Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnénk! megjött, (36 db)

2 honapja probalkozunk, babat szeretnenk, megjott de nagyon keves mennyisegben valami esely ra?

a multhonapban megjott es normalis mennyisegben, most viszontisszonyu gorcsokkel jott meg , es nagyon minimalis mennyisegben 2 napja egy kett csepp. valami eselyem lehet ra megis?

Legjobb válasz: Hát, ha tényleg csak 1-2 csepp, akkor simán! De persze van olyan, aki menstruál az elején, de max. csak 3 napig, és az is kevesebb. Tesztelj, ha most lenne a nemvárt ideje, akkor valószínûleg már kimutatja a teszt!

Hát, ha tényleg csak 1-2 csepp, akkor simán! De persze van olyan, aki menstruál az elején, de max. csak 3 napig, és az is kevesebb. Tesztelj, ha most lenne a nemvárt ideje, akkor valószínûleg már kimutatja a teszt!
A kérdező hozzászólása: mielott megjott volna azelott egy nappal teszteltem es akkor negativ volt. meg attol szoba johet
A kérdező hozzászólása: es a gorcsoket is ha enyhen is de azert erzem folyamatosan
Simán elõfordulhat. Nálam is így volt, még megjött az 1. hónapban.
A kérdező hozzászólása: meg varok egy par napot es ujra tesztelek, nagyon szeretnem, lelkileg nagyon megvisel mikor nem varja az ember h na na hatha hatha , es akkor reggel arra ebredsz h megis megjon ..
Teszteltél? Mi lett?
A kérdező hozzászólása: Szia teszteltem es negativ semmi megint:(

Most megjött, vagy sem, mit tegyek ilyenkor, babát szeretnénk?

Két hónapja tettem le a Marvelon fogamzásgátlót, amit úgy 5 éve szedtem. Els? ciklus végén pontosan jelentkezett a menzim, most lett volna esedékes a második menzi a tabi letétele óta. De csak annyit jelentkezett, hogy ha nagy ügyemet intéztem a wc-n, akkor jött kis menzis vér is, meg tegnap 5 kis pötty a bugyin. Ma vagyok a 31. napon, negatív teszt - nem védekezünk, babát szeretnénk, 24 éves vagyok.

Legjobb válasz: Én majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, szünet nélkül. Persze ez nem normális... Mikor abbahagytam, elõször megjött 28 napra, utána három hónapig semmi. Fél év kellett, hogy ismét rendszeresen menstruáljak. És a baba is csak egy év múlva jött össze. Szerintem ne siettesd a dolgot. Azt mondják, hogy a fogamzásgátló szedése után hamarabb esnek teherbe a nõk, de azért nem árt, ha teljesen kiürül a szervezetbõl az összes hatóanyag. És az kb 1 év. Még fiatal vagy, szerintem ne görcsölj minden szeretkezés alkalmával, hogy hátha most esel teherbe... Hacsak nem vagy nagyon szerencsés, várni kell még jó pár hónapot a babára.

Én majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, szünet nélkül. Persze ez nem normális... Mikor abbahagytam, elõször megjött 28 napra, utána három hónapig semmi. Fél év kellett, hogy ismét rendszeresen menstruáljak. És a baba is csak egy év múlva jött össze. Szerintem ne siettesd a dolgot. Azt mondják, hogy a fogamzásgátló szedése után hamarabb esnek teherbe a nõk, de azért nem árt, ha teljesen kiürül a szervezetbõl az összes hatóanyag. És az kb 1 év. Még fiatal vagy, szerintem ne görcsölj minden szeretkezés alkalmával, hogy hátha most esel teherbe... Hacsak nem vagy nagyon szerencsés, várni kell még jó pár hónapot a babára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratulálok a babához! S bízom benne, hogy renbe jövök én is. Ha ezt tudná az ember, hogy õ éppen melyik kategória, akkor már nem szedtem volna egy jó fél éve ezelõtt...
A kérdező hozzászólása: Szia úgy néz ki most kicsit jobban megvan. Köszönöm

Ez a 2. gyógyszermentes hónapom, megjött normálisan a mensim, tartott 5-6 napig. Mire elmúlt rá, 1 hétre megint megjött és szintén eltartott 5 napig. Mitől lehet? Babát szeretnénk, ez lehet akadály?

