Találatok a következő kifejezésre: Babás lehetek vagyok (74 db)

13 napja késik, tegnap óta barnázom, ma sötét darabos vérzésem van, nem fáj, nem görcsölök, a hőm két hete szépen fönt van. Teszt egy hete negativ volt. Babás lehetek? Vagy most fog elmenni? Vagy csak hormonzavar?

Legjobb válasz: Valószínû csak késett! Viszont a tesztet tényleg meg kellett volna ismételni, ha babára gyanakodtál, bár szerintem 1 hét késésnél már halvány pozitívnak lennie kellett volna.

Valószínû csak késett! Viszont a tesztet tényleg meg kellett volna ismételni, ha babára gyanakodtál, bár szerintem 1 hét késésnél már halvány pozitívnak lennie kellett volna.
Ha babára gyanakszol miért nem csinálsz még egy tesztet??? Minden teszthez leírják, hogy negatív eredmény esetén is ajánlatos 2-3 nap múlva újra próbálkozni egy másik teszttel!!! :-)

Babás lehetek vagy csak azért van hogy meg fog jönni?

A menzim el?tt vagyok 2 nappal. tabit szedek tri-regolt,de kihagytam 1 szemet és azota rosszul vagyogatok.olyan érzésem van mintha mindjárt megjönne,tegnap este öklendeztem,meg néha émelygek,fájnak a melleim. a h?met mérem azota is 37.1-37.2. Szerintetek baba? nem lenne baj csak még nem terveztük.

Legjobb válasz: Szia, én 3 nappal vagyok menzi elõtt és hasonlókat érzek, a hõm ugyan ilyen. Ha nem jön meg, tesztelj! Szorítok!

Szia, én 3 nappal vagyok menzi elõtt és hasonlókat érzek, a hõm ugyan ilyen. Ha nem jön meg, tesztelj! Szorítok!
Ha nem lenne baj jobb lenne ha nem szednéd már a tri-regolt. Elég valõszínû, hogy terhes vagy, mert a tri-regollal ez sokszor elõfordul. kiucsi a hormontartalma, nem hiszem, hogy okozna gondot, de most már ne szedd amíg nem tudod mi van. tesztelj!!
Szia Szerintem nem vagy terhes. Attól, hogy egy szemet nem veszel be, az még ugyan úgy védetséget biztosít. Melleid, hogy fájnak utalhat pms-re, ami mensi elõtt szokott elkezdõdeni. Hõd jó! De az is sok mindentõl függ! Mikor méred? Felkelltél-e elõtte! Meg az, hogy egy nap megmérem az még nem mérvadó. Valamiknek cak mensi napján esik le, pl nekem. De ha szeretnél babát akkor ne szedj gyógyszer, szorítok. Mi is tervezzük a kistesót.
Én szurkolok, de szerintem nagy mázli kell ahhoz hogy 1 gógyszert elfelejt valaki bevenni és terhes lesz.

Most babás lehetek vagy nem?

2. Medilab tesztet csináltam ma reggel (szombaton az elsõt ugye), és ismét idõn túl látszik rajta a 2. csik.

Legjobb válasz: Az utolsó bekezdésedbõl az derül ki, hogy nem védekeztetek, hiszen antibiotikum és fog. gátló nem jár együtt jól, és a fog. gátlót amúgyse szedted rendesen. meg kell nézni a gyógyszered betegtájékoztatóját, mit írnak az antibiotikumról, ha esetleg nem nézted meg. Mert akár az is lehet, hogy nem csökkenti a hatását, bár erre nem sok esély van. Viszont a teszt idõn túl nem értékelhetõ, ne nézesd, dobd ki.:) Nem pozitív, csak idõntúli, nyugi.

