Találatok a következő kifejezésre: Babára utalhat barnázás mensi (2 db)

Nemvárt előtt 2 nappal pici barnázás babára utalhat, vagy inkább mensi jele? Még nem volt ilyenem. Igaz, még nem is voltam terhes.

Legjobb válasz: nekem mindkétszer gyerek lett hasonlóból, de sokaknak a mensi kezdõdik így. én drukkolok, hogy gyerek legyen. teszt?

nekem mindkétszer gyerek lett hasonlóból, de sokaknak a mensi kezdõdik így. én drukkolok, hogy gyerek legyen. teszt?
Én a mensi kimaradását követõen 2 nappal csináltam tesztet, ami neg. lett.Következõ nap volt barnázásom nagyon minimális, de estére már semmi.Most csütörtökön derült ki hogy kismama vagyok, de kedden a nõgyógyász sem érezte még hanem a labor mutatta ki.Úgyhogy fel a fejjel.Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Neked tiszta szívbõl gratulálok! :-) Remélem tényleg igazad lesz, igaz, még csak 2. hónapja próbálkozunk, de most minden létezõ oldalon néztem mikor is kéne együtt lenni, ha igy sem jött be, akkor jön a hõmérõzés...csak az kicsit macerásabb, mert nem mindig azonos idõben kelek fel :-( De ha más nem lesz, megpróbálom :-)
Én mensi elõtt sosem barnáztam, csak az utolsó várt elõtt. 14. hétben vagyok. Nem jött meg, helyette 2 csíkos tesztem lett. És nekem is 2-3 nappal az aktuális elõtt jelentkezett 1 folt. Szurkolok! :)
Nekem is ugyan így volt. Menzesz elõtt két nappal barnáztam, de igaz utánna megjött, de csak három napig tartott.Kíváncsi vagyok én is mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Eü betétet raktam be, mert már "várom", és azon volt egy egyforintos nagyságú halvány barna folt. Volt már valakinek hasonló? Mi, vagy ki lett belõle? :-)
A kérdező hozzászólása: Egyet már csináltam csüt-ön, de az neg. lett. A másik itt lapul a fiókban, szerintem holnapnál tovább nem bírom és megcsnálom :-)) Gondolom ha lenne valami már mutatná. Vagyis valaki :-)
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszi :-)) Ezzel kellett volna kezdenem....bocs. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ma reggel teszteltem negatív volt. Ha jövõ héten sem jön meg, újabb teszt, remélem azért volt -, mert még nagyon kevés a HCG-m :-) De azért már kicsit el vagyok kenõdve, hogy nem sikerült :-(

Babára utalhat a barnázás mensi előtt?

A h?m napok óta minden reggel 37-37.1

Legjobb válasz: Írjatok, légyszí...:(

A kérdező hozzászólása: Írjatok, légyszí...:(
Teszteltél azóta?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!