Találatok a következő kifejezésre: Babám 4 normális, hogy (39 db)

Egy hete a 4 hónapos babám naponta kétszer 50 ml tápszer kiegészítést kap. Normális, hogy csak napi egy kakis pelusa van? Pisi mindegyikben van.

Legjobb válasz: Teljesen normális ne aggódj.Az én babám már csak tápszeres és van, hogy csak 2-3 naponta van kaki :S

Teljesen normális ne aggódj.Az én babám már csak tápszeres és van, hogy csak 2-3 naponta van kaki :S
Enyém két hóig kapott tejet, azóta tápit, hat hetes korától napi egyszer kakil, teljesen normális, most öt hós.
teljesen normális
Persze teljessen normális!Nálunk is igy van 8 hetes kora óta az éjjszakát is végig alussza (9-6)meg napközbe is alszik 4 órát (12-16)! Már többet tud enni mint pár hetessen meg a tejed is jó nem vizes hanem tápláló!
Igen, normális. Az én kisfiam képes volt ennyi idõsen akár 6-8 órát is aludni egyszerre nap közben, pedig éjjel is aludt! Védõnõm szerint vannak ilyen álomszuszékabb babák, majd változik. Igaza volt, most 6 hónapos lesz, és délelõtt 3 órát alszik egyben, délután kétszer fél-1 órát.

25 hetes vagyok. Normális, hogy kb.3-4 napja nagyon keveset mozog a babám? Máskor nagyokat rugdos és elég sokat, de most szinte csak akkor hajlandó rúgni, ha simogatom a hasam, de akkor is csak egyet-kettőt rúg.

Egyébként szombaton voltunk 4D-s Uh-n és minden rendben volt, de ott sem tudtuk felkelteni. Az id?járás okozhatja?

Legjobb válasz: Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km

Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km
Én a helyedben elmennék orvoshoz csak a biztonság kedvéért, mert ilyenkor napi 10 mozgást érezned kéne. Menj el csak hogy ne idegeskedj miatta.
25 hetesen még nem kell számolni a mozgásokat, csak a 32-36. héttõl! Nyugi, ilyenkor vannak nagyon aktív és nagyon nyugis idõszakok. Ha minden nap érzed 1x-2x, akkor nincs gond! Persze, ha nagyon aggódsz, inkább kérdezd meg a dokit, hogy megnyugodj.
Elso vagyok. Nekem a vedono 24 hetes koromtol mondta a napi 10 mozgast, igaz en nem Mo-n elek, mindenhol mas..
Ne aggódj, az én babám is nagyon lusta.29 hetes vagyok de soha nem volt az a hiperaktív típus.Sõt!!2* VOLTUNK 4D-n mindig azt mondta a doki, hogy nagyon lusta baba, mert hiába ébresztette csak mocorgott.Amúgy idáig minden rendben vele egészséges.

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.
szia, kg onként 120-180 ml, úgyhogy jó, az alvást nem tudom
Igen elég, nekem azt mondták, hogy ahány kg a baba, annyiszor 100 ml kajcsit kell ennie. Pl. 3 kg = 300 ml. Ez a minimum, a többit állítólag õk tudják.
Ha nem ébreszted, mennyi idõ után ébred fel magától? amúgy ebben a korban még minden normális, akármennyit is alszik. õ még ösztönösen felébred, ha éhes. a 400 ml kaja nagyjából jó neki ebben a korban, ehhez a súlyhoz!
Szia! ha éjszaka fel-felébred, akkor gyanakodhatsz arra, hogy felcserélte az éjszakát a nappallal. Nekik még nincs ez kialakulva. Én is örültem annak idején, hogy tyûû milyen sokat alszik nappal, aztán éjjel fél 2kor sikerült elaltatni. Utána már felébresztettem. Max 4 órát hagytam. Kutatók azt mondják, hogy ebben a korban még az éhségérzetet sem tudják igazán kifejezni, tehát nem bazírozhatsz arra, hogy majd felkel ha éhes lesz. Még nagyon pici, én biztosan ébreszteném.
Már nem sárga?
Ha nincs besárgulva, akkor valószinüleg nincs gond, de a védõnõtök bizti szivesen kimegy és megnézi.
A kérdező hozzászólása: A védõnõ beteg, még nem volt kint:(!egy picit sárga, de már szépen alakul!köszönöm a válaszokat!

