Találatok a következő kifejezésre: Babás lehetek más bajom van (2 db)

Babás lehetek? Vagy más bajom van?

Tabit szedek tri-regolt fájdogál a hasamallja meg a petefészkem szurkáll van hogy eléggé érzem. Néha hányinger tör rám ami nagyon rosszul esik a h?met nem szoktam mérni a tabi miatt de nagyon gyanus mert az utolsó menzim késett 1 napot meg csak 3 napig tartott május 21-24 de alig volt. Most mit csinálljak? tesztelljek? És most is van 1 kis hányinger. Várom válaszaitokat.

Legjobb válasz: Most mértem a hõmet 37.0. még 9 napom van menziig.

A kérdező hozzászólása: Most mértem a hõmet 37.0. még 9 napom van menziig.
Én kb 10 évig szedtem a tri-regol-t, és tény, hogy nekem is nagyon kevés mensim volt tõle.Valószínû, mert nagyon elvékonyítja a nyálkahártyát.Én nem estem tõle teherbe. Szerintem ha normálisan szedted, akkor nem lehet semmi baj.Habár ez a tri-regol, nem éppen a legjobb fog.gátló!Nagyon sok hormont tartalmaz, valószínû ezért ez a legolcsóbb, és hízni is lehet tõle.

Február 20-án kelett volna megjönni-e, de még mindig sehol sincs. Babás lehetek vagy valami más bajom van?

Február 20-án kelett volna megjönni-e,de még mindig sehol sincs. Nagyon szeretnénk a párommal már babát,de nem akar sikerülni. Csináltam tegnap 1 tesztet ami - lett. Most mit csináljak? Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: feb.20 az még messze van!!!hogy is van ez????ha akkor kell megjönie akkor még nem mutatja ki a teszt..kb most lehet peteérésed!huu zavaros!

feb.20 az még messze van!!!hogy is van ez????ha akkor kell megjönie akkor még nem mutatja ki a teszt..kb most lehet peteérésed!huu zavaros!
A kérdező hozzászólása: bocsika elirtam január 20
január 20? az már régen volt, a tesztenk már ki kellene mutatnia? Milyen tesztel teszteltél?
Menj el orvoshoz, mar O is latja, h baba van e. De olvastam olyan torteneteket is itt, h volt akinek 3 honapig nem mutatta ki a teszt, sot a baratnomnek sem mutatta a teszt ki, es elment orvoshoz es akkor tudta meg, h babas. Drukkolok, h teljesuljon amit szeretnel. 10 hetes kismama
hát akkor az már elég régen volt:) menj el dokihoz!! az a legbiztosabb!!tudod azt mondják, negativ teszt lehet rossz de pozitiv nem!!:) sok sikert, szoritunk!! 5 hetes kismama
Mindenképpen menj el orvoshoz. Én is jártam már így, sajnos nekem is negatív volt a tesztem. Az orvos ultrahanggal megvizsgált, nem látott petét a méhben, csak megvastagodott méhfalat (remélem, nem írtam hülyeséget, már jó pár hónapja volt). Felírt hormongyógyszert, ami meghozta a mensit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!