Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnék, mi van (50 db)

Babát szeretnénk mi van akkor ha annyira szeretjük a szexet hogy mindennap van, attol még lehet belöle baba? Vagy muszáj csak két naponta szexelni?

Legjobb válasz: szia. ha a párod kiskatonái olyan életképesek és annyira sok van belõlük akkor nem árt és nem befolyásolja a teherbeesést , de ha picit kevesebb a spermaszám vagy lassúbbak akkor viszont a napi szeretkezés nehezíti a teherbeesést mert a spermák nem tudnak kellõképpen újratermelõdni , 100%os választ csak a párod spermatogrammja ellenében lehet mondani. Babát szeretnétek?

szia. ha a párod kiskatonái olyan életképesek és annyira sok van belõlük akkor nem árt és nem befolyásolja a teherbeesést , de ha picit kevesebb a spermaszám vagy lassúbbak akkor viszont a napi szeretkezés nehezíti a teherbeesést mert a spermák nem tudnak kellõképpen újratermelõdni , 100%os választ csak a párod spermatogrammja ellenében lehet mondani. Babát szeretnétek?
Igaza van az elõttem válaszolónak. Ha így esik jól, szexeljetek mindennap, de ha nem sikerül így teherbeesned, akkor mindenképpen javasolnám, hogy próbáljátok ki a két (esetleg három) naponkénti verziót is! Sok sikert! :)
Szia! Akkor legyetek együtt amikor kivánjátok!
A kérdés így kezdõdött: "Babát szeretnénk"
A kérdező hozzászólása: Igen, mult honapba taroztatuk magunkat nem volt csak heti két szex de nemjött össze most meg ugy voltam velem minek számolgasam ha igy is megvan az esély rá!!

Miből tudom hogy van-e peteérésem? Valamint bármely tanácsot elfogadnánk mi még csak most határoztuk el hogy babát szeretnék, mik ilyenkor a teendők sex-en kívül? :-)

Legjobb válasz: Létezik egy olyan teszt, ami ezt kimutatja. Jós tesztnek hívják, két vérzés közti 12-16. napokon szokták elvégezni. Ha 2 csíkos, másnap kell szexelni.

Létezik egy olyan teszt, ami ezt kimutatja. Jós tesztnek hívják, két vérzés közti 12-16. napokon szokták elvégezni. Ha 2 csíkos, másnap kell szexelni.
Szia, vagy az lh-tesztbõl de a legbiztosabb módja ha vezeted a hõdet..pl ciklus.hu..minden reggel azonos idõben..amikor felkelsz mérj belsõ hõt..tehát ne a hónod alatt..hanem szájba vagy hüvelybe..de még akkor amikor nem keltél ki az ágyból..ezt minden nap írd be a ciklus.hu-n ad egy szép diagrammot majd neked..abból látod, hogy a mensi elejétõl kb félidõig alacsonyabb lesz a hõd..kapsz egy alaphõt..majd egyik reggel ez a hõ még lejjebb süllyed..mondjuk eddig 36, 4 volt aznap meg 36, 1..ezutáni naptól pedig rohamosan emelkedik de mindenképpen 36, 4 vagyis a te tényleges alaphõd felett kell lennie..ha szépen emelkedik akkor biztos lehetsz benne, hogy volt tüszõrepedésed és fogamzóképes vagy..a második hónapi mérésnél már kb tudni fogod nagyjából mikorra esik a tüszõrepedés..és már elõtte lehet akciózni és a hõleesés napján is, és utána..így betudjátok lõni a fogamzóképes napokat..ezen felül a ciklus.hu..ad neked több táblázatot amit az addig beírt mensikbõl kalkulál ki..várt ovu napja, mikortól érdemes akciózni és meddig..sok sikert:) ) én mindig azt hittem, hogy 14 .nap környékén van ovum..de mióta hõmérõzök rá kellett jönnöm, hogy 10-11.nap körül van..nem is csoda , hogy eddig nem jött még össze..na de majd most:9 sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok segítséget!Azt szeretném még megkérdezni, hogy hol lehet ezt a jós tesztet megvásárolni?
Szerintem még ne foglalkozzal a tesztekkel és a hõddel, hanem élvezd az együttléteket, ne muszájból csináld. Ne görcsölj rá, hanem lazulj. Mi már 5. hónapja próbálkozunk, de még semmi. Nem mérem a hõmet, nem tesztelgetek, hanem várok. Mikorra nem várod? A
A kérdező hozzászólása: Én 29-re, nagyon nem várom.:-)Te mikorra nem várod?Akkor szerinted még egyenlõre lazítsak?.Mi még csak 2 hete próbálkozunk.Úgyhogy csak kispályások vagyunk, hallgatok rád.:-)Köszi a válaszod!NIKI
Ha még csak 2 hete próbálkoztok akkor ne csinálj semmit felesleges még.Élvezzétek az együttléteket amikor csak jól esik.Sok sikert!
Én 24-e körülre nagyon nem várom. Ne stresszelj, ha a szervezeted úgy érzi, hogy készen áll a pocaklakódra, akkor úgy is jön. Érezd jól magad! Majd írj a fejleményekrõl. A
Szerintem meg ha hõmérõzõl és tisztába leszel azzal, hogy van-e egyáltalán peteérésed az nem árt..én évekig nem tettem ezt..aztán kiderült, hogy gond van..legalábbis az elsõnél így volt..és mit nem adtam volna, ha hamarabb kiderül..tehát élvezzétek az együttléteket de nem árt ha tisztába van pár dologgal ha babát akar.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondoltam, hogy nem fogok hõmérõzni, de reggel nem bírtam ki és úgy gondolom, hogy megcsinálom minden reggel.Ma volt az elsõ és 36, 8fokos lázam volt.A férjem azt mondta hõemelkedésem van, szerintem ez még nem hõemelkedés.Szerintetek??

