Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk! pénteken voltam (2 db)

Ha ez a ciklusod közepe felé volt, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: 15.nap, ha a vérzés elsõ napjától számoljuk. De a vérzésem norcoluttól jött meg, szóval a peteérés napját nem tudom kiszámolni. Hõt nem mérek, csak a folyást próbálom vizsgálgatni.
Szerintem akkor jó. Drkkolok. (elsõ)
A kérdező hozzászólása: köszi. És akkor most mit kell tenni? várakozni? Mikor teszteljek? Lesz v.mi tünet?
nem biztos, hogy lesz tünet, de a várt (vagy inkább nem várt) menstruációd utáni nap már tesztelhetsz. sok sikert! 11 hós kisfiú anyukája
szia tesztelni dpo 10. elõtt nem érdemes, vagyis szombathoz tíz napra tesztelhetsz elõtte. nekem hét nappal az együttlét után volt iszonyú mensis görcsöm, és egy pici rózsaszín folyásom, vagyis a 21. nap környékén, a fiamnál ugyanez egy héttel késõbb jelentkezett, szóval már a nem várt idején, vagyis amíg nem késett nem érzetem semmit, szóvel egy ember két terhessége is lehet más. utólag mindkét esetben volt valami furcsa közérzet, ami az étvággyal és a gyomorral is összefügg, de igazán ezt csak akkor tudtam be a terhességnek, amikor más kiderült, hogy tényleg baba van a dologban. Drukkolok, de ha nem jön össze most kapásból, akkor semm kell aggódni az egészséges pároknak is csak 25%-ának jön össze elsõre, még ha tudják mikor is van pé. A folyás és a jól idõzített együttlét azonban nagyon bíztató, hajrá!

Babát szeretnénk! Ha pénteken voltam együtt a barátommal, 3 nap alatt már lehetséges, hogy a terhesség miatt van hasszurkám?

29.-én volt az utolsó menstruációm els? napja.Mennyi id? után jelentkezhet szurkálás,mert más tünetem nincs.10nap múlva (nem kellene)megjönnie.

Legjobb válasz: az még nagyon sok idõ. még bármi lehet. ha nem jön meg tesztelj. szorítok!

az még nagyon sok idõ. még bármi lehet. ha nem jön meg tesztelj. szorítok!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszod..de akkor miért szurkál a hasam?
nem lehet az, hogy most van pé-d? Mert nekem akkor szokott szurkálni!
Szia! Nálam a mensi elõtt 1 héttel volt hasszurka, talán akkor lehetett a beágyazodás. Most a 6.hétben járok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!