Normális hogy a 4 hónapos babám alig 2 óránként szopizik?

Legjobb válasz: Alig két óránként? Egy 4 hónapos gyereknek már régen 4 óránként kellene szopizni.

Alig két óránként? Egy 4 hónapos gyereknek már régen 4 óránként kellene szopizni.
A kérdező hozzászólása: Oké, de akkor miért szopizik ennyit?
teljesen normális! szoptasd õt igény szerint, nem fog ártani neki. az én kislányom 5 hónapos és ha ébren van simán nem várja ki a 2 órát! ez nem jelenti, hogy kevés a tejed! lehet hogy csak szomjas, vagy csak magára a szopizásra vágyik. szóval ne aggódj, majd ritkulni fog, ha eljön az ideje, de ezt ne az óra és a kora határozza meg, hanem a baba. nekem 3 gyerekem van és 4 és 1/2 év szoptatás van a hátam mögött:)
feltehetõen nem eszik egyszerre sokat, ezért eszik ennyiszer. aki igény szerint szoptat, ez biztos megfelelõ, én sosem szoptattam igény szerint, de nem is én szabályoztam be, hanem maga a gyerek. cicit megnyugtatásra nem kapott, nagy cumista a lányom, így szopi, büfi után megkapta a cumiját, és volt nagy békesség. meg kellene próbálni, hogy egy kicsit húzod az idõt, esetleg kap cumit, elképzelhetõ, hogy nem is éhes, csak tényleg cicizni akar.
Igen, normális.Az én lányom 5 hónapos lesz, és születése óta 2 óránként eszik. Igaz, hogy a kisebb születési súlya miatt nagyon nagy étvágyú volt, és egyszerûen megszokta. Próbáltam fokozatosan kitolni, de nem mûködött.Adtam neki vizet, de azt meg nem mindig fogadja el.Általában nem.Én sem szoktam kínozni a gyereket, így 5 hónapja 2 óránként eszik.De 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, egy szavam nem lehet.Így átlagban ugyanannyit eszik, mint egy 3 óránként szopizó gyerek.A kicsik nem nézik az órát.Ha egyszer éhes, nem fogom kínozni csak azért, mert nem telt le a 3 óra.Egyetlen dolog van, ami zavar: ha óránként eszik.Tegnap délután ez volt.Ilyenkor viszont gyanítom, hogy kevesebb a tejem, mert csak 1 órára tart ki.Nem tudom, mitõl van, hogy ilyen hullámzó a mennyisége.
Teljesen normális, hogy így szopik, az enyém is ezt csinálta. Cumival vigyázz, mert egy idõ után cumi zavar alakulhat ki, és nem akar majd szopni.
Szia! Nyugodj meg normális dolog, lásd a mi példánkat. 5 és fél hós a babám és 2 óránként eszik születése óta, sõt éjszaka is betartja, órát lehetne hozzá állítani. Nagyon vidám kiegyensúlyozott baba:) Sok örömet kívánok a babádhoz.
mi az hogy 4 óránként KELL??? ilyen nincs! ha éhes vagy ha szomjas, akkor az miért baj? adjál neki annyiszor, amennyiszer kéri és ne kelljen ezt megmagyarázni miért. Tõlünk sem kérik számon (normális esetben), hogy néha miért eszünk/iszunk többet a megszokottnál. Szóval nyugi! természetesen normális.

4 hónapja próbálkozunk a babával, minden praktikát, tippet, trükköt bevetettünk, de semmi. Normális, hogy elszorul a szívem egy babakocsit toló nő láttán?

Minden egyes negatív tesztel egyre szomorúbb leszek és ha meglátok egy várandós n?t, vagy egy babakocsis anyukát, könnybe lábad a szemem...

Legjobb válasz: Mi másfél hónapja próbálkozunk, de nekem már ismerõs ez az érzés. Sõt, néha azon kapom magam,hogy percekig bámulom a gyerkõcöt a babakocsiban, biztos néz az anyuka, hogy nem vagyok normális. MIlyen praktikát vetettetek be??????