Most akkor hogy is van ez: a fiú babák szeretnek tovább bent lenni, de a második babák meg szeretnek előbb jönni, akkor mi van ha második és fiú babát várok?

Melyik téren er?sebbek a tapasztalatok? Melyik a dominánsabb, az hogy második szülés lesz és így el?bb jön majd (és egyúttal esetleg könnyebb és gyorsabb lesz), vagy pedig az hogy fiam lesz, és így akkor ? majd szépen elid?z odabent, és esetleg túl is hordom?

Legjobb válasz: Mindkét babám fiú. Az elsõ 37+4-re született meg, a második 36+5-re.

Mindkét babám fiú. Az elsõ 37+4-re született meg, a második 36+5-re.
Nekem kislányom van.A 42.héten indítottak.
elsõ fiam napra pontos volt a második is fiú õ ráhúzott négy napot, akkor is csak azért jött mert indították a szülést.
ja és három rokonom és egy barátnõm fiai is mind elõbb születtek két héttel a vártnál.
Nekem a lányom a 41.héten lett meg.Az ismerõsöm mind a 3 gyermekét túlhordta, ott van fiú és 2 lány. Körülöttem túlhordások voltak. :)
Az én eseteimben mérvadó volt:P
A harmadik lányunknál én is pontosan tudtam a fogantatás idõpontját, mégis a védõnõ elszámolása szerint 1 nappal késõbb, a ciklusom szerint viszont 1 nappal hamarabb jött... Tehát a fogantatás idõpontja sem mérvadó.
1. fiam 40+4 napon lett indítva 2. fiam 42+0 napon indították, mert nem akart kibújni:) Mindkét esetben biztos volt a fogantatás napja, így elszámolás sem történt. A 2.nál ráadásul már az elsõ trimeszterben 1111 lett a cg értékem.
Nekem mind2 gyerekem pontosan érkezett, mert pontosan tudtam a fogantatás idõpontját, szerintem ez választ is ad.
3 lányom van. Az elsõt túlhordtam +9 nap 2. hamarabb jött -2 nap 3. még hamarabb -11 nap
3 lányom van, az elsõt a kiírthoz képest +3 nappal szültem, a másodikat 1 héttel hordtam túl, a harmadik született a kiírt idõre. A szülés ideje, nem a baba neme és a terhesség számától függ!! Üdv:3 lányos
én mindkettõt túlhordtam, az egyik kisfiú a másik kislány :) mondjuk a kisfiamhoz (41.) képest a kislányom 2 nappal korábban jött (40+5) :) )
1. lány 39+3 2. lány 40+6 jól túlhordtam az elsõhöz képest :) (hozzá képest 10 nappal...) pedig futottam utána, mint a nyúl, a nagy pocakommal, emelgettem, stb, mégse indult be elõbb a szülés (22 hó különbség)

