Találatok a következő kifejezésre: Babám 4 felkel éjszaka 3 (3 db)

Babám 4 hetes, felkel éjszaka 3 óránként, de már nem kér enni. Ez miért van így?

Legjobb válasz: Mert lehet nem igényli az éjszakai szopikat,nyugtasd meg puszilgasd meg, de ha nem kér enni,semmi gond jelzi mikor éhes.

Mert lehet nem igényli az éjszakai szopikat, nyugtasd meg puszilgasd meg, de ha nem kér enni, semmi gond jelzi mikor éhes.

Miért kel fel mostanában hajnali 5 körül a babám? 1 hos kora ota átaludta az éjszakát 11-9ig, most 3 naponta 5 körül felkel és 1 ora mulva tudom visszaaltatni eszik valamenyit, mit tegyek hogy ne keljen vagy legalább gyorsabban aludjon el? (4, 5hos)

Legjobb válasz: Szopizik? Amúgy mindig változni fog az alvási szokása, ezen ne lepõdj meg. Fáraszd ki jól napközben és este (tedd le a földre mozogni). Az én kisfiam most 5 hónapos, eddig kb. 5 percig bírta a földön hason, de elhatároztam, hogy hagyom egy kicsit nyöszörögni, nem veszem fel, szokja meg. Elértem a célom, most már imád hason lenni a földön, imádja emelgetni magát, nézelõdni. Ezzel jól kifárasztom, és átalussza az éjszakát.

Szopizik? Amúgy mindig változni fog az alvási szokása, ezen ne lepõdj meg. Fáraszd ki jól napközben és este (tedd le a földre mozogni). Az én kisfiam most 5 hónapos, eddig kb. 5 percig bírta a földön hason, de elhatároztam, hogy hagyom egy kicsit nyöszörögni, nem veszem fel, szokja meg. Elértem a célom, most már imád hason lenni a földön, imádja emelgetni magát, nézelõdni. Ezzel jól kifárasztom, és átalussza az éjszakát.
ez a kifárasztás nálunk nem jön be.vigyázni kell, nehogy túlpörögje magát.nálunk egy végig viháncolt este után éjjel félóránként sírás van.és igen még nagyon sokat fog változni az alvási szokása.
A kérdező hozzászólása: Igen szopizik+tápit kap este és napközben almát kostolgatunk de a felkelés az alma elött kezdödött.Nem lehet hogy hamar megemészti a vacsit?Bár elég sokat eszik, adjak tejpépet vacsira?
én jó éjt tápszert adok este, ugyanúgy felébred, nem éhes, csak aludni nemtud már.

7 hónapos babám cicin alszik el, ez miatt lehet hogy éjszaka is felkel 3-4 szer "cicizni"?

Viszonylag könny? így elaltatni, nem én szoktattam rá erre, egyszer?en így alakult. Cicizett és bealudt, én pedig beletettem a kiságyba és elaludt, ez így megy születését?l kezdve. 3 hónapos koráig jó alvó volt, egyszer kelt fel éjszaka, viszont most egyre többször. Valamit elrontottam, vagy nem jól csinálok? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia!Én direkt altatom cicin a fiam.Most 16 hónapos,jelenleg egy-két alkalommal ébred éjjelente,de ha fogzik,vagy front van,akkor többször is.Idõszakosan váltják egymást a jól vagy rosszul alvós éjszakák.Aggódnod nem kell,nem rontottál el semmit,én fogzásra gyanakodnék.3hónapja begyulladt a fog ínye a fiamnak,és az egy dolog hogy 8-9alkalommal ébredt 4napon keresztül,de el se engedte a cicim.

Szia!Én direkt altatom cicin a fiam.Most 16 hónapos, jelenleg egy-két alkalommal ébred éjjelente, de ha fogzik, vagy front van, akkor többször is.Idõszakosan váltják egymást a jól vagy rosszul alvós éjszakák.Aggódnod nem kell, nem rontottál el semmit, én fogzásra gyanakodnék.3hónapja begyulladt a fog ínye a fiamnak, és az egy dolog hogy 8-9alkalommal ébredt 4napon keresztül, de el se engedte a cicim.
Csatlakozom az elsõ hozzászólóhoz. 15 hónapos a lányom. Bealszik cicin (de nem úgy altatom), de szintén változó, hogy kel éjjel. Nálunk a fronton kívül még a telihold is befolyásoló tényezõ. Meg minden más. Van, hogy átalussza az éjjelt, van, hogy több órán át fenn van. Én úgy gondolom, hogy amíg cicizik, addig kelni is fog, de amíg kel, addig cicizni is fog. Ez van! :-))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak annyi helyrõl hallom, hogy már 2 hónapos kora óta átaludja az éjszakát egy baba, és gondoltam elrontottam a dolgot, hogy cicin altatom, de akkor nem aggódom. Nem mondom jólesne este lefeküdni, és reggelig aludni, de már egész hozzászoktam hogy éjszaka kelnem kell pár alkalommal, és nem is ébredek fáradtan.
Második vagyok. Ez nyilván a te döntésed is, hogy csinálod. Mikor van néhány nehéz nap, mármint éjjel, én is kivagyok, de nem fizikálisan, hanem idegileg megterhelõ. Hogy most miért nem alszik, mi a baja, stb. De ilyenkor örülök, hogy ott a cici, és azon megnyugszik. Nem is olyan régen hallottam a "VEndég a háznál" c mûsorban, hogy azt ecsetelték, hogy teljesen normális, ha egy-másfél-kétéves gyerekek éjjel a cicin nyugszanak meg. Persze, van, akinek megy ez ripsz-ropsz, magától is, de nem kell aggódnia annak, akinek nem. Nálunk ráadásul se cumi, se ujjszopás, tehát kénytelen vagyok én menni. És igen, nagyon jó lenne, ha mindig végigaludna, de ha megajándékoz egy-két zavartalan éjszakával, én annak is örülök. Nem marad ez így örökre! És majd ha fogzás lesz, mekkora segítség lesz!!! Legalábbis nálunk az volt! Kitartás, és úgy csináld, ahogy Neked jó, ne foglalkozz másokkal!
Nekem 7 és fél hós a kisfiam és nálunk is cicin alszik el. Ha nincs cici, akkor üvöltve alszik el. Akkor inkább cici. Változó az is, hogy hányszor kel éjjel. Van hogy átalussz az éjszakát és van hogy 2-3szor is felébred. Akkor áthozom hozzánk és cicin újra elalszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok, látom nem vagyok egyedül ezzel a cicimániával:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!