Találatok a következő kifejezésre: Babát szeretnék, a (809 db)

Babát szeretnék a barátomtól, de ő még nem akar, de már nagyon szeretnék tőle! Várjak vagy ne várjak rá, szeretem őt?

az a baj, hogy én úgy érzem megtaláltam azt akivel leélném az éltem..és babát szeretnék t?le!kis barna szemecskéi lennének:)egyszer azt mondta, ha majd gyereke születik ott lesz a szülésnél is.már 27 éves vagyok, de már egyre türelmetlenebb vagyok persze nem csinálok örültséget, nem akarom magam fel"mert azzal csak magamnak meg a babának ártanék..szóval nem értem ? 33 éves és tudom h családra vágyik mint éppen én.

Legjobb válasz: És mit mond, mikor akar? Merthogy azt írtad, "még nem akar".

És mit mond, mikor akar? Merthogy azt írtad, "még nem akar".
Nagyon sajnálom, hogy õ így gondolkodik. Viszont tényleg le kéne vele ülnöd beszélgetni, hogy õ mit is akar, mert nem csak az õ életérõl van szó, hanem a tiédrõl is. És ha nem egyeznek az igényeitek, akkor lehet, hogy nem kéne együtt maradnotok. Nagyon nehéz ilyenkor tiszta fejjel gondolkodni, amikor szerelmes az ember. De muszáj. És ha még három évig sóvárogsz egy baba után, az nem tesz jót a lelkednek. Én április óta szeretnék már nagyon babát, de leültem párommal és megbeszéltük, hogy jövõ áprilistól rajta leszünk a baba projekten. De már alig birom kivárni ezt az 5 hónapot. Olvasgattam a fórumokat és egyszer egy lány azt írta, hogy a párja nem akar gyereket még. Végül szétmentek. Egy évre rá meg úgy ment föl a fórumra, hogy kisbabát várt egy másik férfitõl, akivel nagyon megszerették egymást. Kívánom, hogy nálad is hamar rendezõdjenek a dolgok és mielõbbi babaáldást kívánok! Kitartást!
Na ugye! Megmondtam én, hogy nem akar semmit! Esetleg felbukkant egy harmadik?
A kérdező hozzászólása: nem azt mondta, hogy nem akar sosem!majd igen egyszer. csak se Tõlem se senkitõl nem akar még..nehezen találja meg magát a világban, és vlamai tragédia történt az életében amit nem tud feldolgozni..pedig az én szeretetemmel sikerülhetne is de mintha két énje lenne, egyszer azt érzem hogy szeret máskor hogy egyedüdl akar lenni, vagy nem tudom mit akar..erõltetni meg nem akarom, az csak rosszabb.remélem elérünk az alagút végére és haamrosan fényt derül erre a kapcsolatra is..de én igy sokáig nem tudok élni..hogy se össze költözni nem akar még sem ott aludni sem bár régebben ott aludhatam csak mostanában nem..nemtom:((
Azt el sem lehet képzelni, hogy szereti, csak éppen nem akar most/egyáltalán gyereket? Egyis ismerõsõm 8 éve van a barátjával és még nem költöztek össze, mert egyszerûen nincs rá lehetõségük! Sõt nekem furcsa is 1 év után összeköltözni, bár én "még" csak 25 vagyok. Természetesen ez így nagy rizikó, hogy vele maradsz és túl késõn derül ki hogy egyáltalán nem akar gyereket, vagy nem maradsz vele pedig késõbb akár bele is ment volna. De valahogy döntened kell. És nem jászmákkal (pl "nanáá hogy szedem a gyógyszert", emg zsarolás ésatöbbi) hanem õszintén.
Szerintem sem akar tõled semmi komolyabbat! Kérdezz rá a házasságra! Ha arra is azonnali NEM-mel reagál, akkor én nem igazán maradnék vele.33 évesen már lehetnének céljai VELED de ezek szerint nincsenek.
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon úgy néz ki a válaszaid alapján, hogy elég egyoldalú a kapcsolatotok. 1 év után, ha nem akar összeköltözni egy 33éves férfi, akkor az nem csak nem szerelmes beléd, de sajnos nem is nagyon szeret. És nincsenek komoly szándékai veled. Nem rosszindulatból írom. :( Szerintem keress olyan férfit, aki igazán szeret téged!
A kérdező hozzászólása: hát õ nagyon bizonytalan még..talán velem kacsolatban is..nem akarom erõltetni, de ahhoz az kell hogy száz százalékosan szeressen, bár azt mondta nem szerelmes belém:(csak egy éve ismerem, de egyszer már vége lett elõhoztam már neki a gyerek témát de hallani sem akar róla, még össze se vagyunk költözve de milyen nevetséges vagyok nem?és még babát szeretnék:) tudom, hogy vágyik rá de én õt szeretem és mondta hogy ha nem tudok várni..akkor rossz helyen kopogtatok, majd két három év múlva..akar csak..én úgy érzem arra már kifutok az idõbõl és késõbb már nehezebb lesz teherbeesni:) pedig annyira szeretem a barátomat:) nagyon:(
Szia! Én hasonló helyzetben voltam. Mi már együtt laktunk és én már nagyon vágytam babára, de a párom azt mondta õ nem akar, de egyáltalán nem akar. Én mondtam neki, hogy jó, akkor itt fejezzük be az egész kapcsolatot, mert én nem fogom az életem gyerek nélkül leélni, erre õ kijavította, hogy még nem akar. Mi akkor 25 évesek voltunk, sajnos a hátterünk sem engedte volna meg, hogy a gyerkõcöt bevállaljuk, de én csak mondtam neki mindig, a vége az lett, hogy már õ akarta a babát. Vettünk lakást és össze is házasodtunk majd az esküvõnk után összehoztuk a babót és 29 évesen szûltem. Most 7, 5 hónapos, sajnos most megint a rábeszélésen vagyok, mert nem akar tesót egyenlõre, megint az anyagiak miatt, én meg szeretnék minél elõbb. Szerintem próbálj vele beszélni, hogy õ mit szeretne, hátha megtudjátok beszélni ezt a problémát. Remélem sikerül nektek is közösnevezõre jutni. Minden jót kívánok!
Akkor komolyan kéne beszélnetek egymással, ezek fontos dolgok. Tisztázni kéne, ki mit szeretne hosszú- és rövidtávon.
A kérdező hozzászólása: egy éve..de nem kész még rá:(én meg már nem tudok sokat várni és még össze se költözik velem..:(
és egyáltalán mióta vagytok együtt?mert az sem mindegy.
Ez most komoly kérdés?? Te babát akarsz, õ még nem, és neked megfordul a fejedben, hogy mégis megpróbálkozol vele?? Merész vagy. Ne lepõdj majd meg ha mégis elhagy. Bocsánat ha nyers voltam, de elég rosszul érint az olyan kérdés ahol nem érdekli a jövendõ szülõt, hogy a gyerek milyen körülmények között (apukával vagy éppen nem) fog felnõni!