Yadine szedése után mennyi idő alatt lehet próbálkozni? Babát szeretnék, mindent meg akarok tenni hogy terhes legyek. Mikor van peteérés? Egy hónapja hagytam abba a tabletta szedését. Kiszámolhatom száz százalékra hogy mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: Bármikor nekiállhattok,mert a gyógyszernek nem kell kiürülni a szervezetedbõl,nem árt a babának.Persze általában még véd további 3 hónapig.Nekünk 2 hónapig nyújtott még védelmet,a 3.-ban lettem terhes.A peteérés kiszámolásáhz nem értek,mert én annak a híve vagyok,hogy ne azért bújjunk össze,hogy baba legyen.Mi a saját kedvünkre tettük.Sokszor az ember ha nagyon rágörcsöl,annál nehezebben jön össze.Viszont úgy tudom vannak erre tesztek,amik kimutatják,hogy mikor van peteérés.

Bármikor nekiállhattok, mert a gyógyszernek nem kell kiürülni a szervezetedbõl, nem árt a babának.Persze általában még véd további 3 hónapig.Nekünk 2 hónapig nyújtott még védelmet, a 3.-ban lettem terhes.A peteérés kiszámolásáhz nem értek, mert én annak a híve vagyok, hogy ne azért bújjunk össze, hogy baba legyen.Mi a saját kedvünkre tettük.Sokszor az ember ha nagyon rágörcsöl, annál nehezebben jön össze.Viszont úgy tudom vannak erre tesztek, amik kimutatják, hogy mikor van peteérés.
Egyet értek az elõttem szólóval. Amíg számolgattunk egyszer sem sikerült teherbe esnem. Elegem lett, és csak a testem jelzéseire figyeltem. Az egyik hónapban szinte alig voltunk együtt, de egyik nap erõsen vágytam a férjemre. Hát akkor jött össze a pici. :)
Én 6 évig szedtem a Yadinet, a dokimat megkérdeztem, hogy mikor lehet probálkozni, azt mondta, hogy õszerinte várjak 3 hónapot, ez meg is történt, aztán eltelt még 3 hónap, most pedig 3 napos késéssel vagyok a menszimmel, ugyhogy szerintem most sikerült! :-) A hat hónap alatt egyszer sem éreztem a peteérésemet, kivéve az utolsóban, de akkor nem is görcsöltem a babán, csak egyszerüen szerettük egymást, nem forgott minden gondoloatom a kisbabán! Ugyhogy ne görcsölj rá, csak legyetek együtt amikor ugy érzitek!!
Én kb. egy évig szedtem a Yadint. Mikor abbahagytam a rákövetkezõ hónapban össze is jött a pici fiunk. Most 36 hetes kismama vagyok. Nekem rendszertelen volt a mensesem így lehet azért is jött össze rögtön a követketõ hónapban mert még a gyógyszer "irányította" a peteérést. Bár igaz, hogy nem számolgattam semmit. Csak egyból összejött. Hálistennek!!!!!
Én is yadine-t szedtem és a doki nekem is 3 hónap egyéb védekezést javasolt, hogy tuti ne legyen semmi baja a babónak. 9 hetes kismami
Én már 6 éve szedem a Yadine-t, most szedem be az utolsó bogyókat és utána mi is tervezzük a családalapítást. Én is kérdeztem az orvosomat, és mondta hogy nem szükséges várni a gyógyszer után, mert alacsony hormontartalmú. Én a saját és a babám érdekében szeretnék majd várni egy pár hónapot (2-3). Görcsölni semmiképpen nem szabad, jön aminek jönnie kell.Általában a legváratlanabb pillanatban jön össze a baba.Mindent természetesen kell csinálni, és majd kopogtat a pocakban amikor jönnie kell :) )

Tudom hogy 100 ilyen kérdés van fenn nap nap után, de mit gondoltok erről? ! A kis babák mikortól szeretnek minket anyukákat? És hogyan fejezik ki felénk?

