Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk, elkezdtem most (2 db)

Babát szeretnénk, és elkezdtem most szedni az Elevitet. A Kisfiamnál nagyon bejött. Így könnyebben, és hamarabb eshetek teherbe, mint egyébként?

Legjobb válasz: Az Elevit felkészíti a szervezeted a terhességre, feltölt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amire szükséged lesz, de magát a teherbeesést nem segíti elõ. Ettõl még lehetsz szerencsés és sikerülhet hamar is (nálam sajnos egyelõre nem), de azért ne bízz mindent a gyógyszerre! (ez egy vitamin/ásványi koncentrátum)

Az Elevit felkészíti a szervezeted a terhességre, feltölt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amire szükséged lesz, de magát a teherbeesést nem segíti elõ. Ettõl még lehetsz szerencsés és sikerülhet hamar is (nálam sajnos egyelõre nem), de azért ne bízz mindent a gyógyszerre! (ez egy vitamin/ásványi koncentrátum)
Saját tapasztalatból mondom, hogy magát a teherbeesést nem segíti elõ. Én a második gyermekem tervezésekor másfél évig szedtem a terhesvitamint, mire sikerült teherbe esnem. Addigra már annyira türelmetlen voltam, hogy peteérés elõsegítõt adott a doki, meg már vagy 3-4 hónapja vezettem a hõmérsékleti görbémet. Szívbõl kívánom, hogy ti szerencsésebbek legyetek. Amúgy a végén egy 4 kilós csodaszép lányom született, aki már 4 éves. Igazi kis locsi-fecsi :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!