Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk! pénteken (10 db)

Ha ez a ciklusod közepe felé volt, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: 15.nap, ha a vérzés elsõ napjától számoljuk. De a vérzésem norcoluttól jött meg, szóval a peteérés napját nem tudom kiszámolni. Hõt nem mérek, csak a folyást próbálom vizsgálgatni.
Szerintem akkor jó. Drkkolok. (elsõ)
A kérdező hozzászólása: köszi. És akkor most mit kell tenni? várakozni? Mikor teszteljek? Lesz v.mi tünet?
nem biztos, hogy lesz tünet, de a várt (vagy inkább nem várt) menstruációd utáni nap már tesztelhetsz. sok sikert! 11 hós kisfiú anyukája
szia tesztelni dpo 10. elõtt nem érdemes, vagyis szombathoz tíz napra tesztelhetsz elõtte. nekem hét nappal az együttlét után volt iszonyú mensis görcsöm, és egy pici rózsaszín folyásom, vagyis a 21. nap környékén, a fiamnál ugyanez egy héttel késõbb jelentkezett, szóval már a nem várt idején, vagyis amíg nem késett nem érzetem semmit, szóvel egy ember két terhessége is lehet más. utólag mindkét esetben volt valami furcsa közérzet, ami az étvággyal és a gyomorral is összefügg, de igazán ezt csak akkor tudtam be a terhességnek, amikor más kiderült, hogy tényleg baba van a dologban. Drukkolok, de ha nem jön össze most kapásból, akkor semm kell aggódni az egészséges pároknak is csak 25%-ának jön össze elsõre, még ha tudják mikor is van pé. A folyás és a jól idõzített együttlét azonban nagyon bíztató, hajrá!

Babót szeretnénk! Múlthéten pénteken hagytam abba a gyógyszert és vasárnap együttvoltunk a párommal, már elmúlt a mensesem, de most nagyon görcsöl a hasam! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia!Mi nem vártunk 3 hónapot,rögtön belevágtunk,de sajna ez már több mint egy éve volt és azóta sincs még BABA:( Az elsõ pár hónapban rendes ciklusaim voltak,de utána felborult minden,most kb.3-4 hónapja állt vissza minden és most már peteérésem is van és az endometrium is elég vastag a Baba megmaradásához.Kívánom,hogy te nagyobb szerencsével járj!

Szia!Mi nem vártunk 3 hónapot, rögtön belevágtunk, de sajna ez már több mint egy éve volt és azóta sincs még BABA:( Az elsõ pár hónapban rendes ciklusaim voltak, de utána felborult minden, most kb.3-4 hónapja állt vissza minden és most már peteérésem is van és az endometrium is elég vastag a Baba megmaradásához.Kívánom, hogy te nagyobb szerencsével járj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! És sok szerencsét, mielõbbi babázást kívánok!
A görcs mitöl lehet nem tudom.De tudomásom szerint gyógyszer után várni kell valamennyi idõt hogy ki ürüljön a szervezetböl.
Igen, 3 hónapot kell várni, addig nem is kellene a babával próbálkozni, nehogy rossz hatással legyen rá a gyógyszer!
Én is így voltam, miután abbahagytam a tabit, nekem a pét jelzi.

Ez természetes? Péntek óta együtt vagyunk a párommal. Nem védekezünk mert babát szeretnénk.

Este bújunk össze és én kiszoktam menni wc-re pisilni.De reggelente mindig valami fura vizes dolog jön ki bel?lem.Szerintem ez nem folyás,egyáltalán nem is hasonlít rá...

Legjobb válasz: Most komolyan nem tudod??Az spermium ami még reggel is folyik belõled.

Most komolyan nem tudod??Az spermium ami még reggel is folyik belõled.
Pont úgy van, ahogy az elõttem szóló írta!
A kérdező hozzászólása: Hát sejtettem, de tavaly nem volt ilyen, gondoltam megkérdezem. :) Köszi a választ!:)

Babát szeretnénk! Ha pénteken voltam együtt a barátommal, 3 nap alatt már lehetséges, hogy a terhesség miatt van hasszurkám?