Legjobb válasz: 1 évesen kezdte a lányom, hogy mindig odadõlt a lábamhoz, odahajtotta a fejét, olyan kis szeretõsen. Utána kezdte osztogatni a puszikat is, meg késõbb simogatott is. Másfél évesen kezdett erõsen ölelgetni, odabújni, majdnem hogy leharapta az orrom úgy puszilt, olyan erõteljesen, szorítva ölelt. Nagyon édes volt. :) Most 21 hónapos, és a szeretet összes "fajtája" benne van. Ölelget, bújik, puszilgat, simogat. Nagyon aranyosan tudnak szeretni.

1 évesen kezdte a lányom, hogy mindig odadõlt a lábamhoz, odahajtotta a fejét, olyan kis szeretõsen. Utána kezdte osztogatni a puszikat is, meg késõbb simogatott is. Másfél évesen kezdett erõsen ölelgetni, odabújni, majdnem hogy leharapta az orrom úgy puszilt, olyan erõteljesen, szorítva ölelt. Nagyon édes volt. :) Most 21 hónapos, és a szeretet összes "fajtája" benne van. Ölelget, bújik, puszilgat, simogat. Nagyon aranyosan tudnak szeretni.
3-4 hós kortól van a megkulonbozteto mosoly, amikor nemcsak reflexbol mosolyog, hanem NEKUNK. en onnantol szamolom.
Szerintem már a pocakban is szeretnek minket:)
Elsõ pillanattól szeretnek minket!:) A lányom kimutatni kb 10 hónapos kora óta, ad puszit, odabujik.Most 22 hónapos és puszilgat, ölelget, bújik. És ha mondom neki hogy "szeresd meg anyát"jön és az arcocskáját az én arcomhoz nyomja és mondja, hogy "szej"(ez nála a szeretlek:) Olyan édes:) ))IMÁDOM:) ))
1 éves a lányom, de kb. másfél hónapja ad puszit, ha kérjük. Ha megkérdezem, hogy szereted-e anyát vagy apát, akkor mindig elszégyenli magát mosolygás közben, mert megpróbál átölelni.
Nem értem miért kell lepontozni a válaszomat? Ez az én véleményem.Mi volt benne lepontozandó? 4. voltam
amirõl te beszélsz az ragaszkodás-féle szeretet, a babák ösztönös lények, a szociális szeretetrõl fogalmuk sincs, az csak majd 2, 5 év után, 3 év körül jön meg az empátia érzésének elsajátításával. valóban, már a pocakban ragaszkodik, és élete végéig teszi :-) de 4-5 hónapos kor után kezdik a babák fölfedezni, h anyjuk nem azonos õvelük, hanem különálló emberi lény, és az elvesztéstõl való félelmükben megtanulják kimutatni a "szeretetüket": konkrétan mosolyognak, mert seperc alatt megtanulják, h mosollyal anya arcára is mosolyt varázsolnak, sõt, ilyenkor esedékes egy kis puszi-ölelés-ölbevétel is. nagy zsiványok ám a babák :-) késõbb, 8-9 hókörül már disztingváltabb a kifejezõ készségük. nyújtják anya felé a kezüket, sírnak anya után, ha kimegy a szobából. ha eddig nem is, ekkor tutira érzi majd az anyuka a babája semmihez nem fogható ragaszkodását.