Mi másfél hónapja próbálkozunk, de nekem már ismerõs ez az érzés. Sõt, néha azon kapom magam, hogy percekig bámulom a gyerkõcöt a babakocsiban, biztos néz az anyuka, hogy nem vagyok normális. MIlyen praktikát vetettetek be??????
Nem tudom hány naposak a ciklusaid, de nekem a nõgyógy azt javasolta , hogy a ciklusom tizedik napjától minden másnap.És kb 17-dik napig nekem 30 naposak a ciklusaim.
Szia! Én mielõtt teherbe estem, szedtem vitamin készítményt (centrumot). Aztán együttlét után MINDIG kipárnáztuk a csípõmet, a lábaimat felemeltem, de nem csak 5 percig, hanem legalább 1 órán keresztül!! Amíg csak 5 perceket szántam rá, nekem sem lett sikerélményem, aztán növeltem az idõt...bejött!! És miközben a lábaim tartottam, elképzeltem, hogy jönnek a spermiumok, egyre közelebb és közelebb...és elképzeltem a megtermékenyülést! Lehet, hogy ezt sokan hülyeségnek tartják, de állítom, hogy nekem ez jött be!! Valaki azt írta, hogy minden az agyban dõl el és szerintem is ez tökéletesen így van!! Egy próbát neked is megér, nem veszítesz vele semmit! Szívbõl kívánom, hogy sikerrel járj!!
Nekünk sem telt el még egy év. Egy hüvelyi uktrahangot eleve csinál minden normál doki és rákszûrést is. Ez még nem speciális vizsgálat. A hormonvizsgálatot amugy is beutalóra csinálják, miért ne lehetne kérni? (amugy van pénzért magánlabor, oda nem kell beutáló). A Kaáli intézetben 12 ezer forintért elõzetes bejelentkezés alapján megcsinálják a spermavizsgálatot és 3 napon belül megvan az eredmény. Amugy a 4 hónap még hidd el tényleg nem vészes, mi 9 hónapnál járunk, ami tudom sovány vigasz, de eleve nem is minden hónapban alkalmas a pete a megtermékenyülésre, ha mégis akkor is csak 24 óra áll rendelkezésére..Brrrr...Szval én sem értem pl, hogy miért nem vagyok már kismama, amikor peteéréskor mindig igyexünk összebújni kedves férjemmel...Dehát ez van:-)
Szia mi 3 éve próbálkozunk és minden hónap csalódással jár!De még mindig kitarto vagyok és már annyira nem izgatnak a kismamák egyszer ugy is sikerülni fog!!!!!!Csa nyugi és ne gondolj a babóra hidd el jobb lesz!!!!!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos próba után még nem foglalkoznak velünk, csak 1 év után... :(
És kivizsgáláson jártál-e már? Párodnak spermavizsgálat, Neked vérbõl hormon, ultrahang, citologia.
Én elkezdtem szedni E-vitamint, mert állítólag segít és a banán evés is. Hallottatok már errõl?
A kérdező hozzászólása: A párna az mindig ott van, idõnként tornamutatványokat rendeztem utána, a párom nem kis derültségére, ma már inkább csak pihizek esemény után... :)
Én azt hallottam hogy szeretkezés közben párnát kell rakni a csípõd alá, és jól megemelni!Az uncsitesóm is így esett teherbe.Õk is sokáig próbálkoztak.Ezt az orvosa javasolta neki.
A kérdező hozzászólása: 16 hónap az rengeteg idõ, ha én ilyen rosszul érzem magam akkor el tudom képzelni neked milyen lehet... Drukkolok, hogy mindenkinek összejöjjön végre, aki hasonló cipõben jár...
Mi 16 hónapja próbálkozunk. Teljesen ismerõs a dolog, sõt én már ott tartok, hogy kiszúrom az utcán, boltban, bárhol a terhes nõket messzirõl, mármint a kispocakosokat is. Szörnyû érzés, írígy vagyok, dühös magamra, kétségbeesett és szomorú. Próbálok nem odanézni.
A kérdező hozzászólása: Ovuteszt, hõmérõzés, hold állás, 3 naponta szex, aztán napi többszöri szex, pózok, teák, gyertya állás, 4 hónapja nem vettem forró fürdõt, nehogy csökkentsem az esélyeket, pedig jól esne, nem kávézom, egészségesebben étkezem mint valaha és semmi... :(
Mi már 2 éve próbálkozunk és én is ugyanígy érzek mint te! Mostanában meg már különösen megvisel, sokat sírok! De nem adom fel!