29.-én volt az utolsó menstruációm els? napja.Mennyi id? után jelentkezhet szurkálás,mert más tünetem nincs.10nap múlva (nem kellene)megjönnie.

Legjobb válasz: az még nagyon sok idõ. még bármi lehet. ha nem jön meg tesztelj. szorítok!

az még nagyon sok idõ. még bármi lehet. ha nem jön meg tesztelj. szorítok!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszod..de akkor miért szurkál a hasam?
nem lehet az, hogy most van pé-d? Mert nekem akkor szokott szurkálni!
Szia! Nálam a mensi elõtt 1 héttel volt hasszurka, talán akkor lehetett a beágyazodás. Most a 6.hétben járok.

Mult penteken derult ki, hogy babat varunk a parommal, nagyon szeretnenk megtartani mind a ketten, de a jelenlegi anyagi helyzetunk miatt gondolkodoba estunk. Tudunk ilyesfele segitsegert fordulni valahova? Angliaban elunk.

Legjobb válasz: Ez attol fugg dolgoztok e, miota es mennyi a beveteletek. En nem tudom miert hiszi mindenki azt, hogy kulfoldon jobban tamogatnak mint Mon, ez egy hatalmas tevedes. Megnezik kinek adnak es mennyit, egyaltalan nem egyszeru irdatlan penzeket hosszu evekre leakasztani. Ez a 800 font pl honban jon? Mellesleg, aki leirta tisztaban van vele, hogy konkretan ez miert jar es amugy egy csaladnak milyen kiadasa van Angliaban? Beszeljetek a midwife-al es menjetek be a jobcentreplusba infoert. Esetleg a councilhoz. Amit kaphattok az a housing benefit, child tax credit, egy egyszeri 500 fontos tamogatas, de csak akkor ha kaptok tamogatast es ha dolgozol de a munkaltatod nem fizet stauory mat pay-t, akkor igenyelhettek maternity allowancot a 29. hettol osszesen 39 hetig. Ennek osszege kb 130 font / het...havi szinten nem lehet belole megelni. Mas nem jar.