nekem a 2 éves unokaöcsém már több mint egy éve ad puszit..kb 8-10 hónaposan még csak ilyen "nyálasat" 1éves korától meg olyan igazit.. ma meg meghúzta a hajam. Odajött bocsánatot kért átölelt és mondta hogy: szeretlek! olyan édes volt :) )
Nem szeret, hanem szüksége van rád. Ez az elején nekik még ugyanaz. De olvastam róla hogy már az újszülöttek is igénylik, hogy mindig ugyanaz a személy lássa el õket, ellenkezõ esetben megáll a fejlõdés, akár meg is halhat egy kisbaba. (Hospitalizáció.) Szerintem 1 éves kor után már mondható, hogy a klasszikus értelemben szeret egy gyermek.
Nekem a cicikeresés is a szeretet kifejezõdése, és speciális is, hiszen csak nekem szól... Egyébként a gyerkõceim 4 hetes koruktól mosolyognak, ránk is.
Szerintem a legelsõ kontaktustól érzik, de változó, hogy mikortól tudják kifejezni. A fiam 10 hónapos, kb. 1 hónapja, odabújik, befúrja a fejét, nyálas puszikat ad, közben vékony hangon brümmög. Ezt csak nekem csinálja, ilyenkor szeretget :) De amikor kicsi volt és rám nézett, abból is láttam. A lányomnál szintén, bár õ kicsit nehezebb eset volt, viszont 1 évesen szépen beszélt, és el tudta mondani, hogy szeret.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok h megöleljem magától rám mosolyogjon...oda bújjon hozzám ha este elalszik - de ne csak a cici keresés miatt :)
Ha arra gondolsz, mikortól képesek kimutatni a szeretetüket, akkor olyan 10-12 hónapos kortól. De igazából már az elsõ tudatos rád mosolygást is vehetjük a szeretet jelének, mert olyankor azt sugallja: "de jó, hogy itt vagy, jó veled". :) ) A kisfiam most 18 hónapos, kb 15-16 hónaposan tanult meg igaziból megsimogatni valakit (elõtte csak ütés sikeredett belõle, pedig nem úgy akarta), mondja, hogy "ejte", nagyon édes! Ma délelõtt hozzám bújt, és azt mondta: "cuki anya", majdnem elolvadtam tõle! :) Egyébként szerintem mi tudjuk õket megtanítani arra, hogyan kell kifejezni a szeretetet, amit éreznek irántunk.:)
Hm, nekem a szeretet, ragaszkodás és szükség fogalmak mind egy fán teremnek. De persze szét lehet õket így választani. Csak én most együtt használtam.

