Találatok a következő kifejezésre: Babám 6 és ha szoptatás után (2 db)

Babám 6 hetes, és ha szoptatás után vállra veszem böfizni, dörzsöli az arcát a vállamba, és ezt teszi akkor is, ha hasra teszem. Miért?

Mit jelent ez? Nem alszik el, mint eddig mindig, csak dörzsöli az arcát a vállamba vagy a leped?be, de már vörös a fejecskéje. Nem tudom mit jelent, hogy mit akarhat, pár napja csinálja. Tapasztalt valaki ilyet?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a szeme viszket?A lányom akkor csinált ilyet.Ha piros vagy esetleg csipás vagy könnyezik törölgesd kamillával.Vagy nem éhes még és a cicit keresi?

Nem lehet hogy a szeme viszket?A lányom akkor csinált ilyet.Ha piros vagy esetleg csipás vagy könnyezik törölgesd kamillával.Vagy nem éhes még és a cicit keresi?
A kérdező hozzászólása: Most voltunk könnycsatorna átmosáson, azóta nem csipás a szeme, de lehet , hogy viszket, köszi, erre abszolut nem gondoltam. Megkérdem holnapután a doktornõtõl. Én is arra gondoltam, hogy cicit keres, de akkor veszem már fel, ha már csak játszik a cicivel, és nem eszik. Mindig ugye nem lehet cicin, egyszer abba kell hagyni... Csak az érdekes az , hogy pár napja kezdte el ezt csinálni. Félelmetes, hogy napról napra változnak, és mindig kitalálnak valami újat, amit nem értek, hogy mit akar vele...Néha nagyon -nagyon tanácstalannak érzem magam:-(

Ha szoptatás után lefejem a maradék tejet, akkor azzal tudom növelni a tejtermelődést? 6 hetes a babám és már beállt a kereslet-kínálat.

Eddig nem fejtem, de szeretnék elkezdeni, és rakni a fagyasztóba vészhelyzet esetére. :) Szerintetek hogyan növelhetném a tej mennyiségét? Szopi utáni fejéssel n? a tejtermel?dés?

Legjobb válasz: Igen, nõ, mert a szervezeted úgy érzékeli, hogy nem elég, ezért többet termel. Pár nap, és tudsz majd annyit fejni, hogy elég legyen tartaléknak:).

Igen, nõ, mert a szervezeted úgy érzékeli, hogy nem elég, ezért többet termel. Pár nap, és tudsz majd annyit fejni, hogy elég legyen tartaléknak:) .
Csatlakozom az elõzõhöz. Plusz még: ihatsz tejserkentõ teát is. De semmit nem kell eröltetni. A pici is "tudni" fogja, mikor már nem elég neki a tejci. Az anyatej fagyasztva 6 hónapig tárolható. Ha ez idõ alatt nem fogy el, akkor csak elpazarlod, meg az idõt is, amit a fejéssel töltöttél.
Én éjjel-nappal fejtem a tejet, hogy serkentsem a termelõdést. A fél fagyasztó tele volt anyatejjel. Szerintem próbáld ki, hogy a babád megissza-e a lefagyasztott-felengedett tejet, mert ha nem, kár az idõt fecsérelni a fejéssel. Az én kislányom nem fogadta el a fagyasztós tejet, úgyhogy dobhattam ki az egészet, a szívem szakadt meg... 9 hónapos a babám, és ha úgy érzem, fogy a tej, szedem pár napig az Urtica Urens ch5 homeósbogyót, és megint kõkemények lesznek a melleim a tejtõl. Próbáld ki, sok idõt és energiát spórolsz ezzel, hogy nem fejsz, hanem a babádra bízod, mennyit akar szopizni. És rásegítesz, ha mégis megugrana az igénye. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!