Az utolsó bekezdésedbõl az derül ki, hogy nem védekeztetek, hiszen antibiotikum és fog. gátló nem jár együtt jól, és a fog. gátlót amúgyse szedted rendesen. meg kell nézni a gyógyszered betegtájékoztatóját, mit írnak az antibiotikumról, ha esetleg nem nézted meg. Mert akár az is lehet, hogy nem csökkenti a hatását, bár erre nem sok esély van. Viszont a teszt idõn túl nem értékelhetõ, ne nézesd, dobd ki.:) Nem pozitív, csak idõntúli, nyugi.
Jók az esélyeid (illetve most nem tudom, örülünk-e vagy nem), akár az elfelejtett gyógyszerbõl indulunk ki, akár azt antibiotikumból. A mensis érzésrõl annyit tudok mondani, mind a négy várandósságom így kezdõdött. Majd számolj be!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Igen sajnos nem sikerült idõben megszakítanunk az együttlétet azért nem védekeztünk úgymond. Hát örülni persze örülnénk, meg valahol nem (bár ez nem jó szó rá) mert örülnénk csak nem jókor jönne. A kislányom 5 éves, kisfiam viszont még csak 1, 5 éves és még azért pár évet várnék a 3. babával. A másik hogy 2, 5 hónap mulva lesz az esküvõnk párommal, és terhesen azért nem ugyan az ugye... na de majd az élet eldönti most hogy jönnie kell-e a babónak most vagy sem :) Megírom pár napon belül majd. Veszek szerda körül egymásfajta tesztet
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek egy utolsót! Gabriel tesztet vettem, eddig ugye Medilabot csináltam kettõt. Tegnap jött meg de nem volt sok viszont piros vérzés volt, tegnap egész nap nagyon fájtak a melleim (ami nem szokott mensinél), ma is megvolt még de szintén minimálisan. Viszont a cicim csak 1x vagy 2x éreztem ma már nem fájtak úgy. Ugyhogy reggel tesztelek hogy biztos legyek benne h terhes vagyok-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Látom magam vagyok :) :( Megcsináltam a tesztet negatív teljesen a Gabriel. Még mindig minimálisan van meg. Amúgy együttlét óta a 11 napon vagyok. Gondolom már ki kellett volna mutatnia ha terhes lennék ugye?
Nem kellene, hogy kimutassa, de nem szeretnélek hiú reményekkel kecsegtetni. :(

Kérném a segitségeteket, ha lehetne minnél elöbb, szerintetek babás lehetek vagy mi ez?

Már évek ota szeretnénk babát a párommal ma voltam dokinál és ezek az eredmények:57mm hosszu uterus endm.4mm bal.old.32×19mm ovárium jobb old.38×39mm átm.petefészek benne több éröfélben lévö tüszö a legnagyobb21×25mm két hét mulva kontroll.mult honapban 17-én jött meg de csak 1 napig barnás folyás volt.görcsölgetek kicsit tegnap volt egy pici barnás pecsételésem, a doki szerint két hét mulva kell megjönnie ha nem akkor lehet baba de ha megjönne akkor vissza kell mennem hormon vizsgálatra.Ez volt jan.10-én sajnos csak 12-én és utána tudtunk együtt lenni a párommal.Azóta szurkál a petefészkem hol az egyik hol a másik,hányingerem van szédülök és ami nagyon fura a köldököm környékén is beleszurkál néha és sosem volt ennyi gyomorsavam nagyon rossz.Két napig testápolo szerü folyásom volt most átlátszo nyulos.Csináltam tesztet de negativ lett.A ciklusaim 30-31 naposak már 6 napja késik nem tudom mit csináljak dokihoz csak kedden tudok menni addig kétségek között vok,ja tegnap ota iszonyatosan fájnak a melleim.Már azon gondolkodtam lehet annyira szeretnék babát,h beképzelem a tüneteket nem tudom.Legyetek szivesek adjatok tanácsot vagy irjátok meg ha volt vagy van valaki hasonlo helyzetben!!!Elöre is köszönöm!!

Legjobb válasz: Most akkor mikor volt pontosan peteérésed. Bár 6 napos késésnél ki kellene mutatnia!

