Találatok a következő kifejezésre: Babám 4 normális, hogy még (3 db)

Babám 4 hónapos, normális, hogy még nagy a hasam?

Mikor megy le? El?re engednek a közértben:)

Legjobb válasz: Szia. Azért az teljesen nem megy le magától:(.Sajna. A zsír az megmarad.Nekem is az maradt.Kezdjél tornázni,nagyokat sétálni.yfigyelj az étkezésre.Ezzel NEM azt akartam írni,hogy fogyózzál.Az én lányom is 4 hónapos,mégis van rajtan jócskán.10kg+.30 volt.

Szia. Azért az teljesen nem megy le magától:(.Sajna. A zsír az megmarad.Nekem is az maradt.Kezdjél tornázni, nagyokat sétálni.yfigyelj az étkezésre.Ezzel NEM azt akartam írni, hogy fogyózzál.Az én lányom is 4 hónapos, mégis van rajtan jócskán.10kg+.30 volt.
Szia! Én alapvetõen vékonytestalkatú vagyok és sportos (voltam).Mondhatni kocka hasam volt.Terhesség alatt 17 kg-t szedtem fel, amibõl mindössze 5 maradt meg, pedig semmit nem sportolok, nem fogyózok. 6 hónapos a fiam, de a hasam az valamelyest megmaradt, a köldököm mélyen van, pedig elõtte nem volt.Tehát van rajta zsírréteg. Ez sajnos tényleg csak hasizmozással megy le. Most úgy nézek ki mintha anno 2-3 hónapos tehesen. Szerintem szülés után ez így is marad ha valaki nem eddz rá és ez minden szülésnél csak nõ. A hasüreg is kitágult, a belsõ szervek szalagjait is csak eddzéssel lehet rugalmasítani szerintem.
Akkor én szerencsés vagyok:) A fiammal -9 éve- már 1 hónapon belül semmi nem látszott, akkor 9 kg-ot híztam. A lányommal -ma 3 hetes- 17 kg-ot híztam, már semmi nem látszik. Azokat a nadrágokat hordom amiket terhességem elõtt. Ez alkatfüggõ. Sok ismerõsöm van így mint Te. Sajnos? nekik is csak a torna segített.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszi lányok. Nekem is lapos hasam volt, 30 kilót híztam a terhesség alatt, már 22 lement. A régi gatyáim rámjönnek, csak nem tudom begombolni. Azt érzem, hogy ez nem csak háj, hanem bõr és igen, ki van ott minden tágulva:(
Együtt érzek veled!!Én császáros voltam és 6 hónapos a fiam lefogytam azt a 12 kg-t , amit felszedtem, de a nadrágot nem tudom bezipzározni, mert olyan mintha "külön" életet élne az alhasam .Vágás fölött ráereszkedik a hasam és szörnyû!!! A hasizom gyakorlatokat csinálom, de nem sokat tudok, mert még mindig fáj!!Pedig a torna segít ebben a legjobban!!!
Hogyan lehet 30 kilót felszedni???Az iszonyat!
A 22 lefaragott kiló is biztos csak eddzéssel távozott, gratulálni tudok csak hozzá! Szóval a has magától nem lesz lapos!

Normális, hogy 16 hós babám néha semmit nem eszik egész nap, csak mondjuk 400 ml tejet, meg 4-5 falatot a főziből, a gyümiből, a reggeli kenyérből? Aggódom, mert nagyon kis vékony. Csak 9 kg és 80 cm.

Legjobb válasz: Az enyém is ekkora volt, vagyis kicsit több csak (9,5 kg) és szintén keveset evett. Kisebb korában is rossz evõ volt és most is az (2,5 éves). Még mindig csak 12,5 kg és keveset eszik. Egyszerûen nem tudok már mit csinálni, ilyen és kész. Lényeg, hogy ne legyen beteg.

Az enyém is ekkora volt, vagyis kicsit több csak (9, 5 kg) és szintén keveset evett. Kisebb korában is rossz evõ volt és most is az (2, 5 éves). Még mindig csak 12, 5 kg és keveset eszik. Egyszerûen nem tudok már mit csinálni, ilyen és kész. Lényeg, hogy ne legyen beteg.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, ezek szerint nincs mit tenni.... :(
Igen. Nekem is ilyen lett. Nem tudom, én nem adtam oda már neki.
igen.... én mindig frissiben adom oda neki. Illetve akkor csinálom meg, mikor tudom, hogy utána tuti megeszi. Amúgy iszonyatosan szereti - Mostanában almával keverve esszük :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!