Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk, ennek (100 db)

Milyen vitaminokat javasoltok ha babát szeretnénk? Én elevitet szedek, párom C-500 vitamint, gondoltam még E vitaminra neki.

Legjobb válasz: E-vitamin teljesen jó a párodnak és neked is! Én is szedettem vele:)

E-vitamin teljesen jó a párodnak és neked is! Én is szedettem vele:)
A kérdező hozzászólása: És használt? Mennyit szedjünk?
Ez engem is érdekelne! Az E vitamint milyen mennyiségben kell a férfinak és milyenben a nõnek? Orvos írja fel? Bocs, hogy belekontárkodtam!!! Én egyébként Vas komplexet szedek, abban van folsav, cink, C vitamin és. Azért ezt szedem csak, mert csak vasat kértem a gyógyszertárba és folsavat, gondoltam még egyenlõre az elég, aztán, majd ha sikerül a baba csak akkor a terhesvitamint, most meg odafigyelek pluszban az étkezésünkre. A lényeg annyi, hogy a gyógyszertáros ezt a fajta vasat adta és így nem merem egyenlõre beszedni a már megvásárolt folsavat, nehogy sok legyen, mert az sem jó állítólag! A ciklus második fele óta palástfûvet iszom, ennyit teszünk mi egyenlõre. A méhpempõn gondolkodom, azt is mind a ketten szedhetnénk, és jókat olvasok nagyon róla.
Folsavat.
Én ebben a hónapban kezdtem el szedni a folsavat és a gravida vitamint, remélem segít, amikor az elsõ gyermekünket terveztük elevitet szedtem és az elsõ hónapban terhes lettem. :)
Elsõ vagyok. Már nem emlékszem pontosan mennyit szedtünk, de talán a 200mg-osat napi 1x? Itt a neten is utána lehet ennek nézni, ill a magán a csomagoláson/dobozon rajta van. Én általában DM-ben vettem, de lehet gyógyszertárban is. Arra emlékszem, hogy 2 vagy 3 hétig szedtük, aztán szüneteltünk úgy 1 hetet és folytattuk...
A kérdező hozzászólása: Vettem a patikába ma, 200-asat kaptam, mivel a 300-400-asat azok szedik akiknek E vitamin hiányuk van. Azt mondta a patikus nap 1-et kell szedni, de az étkezés is nagyban befolyásolja. Én a páromnak szánom mivel erõsíti a spermákat azt olvastam, én csak elevitet szedek egyenlõre.

Párommal úgy döntöttünk kis babát szeretnénk én 20 ő 24?

tökéletes a kapcsolatunk igazi álom kapcsolat nagyon nagyon jól is keres,de én most fejeztem be az iskolát emiatt kicsit rosszul érzem magam hogy nem tudok csak 35 ezer ft al beszálni amit majd a pici után kapunk nem gáz ez szerintetek ?

Legjobb válasz: ha ennyire komoly, szerintem hajrá :) ez csak a mai világban ennyire fura, illeteve "korai" ... 20 éve nem lett volna az, 50 éve meg furcsa lett volna ha még nem ezt csináljátok :) az hogy ki mennyivel száll be, nyilván nem lehet akadály, ha nem a pénz miatt vagytok egymással, és abból amit írtál nem ez jön le :) sok sikert hozzá