Ausztriában dolgozom lassan egy éve. Bejelentett állásom van. Információt szeretnék arról, hogy ha babát szeretnék vállalni mire leszek jogosult?

A bejelentett lakcímem Magyarországon van, és egyedül nevelném a csemetémet. Van valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Gyereket szeretnél úgy hogy a gyereknek meg sem adod a sanszot hogy apja legyen??? Hát gratulálok. Majd ha a gyerek 18 lesz és utálni fog ezért akkor ne csodálkozz. Önzöség minden szülö részéröl gyereket szülni, de hogy még a sanszod sem adod meg hogy családban nöljön fel az már a tetöfok. Amúgy ne magyar oldalakon kérdezösködj, hanem olvass osztrák oldalakat. ott leírják mire vagy jogosult.

Gyereket szeretnél úgy hogy a gyereknek meg sem adod a sanszot hogy apja legyen??? Hát gratulálok. Majd ha a gyerek 18 lesz és utálni fog ezért akkor ne csodálkozz. Önzöség minden szülö részéröl gyereket szülni, de hogy még a sanszod sem adod meg hogy családban nöljön fel az már a tetöfok. Amúgy ne magyar oldalakon kérdezösködj, hanem olvass osztrák oldalakat. ott leírják mire vagy jogosult.
Ha Magyarországon vagy bejelentve, akkor ugyanazt kapod, mint bárki más Magyarországon. Tehát magyar családit, egyszeri anyaságit, a gyest pedig érdeklõdd meg a munkahelyeden.
csak lakcímre van Mo-n bejelentve így semmit nem kap. talán családit otthonról, ha meglesznek a magyar papírjai és a gyerek is oda lesz bejelentve. az osztrákoktól kell kapni gyest mert ott van most biztosítva.
1 válaszoló! Mi közöd is hozzá, hogy apa vagy anélkül nõ fel. Ismered a helyzetet? Tudod hány éves? tudod miért egyedül nevelné fel? És mi baja lesz apa nélkül? Mennyivel jobb elvált szülõ gyerekének lenni? Sõt mennyivel jobb egy olyan családban élni ahol folyton nyírják egymást? Ismered a helyzetet? NEM!!!!Akkor miért ítélkezel? Úgy írtad, mintha valami óriási bûnt kövezne el.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm a megértést! :) Köszönöm a válaszokat. Elsõnek: nagyon kedves, hogy így aggódsz értem és a leendõ gyermekemért. A családi helyzetemrõl nem írtam semmit, ill. magamról is csak a kérdésemre vonatkozó dolgokat..-mert a többi egyszerûen nem tartozik ide. A Burgenlandi egészségbiztosítónál tervezem érdeklõdni, csak szerettem volna elõbb hasonló cipõben járó anyukákkal is beszélni a témáról. Még csak terv sajnos, egy vetélésen vagyok túl, és valami miatt nem jön a baba, de már elkezdtünk kivizsgálásra járni.
Én külföldön élek, ugyanígy, mint te, úgyhogy tudom, mi a helyzet. Családit onnan kell igényelned, ahol életvitelszerûen élsz, vagyis Ausztria. Ez emelt minden országban a gyerekét egyedül nevelõknek. Egyszeri anyasági támogatást alanyi jogon kapsz Mo.-tól (csak elõbb a gyerek papírjait kell elintézni hozzá). Gyest Ausztrriából kapsz, ha megfelelsz az ottani feltételeknek. A tgyás és gyed (magyar) nem jár. Hogy mi más járhat az osztrákoktól, azt valóban osztrák fórumokon, oldalakon kellene megnézned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Kis kiegészítés: csak a munkahelyem Ausztria, az otthonom Magyarország, naponta járok át dolgozni. Ezért nem igazán tudom, hogy mi a helyzet. Hallottam olyant is, hogy hiába vagyok ott biztosítva, fizetek ott adót, semmi nem jár Ausztriai bejelentett lakcím nélkül..
Ja igen, akkor más a helyzet. Így lehet, hogy megszívod, mert se ott, se Mo.-n nem akarnak majd adni semmit (tgyás, gyed). Itthon a munkaviszony hiánya miatt, ott meg a lakcím miatt.

3 műszakos munkarenben dolgozom. Hogyan osszam be mikor van reggeli. Ebéd, vacsora idő? 175cm magas és 60 kilo vagyok. 5kg-t szeretnék leadni. Lassan szeretnék majd babát. Nem teszek kárt magamba ha elkezdem és közben teherbe esek?

Legjobb válasz: az az 5 kg ha jól csinálod 2 hónap alatt lemegy aztán már csak oda kell figyelni az étkezésre. Bár a diéta ajánlott terhesség alatt, azért ott sem szabad mindent befalni. Én is 3 müszakban dolgozom. Az éjszakás müszak kavar be kicsit. A (1) reggeli mindíg felkelés után van kb. du. 3-kor. (2) Aztán edzés után egy turmix 17-kor 3. étkezés 18h-kor. 4.este 9-kor ez az ebéd:) 5.kaja hajnali 2-kor 6. pedig 7kor valami könnyed étel. Aztán alvás.