Ez attol fugg dolgoztok e, miota es mennyi a beveteletek. En nem tudom miert hiszi mindenki azt, hogy kulfoldon jobban tamogatnak mint Mon, ez egy hatalmas tevedes. Megnezik kinek adnak es mennyit, egyaltalan nem egyszeru irdatlan penzeket hosszu evekre leakasztani. Ez a 800 font pl honban jon? Mellesleg, aki leirta tisztaban van vele, hogy konkretan ez miert jar es amugy egy csaladnak milyen kiadasa van Angliaban? Beszeljetek a midwife-al es menjetek be a jobcentreplusba infoert. Esetleg a councilhoz. Amit kaphattok az a housing benefit, child tax credit, egy egyszeri 500 fontos tamogatas, de csak akkor ha kaptok tamogatast es ha dolgozol de a munkaltatod nem fizet stauory mat pay-t, akkor igenyelhettek maternity allowancot a 29. hettol osszesen 39 hetig. Ennek osszege kb 130 font / het...havi szinten nem lehet belole megelni. Mas nem jar.
Családvédelem.Kint is biztosan van ilyen.Vele tudtok beszélgetni mindenrõl, az õ célja, hogy a baba maradhasson.Kedvesek és nem lenézõek, ha mégis a mûtét mellett döntenétek.
angliában kellene illetékeseket megkérdezni. amúgy feltételezem, h több támogatást kaptom, mint itthon kapnátok, még úgy is, h nem vagyok brit állampolgárok
Igen, bizony 800 font a családi.Az sok sok pénz.
A GPhez kell menj. Majd o megkerdezi mit szeretnel es el fog kuldeni az illetekeshez. Gondolom igy is ugy is midwifehoz kell menj. Holnap reggel menj a gphez vagy hive fel idopontert ha nincs walk-in-clinic . 800font csaladi? A csaladi kerlek egyen osszeg 20.30 hetente elso gyerekre es 17 minden tobbire. Meg nekem se 800font 2gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az informaciokat! Legalabb azt tudom, hova kell/lehet fordulni.
Kettõ nap alatt biztosan nem!
Biztos, hogy nem de jobb is, ha még ennyire nem vagytok tisztában a biológiával sem.
ennyi idõ után még nincs semmi tünete fõleg nem iylen. Az elsõ tünet leginkább hogy nem jön meg. Elötte legfeljebb azok a tünetek vannak mint a mensi elött. Nagyonr tika akinek elöbb van egyéb tünet. A hányinger meg ezek az 5-6. héttõl jönnek leghamarabb ha jönnek.
Az, hogy egy pasi nincs ezekkel tisztában, az egy dolog...de barátnõd mit mondott?? Hogy lehet, hogy terhes és ezért zabál meg nem kívánja a cigit? Az már nagyobb ciki, fõleg, ha gyereket akartok...
Ne irogass nekem privit! Ha valaki azt mondja egyfolytában eszik, az nekem zabálás! Elkeserítõ, hogy ilyen felháborítóan tudatlan emberek nekiállnak gyereket csinálni...
Kérlek, mindketten olvassátok el a következõket, hátha segít a válaszkeresésben. http://hu.wikipedia.org/wiki/Menstru%C3%A1ci%C3%B3s_ciklus http://hu.wikipedia.org/wiki/Terhess%C3%A9g
ha babát akartok, miért cigizik még??????
Ennyi idõ alatt nincs tünet. De ha nem vagytok még elég érettek, és mint látom nem vagytok azok, akkor kérlek húzzál gumit.

Pénteken kellett volna, hogy megjöjön nem csináltam még tesztet. Néha görcsöl a hasam mint amikor megfele jönn. Szerintetek ez jó vagy nem? Szeretnénk már babát! Irjatok!

Legjobb válasz: Lehet mensi és baba is! Csinálj tesztet! Ki kell, hogy mutassa!!! nagyon drukkolok, hogy pozitív legyen!!!!

Lehet mensi és baba is! Csinálj tesztet! Ki kell, hogy mutassa!!! nagyon drukkolok, hogy pozitív legyen!!!!
Ha pénteken kellett volna megjönnie, és amúgy sosem szokott késni, akkor bizony baba!!! :-) Ilyenkor már a délutáni vizeletbõl is ki lehet elvileg mutatni. Hogy bírod eddig, hogy nem csináltál tesztet, én már rögtön aznap csináltam mikor meg kellett volna jönnie?! :-) Majd írd meg az eredményt, szorítok!
Csinálj egy tesztet, persze, hogy lehetsz terhes, de a tünetek sokszor csalókák, úgyhogy minél hamarbb tesztelj és írd meg! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: csináltam egy tesztet negativ lett.ma reggel megis jött a menzeszem.Márpedig tényleg azt hidtem, hogy terhes vagyok de sajnos nem.Köszönöm a válaszokat!

Szeretnénk babát! Pénteken és szombaton volt pozitív az ovuteszt. Dolgoztunk is az ügyön rendesen. Szombat óta olyan érzékeny a mellem és a mellbimbóm, hogy alig tudok hozzáérni. Lehet ez már a terhesség jele? Azóta sem múlik.

Legjobb válasz: Ilyen korán még nem lehet semmilyen tünet, amibõl terhességre lehetne gondolni. Légy türelmes , és 2 hét múlva kiderül. Ha dolgoztatok is az ügyön, még be sem ágyazodhatott, ezért nem is vagytok még összeköttetésben egymással.