ha ennyire komoly, szerintem hajrá :) ez csak a mai világban ennyire fura, illeteve "korai" ... 20 éve nem lett volna az, 50 éve meg furcsa lett volna ha még nem ezt csináljátok :) az hogy ki mennyivel száll be, nyilván nem lehet akadály, ha nem a pénz miatt vagytok egymással, és abból amit írtál nem ez jön le :) sok sikert hozzá
Szerintem még korai a baba :) de ha ti ugyérzitek itt az ideje akkor ne törödj az ilyen kisebb problémákkal. Mármint ez h kevesebbet keresel miért lenne probléma?
Szerintem korai... de a ti dolgotok.
Ez lenne a normális dolog, nem az, amit egyesek csinálnak, hogy 30éves korukig csak buliznak.
szeretnélek bemutatni a barátaimnak: . , amúgy nem gáz
Mellesleg nem tudom mi a baj a 30éves korig bulizóknak. Ha házasságban élsz, aztán is lehet bulizni, nincs határ, ez nem börtön. A barátom szülei 50felettiek és még mindig minden hétvégén elmennek bulizni.
Háááááát.. nem tudom.. ebben a korban még nem ezen kellene, h járjon az agyad, de te tudod. Gondolj arra is, hogy elõbb talán nem ártana dolgozni, félrerakni egy kicsit, és utána belevágni, esetleg összeköltözni, h meglássátok milyen?
Szerintem vagjatok bele a baba temaba. Tesom is ennyi idosen lett terhes (szerintem nem korai) es most van egy 1, 5 eves gyerekuk es 3eve boldog hazassagban elnek, ami a baba utan sem romlott meg.
az én ismerõseim akik ilyen hamar gyekeret szültek vagy házasodtak mind elváltak mert attól hogy jó a kapcsolatotok még nem biztos, hogy így is marad én 5 éve vagyok együtt a barátommal én is 20 éves vagyok de 15 éves korom elõtt nem akarok szûlni.
És azért álom kapcsolat, mert nagyon nagyon jól keres?
Szerintem, ha szeretitek egymást, minden oké, akkor jöjjön a baba!!! # 6/20 Én vagyok a rossz példa, mert 41 évesen még mindig bulizom, persze nem minden 7végén és nincs gyerekem. A baráti tságom pár évvel fiatalab és elvétve akad utód.
szerintem inkább tanulj még vagy menj dolgozni és szerezz tapasztalatot kitudja lehet pl.most bevállalsz egy gyereket késõbb megromlik a kapcsolatotok és egyedül kell nevelned úgy hogy önálló kereseted meg nincs
Te tudod, de megváltozik minden, csak ezt nem tudják elõre, majd utólag, nagyon sok házasság tönkre megy az elsõ pár évben, a döntés nálad van, nem tenném még egyszer N
Huh, irigyellek! :) Én is fiatalon szülnék, de nekem még pasim se volt, úgyhogy...:( Mit tanultál a suliban? Szerintem vágjatok bele, egy baba mindig nagy ajándék! :) 18L
Nekem akkor is furi h ezt itt kell kérdezgetni... De ahogy érzed. Én nem szültem volna abban a korban, és a szüleim is a falramásztak volna. Mondjuk, én egyetemre mentem, szóval tabu a gyerektéma még egy jó ideig.
A kérdező hozzászólása: Áltlagos életem van .Mindenem meg volt amit szerettem volna ha arra gondolsz. Csak összeköltöztünk a pátommal így jobb.
A kérdező hozzászólása: Nem , semmi probléma a családommal az igaz hogy anyagiakban csak magunkra számíthatunk külön háztartásban élünk.
Nem rosszból..... de nem mindegy hogy vadidegen emberek mit gondolnak? Te amúgy rossz otthoni körülmények közül jössz? Csak mert ez azt jelenti, hogy már 18 évesen elmentél otthonról...
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsi voltam a külvilág véleményére mit fognak szólni ha bejelentjük a babát
Ohh, elnézést.. :D Akkor meg mi a kérdés? Nem tudom.... ha annyira akarnád, akkor itt kérdezgetnéd? Szerintem ha valaki elég érett ehhez, akkor nem fórumokon kérdezgeti..
A kérdező hozzászólása: együtt élünk másfél éve.Else tudnám képzelni hogy ne vele lakjak
*bulizókkal
A kérdező hozzászólása: 2 éve és már 1 éve mindennap avval a gondolattal kelek, fekszem hogy szeretnék egy kisbabát nem vagyok az a bulizós fajta lány.
Mennyi ideje vagytok együtt?
Jaja, akik körülöttem 20évesen házasodtak, mára már mind vagy csalják egymást, vagy szétmentek.... a gyerek meg ott tengõdik valahol, hol az apjánál, hol az anyjánál.. nem egy esetet tudok mondani.

Babát szeretnénk, ennek érdekében használom a hőmérőzés módszerét, ami a 15. napra kimutatta hogy ovulációm van. Megerősítésként vettem Babymark peteérést kimutató tesztet, ami erre a napra szinte negatívat jelzett. Melyik módszernek higyjek?

Legjobb válasz: A höméröze´s nem igazán 100%-osan megbízható módszer. Fö a bizalom,mindent bele. Èlvezzétek akkor egymást amikor csak kedvetek van,és hidd el sikerülni fog. A baba tudja,mikor jön el az "Ö" ideje.