41 éves vagyok! Babát szeretnék a párommal, van egy 7 éves fiunk hely hiány miatt nem tudtunk vállalni hamaráb, tavaly szeptemberben volt egy spontán vetelélésem, van még esélyem teherbe esni nem egésszéges életett élünk komoly válaszokat várok?

Legjobb válasz: Mi az hogy nem egészséges életet élünk? vagy rosszul olvastam? Esély mindig van. A két fiam után szerettünk volna egy harmadikat, de nehezen jött össze, egy spontán vetélés után évekig nem estem teherbe, talán lelkiek miatt, így én is 40 elmúltam, mire megfogant a lányunk, számunkra igazi csoda volt. Azt tudnod kell, hogy 40 körül már gyakoribb lehet a spontán vetélés, nõ a fejlõdési rendellenességek, különösen a Down kór kockázata, de azért lehet egészséges gyermeket szülni. Amit tehetsz, az leginkább az, hogy te egészséges legyél, és minél jobb fizikai állapotban legyen a szervezeted. Tehát egészséges táplálkozás, vitaminok, mozgás káros szenvedélyek kerülése, és akkor jöhet a babaprojekt. Én elmentem minden szûrõvizsgálatra, még amniocentézisre is, így nyugodtabban voltam, hogy egészséges babám születik, és kíméltem magam-meg a környezetem is. Mindent megtettünk a baba érdekében. Kívánom neked is, hogy sikerüljön!