Legjobb válasz: Érdemes lenne azért megnézetni magad: hormon, méhnyálkahártya vastagság, petefészek (peteérés, tüszõ)- Megéri! És ne félj ezektõl!

Érdemes lenne azért megnézetni magad: hormon, méhnyálkahártya vastagság, petefészek (peteérés, tüszõ)- Megéri! És ne félj ezektõl!
Valószínüleg a hormonháztartásod mûveli. Azt mondják, hogy néhány hónap kell, mire rendezõdik.

7 évig szedtem harmonett fogamzásgátlót. Okt.2. -án megjött a mensim és utána nem kezdtem a el a gyógyszert, mert babát szeretnénk. Mos 30. -án megint megjött. Ez mennyire gond? Nem baj hogy nagyon vérzek?

Sok helyen olvastam, hogy van akinek a bogyó abbahagyása után sokáig nem jön meg. Na nekem megjött, de nagyon! mikor eshetek teherbe?

Legjobb válasz: szia. én is 7 évig szedtem fogamzásgátlót aztán a gyógyszer abbahagyása után a mensim nekem is nagyon erõs volt. a következõ hónapban már meg sem jött. drukkolok! 9 hetes kismami

szia. én is 7 évig szedtem fogamzásgátlót aztán a gyógyszer abbahagyása után a mensim nekem is nagyon erõs volt. a következõ hónapban már meg sem jött. drukkolok! 9 hetes kismami
A modernem tabikról azt hallottam, ha már nem szedi az ember akkor egybõl teherbe eshet, de olyat is hallottam hogy kell félév is mire kiürül a szervezetbõl, nah most ezt döntse el valaki mi az igaz...
A kérdező hozzászólása: Azért nem jött meg utána mert terhes lettél vagy valami másért?
utolsó válaszokló vagyok. azért nem jött meg, mert már ott volt a babó:-)

Csajok duphastot szedek mert nem rendszeres a ciklusom, de most eldöntöttük a párommal hogy babát szeretnénk. Meg múlt hét szerdán megjött, de azóta nem múlik el?

Minden reggel hányingerrel kelek, a melleim fájnak sőt már volt hogy reggel egy pohár tea után a semmiből elkezdtem hányni?szertintetek ezek lehetnek terhességi tünetek attól függetlenül hogy menstruálok? Igy is lehetséges hogy netán teherbe estem, és csak a tabi hatására jött meg a menzim?

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja össze-vissza jön meg a menstruáciom, és rövidebb ideig tart, mint szokott. Párommal babát szeretnénk. Előfordulhat az, hogy terhes vagyok attól függetlenül, hogy megjött a mensesem? Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja össze-vissza jön meg a menstruáciom, és rövidebb ideig tart, mint szokott. Párommal babát szeretnénk. Előfordulhat az, hogy terhes vagyok attól függetlenül, hogy megjött a mensesem? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre ilyen úton nem lehet választ adni. Vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre ilyen úton nem lehet választ adni. Vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja össze-vissza jön meg a menstruáciom, és rövidebb ideig tart, mint szokott. Párommal babát szeretnénk. Előfordulhat az, hogy terhes vagyok attól függetlenül, hogy megjött a mensesem? Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja össze-vissza jön meg a menstruáciom, és rövidebb ideig tart, mint szokott. Párommal babát szeretnénk. Előfordulhat az, hogy terhes vagyok attól függetlenül, hogy megjött a mensesem? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre ilyen úton nem lehet választ adni. Vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre ilyen úton nem lehet választ adni. Vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Május elsejétől nem védekezünk, szeretnénk babát, de megjött május végére. Nektek mikor sikerült teherbe esni? 25/N

Mennyi id? múlva sikerült?

Legjobb válasz: Elsõre szerencsére! Most 6 hónapos! De ez ritka! Tudom,hogy nehéz lehet, de türelem!

