Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk! vitamint kezdjek el szedni (2 db)

Babát szeretnénk! Milyen vitamint kezdjek el szedni? A C és az E vitamin elég?

Legjobb válasz: Folsav és vas. Ezt szokták javasolni.

Folsav és vas. Ezt szokták javasolni.
elevitet folsavval
c, e vtamin; ásványok pedig :folsav -vas (vaskomplex jó). Elevitet ráérsz ha kiderül.. vagy gravidát, vagy materna stb..
Pont az elevitet kell szedni terhesség elõtt 3 hóval, de min. 1 hóval. Nekünk elsõre összejött a baba.
Az a lényeg, hogy a teherbeesésre a vasraktárak fel legyenek töltve, azaz babatervezésnél már elõre elkzdheted a vitaminok szedését, mivel a babának az elsõ hetekben kialakulhatnak fejlõdési rendellenességei. Legyen erõs a szervezeted, ess teherbe úgy, hogy érezd te is megtettél mindent, hogy egészséges kisbabád foganjon. Elevit folsavval, vagy orvossal írass fel Maltofer tablettát, amiben vas és folsav van nagyobb dózisban. Sok Sikert!
Én is babát szeretnék, és a doki az Elevitet javasolta! Én is azt javaslom neked, de ha téged megnyugtat kérd ki a dokid véleményét! Egyébként az Elevitit tényleg a tervezett terhesség elõtt 3 hónappal ajánlják! :) Sok sikert! Szorítok Neked!

Babat szeretnenk, valami vitamint mar most kezdjek el szedni, vagy raer ha mar megfogant a babuci?

Legjobb válasz: Az elevitet vagy a gravidát már szedheted a fogantatás elõtt 1-3 hónappal.Ha meg már úgy érzed hogy pocakos lettél akkor meg folsavat kell szedni.Az az elsõ 3 hónapban nagyon fontos.

Az elevitet vagy a gravidát már szedheted a fogantatás elõtt 1-3 hónappal.Ha meg már úgy érzed hogy pocakos lettél akkor meg folsavat kell szedni.Az az elsõ 3 hónapban nagyon fontos.
Nyugodtan elkezdheted már most.Én elevitet szedtem mindhárom gyerekemmel, és szerintem jó.A tervezett terhességeim elõtt 1 hónappal álltam neki szedni mindig.Nálam annyi volt a mellékhatása, hogy délelõtt kellett bevennem, mert este nem tudtam tõle aludni, de semmi más bajom nem volt.Persze szedhetsz mást is, ami neked a legszimpatikusabb. asok sikert, üdv
elevit az nagyon jó
mar a baba keszites elott jo elkezdeni.a dokim is azt mondta.en is 3honappal elotte kezdtem;)
nekem azt mondta a doki, hogy folsavat kellene feltétlenül szedni elõtte 3 hónapig, de ha szeded az elevitet, abban van.
tegnap azt mondta a nödokim elevitett elég szedni amig nincs terhesség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!