A höméröze´s nem igazán 100%-osan megbízható módszer. Fö a bizalom, mindent bele. Èlvezzétek akkor egymást amikor csak kedvetek van, és hidd el sikerülni fog. A baba tudja, mikor jön el az "Ö" ideje.
A sógornõm is vezette a hõmérsékleti görbét, mely alapján azt mondta neki az orvos, hogy ne is számítson rá, hogy az idén teherbe esik. Nincs peteérése. Aztán úgy gondolta, érezte, vett egy ovulásciós tesztet hátha. Amikor a teszt pozitív lett, ...... Össze is jött nekik, azóta már a 18.héten van. Én úgy gondolom, ill. mi most mindkét módszert használni fogjuk, amikor a hõmérséklet mutatja a peteérést, akkor is ...és ha a teszt is akkor is...ártani nem árt. Sok sikert!

A párommal nagyon szeretnénk babát. Azonban én mindig elbizonytalanodok, mert messzinek tûnik az az 1-2 év, s csak álmodozok. Õrülten szeretnék babát, de az állandó várakozás elbizonytalanít. Mit tegyek, hogy higyjek benne?

Legjobb válasz: Mintha magamat olvastam volna Kérdezõ! :) mi is megbeszéltük a párommal, hogy 1-2 év múlva belevágunk a babaprojektbe. Én már most is nagyon vágyom a babára, szívem szerint már holnap nekikezdenék a családalapításnak, de tudom, hogy hiába van így is félretett pénzünk, addigra több lesz, és még a pénzen kívül is van pár dolog ami miatt jó lenne ha megvárnánk azt az 1-2 évet. Pl. én jövõre fejezem be az egyetemet (mellette teljes állásban dolgozom), és még babavállalás elõtt a lakást is szeretnénk felújítgatni, ablakcsere, új padló ilyesmik. Tudom, hogy 1-2 év múlva már elõrébb leszünk és sokkal nyugodtabb körülmények között tudjuk várni a babánk érkezését. Kitartás, és addig is próbáld magad lekötni. Tegyetek félre, azzal is tudod, hogy minél több gyûlik, az csak a javatokra, a leendõ gyermeketek javára fog válni! 23/N