Most akkor mikor volt pontosan peteérésed. Bár 6 napos késésnél ki kellene mutatnia!
Ha a mai eredményed szerint az endometrium(méhnyálkahártya) 4mm, akkor teljesen kizárt a terhesség.10mm-t megközelítõ vagy meghaladó nyálkahártyára van szüksége a beágyazódáshoz. A tüszõk, melyeket láttak, utalhatnak PCO-s szerkezetre. Ez magyarázhatja a késést is (nálam ez volt). Sajnálom! A tüneteid sajnos pszichések.
A másodikkal szóról szóra megegyezik a véleményem. Nem vagy terhes, viszont PCO gyanús.
A kérdező hozzászólása: Január 10-én voltam dokinál akkori a lelet.!!!!Tényleg pcos vok de direkt megkérdeztem töle, h vannak e cisztáim és mondta h nyugodjak meg nincsenek!!Több éröfélben lévö tüszöket látott a legnagyobb 21×25mm es.Ennyit még sosem késett.De kedden minden kiderül csak addig is félek és reménykedem h talán korán teszteltem nem tudom!!
Reménykedni mindig lehet! Én csupán azt mondom, hogy jobban, mint kellene, ne éld bele magad, mert 6 napos késésnél már mutatnia kellene, fõleg ha tudod, hogy mikor volt ovud!
A kérdező hozzászólása: Jól van megprobálom nem beleélni magam hiszen már nagyon sokat csalodtam sajnos.:(Köszönöm mindenkinek a válaszait!!
Igen, azok a tüszõk a ciszták:) a PCO nem nagy ciszta, a PCO sok, kicsi ciszta, ami tüszõbõl képzõdik, mivel nincs peteérés, nem reped meg a tüszõ, így betokosodik és pici cisztákká válik, ez a PCO, de ahogy olvastam nekem is egybõl ez jött le, hogy ez nem terhesség, hanem sajnos pco :S De nyugodj meg, nekem is az van, és metformin szedése mellett a 2. hónapban teherbe estem! Sok sikert! 15hkm
A kérdező hozzászólása: Én is szedek metformint már kb 8 honapja!!Remélem egyszer nekem is összejön a baba!bár már nem nagyon reménykedem benne mindig csak csalodás ér minden honapban:(
Ha 10. a lelet, és akkor láttak nagyon szép tüszõt mert a 21x25 mm-es az nagyon szép, és voltatok is együtt akkor és meg is repedt, akkor nem késhet 6 napot, 10.éhez hozzáadsz 14 napot vagy 12-t attól függ milyen hosszú a lut. fázisod, tehát 24. körül kell megjönnie, de javítsatok ki ha tévednék.

Babás lehetek vagy más betegségem van?

már 13 napja késik a menszeszem,a ciklusom 24-25 napos eddig rendesen volt meg mert tavaly októberben állitottuk be.most augusztus 8.án voltam utoljára a párommal.még a menszesz el?tt csináltam tesztet halvány pozit mutatott azóta negativ,ma is néztem.tünetek enyhe hányinger,szédülés de most pár napja alább hagyott,hasszurka,folyásom nincs semmilyen meg nem érzem hogy meg akarna jönni.enyhe derékfájdalom,meg hason nem tudok aludni mert mintha nyomna ott valami. a h?m 36,6-37.1 között ingázik.szerintetek?

Legjobb válasz: meg a mellem meg van duzzadva meg a hasam is nagyobb máshová nem hiztam.

A kérdező hozzászólása: meg a mellem meg van duzzadva meg a hasam is nagyobb máshová nem hiztam.
Okosat nem tudok mondani, menj el dokihoz!
menj dokihoz az a biztos!
A kérdező hozzászólása: várok még válaszokat hogy van e még esély vagy nem.mert ha bab van akkor még azzal várnék max másfél hetet igy is ugy is
A kérdező hozzászólása: ugy értem baba
Ha 13napja késik, nem értem, hogy miért nem csináltál tesztet. Szerinted mi honnan tudnánk? Mindenki csak annyit tud írni, hogy kár lehet, de az neked elég válasz? HA 13 napja késik, akkor már 6 hetes vagy, már kéne nézni, hogy van-e szívhang, jó helyen van-e ilyesmi. Mi innen nem tudjuk megmondani.
A kérdező hozzászólása: ma néztem és negativ, leirtam azt is
Szerintem is irány az orvos, de próbálhatnál más márkájú tesztet is, ha az elsõ pozitív volt, akkor gyanus, mert azt mondják, hamis poz.nincs.