Mi az hogy nem egészséges életet élünk? vagy rosszul olvastam? Esély mindig van. A két fiam után szerettünk volna egy harmadikat, de nehezen jött össze, egy spontán vetélés után évekig nem estem teherbe, talán lelkiek miatt, így én is 40 elmúltam, mire megfogant a lányunk, számunkra igazi csoda volt. Azt tudnod kell, hogy 40 körül már gyakoribb lehet a spontán vetélés, nõ a fejlõdési rendellenességek, különösen a Down kór kockázata, de azért lehet egészséges gyermeket szülni. Amit tehetsz, az leginkább az, hogy te egészséges legyél, és minél jobb fizikai állapotban legyen a szervezeted. Tehát egészséges táplálkozás, vitaminok, mozgás káros szenvedélyek kerülése, és akkor jöhet a babaprojekt. Én elmentem minden szûrõvizsgálatra, még amniocentézisre is, így nyugodtabban voltam, hogy egészséges babám születik, és kíméltem magam-meg a környezetem is. Mindent megtettünk a baba érdekében. Kívánom neked is, hogy sikerüljön!
Én nekem a 2. baba elõtt volt egy vetélésem ami mûszeres befejezéssel ért véget és utána 1 hónapra rá terhes lettem. A kislányom azóta 10 hónapos múlt és makk egészséges. Most a 3. babánkat várom és 20 hetes terhes vagyok, 39 éves. Miért ne eshetnél teherbe? Habár nem tudom mit értesz azon, hogy nem éltek egészséges életet?
A kérdező hozzászólása: bocsánat el írtam, egésszéges életett élek, nem dohányzom nem kávézom nem fogyasztok alkoholt, :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ remêlem hamar teherbe esek! :-)
2. vagyok. Szerintem nem lesz gond. Ugyanúgy teherbe eshetsz majd. Szurkolok.
Ne hallgass azokra, akik szerint túlkoros vagy! Nem vagy az!!! Mielõbbi teherbeesést, jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok! :-)
Nem, igy sokkal kevesebb esély van, a legjobb "erre a célra" a misszionárius póz, és utánna maradj még 10 - 20 percig fekve.
azért igyis lehetsz terhes:)
Gondolj bele, felfelé "úszni" sokkal nehezebb és lassabb, mint csak egyenesen elõre, vagy lefelé. Ezért kisebb az esélye, hogy terhes leszel. Mindig zuhany alatt szeretkeztek?
Lehetsz így is terhes de lényegesen kisebb eséllyel.Simán a hátadon fekve vagy hátulról "pucsítva" és utána úgy maradva pár percig több esélyed van.
Lehetsz terhes csak kisebb az esélye mint ha ágyba csináltad volna.
Nem értek egyet a válaszolókkal. Az odófolyadék szép sebességgel lõ ki a péniszbõl, és már az elsõ löket behatol a méhnyakon, akár állsz, akár nem. Az onnan már nem fog kifolyni. Volt itt egyszer egy nõ, aki állva szeretkezett a férjével, hogy ne legyen belõle gyerek. Hát lett. Ettõl függetlenül az esély a terhességre nagyobb, ha fekszel. Így a méhnyak tovább lóg bele abba a "spermatócsába", ami a hüvelyed végén megül, és a méhnyakon át feljutott hímivarsejteknek is könnyebb az útja. Ezek segíthetnek a fogantatásban egy picit - de tudod, aki termékeny, annak mindegy a póz. Annak elég az elõváladék is. Aki meg nem termékeny, az hiába áll gyertyába közösülés után... :-(( Sajnos. :-(
A kérdező hozzászólása: Mostanban csak ott igen!
A kérdező hozzászólása: hát remélem lesz baba, mérem a hõmet is és hát össze vissza van, állítólag ma van a peteérésem, de a hõm 36, 39 volt ma reggel, tegnap 39, 54, azelõtt 36, 3 36, 4 ezek sztem nem a legjobbak!!!