Mintha magamat olvastam volna Kérdezõ! :) mi is megbeszéltük a párommal, hogy 1-2 év múlva belevágunk a babaprojektbe. Én már most is nagyon vágyom a babára, szívem szerint már holnap nekikezdenék a családalapításnak, de tudom, hogy hiába van így is félretett pénzünk, addigra több lesz, és még a pénzen kívül is van pár dolog ami miatt jó lenne ha megvárnánk azt az 1-2 évet. Pl. én jövõre fejezem be az egyetemet (mellette teljes állásban dolgozom), és még babavállalás elõtt a lakást is szeretnénk felújítgatni, ablakcsere, új padló ilyesmik. Tudom, hogy 1-2 év múlva már elõrébb leszünk és sokkal nyugodtabb körülmények között tudjuk várni a babánk érkezését. Kitartás, és addig is próbáld magad lekötni. Tegyetek félre, azzal is tudod, hogy minél több gyûlik, az csak a javatokra, a leendõ gyermeketek javára fog válni! 23/N
azért mert a párja 1-2 év múlva szeretne babát, attól még õ is nagyon szeretné..-csak gondolom valami okból várni akar
A párommal nagyon szeretnénk babát, ez a része nem igaz ha õ is szeretné már bele is vágnátok... A pénzre várni pedig hülyeség, mindig jöhet valami, és megint tolódik és megint....persze kell egy alap de hogy minden meglegyen, és biztonság olyan nincs...
ha minden adott, akkor nem értem a dolgot. nem magyarázta meg neked, hogy miért kell várni..??
A sok pénz megvan? Amíg nincs, szóba se jöjjön gyerek!
Mi is várunk, jövõ õszig/télig pedig már nagyon szeretnénk, érettek vagyunk rá...Most házasodtunk augusztusban, mind a ketten tanulunk munka mellett, és szeretnénk még egy kis pénzt félretenni, sajnos most az eszünkre kell hallgatni, nem a szívünkre. Szerintem a párod is csak azt akarja, hogy nyugodtan készülhessetek a babára :) De az a legbiztosabb, ha nem itt tanakodsz, hanem szépen leülsz vele megbeszélni :) Ne hagyd magad lerázni, 2 felnõttnek ezt meg kell tudnia normálisan beszélni :)
A kérdező hozzászólása: 30 évesek vagyunk.
Milyen 1-2 év tûnik messzinek? Miben érzed az elbizonytalanodást?
Ha minden adott, akkor 30 évesen már ne várjatok. Sajnos nem biztos, hogy ha mondjuk egy év múlva belevágtok akkor rögtön terhes is leszel elsõre. Azt írtad, hogy csak várni ne kelljen... És ha nem jön össze elsõre? Mi pl. másfél éve dolgozunk a babán, egészségesek vagyunk, mégsem jött még össze.
Ülj le a pároddal beszélni a gyerek projectrõl.
De hány évesek vagytok, azt nem írtad :) Nos, ha MINDEN adott lenne, akkor ez azt jelentené, hogy mindketten akarjátok, hogy jöjjön a baba. Nem így van, tehát nem adott minden. Átbeszéltétek ezt már tényleg részletesen, vagy csak te álmodozol, tervezgetsz, a párod meg néha egyetértõen hümmög, oda se figyelve? Kifejtette õ már hosszabban az érzelmeit/gondolatait ezzel kapcsolatban? Meg tényleg, 1-2 év nem sok, és ha az egyik fél még nem biztos a dolgában, akkor jobb is várni ennyit. Ez nem azt jelenti, hogy nem akar tõled gyereket, vagy gyereket úgy általában, csak adni akar még magának idõt, vár, hogy biztosabb legyen a dolgában. Nekünk ugye még az anyagiak sem adottak teljesen, de ha ezt ki is pipálhatnánk, akkor sem jönne egybõl a gyerek, mert szeretnénk kettesben, gondtalanul élni még egy kicsit. Lehet, hogy a párod is így érez, ez csak egy tipp.
A kérdező hozzászólása: Szépen megtudunk beszélni mindent, de errõl nem mond semmit!
A kérdező hozzászólása: Minden adott, ezért nem is értem mire várunk még! Lehet egyszerûen nem akar bántani....
1-2 év szerintem pont hogy semmi, nagyon is közel van :) Nekünk leghamarabb 5 év múlva van tervben, és az is valahol annyira közelinek tûnik. Bár én csak egy-egy pillanatban érzek nagy vágyat még a gyerekre, aztán hirtelen eszembe is jutnak a várható gondok, hogy nem is állunk még rá készen, hogy még alig éltünk kettesben stb., és akkor tényleg nem érzem soknak az 5 évet. Ha nem 25 lennék, akkor még többet várnék, de sajnos ez van, kár, hogy nem elõbb találkoztunk a párommal. Nagyon élvezzük kettesben az életet, most tökéletes számunkra minden.
A kérdező hozzászólása: Én akár már holnap belevágnék a családalapításba, de a párom azt mondta, hogy Õ csak késöbb szeretne.Csak nekem az 1-2 év nagyon messze van.És ilyenkor érzem azt, hogy inkább nem kell gyerek, csak várni ne keljen.
milyen 1-2 év?
Szerintem is a várakozás csak kifogás.Aki várakozik, az nem akarja igazán.

Jelenleg GYED-en vagyok elsõ babámmal. A 2. babát szeretnénk, de nem tudom, hogy járnánk jobban. Mennyi lesz az alternatív felvetésekkel a TGYAS, GYED?

Röviden: 2007. szeptemberében kezdtem ezen a munkahelyen. Folyamatos munkaviszony azóta. Elsõ baba születése 2013. március 20. Azóta TGYAS, majd most GYED-et kapok. A bruttó bérem 168. 000. - forint. Nem voltam betegszabin. Mennyi lesz a TGYAS, GYED a 2. babánál? 1. A GYED 2014.március jár le. Ha maradok tovább GYES,-en és ez alatt születik a baba, mennyi lesz a TGYAS, illetve GYED? 2. Ha visszamegyek dolgozni, a GYED lejárta után, de nincs meg a 180 nap akkor mennyi lesz a TGYAS, GYED? 3. Ha visszamegyek, és nincs meg a 180 nap mennyi lesz a TGYAS, GYED?