9 nap mulva nem várom, és a hasam szúrkál, és mindha megjönne érzésem van. Babás lehetek, vagy felfázás jelei?

Melleim érzékenyek,hátam derekam fáj,kis hányingerem is van.

Legjobb válasz: A felfázásnak jellemzõen más határozottabb tünetei is vannak. Terhes természetesen lehetsz, ilyenkor a folyamat még ott tart, hogy a megtermékenyült petesejt vándorol a méh felé. Semmi biztosat nem lehet ilyenkor még kijelenteni...

A felfázásnak jellemzõen más határozottabb tünetei is vannak. Terhes természetesen lehetsz, ilyenkor a folyamat még ott tart, hogy a megtermékenyült petesejt vándorol a méh felé. Semmi biztosat nem lehet ilyenkor még kijelenteni...
A kérdező hozzászólása: Leirnád nekem a felfázás tüneteit, nagyon köszönöm.

Babás lehetek? Vagy más bajom van?

Tabit szedek tri-regolt fájdogál a hasamallja meg a petefészkem szurkáll van hogy eléggé érzem. Néha hányinger tör rám ami nagyon rosszul esik a h?met nem szoktam mérni a tabi miatt de nagyon gyanus mert az utolsó menzim késett 1 napot meg csak 3 napig tartott május 21-24 de alig volt. Most mit csinálljak? tesztelljek? És most is van 1 kis hányinger. Várom válaszaitokat.

Legjobb válasz: Most mértem a hõmet 37.0. még 9 napom van menziig.

A kérdező hozzászólása: Most mértem a hõmet 37.0. még 9 napom van menziig.
Én kb 10 évig szedtem a tri-regol-t, és tény, hogy nekem is nagyon kevés mensim volt tõle.Valószínû, mert nagyon elvékonyítja a nyálkahártyát.Én nem estem tõle teherbe. Szerintem ha normálisan szedted, akkor nem lehet semmi baj.Habár ez a tri-regol, nem éppen a legjobb fog.gátló!Nagyon sok hormont tartalmaz, valószínû ezért ez a legolcsóbb, és hízni is lehet tõle.

Február 20-án kelett volna megjönni-e, de még mindig sehol sincs. Babás lehetek vagy valami más bajom van?

Február 20-án kelett volna megjönni-e,de még mindig sehol sincs. Nagyon szeretnénk a párommal már babát,de nem akar sikerülni. Csináltam tegnap 1 tesztet ami - lett. Most mit csináljak? Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: feb.20 az még messze van!!!hogy is van ez????ha akkor kell megjönie akkor még nem mutatja ki a teszt..kb most lehet peteérésed!huu zavaros!

feb.20 az még messze van!!!hogy is van ez????ha akkor kell megjönie akkor még nem mutatja ki a teszt..kb most lehet peteérésed!huu zavaros!
A kérdező hozzászólása: bocsika elirtam január 20
január 20? az már régen volt, a tesztenk már ki kellene mutatnia? Milyen tesztel teszteltél?
Menj el orvoshoz, mar O is latja, h baba van e. De olvastam olyan torteneteket is itt, h volt akinek 3 honapig nem mutatta ki a teszt, sot a baratnomnek sem mutatta a teszt ki, es elment orvoshoz es akkor tudta meg, h babas. Drukkolok, h teljesuljon amit szeretnel. 10 hetes kismama
hát akkor az már elég régen volt:) menj el dokihoz!! az a legbiztosabb!!tudod azt mondják, negativ teszt lehet rossz de pozitiv nem!!:) sok sikert, szoritunk!! 5 hetes kismama
Mindenképpen menj el orvoshoz. Én is jártam már így, sajnos nekem is negatív volt a tesztem. Az orvos ultrahanggal megvizsgált, nem látott petét a méhben, csak megvastagodott méhfalat (remélem, nem írtam hülyeséget, már jó pár hónapja volt). Felírt hormongyógyszert, ami meghozta a mensit.

