek sikerül és neméppen vékonykák. ennek semilyen köze nincs a teherbeeséshez. én vékony vagyok mégsem jött össze 2 éve és hormonprobléma az oka ami rendbejött mostmeg a méhnyálkahártya vékony szoval én ebben a suly izében nemhiszek keress másik dokit ha minden rendben lenne sikerülnie kelett volna ha van peteérésed és minden oké akkor miért ne jönne össze?
a teherbe eséshez igen is köze van a testulynak, pl egy 90-100 kiló vagy feletti nönek sokkal nehezebb vagy nem is tud teherbe esni. Ha doki azt mondta akkor tuti igaza van. Pl az unokatesómnak is azt mondta hogy a túlsulymiatt nem esik teherbe, felkeresett sok sok orvost és mind ugyan azt mondta neki. kb 3 év próbálkozás után rászánta magát hogy lefogy, kb 30 kilót fogyott és teherbe esett. szóval nem beszélnek azok a dokik hülyeséget. persze más oka is lehet, de egy túlsúlyos embernél ez az elsö ok, ha fogyás után sem jön össze akkor az orvos további vizsgálatot rendel el, de míg a túlsúly ott van addig felesleges.
Szia! A sogornõm is túlsúlyosnak mondható és mégis sikerült teherbe esnie kétszer is. Szerintem keress egy másik dokit, probálj meg egészségesen étkezni, és szerintem egy hormonvizsgálat sem ártana. Pajzsmirigyeddel is minden rendben? Ez is oka lehet, hogy nem sikerül.
Nálam is van vagy 20 kg felesleg, nekem nem mondták, hogy addig ne is reménykedjünk, amíg ez rajtam van! Már csak azért sem, mert a nőgyógyászom magából indult ki. (nőről beszélek) Lefogyott mielőtt belevágtak a projectbe, megtett minden "kötelező" kört. Aztán várt 2 évet... A végére azt mondta, nem érdekli! Visszakúsztak a kilók, lette a feszkót és most 2 gyönyörű gyereke van!! Tehát erre szerintem ne parázz rá! A pajzsmirigyes kérdés mellett viszont tényleg ne menj el! Nekem a gyógyszerektől megborult az endokril rendszerem (ezért is a felesleg) újabb gyógyszereket nem szívesen kezdenék ezért a JODAQUA kipróbálása mellett döntöttem. Hát bejött, Már 3 kg-t fogytam 3 hét alatt, pedig eddig bármit próbálhattam. Nézz utána kicsit. http://www.jaodaqua.com (magyar nyelvű!) Sok sok sikert!!

Ha babát szeretnénk és az aktuális napokon minden nap szeretkezünk a párommal az árthat a babának?

Vagyis úgy értem, hogy a spermák ugyanolyanok, mint amikor mondjuk 2-3 naponta szeretkezünk? Vagyis lehet minden nap szeretkezni, ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Ha babócát akartok akkor a kétnaponti szeretkezés a legjobb,mert ha minden nap csináljátok nem tud annyi egészséges spermium termelõdni. Ezt tapasztalatból írom. De ha kívánjátok egymást akkor ne mondjatok le a sexrõl.

Ha babócát akartok akkor a kétnaponti szeretkezés a legjobb, mert ha minden nap csináljátok nem tud annyi egészséges spermium termelõdni. Ezt tapasztalatból írom. De ha kívánjátok egymást akkor ne mondjatok le a sexrõl.
Mi mindennap sot volt hogy egy nap 2szer is csinaltuk..a masodik honapban mar teherbe is estem...en szerintem ahogy jol esik!
Egyetértek az elõttem szólóval. Mi is folyton együtt voltunk két hónap múlva már laktak a pocakban.:) 30 hetes kismami
Miért ártana, ne viccelj!

Babát szeretnénk a párommal! 2 honapja probálkozunk de eddig még semmi! Mit tegyek hogy ne mindig a babára gondoljak? Nagyon szeretnék csak félek hogy esetleg ez miatt nem jön össze!