Legjobb válasz: Köszi a választ. Most látom elírtam a születést. 2012-ben született az elsõ baba. Azért lenne fontos a kérdés, mert a munkahelyen nem örül. hogy vissza akarok menni arra a pár hónapra a 2. babáig, mondván a cég nem tudná finanszírozni. Csak azt hallottam, hogy, ha gyes alatt születik a 2. baba akkor a pénz nagyon kevés. Ezért szerettem volna konkrét számokat.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Most látom elírtam a születést. 2012-ben született az elsõ baba. Azért lenne fontos a kérdés, mert a munkahelyen nem örül. hogy vissza akarok menni arra a pár hónapra a 2. babáig, mondván a cég nem tudná finanszírozni. Csak azt hallottam, hogy, ha gyes alatt születik a 2. baba akkor a pénz nagyon kevés. Ezért szerettem volna konkrét számokat.

Nekem most lenne aktuális a menszim ebböl is már csk 2napvan 28. napos és 5. én voltam együtt a párommal és babot szeretnénk és most pecsételek a meszi ucso 2 napján ez utalhat babora? Meg a mellem fáj feszül a haim szur meg görcsöl néha!

Legjobb válasz: sajnos én nem rendelkezek olyan kémiai eszközökkel amivel így monitoron keresztül megmondom a tutit. VISZONT! Van egy jósgömböm, és 500 Ft-ért megkérdezem tõle, ha sürgõs.

sajnos én nem rendelkezek olyan kémiai eszközökkel amivel így monitoron keresztül megmondom a tutit. VISZONT! Van egy jósgömböm, és 500 Ft-ért megkérdezem tõle, ha sürgõs.
Nekem a "babó"-ról ez jut eszembe: http://www.libri.hu/konyv/a-babo.html
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolso komentelö, de nem merek tesztelni a pecsételés miatt.
Ebben az esetben lehetsz terhes, tesztelj.
A kérdező hozzászólása: 1 komentelö babo az baba lenne nem pedig köny de kösz aranyos vagy:)
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat!most kellene meszizni de nem meszizem konkrétan hanem pecsételk.és persze fálya mellem feszül és görcsöl ia a hasam meg szurkál is!!!
Nem nagyon értem a szitut. Most lenne aktuális, vagy konkrétan meg is jött? Mert a kérdésed 2 felében az jött le, hogy igen menstruálsz. Mert ebben az esetben nem sok esély van rá, hiszen megjött, és a mensi utolsó 2 napján normális a pecsétlés, legalábbis nekem mindig így szokott lenni.
Lehet baba, de mindenképp tesztelj egyet, addig tényleg nem tud neked senki semmit mondani... Kérlek írd majd meg az eredményt! Sok sikert!
Látom vagy nagyon felnõtt lehetsz, vagy nagyon túlképzett IQ szinten, ha ilyen helyesírásod van.
Babot szeretnétek? "haim szur meg görcsöl néha" Mid? Értelmezhetetlen amit kiírtál! Most menstruálsz, vagy nem vagy csak pecsételsz vagy mi van?? Menj dokihoz és kérd hogy mondjon el mindent ezzel kapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: egyébként most lenne aktuális a menszeszem.de nem menszeszelek hanem pecsételek és a naptáras modszer szerint még a mai nap és a holnapi nap mensziznék.ezért tettem fel a kérdésem de rosszul és ezért elnézst kérek!!!

A párommal babát szeretnénk véllalni és nem tudjuk befolyásolná e az a baba egészségét hogy mi rokonok vagyunk. (a párom dádszülei és az én dédszüleim testvérek, tehát az ükszülők egyek) szerintetek ez befolyásolna valamit?

vártam már egyszer babát a páromtól de a baba 10 hetesen elhalt.20 éves vagyok.ez a baba lett volna nekem az első gyermekem.szerintetek vállalhatok minden gond nélkül babát.előre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Menjetek el genetikushoz és kérdezzétek meg, milyenek az esélyeitek egészséges babára.