21 éves egyetemista lány vagyok és babát szeretnék! A párommal 2, 5 éve járok. Õ 27. Szerintetek korai?

Az utóbbi id?ben egyre többet gondolok a gyerekvállalásra és szeretnék teherbe esni. Úgy érzem mindent meg tudnék adni neki és vállalni tudnám a felel?sséget. Ez a gondolat már nem hagy nyugodni és az eszemmel viszont tudom, hogy 24 körül lenne a legjobb, de úgy érzem nem bírom kivárni... Saját lakásban lakunk a párommal és az anyagiakkal sincs probléma

Legjobb válasz: 21 éves egyetemista lány vagyok, hasonló körülményekkel, mint ti, mi már elkezdtünk próbálkozni :) Ti tudjátok, hogy megértetek-e már rá (mert az anyagi helyzet sokszor csak másodlagos az érzelmi érettség után), mi igen! De ha kicsi kétely is van benned, akkor nem szabad belevágni...

21 éves egyetemista lány vagyok, hasonló körülményekkel, mint ti, mi már elkezdtünk próbálkozni :) Ti tudjátok, hogy megértetek-e már rá (mert az anyagi helyzet sokszor csak másodlagos az érzelmi érettség után), mi igen! De ha kicsi kétely is van benned, akkor nem szabad belevágni...
21 éves egyetemista és dolgozó és 18 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: :) sok sikert! ti hogy beszéltétek meg?
Köszi! :) Még tavasszal elkapott a babaláz, állandóan babás oldalakat néztem, meg blogokat olvastam, szóval volt egy ilyen bekattanás. Ezt egy idõ után nem lehetett nem észrevenni :) Ezért leültünk a párommal, osztottunk-szoroztunk mink van, mink nincs, miben gátolna a baba stb. Májusig adott nekem idõt, hogy megnézze, nem csak pillanatnyi elmeállapot "ilyen fiatalon". Az érzés csak erõsödött, és õ is hasonlóan érzett, szóval májusban abbahagytam a tablettát, és elkezdtünk próbálkozni. Sajnos a ciklusomat úgy felborította a hormon, hogy teljesen összezavarodott, és csak mostanában kezd helyrejönni :( De reménykedünk, hátha most sikerült :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod, nagyon sokat segítettél :)
Szia Én is 21éves vagyok és ez a 3.próbálkozós hónap... Sok szerencsét!
hello én 20 éves egyetemista vagyok idén végzek. Én se tudom kiverni a fejembõl a baba dolgot, folyton ezen jár az agyam olvasom a fórumokat blogokat egész nap :D mi is saját lakásban élünk a párommal nekem még nincs munkám csak suli után lesz. 1 éve élünk együtt.

Babád szereti a BEBE tévét?

Legjobb válasz: Még nem néz tévét:) 8 és fél hónapos:)

Még nem néz tévét:) 8 és fél hónapos:)
Kislányom 6 hós lesz, a múlt héten találtam rá erre a csatornára. Hosszú percekig le sem vette a szemét a tévérõl! Azóta nem próbálkoztam vele, mert még picike szerintem ehhez.
Szia! Kisfiam 17 hónapos lesz, de egyáltalán nem nézi a TV-t, pedig reggelente hétvégén mindig be van kapcsolva a nagy tesó miatt.
Szia! A lányom szereti. Kb. két percig elé is ül néha. ami nála csoda, mert állandóan menõkéje van. :) Amúgy sztem jobb, mint a többi. Igazából olyan egy éves kora körül kezdte "nézni".
Nálunk csak ez a mese tv az, amit egy kisgyerek nézhet. A kisfiam szereti. A meséket nem nézi végig, de addig amíg a fõcímdalok mennek lecsücsül és végighallgatja(nézi) Fõleg a szülinapos dalt imádja, meg a special house fõcímdalát :)

Másfél/kétéves babáitok szeretik a gyümölcsöket?