Normalis hogy a 4 hetes babam egesznap alszik ? Ejszaka fel kel akkor kb egy orat fent van kaja utan, de napkozben eszik utanna visza is alszik? !

Legjobb válasz: Normális. Akár 20 órát is alhatnak a 24-bõl. Nincs szabály. Minden gyerek más. Eszik, alszik. Egészséges, jóllakott baba így csinálja. Legjobbakat nektek!

Normális. Akár 20 órát is alhatnak a 24-bõl. Nincs szabály. Minden gyerek más. Eszik, alszik. Egészséges, jóllakott baba így csinálja. Legjobbakat nektek!
Lányom 6 hetes koráig ilyen volt. föleg délelött és kora délután, majd késö estig akart fent lenni, de ezt nem engedtem, délután kezdtem kicsit ébren tartani majd ment aludni és csak 1x kelt. de szinte egész nap aludt. ja és örülj, most másfél és mindig is jó alvó volt, alvási gondjaink nem votlak, babakocsi, lakás, más lakása, nyaralás, repülögép, auto mindenhol alszik még most is.
Örülj neki, hogy ilyen jó alvókája van, az én elsõ fiam egész nap nem aludt szinte semmit. Egyébként ez a normális, ha szinte egésznap alszik és csak szopizni kel fel.
abszolut normalis ilyen kicsin az en fiam is csak 2honap 1.5 korul kezdett napkozben tobbet ebren maradni most majdnem 4 honaposan 3-4szer alszik fel orat.
Teljesen normális. Szülés után általában erõsebb a menstruáció. :(
Így van. Én is intenzívebben véreztem az elsõ 2-3 alkalommal, aztán visszállt a megszokott-ra.
igen az elején intenzívebb a vérzés de kb.3-4 alkalom után vissza áll a "régi kerékvágásba" nálam is szülés elõtt 2-3 nap alatt lezajlott a menszesz szülés után volt intenzívebb most pedig minden a régi:) )nálam is 4 hónap után jött meg elõször és azóta is pontosan. 8 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugodtam, csak erre nem számítottam.(és sosem volt erõs vérzésem) Most már megértem mások miért "szenvednek" ennyire.
szia! én is pont ezt akartam kérdezni. nálam is ez a helyzet, bár még csak a 2. menzeszem a szülés óta. akkor ezek szerint normális...

Néha úgy érzem már nem tudok mit kitalálni, hogy lekössem a 4 hós babámat, ez normális?

Ti hogy vagytok ezzel? Mivel telik a napotok?-és persze a játék címszó alatt mit csináltok?

Legjobb válasz: habtapin volt sokat járókában játékokkal, kinti séta s más hasolnló korú babákhoz mentünk vagy õk jöttek..ja s játszószõnyeg pihenõszék...én annyit nem játszottam most konkrétan vele, de nagyon jó lefoglalta ezekkel magát

habtapin volt sokat járókában játékokkal, kinti séta s más hasolnló korú babákhoz mentünk vagy õk jöttek..ja s játszószõnyeg pihenõszék...én annyit nem játszottam most konkrétan vele, de nagyon jó lefoglalta ezekkel magát
A kisfiam 5 hós és nálunk is ugyanez a helyzet... engem is érdekelne mivel lehetne hosszabb idõre lefoglalni.
A kérdező hozzászólása: Itt is van pihiszék, játszószõnyeg millió játék, de csak reggel van el egyedül, egyébként mindig ott kell vele lennem aszisztálni, mert sírás van hamar...elrontottam valamit? Egész nap pakolom egyik helyrõl a másikra...és játszunk, még így is megunja a játkokat, hogy vele vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!