Menjetek el genetikushoz és kérdezzétek meg, milyenek az esélyeitek egészséges babára.
Szia! Orvos vagyok. Ha nincs valamilyen ismert genetikai/öröklõdõ betegség a családban, akkor szerintem nyugodtan vállaljatok. (Ha van, meg kell nézni az esélyeket arra hogy jelentkezik a gyereketekben, és annak alapján döntsetek.) Sajnos az tény, hogy a véletlenszerûnél nagyobb így az esély hogy kijön egy betegség, de elég távoli ahhoz a rokonsági fokotok, hogy önmagában ez ne jelentsen akadályt. Hiszen akár véletlenszerûen is egymásra találhatnak olyan emberek, akik mindketten hordozói valamilyen betegségnek és az a gyerekek közt megjelenik. Vérfertõzésnek én egyébként nem neveznék ilyen távoli rokonsági fokot, szerintem ami elsõ unokatestvéreknél távolabbi, ott már nem olyan szoros a rokonság.
Imádom az ilyen kérdéseket, milliárd ember él a földön, miért egy rokonnal vagy együtt???? Az én családomban (mamám tesója a 2. unokatesójához ment férjhez) is elõfordult, 2 egészséges gyerek és 2 egészséges, valamint egy down-kóros unoka.. Ha ilyen szüleim -nagyszüleim lennének, akik miatt esetlegesen más emberi lény betegen születhet..hát én mélységesen megvetném õket.. Mint ahogy titeket is kérdezõ, nem hiszem el h nem találtál egy olyat aki nem a rokonod!
Szerintem ezt beszéld elöször meg az orvosoddal, vagy nõgyogyásszal neki mi a véleménye róla, mert akármilyen távoli rokonságban vagy a pároddal, még is rokonok vagytok, és ezt neveznék vérfertõzésnek.
Konzultáljatok genetikussal! Biztosan van megoldás. Az, hogy ki-kit szeret csak rájuk tartozik. A stílusra pedig tényleg nem ártana ügyelni, nem alsó tagozatosak, hanem felnõttek vagyunk.
Ja, és én nem pontoztam senkit sehová. utolsó
Nem feltétlenül a tartalommal volt a baj (erre vonatkozott a kérdés), hanem a stílussal, de azzal nagyon...
A válasz 0%-ban hasznosnak tûnik Akik lepontoztak azoknak üzenném, hogy nyugodtan alapítsanak családot a rokonaikkal. Csak majd csodálkozni nem kell, ha a gyerek vagy az unoka beteg.. (Y)
így van, orvossal beszéljétek meg! Én amúgy azt olvastam ezzel kapcsolatban, hogy nem is a gyerekeken jön ki a gond, hanem az unokákon majd, tehát a gyereketek gyerekénél lehetnek ebbõl gondok. bár nem tudom, hogy ez így ebben a formában mennyire necces, távoli ez a rokonság már a vérfertõzéshez
A kérdező hozzászólása: köszönöm azoknak akik értelmes válszt írtak. akik meg csak szidni tudják a másikat, azoknak üzenem hogy ez még nemrég derült ki hogy a párommal rokonok vagyunk.és azt szerintem meg nem válogathatja meg az ember hogy kibe szeret bele!!!!

Mennyi esely van elsore terhes maradni? A parommal babat szeretnenk es en 1 kicsit turelmetlen vagyok

Legjobb válasz: Szia! Mi 2009 februárjában eldöntöttük, hogy jöhet a csemete, és márciusban terhes lettem (elsõre), most nyáron döntöttük el a másodikat, még viccesen mondtais a párom, hogy csak akkor ne védekezzünk ha tutire akarjuk, mert rám néz és terhes leszek :D Hát most 2. hónapban sikerült, mert a páromnak veseköve volt, és már pont ott...De amint kijött a kis kavics, már babika bent is lakik! Szóval drukkolok nagyon hogy Ti is ilyen szerencsések legyetek! :) 21 hós kiscsaj és 4 hetes pocakbabi anyuja

