Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk, baj ha minden nap (2 db)

Babât szeretnénk párommal. Baj ha minden nap együtt vagyunk?

Legjobb válasz: szia nem baj. Amikor a lányommal terhes lettem akkor mi is minden nap együtt voltunk, fél évbe telt mire sikerült. Most 3 éves a lányom ujra terhes vagyok, most viszont elsöre sikerült 3 év védekezés után. Ugyhogy szerintem mindegy hogy minde nap vagy csak egyszer egyszer. Ha jönni akar a baba akkor jön ugy is.

szia nem baj. Amikor a lányommal terhes lettem akkor mi is minden nap együtt voltunk, fél évbe telt mire sikerült. Most 3 éves a lányom ujra terhes vagyok, most viszont elsöre sikerült 3 év védekezés után. Ugyhogy szerintem mindegy hogy minde nap vagy csak egyszer egyszer. Ha jönni akar a baba akkor jön ugy is.
A kérdező hozzászólása: Tegnap az óvja testében halvânyan volt 2 csík.volt màr peteérésem?
A kérdező hozzászólása: Bocsi ovu tesztben.
szia, nem baj ha minden nap együtt vagytok :) az ovu teszt önmagában nem mindig pontos, mást is érdemes nézni.
Az ovuteszt akkor pozitív, ha a tesztcsík azonos erõsségû a kontrollal. A te ovuteszted ezek szerint még, vagy már negatív. Attól függ, hol jársz most a ciklusodban. Halvány tesztvonal gyakorlatilag a ciklus egész ideje alatt lehet, hiszen annyi LH hormont mindig tartalmazni fog a szervezeted, hogy az ovuteszt érzékelje. Ha pozitívvá válik a teszt, akkor érdemes csak igazán együtt lenni, mert az azt jelenti, hogy rövidesen kilökõdik az érett petesejt.

Babát szeretnénk, az baj ha minden nap szeretkezünk, naponta esetleg többször is?

Nagyon szeretjük egymást és a termékeny napokon többször is voltunk együtt, bár tudom hogy 2 naponta ajánlott, de nekünk így esik jól. Csak azt szeretném tudni ha ilyen gyakori szeretkezés mellett fogan meg a baba, nem lesz baja a kés?bbiekre nézve? Úgy értem, esetleg rosszabbak, hibásabbak lesznek emiatt a spermiumok? Van okom aggódni?

Legjobb válasz: Semmi ok az aggodalomra! :)

Semmi ok az aggodalomra! :)
Dehogy lessz rosszabb, hibasabb...mitol lenne?mi is naponta vagy tobbszor is csinaltuk, es minden ok..10 hetesek vagyunk..
Szerintem meg rosszabb, mert a spermiumok minõségét rontod. Úgy a legideálisabb, ha 3 naponta szeretkeztek, ha babát akartok, mivel így jobb lesz a spermák minõsége. Akár 72 órán át is életképesek maradhatnak benned, így minden nap le van fedve, és nem nagyon tudják kikerülni a peteérésedet. Nekem bejött:) Sok sikert
Az elõzõ válaszoló vagyok. Egyébként nem kell izgulnod, ha így esel teherbe nem lesz semmi gond.Nem lesz a sperma hibás tõle stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... :)
De jó nektek!!! (már, hogy ennyit együtt tudtok lenni..):-)))
Szerintem lehet minden nap, sõt, minél gyakrabban annál jobb. Hiszen egy adag sperma 8 héten át készül, nem pedig egy-két nap alatt. Tehát minden nap érik meg megtermékenyítésre annyi, hogy az csak na. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!