Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk, ennek ellenére 2 (2 db)

Babát szeretnénk, és ennek ellenére 2 héttel korábban megjött. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ne aggódj, nekem is volt ilyen. Azóta már terhes vagyok. Nyugalom, ne görcsölj a babatémán és majd összejön, amikor "õ" úgy gondolja! Sok sikert!

Ne aggódj, nekem is volt ilyen. Azóta már terhes vagyok. Nyugalom, ne görcsölj a babatémán és majd összejön, amikor "õ" úgy gondolja! Sok sikert!
Velem is igy volt, amikor nagyon szerettem volna nem jott ossze, most h azt mondtam, h akkor meg egy kicsit elek/elunk a parommal, rogton osszejott a pici.Ne akard gorcsosen es hidd el nagyon hamar nektek is sikerul. 7 hetes kismama
Nekem a két terhességem más volt, elsõnél, majd kinyúltam:) Másodiknál könnyebb volt.
Nekem is különbözõ a két terhesség. Elsõnél semmi, de semmi bajom nem volt, talán utolsó hétben vizesedtem (túlhordtam), azon kívül isteni jó volt a 9hónap.Végül tágulás hiánya miatt császár lett. Most 15 hetes vagyok a tesóval, és minden bajom van, még most is émelygek.Reggel 6-tól fent vagyok, iszonyú éhes, és egyszerûen ha a kajára gondolok rosszul leszek. Szeretnék simán szülni, de ha nem megy, az sem baj.Kíváncsi leszek mi lesz a végkimenetel majd..... Ég és föld már most a két terhesség... :) Minden jót.
Nekem mind a három más volt, igaz nem császárral születtek. Az elsõnél az elsõ 3 hónapban mindent kihánytam, még a vizet is. A másik kettõnél semmi bajom nem volt.
Az elsõ terhességem császárral végzõdött. 23 hetesen már vizesedtem sajnos. Megrövidült a méhszájam is esküvõ után. Nehezen viseltem, fõleg a végét. Most 24 hetes leszek és nem vizesedem. A kisfiam 2 éves, anyás nagyon és örökmozgó, sok figyelmet igényel. Nincs idõm magammal foglalkozni és így nem hagyom el magam, mint az elsõnél. És a súlyomra is vigyázok.(diétázom cukor miatt). Remélem a másodikat simán meg tudom szülni.
Nekem az elsõ terhességem volt nagyon könnyû, gyakorlatilag az utolsó hónap nehézkességét leszámítva nem volt semmi panaszom. Most vagyok a 35. hétben a másodikkal, most az elején émelyegtem, a közepétõl nem tudok aludni, mert annyira kénylemetlen és fáj a derekam, csípõm, most meg már görcsölgetek is a keresztcsontom nagyon fáj. Szóval, egyik terhesség sem egyforma, lehet, hogy nálad a 2. lesz problémamentes.
Nekem is mindkét terhességem más volt, bár a végkimenetele mindkettõnek császár. A 2. talán annyival volt könnyebb, hogy tudtam mi mit jelent, mit kell/lehet csinálni, illetve ott volt az elsõ gyerekem, aki miatt nem lehetett betegenek meg rosszul lennem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!