Az én fiam 20 hónapos, 5-6 hónapja gyakorlatilag csak a banánt hajlandó megenni. Korábban evett mindent, f?leg almát sokat. Gyümölcslé formájában mindent megiszik, de magát a gyümölcsöt nem. Hogy tudnám megszerettetni vele?

Legjobb válasz: keverd vmivel, nálunk ez jött be. tejpép,sinlac,keksz, ilyesmikre gondolok.

keverd vmivel, nálunk ez jött be. tejpép, sinlac, keksz, ilyesmikre gondolok.
nem igazán. mostanában talán pár falat banánt és 2 falat kivit megeszik. ez a gyümölcsadagja sajnos. az almával szórakozik csak és betöm annyit a szájába, hogy öklendezik. pürésítve néha-néha megeszi, de van, amikor úgy sem. én a helyedben nem adnék neki gyümölcslevet, hátha így hiányzik majd neki az íze, és megeszi magát a gyümölcsöt is.
Az én kicsim is 20 hónapos, és kb 2-3 hónapja ugyan ez a probléma.Annyi a különbség, h õ a banánt is csak hébe-hóba hajlandó megenni.Picinek bezzeg!Barackot, almát, cseresznyét, dinnyét, banánt, szilvát...ne is mondd!Ráadásul kiderült, h tejérzékeny, úgyhogy vissza kellett térni a baba joghurtra, és túróra.Én most megint üveges babadesszertet adok neki(olyat, amelyik müzlis, zabpelyhes, vagy telj.kiõrl.gabonás), mert azt elfogadja.Általában a DM-ben veszem(egyszerre sokat), amikor van 15%-os kedvezményre jogosító kuponom.Az üveges joghurtot, és túrót is ott veszem, szintén olyat, amiben gyümölcs is van.
Jaj, de jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Kislányom 21 hós, eddig nagyon szerette a gyümölcsöt, bármit megevett. Azonban 2 hónapja alig hajlandó gyümölcsöt enni. Csak a banán kell neki. Mostanában sikerült arra rávennem, hogy mandarint is egyen. Kezébe teszem, hogy õ pucolja meg. Míg õ azzal bíbelõdik szépen adagolom a gerezdeket a szájába és így megeszi. Annyira büszke magára, hogy õ pucolja meg, hogy van hogy egyszerre 3-4 mandarint is megeszik. Próbáljátok ki, hátha nálatok is beválik! :-)
az elõttem levõ nagyon aranyos lehet:) )))))

A babák szeretik a puszit?

Előre is elnézést ha butaságot kérdezek. Kislányom 2,5 hónapos. Nagyon sokszor puszilgatom. Az arcát is szoktam puszilgatni, ilyenkor ugye odahajolok. Ilyenkor ő becsukja a szemét, és kicsit elfordítja a fejét a másik irányba (nem nyöszörög és nem feszíti magát ilyenkor, csak hang nélkül picit elfordul). Ebből indult a gondolatom, hogy vajon zavarja ha arcon puszilom, vagy nem? Nyilván nem erősen puszilom meg a pofiját, csak szépen lágyan. Szerintetek zavarja és piszkálásnak veszi, vagy jólesik neki, viszont akkor miért fordítja elfelé a fejét? Köszönöm.

Legjobb válasz: Enyém 1 éves és utálja ha puszilgatom.