Pénteken volt egy pozitív terhességi tesztem, mindezt úgy, hogy márc.3.-n kellett volna először pozinak lennie, azért végeztem, mert nagyon rosszul voltam, hánytam, mellfeszülés, stb. Babás lehetek még mindig? Vagy mi lehet ez?

Azonnal pozitív lett.

Legjobb válasz: Szia! Tesztelj megint, lehet babás vagy. A terhesség elején néha elõfordul enyhébb vérzés. Azért ha görcsölsz vagy valami nincs rendben, menj el orvoshoz, nehogy baj legyen.

Szia! Tesztelj megint, lehet babás vagy. A terhesség elején néha elõfordul enyhébb vérzés. Azért ha görcsölsz vagy valami nincs rendben, menj el orvoshoz, nehogy baj legyen.
Amennyiben elvetéltél volna, utána is kb még egy hétig jelentkeznek tünetek. Ezen a véres trutyi dolgon gondolkodom, hogy ez most mit jelenthet. Véreztél rendesen és egy napig tartott vagy egyszer lett véres a fehérnemûd és utána semmi? Bármelyik eset is történt egyáltalán nem biztos, hogy elment volna a baba. Még picike a terhesség, de azért érdemes lenne elugranod a dokihoz, ha mást nem is, de nyálkahártya vastagságot tud mérni és meg tudja támogatni gyógyszerrel a terhességet.
gratula a bébihez, ne aggódj minden rendben lesz! pihenj sokat. nincs olyan, h mikor KELL kimutatnia, az a Hcg menyiségtõl függ. biztos azt érzi a szervezet h most kéne megjönnie. mit mondott a doki erre? vagy még nem voltál senkinél azóta?? Dr Bánhidy Ferenc (Deáknál dolgozik a magánban)
Szerintem csinálj még egy tesztet pár nap múlva, és menj dokihoz. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Gusztustalan leszek, és pontosítok. A véres trutyi az valami tojásfehérje szerû kocsonyás anyag volt, csak véres kivitelben. Azóta sem vérzek, a méhszájam zárt, és alig lehet elérni.
A kérdező hozzászólása: Ismét erõs pozitív.... Tudtok Pesten jó dokit?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam még dokinál... Szerintem 4-5 hetesen felesleges, nem? Ha van, késõbb is lesz, ha nincs, akkor meg feleslegesen rohangálok dokihoz.... Nem?
A kérdező hozzászólása: SÕÕÕÕT!!!!! Elszámoltam magam... Elvileg most vagyok 28. napon.... ÉS már van 2 pozi tesztem (az egyik halvány, de pozi)....Akkor elvileg itt még baba lehet, nem???
Igen, nagy a valószínûsége, h babó:) Azért beszélj a dokival és megmondja mikor menj. Kb a 6. héttõl van szívhang. Én 5-6 hét körül voltam és erõsítette meg, h ott a baba.

Babás lehetek? A menszi után 1 nappal voltam együtt a párommal, azóta 1 hét telt el, de azóta nagyon fel vagyok puffadva, fáj a hasam, és elég sok fehér foyásom van. Mennyi az esélyem?

Legjobb válasz: Szia Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon picike az esélye, hogy babás légy... Elõfordulhat, de ne éld bele magad... Inkább azt mondom, hogy nem vagy az... és azt kívánom, hogy az légy. Fehér folyást bármi okozhat... Lehet pé miatt... és most kéne ha babát szeretnétek. Puffadást a mostanság fogyasztott kaják...

Szia Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon picike az esélye, hogy babás légy... Elõfordulhat, de ne éld bele magad... Inkább azt mondom, hogy nem vagy az... és azt kívánom, hogy az légy. Fehér folyást bármi okozhat... Lehet pé miatt... és most kéne ha babát szeretnétek. Puffadást a mostanság fogyasztott kaják...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!