Szia! Mi 2009 februárjában eldöntöttük, hogy jöhet a csemete, és márciusban terhes lettem (elsõre), most nyáron döntöttük el a másodikat, még viccesen mondtais a párom, hogy csak akkor ne védekezzünk ha tutire akarjuk, mert rám néz és terhes leszek :D Hát most 2. hónapban sikerült, mert a páromnak veseköve volt, és már pont ott...De amint kijött a kis kavics, már babika bent is lakik! Szóval drukkolok nagyon hogy Ti is ilyen szerencsések legyetek! :) 21 hós kiscsaj és 4 hetes pocakbabi anyuja
Nekünk 5x jött össze elsõre, de csak 1 maradt meg. Szóval inkább tovább tartson, de maradjon is meg.
Az elsõvel 1-re sikerült.Sajnos nem maradt meg.A 2-ra vártunk 6 hónapot(peteérés, jó idõben együtt, fenék emelés)meg minden más praktika.Nem sikerült.aztán annyi munkám lett hogy elfelejtettem a dolgot örültem hogy élek.Abban a hónapban megfogant és már 1 éves lesz a fiam.
Kb. 30 %, ha peteéréskor vagytok együtt. Ha máskor, akkor még kevesebb. Ne légy türelmetlen, és ne akarj mindenáron terhes lenni, az sokat segíthet. 30+5 hkm
Te tudod egyedül a választ... Van, aki ha csak ránéznek megfogan, van aki soha. Hogy te melyik vagy, azt csak TE tudhatod...
Szia!11 év gyógyszerszedés, méhszájsebmûtét, és állandó feretõzések után nem gondoltm, hogy sikerül, de eldöntöttük, és 099 június 4.-én abbahagytam a gyógyszrt, 8.-án megjött, és 22.-e körül terhes lettem.:)
folyt köv.idén megint úgy döntöttünk, most "csak" a 2.hónapban sikerült összehozni, 14 hetes vagyok.de vegsél ovulációs tesztet, a teszveszen vettem nem volt drága, így tudod mikor van péd.hajrá!!
nem 099, hanem 2009.bocsi
Mi kétnaponta voltunk együtt, ha esett, ha fújt :) A második hónapban lett eredménye.
Mindkét gyerekünk elsõre összejött(meg is maradtak, rendben meg is születtek).Most próbálkozunk a 3. babával-augusztusban kezdtük
A kérdező hozzászólása: gratulalok:)
A lányommal az elsõ hónapban terhes lettem, a 2. babára 2 hónapja várunk, remélem ebben a hónapban sikerül.
Hát ez 50-50%.De ne görcsölj rá!!Én amíg sírva néztem hónapokig a negatív teszteimet, addig nem is estem teherbe, de amint azt mondtam, hogy na de most már hagyjuk egy idõre mert ki vagyok az egésztõl, egy baleset által terhes maradtam! :)
Vagy igen, vagy nem - 50%. Türelmetlen ne legyél! én 75 hónapig próbálkoztam, nem kívánok ennyit neked, csak gondolj arra, hogy egy ilyesmi hogy "kikezeli" a türelmetlenségedet.
Van rá esély. Bár szerintem nem árt "rásegíteni", pl tudni mikor vannak a termékeny napjaid. Amikor mi eldöntöttük, az elsõ hónapban megfogant a kislányunk, most 14 hónapos. PG53 mikroszkóppal néztem a termékeny napomat, és elõtte-aznap-utána napi 2x voltunk együtt a párommal.
A kérdező hozzászólása: koszonom sok egezseget es turelmet a gyerekek melle
A kérdező hozzászólása: koszike:)
Egyetlen egyszer nem védekezünk megfelelõen párommal. MInt utóbb utána számoltam pont pé-m volt. :) Az eredmény 5 hónapja teszi egyre szebbé a napjaimat! Nyugi, össze jön, csak ne görcsölj rá! Sok sikert!
Szóval augusztusban kezdtük, remélem õ is hamarosan bekopogtat.

18. -án szeretkeztem a barátommal. Babát szeretnénk.25. -én már csinálhatok terhességi tesztet?

Abba kelet hagynom a foggátlomat mert korházba voltam 14. -én valószinüleg ezért nem jött meg. Nemtudom mikor kell megjönnie legközelebb. És mi az az ovulációs teszt?

Legjobb válasz: leghamarabb két hét elteltével mutat értékelhetõ eredményt. csinálhatsz tesztet de biztos hogy negatív lesz mert még ha baba is lesz a dologban még csak most ágyazódik be és nem termeli a HCG nevû terhességi hormont ami alapján a terhességi teszt pozitívat mutat, tehát fölösleges most csinálni. egyébként ha tudatos a gyerektervezés, akkor a fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónappal célszerû csak próbálkozni, addig más módszerrel védekezni, hagy ürüljön ki a szervezet, lehet hogy nem is leszel még termékeny egy darabig a fogamzásgátló miatt. az ovulációs teszt arra szolgál hogy az ovuláció (peteérés) elõtt egy-két nappal ki lehet vele mutatni azt hogy lesz peteérés. szóval szerintem várjatok a babával egy-két hónapot még.