Enyém 1 éves és utálja ha puszilgatom.
:) Ez aranyos kérdés, nyilván baba-függõ, hisz emberek között is van aki imád ölelkezni, mások meg kerülik a testi kontaktust. Igaziból szerintem konkrétan a puszit kifejezetten nem szeretik a babák... Gondolj bele, hirtelen odatolakszik egy hatalmas fej az õ kis fejéhez és összevissza "cuppog", lehet hogy kicsit "zavaró"... de azért nagyon biztos nem zavarja, hisz a testi kontaktus, az anyaillat és a szeretgetés fontos neki. De tény, hogy a puszilgatás egy kicsikét "tolakodó" és intenzív inger, amit egy érzékeny baba talán nem annyira komál :) . Dehát melyik kismama bírná ki, hogy ne puszilgassa állandóan a babáját?
2, 5 hónapos a kisfiam, de utálja ha puszilgatjuk... :D a párom direkt ezzel szokta izélni, hogy azért is :D de nem sír vagy ilyesmi, csak elfordul meg pofákat vág :D
Az én lànykàm is ilyen, forgolodik, mocorog, de nem birom ki, na:D Kis hisztikriszti:)
2, 5 honapos a kislanyom es o mosolyog, ha puszilgatom, ezek szerint tetszik neki:) A kisfiam ugy emlekszem, nem birta.

Ha babát szeretnék, a szoláriumot mellőzzem?

Hetente,2 hetente szoktam járni,10-12percre. Ez ártalmas? Befolyásolja a megtermékenyülést?

Legjobb válasz: http://www.borgyogyasz.hu/kiadvany/szolarium-terhesseg.php

Hát én csak azt tudom , hogy a meleget peteérésnél , meg szex után mellõzni kell.
A kérdező hozzászólása: Ez a link hasznos volt nagyon, megnyugodtam, köszönöm!:)
Szívesen :)
Amint megvan a baba, a szolárium onnantól tilos. A nagy meleg árt a magzatnak, fejlõdési rendellenességet okozhat. Ez komoly.

Pco sydromám van. Babát szeretnék. A doki írt tablettát: Cloctilbegyt-t, amitől elvileg beindul a peteérésem. Milyen mellékhatásokat okoz?

Hormonra érzékeny vagyok, és félek, hogy el fogok hízni.

Legjobb válasz: én is pco-s vagyok,és clostit szedek.ez nem hormon.hízni nem fogsz,és ha szerencséd van,az összes többi mellékhatás is elkerül!nem úgy mint engem:homályos látás,szédülés majdnem hogy ájulás,ingerlékenység,és hatalmas ragyák az arcomon!remélem neked nem lesz ilyesmi.

én is pco-s vagyok, és clostit szedek.ez nem hormon.hízni nem fogsz, és ha szerencséd van, az összes többi mellékhatás is elkerül!nem úgy mint engem:homályos látás, szédülés majdnem hogy ájulás, ingerlékenység, és hatalmas ragyák az arcomon!remélem neked nem lesz ilyesmi.
Nyugi, ez nem hormon, az agyadnak üzen csak! A mellékhatások meg elmúlnak, ha már nem szeded, az egyetlen igazán veszélyes, hogy míg szeded, a teljes ciklusban ne vezess autót! Sok sikert! Megkérdezhetem, hogy napi hány db-ot szedsz, és hogy milyen hormonokat kértek a laborvizsgálaton, hogy kiderült a pco? Csak mert nekem is hasonlóak a kilátások, nincs peteérésem. :( Köszi!
A kérdező hozzászólása: Hormonlaboron néztek: TSH, FSH, LH, Tesztoszteron, Progeszteron, Prolaktin....még sok mást is. A gyógyszert a menses 3. napján kell elkezdeni szedni, napi 1 tabletta 5 napon keresztül. Még van 2 hetem, hogy elkezdjem...remélem semmi mellékhatás nem lesz
Köszi a választ! Mikor régebben én is szedtem, az orrom is vérzett havi 1-2szer. De leginkább mensisfájásszerû, meg cicifájás a mellékhatás. Ezekkel ne foglalkozz a ciklus 2.felében, mert ugyanez lehet baba miatt is! :)
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyit, hogy PCO-t ultrahangon diagnosztizálnak. Labor alapján csak az látszik, hogy baj van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!