Találatok a következő kifejezésre: Babás vagyok, felfáztam (3 db)

5 hetes babás vagyok felfáztam, vagy a velejárója? Folyt. Lent

Körülbelül óránként megyek a wc-re és rendes mennyiség? "folyadék" távozik bel?lem. Ez normális? Mert azt mondják vizelési inger van ilyenkor...és ez már nem csak az inger hanem jön is. Egyébként nem érzem úgy,hogy felfáztam,nem fáj semmim,de azért kíváncsi lennék a válaszokra. El?re is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Szerintem ez csak a velejárója.Nekem is így van,én is állandóan járok wc-re és nekem is rendes mennyiségû folyadék távozik. 11 hetes vagyok.

Szerintem ez csak a velejárója.Nekem is így van, én is állandóan járok wc-re és nekem is rendes mennyiségû folyadék távozik. 11 hetes vagyok.
Általános terhestünet. Majd csökkeni fog a mértéke. Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Jajj akkor megnyugodtam, köszönöm szépen a válaszokat na meg a gratulációt!!! :)
Szerintem is csak a velejárója. Én tényleg felfáztam 4-5 hetesen. Olyan véreset pisiltem, hogy még az orvos is elszörnyedt. És nagyon fájt. Szerencsére nem lett semmi baja a babának. Gratulálok és jó babavárást!!! 28hkm

14+3 hetes babás vagyok! Felfáztam volna?

Kicsit csíp a pisi,de mást nem érzek igazán!!!Mi lehet ezu??? Lehet baja a babának?? Mit csináljak???

Legjobb válasz: Ha csíp az nem jó. Menj orvoshoz.

Ha csíp az nem jó. Menj orvoshoz.

Babás vagyok, vagy felfáztam?

Három napja görcsölget az alhasam,f?leg amikor a vc-n ülök és préselek. Még van két nap a nem vártig de ez nekem új dolog mert el?tte sose szokott fájni. Olyan érzés mintha le akarna szakadni a méhem,mintha húzná valami lefele. Szerintetek baba van a dologban,vagy felfáztam. Nagyon szeretnénk már babát régóta.

Legjobb válasz: Ez bármi lehet. Amíg nem jön el a nem várt mensi napja, nem lehet semmi sem biztos. Nekem is így szokott lenni, h. megjövetel elõtt görcsölök (ami ezelõtt nem volt jellemzõ), és eddig még mindig megjött. Várj a nem várt napig, ha nem jön meg, tesztelj. Sok sikert, szorítok!

Ez bármi lehet. Amíg nem jön el a nem várt mensi napja, nem lehet semmi sem biztos. Nekem is így szokott lenni, h. megjövetel elõtt görcsölök (ami ezelõtt nem volt jellemzõ), és eddig még mindig megjött. Várj a nem várt napig, ha nem jön meg, tesztelj. Sok sikert, szorítok!
Hogyha pisiléskor nem fáj ill.ég vagy csíp akkor nem valószínû, hogy felfáztál. A menszi szerû görcsök azért mások mint a felfázásra utaló jelek. Nekem görcsölgetett a hasam a terhesség korai (4. héten)szakaszában, úgyhogy akár baba is lehet. Hogyha nem történik semmi akkor tesztelj pár nap múlva! Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!