leghamarabb két hét elteltével mutat értékelhetõ eredményt. csinálhatsz tesztet de biztos hogy negatív lesz mert még ha baba is lesz a dologban még csak most ágyazódik be és nem termeli a HCG nevû terhességi hormont ami alapján a terhességi teszt pozitívat mutat, tehát fölösleges most csinálni. egyébként ha tudatos a gyerektervezés, akkor a fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónappal célszerû csak próbálkozni, addig más módszerrel védekezni, hagy ürüljön ki a szervezet, lehet hogy nem is leszel még termékeny egy darabig a fogamzásgátló miatt. az ovulációs teszt arra szolgál hogy az ovuláció (peteérés) elõtt egy-két nappal ki lehet vele mutatni azt hogy lesz peteérés. szóval szerintem várjatok a babával egy-két hónapot még.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Sokat segítettél.

Babát szeretnénk. Jártam nődokihoz voltak vizsgálatok minden rendben volt és azt mondta fogynom kell. Nem sikerült fogynom és azóta (ennek 2 éve) sem sikerült a baba. A fogyás miatt vagy más lehet az oka?

Legjobb válasz: A nõdokim egyben endroklinológus is Dr.jenei katalin nézett hormont is és azt mondta minden oké neki lehet állni a babát gyártani.nemis hívott aztán már vissza

A kérdező hozzászólása: A nõdokim egyben endroklinológus is Dr.jenei katalin nézett hormont is és azt mondta minden oké neki lehet állni a babát gyártani.nemis hívott aztán már vissza
szerintem nemjol dokihoz mentél! van sok nõ akinek sikerül és neméppen vékonykák. ennek semilyen köze nincs a teherbeeséshez. én vékony vagyok mégsem jött össze 2 éve és hormonprobléma az oka ami rendbejött mostmeg a méhnyálkahártya vékony szoval én ebben a suly izében nemhiszek keress másik dokit ha minden rendben lenne sikerülnie kelett volna ha van peteérésed és minden oké akkor miért ne jönne össze?
a teherbe eséshez igen is köze van a testulynak, pl egy 90-100 kiló vagy feletti nönek sokkal nehezebb vagy nem is tud teherbe esni. Ha doki azt mondta akkor tuti igaza van. Pl az unokatesómnak is azt mondta hogy a túlsulymiatt nem esik teherbe, felkeresett sok sok orvost és mind ugyan azt mondta neki. kb 3 év próbálkozás után rászánta magát hogy lefogy, kb 30 kilót fogyott és teherbe esett. szóval nem beszélnek azok a dokik hülyeséget. persze más oka is lehet, de egy túlsúlyos embernél ez az elsö ok, ha fogyás után sem jön össze akkor az orvos további vizsgálatot rendel el, de míg a túlsúly ott van addig felesleges.
Szia! A sogornõm is túlsúlyosnak mondható és mégis sikerült teherbe esnie kétszer is. Szerintem keress egy másik dokit, probálj meg egészségesen étkezni, és szerintem egy hormonvizsgálat sem ártana. Pajzsmirigyeddel is minden rendben? Ez is oka lehet, hogy nem sikerül.
Nálam is van vagy 20 kg felesleg, nekem nem mondták, hogy addig ne is reménykedjünk, amíg ez rajtam van! Már csak azért sem, mert a nőgyógyászom magából indult ki. (nőről beszélek) Lefogyott mielőtt belevágtak a projectbe, megtett minden "kötelező" kört. Aztán várt 2 évet... A végére azt mondta, nem érdekli! Visszakúsztak a kilók, lette a feszkót és most 2 gyönyörű gyereke van!! Tehát erre szerintem ne parázz rá! A pajzsmirigyes kérdés mellett viszont tényleg ne menj el! Nekem a gyógyszerektől megborult az endokril rendszerem (ezért is a felesleg) újabb gyógyszereket nem szívesen kezdenék ezért a JODAQUA kipróbálása mellett döntöttem. Hát bejött, Már 3 kg-t fogytam 3 hét alatt, pedig eddig bármit próbálhattam. Nézz utána kicsit. http://www.jaodaqua.com (magyar nyelvű!) Sok sok sikert!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!