az az 5 kg ha jól csinálod 2 hónap alatt lemegy aztán már csak oda kell figyelni az étkezésre. Bár a diéta ajánlott terhesség alatt, azért ott sem szabad mindent befalni. Én is 3 müszakban dolgozom. Az éjszakás müszak kavar be kicsit. A (1) reggeli mindíg felkelés után van kb. du. 3-kor. (2) Aztán edzés után egy turmix 17-kor 3. étkezés 18h-kor. 4.este 9-kor ez az ebéd:) 5.kaja hajnali 2-kor 6. pedig 7kor valami könnyed étel. Aztán alvás.
jav: terhesség alatt a diéta nem ajánlott
Én is váltózom, nehéz betartani, mert felborul az ember bioritmusa is. Én nem foglalkoztam vele, mielõtt lefeküdtem éjszakás után gyümölcs, délben és este az adott napnak megfelelõ koszt. Szerintem, ha terhes akarsz maradni, a terhesség elõtt 1-2 hónapig azért nomrálisan kajálj.
A reggeli logikusan felkelés után nem?:O
a nõk nagy része hízik a terhesség alatt...nem látom igazán haszznát ha most két hónap alatt fogysz 5 kilót, aztán a terhesség miatt visszahízod neadjisten a többszörösét:D sztem bõven jó a testsúlyod, és majd szoptatás után ráérsz az alakoddal foglalkozni:) addig figyelj az egészségedre:)

Szeretnék 2. babát most 16 hónapos lányommal vagyok Gyeden. A Kft még van ahol dolgoztam de nem tudom meddig. Szeretném hogy az ottani bérem alapján kapjam a juttatásokat de mi van akkor ha a teherbeesést követően a terhességem alatt megszűnik a cég?

Legjobb válasz: Én az elsõ gyermekemmel voltam gyed-en, amikor elkezdõdött a felszámolása a cégnek. Hamarosan pedig teherbe estem a kistesóval. Semmi gond nem volt, a csõdeljárás elindítása után a felszámoló cég lett hivatalosan a munkáltatóm, õ töltötte ki a tgyás és gyed igénylõ papírjaimat, és az cégnél korábbi hivatalos bérem alapján számolták a juttatásokat. Már a kicsi is elmúlt egy éves mire lezajlott a felszámolás, minden papírom rendben volt.

Én az elsõ gyermekemmel voltam gyed-en, amikor elkezdõdött a felszámolása a cégnek. Hamarosan pedig teherbe estem a kistesóval. Semmi gond nem volt, a csõdeljárás elindítása után a felszámoló cég lett hivatalosan a munkáltatóm, õ töltötte ki a tgyás és gyed igénylõ papírjaimat, és az cégnél korábbi hivatalos bérem alapján számolták a juttatásokat. Már a kicsi is elmúlt egy éves mire lezajlott a felszámolás, minden papírom rendben volt.
Ha megszûnik amíg terhes vagy, akkor az elég nagy szívás. De azért annyira nem gyors egy ilyen eljárás, jó esélyed van rá, hogy megszülsz, még a megszûnése elõtt. Ha mégis a terhességed alatt szûnik meg, akkor az álláskeresési támogatással tudsz sakkozni, hogy járjon gyed és tgyás, de mivel annak maximális idõtartama 3 hónap, így ebbõl a szempontból sem mindegy mikor szûnik meg. Ha még meg sem indult a cég felszámolása, akkor ne aggódj, legalább egy év, amíg minden lezongorázódik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A helyzet az hogy még megy a cég, de már csak a fõnõk csinálja!Én még nem vagyok terhes de szeretnénk tesót úgy hogy a m.hely alapján számolják a pénzem!Jól tudom hogy az elõzõ évet nézik a számításnál?A babám 2011.01.14-én született és 2013.01.14 jár le a gyed.Onnét GYEs lesz.Ahhoz hogy ne a minimált kapjam mikor kéne szülnöm?Meddig tart egy csõdeljárás?Mikor értesülök ha netán ez lesz?

Tisztelt doktor úr! 42 éves vagyok és a menszeszem júliusban volt meg, azóta semmi. Mit javasol, mit tegyek? Babát is szeretnék, de így nem tudom követni, hogy mikor van a peteérésem. Üdvözledttel, Erika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, s ott a megfelelő kivizsgálásban részesülhet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, s ott a megfelelő kivizsgálásban részesülhet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 42 éves vagyok és a menszeszem júliusban volt meg, azóta semmi. Mit javasol, mit tegyek? Babát is szeretnék, de így nem tudom követni, hogy mikor van a peteérésem. Üdvözledttel, Erika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, s ott a megfelelő kivizsgálásban részesülhet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, s ott a megfelelő kivizsgálásban részesülhet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!