Ilyen korán még nem lehet semmilyen tünet, amibõl terhességre lehetne gondolni. Légy türelmes , és 2 hét múlva kiderül. Ha dolgoztatok is az ügyön, még be sem ágyazodhatott, ezért nem is vagytok még összeköttetésben egymással.
A kérdező hozzászólása: Olvastam már ilyen korai tüneteket másnál is aki babás volt.Állítólag ilyenkor már dolgozik a méh a befogadására és azért feszülhet ilyen korán.

Lehetek babás vagy meg fog jönni? Ez az első tabimentes hónapom abbahagytam, mert szeretnénk babát. Péntekre(nem) várom a menzimet.

Olyan furán fájdogál a hasamallja a pé-ota megduzzadtak a mellbimbóim és fáj a derekam. A h?m 36.7folyásom volt pé alatt de most elmult olyan száraz vagyok.

Legjobb válasz: bocsi azt elfelejtettem írni hogy mindjárt megjön érzésem van pé ota

A kérdező hozzászólása: bocsi azt elfelejtettem írni hogy mindjárt megjön érzésem van pé ota
Nekem is ezek a tünetek voltak, hétfõn pozitívat teszteltem
A kérdező hozzászólása: gratulálok de most voltam wc-én mert olyan mintha meg akarna jönni és észrevettem hogy fehér vizes folyásom van. Akkor ez menzi sajnos ugye?:((((
en 1 eve probalkozom, az elsö honapokban en is allandoan azt kepzeltem hogy na most baba lesz, de sajnos ezek csak azt mondjak alterhessegi jelek, vagyis ilyenkor gyakran megviccel a tested, nekem teljesen felborult a ciklusom, azota is rendszertelen, talan hamarosan rendbe jön.nekem van meg a mai napig is hasszurka, meg egyik naprol a masikra megduzzadnak a melleim, sosem tudom mikor jön meg a menszim.de mindennek ellenere remelem te szerencsesebb leszel szia
Szia! Az még koránt sem biztos hogy annak a jele hogy meg fog jönni, sokaknak ezek az elsõ jelek a babánál. De hogy megnyugodj csinálj egy tesztet ha nem jön meg hétvégére! Szorítok neked! :) )
Én is éreztem, hogy meg fog jönni, de nem jött. Egyik nap száraz voltam teljesen, másnap meg a szokásos menzi elõtti folyásom volt. Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ha nem jön meg akkor tesztelek a jövõhéten kedden mert csak akkor tudok tesztet venni. a hõm viszont felment 37.1-re. akkor most mi van? nem értem már én sem
A folyás szerintem azt jelzi hogy megfog jönni.
Peteérésed volt, AZÉRT SZÚR A PETEFÉSZKED, ÉS AZÉRT VAN A FOLYÁS IS.Hajrá, legyetek együtt, amikor csak jólesik.
A kérdező hozzászólása: De a peteérésem már elmult mult héten volt és 9 nap mulva nem kéne megjönnie! Ilyenkor nem szokott szurkálni a hasam és nem szokott fehér folyásom lenni!
Az is lehet hogy kétszer van pé-sed, az sem kizárt volt már rá példa.de lehet hogy sikerült a baby és most van a beágyazódás, szurkolok
Biztos hogy akkor volt a peteérésed amikor gondolod, nem lehet hogy a szúrka idején? Tudod sokunknak nem pont félidõben van.
A kérdező hozzászólása: Igen akkor volt a peteérésem mert én megérzem de peteéréskor sokkal jobban szurt a petefészkem és bõ folyásom volt! Ma pedig olyan érzésem is volt hogy mindjárt megjön és ugyanugy szurt a petefészkem! Nemtudom mire gondoljak?
Hát ha így vanakkor csak türelmesen várni tudsz, és legkorábban esetleg jövõhéten pénteken tesztelni, csak ilyen korán nem igazán jelejtkeznek babás tünetk, de én szorítok neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!