Elsõre szerencsére! Most 6 hónapos! De ez ritka! Tudom, hogy nehéz lehet, de türelem!
4 hónap után sikerült. 28hkm
Nekünk második hónapban sikerült!kitartást!
A nagyobbik fiammal (4 éves) 15 hónap után lettem terhes. Már dokinál is voltam, mondta, hogy nincs semmi probléma, csak hát a 10 évnyi fogamzásgátlónak ki kell ürülnie a szervezetbõl. A kisebbik fiam (17 hónapos) elsõre sikerült, bár a két fiú között nem szedtem semmit.
Mi 4 hónapja próbálkozunk, de még sajnos nem sikerült.
Több mint 3 év után.
mi 8honapja, de meg semmi...
A kérdező hozzászólása: és akinek még nem sikerült volt dokinál?mondott valamit hogy miért nem jön össze a baba?

Babát szeretnénk, de a 20. napon megjött a menstruációm, vagy legalábbis vérzek. Mitől lehet?

A 15 napon még pozitív volt az ovulációs teszt és együtt is voltunk.

Legjobb válasz: Lehet beágyazódásos vérzés is!!! Még ne add fel!!!

Lehet beágyazódásos vérzés is!!! Még ne add fel!!!
A kérdező hozzászólása: Mindig pontosan 28 naposak a ciklusaim, ilyen még soha nem volt. Milyen mennyiségû lehet a beágyazódásos vérzés és mennyi ideig tarthat?
Hát szerintem változó!!! Nekem nem várt elõtt 4 nappal lett halvány pozi a tesztem, aztán másnap barnáztam, olyan volt, mint a mensi utolsó napján, még aznap el is múlt és ma vagyok a nem várt napján, azért félek, nehogy mégis megjöjjön!!! Egyébként ezen az oldalon olvastam, hogy valakinek 3 napig is tartott, szóval egyénfüggõ!!!
Igen nekem 3 napig tartott az a kis barnázás, és most 2, 5 évesen szuszog a másik szobában. Nagyon szoritok! Majd ird meg mi lett a helyzet:)

Dec.19-én abbahagytam a fogamzásgátló szedését (szeretnénk babát), januárban megjött, de azóta nem. Normális ez? Kb.5 évig szedtem előtte gyógyszert. Terhes nem vagyok teszt szerint, csak érdekel hogy másnál fordult-e elő ilyen, normális-e.

Legjobb válasz: A gyógyszer hatására még lehetséges hogy legyenek ilyen gondjaid. Van akinek rögtön visszaáll a rendes kerékvágásba van akinek csak évek múlva.

A gyógyszer hatására még lehetséges hogy legyenek ilyen gondjaid. Van akinek rögtön visszaáll a rendes kerékvágásba van akinek csak évek múlva.
Elõfordulhat, de ha babát szeretnél, akkor kéne doki.
5 év után elõfordulhat ilyesmi, de 2 hónap alatt szokott ki ürülni a fogamzás gátló a testbõl. Szerintem lassan elmehetnél nõgyógyászhoz.
Nálam egy egész hónap nem maradt ki csak össze vissza jött meg volt hogy 2 héttel késöbb! Ha babát szeretnél akkor ird mindenkép pontossan hogy mikor betegszel meg mert a dokinak ez az elsõ kérdése! És a nagy összevisszaságba nem biztos hogy emlékezni fogsz rá pontossan! Remélem mielöbb összejön a baba! 40hkm
Nálam is ugyanez volt. 6 évig szedtem a bogyót, majd amikor abbahagytam 78-80 napos lett a ciklusom. Összesen kétszer jött meg, és amikor úgy voltam vele, hogy na akkor most elmegyek nõdokihoz, pozitívat teszteltem! Tehát nem kell aggódni. Ha mégis úgy gondolod nyugodtan elmehetsz a nõdokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Lehet a megbetegedésnek köze hozzá? Most hogy visszagondolok tényleg van benne valami, mert amikor meg kellett volna jönnie mind a kétszer beteg voltam, most is az vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!