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama

Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama
Az az igazság, hogy nem lehet "átállni". Ha az elején is lazán állsz hozzá, akkor nem fogsz rajta görcsölni. De ha mindig ezen rágódsz, akkor továbbra is ezen fogsz rágódni. Nincs recept :( Onnan tudom, hogy én is a rágódósok közé tartozom :) ) Nekünk ez a 7. hónap. Persze attól még, hogy ezen rágódsz, felfoghatod pozitívan a dolgot. Én minden mensi megjöttekor alig várom, hogy megint elkezdhessünk próbálkozni. Ez nekem segít :)
Mi is hasnoló ciõben járunk, és egyszerûen nem lehet nem ezen rágódni, ha szeretnétek babát. Sajnálom, de bevált ötletem nekem sincs. :)
Szia! Én is görcsöltem a dolgon, az elsõ hónap próbálkozása után meg még tüneteket is produkáltam, aztán jött a pofára esés:( Második hónapban vettem egy ovu tesztet és lám, most 5 hetes terhes vagyok:) Most meg el sem akarom hinni, olyan hamar összejött:) Próbáltam egy picit lazábbra venni a dolgot, ami persze nem könnyû sajnos! Próbálj másra gondolni! Foglald el magad! Sok sikert!!!
én is görcsöltem az elsõ nap ota. de most meg itt vagyok clostit szedek és már várjuk az eredményt

Babát szeretnénk. Megvan dagadva a hüvelyem. Utalhat-e ez babára vagy sem márc.5-én volt meg utoljára és a teszt igaz hogy negatív volt de a petefészkem szurkál mind két oldalon. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: persze h lehetsz ha jól számolom épp most lehetsz 6 hetes ami azt jelenti h még nem bizti h a teszt kimutatja!Mikor teszteltél és melyik tesztet használtad?jah és reggeli elsõ vizeletbõl?

persze h lehetsz ha jól számolom épp most lehetsz 6 hetes ami azt jelenti h még nem bizti h a teszt kimutatja!Mikor teszteltél és melyik tesztet használtad?jah és reggeli elsõ vizeletbõl?
A kérdező hozzászólása: Az a teszt neve hogy pregimax plusz. Tegnap d.u és ma reggel is csináltam egyet.Annyira reménykedem hátha...
Sztem hétfõn vagy kedden tesztelj, nekem hathetesen mutatta ki a teszt de elég halványan!Ezt a tesztet nem ismerem de nagyon szoritok neked !Kérlek irj h mi lett!elsõ válaszoló vagyok!19 hetes kismami
Szia! Szerintem meg már rég el kellett volna menned dokihoz. Ha egy hónappal késõbb lettél volna beteg, és terhes vagy azt is ki kellett volna már mutatnia a tesztnek. Ami tüneteket leírtál nem biztos, hogy terhességre utalnak, inkább valami fertõzésre.Amit lehet, hogy kezelni kellene. A terhes teszt a hcg nevû hormont mutatja ki, ami jelen van a szervezetbe terhesség esetén.Tehát neked már több mint egy hónapja pozitív lenne, ha terhes lennél. Ha pedig nincs jelen, akkor vagy nem vagy terhes, vagy valami gond van. Tehát, szerintem mindenképp irány az orvos. Sok sikert, remélem mielõbb pozitív lesz a teszted:) ))

érzékeny, sírós vagyok, nagyon szeretnénk babát, de minden tünet ellenére megjött megint. Ma vagyok a 3. napon, de már csak barnázás van. Szerintetek? Többi lennt.

melleim még feszülnek, érzékenyek, hol a bal, hol a jobb oldalon szúrkál lent.

Legjobb válasz: Én a helyedben csinálnék egy tesztet! Mindig ilyen a mensid, tehát mindig keveset vérzel? Elég baba gyanús ha még mindig feszülnek a melleid, csinálj egy tesztet! Hõd mennyi? Drukkkolok! :)

Én a helyedben csinálnék egy tesztet! Mindig ilyen a mensid, tehát mindig keveset vérzel? Elég baba gyanús ha még mindig feszülnek a melleid, csinálj egy tesztet! Hõd mennyi? Drukkkolok! :)
Szerintem meg nem vagy terhes:( De ha megnyugszol tõle csinálj egy tesztet. 9+5 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: jó lenne! nem merek tesztelni, annyit csalódtam már! Holnap megyek rákszûrésre. Ott észre veheti a doki. ha esetleg sikerült?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!