Találatok a következő kifejezésre: Bőr ülőgarnitúrát lehet (4 db)

Világos krémszínű bőr ülőgarnitúrát mivel lehet tisztítani?

Nincsen rajta er?s szennyez?dés (tinta stb.), csak az elmúlt évek nyomát szertném eltüntetni.

Legjobb válasz: Nekunk is ilyen kremszinu fotelunk van es kanapenk, s en alltalaban suroloporral es koromkefevel tisztitom, mivel olyan rancos a borbol van. A kromkefet ajanlom, ha nektek is olyan, azzal igen szepen meg lehet takaritani, csak hat, sok idobe telik :) Jo takaritast!

Nekunk is ilyen kremszinu fotelunk van es kanapenk, s en alltalaban suroloporral es koromkefevel tisztitom, mivel olyan rancos a borbol van. A kromkefet ajanlom, ha nektek is olyan, azzal igen szepen meg lehet takaritani, csak hat, sok idobe telik :) Jo takaritast!
sima langyos mosogatószeres vizzel, puha viledaszerû kendõvel. ez leviszi a koszt, utána pedig pár db babapopsi nedves törlõvel áttörölni, ez pedig ápolja a bõrt. nekem ugyan barna garnitúrám van, de mindig így tisztítom. üdv.

Szerintetek egy eredeti bőr ülőgarnitúrát ami használt mennyiért lehet eladni?

MEGKIMÉLT ÁLLAPOTÚ ÁGYAZHATÓ ÁGYNEM?TARTÓS

Legjobb válasz: Én 35ezerért vettem, sötétbarna és nagyon szép állapotban. Jó nagy méret.

Én 35ezerért vettem, sötétbarna és nagyon szép állapotban. Jó nagy méret.
A kérdező hozzászólása: bocsi nem ordításnak szántam de látom itt csak egyesek a mérgüket töltik ki te meg légyszives legközelebb a kérdésemre válaszolj ha tudsz, ha nem ne kritizálj!köszi
Szerinted ennyibõl lehet tippelni?
A kérdező hozzászólása: DIREKT NEM IRTAM RÓLA TÖBBET HOGY NE HOGY AZT HIGYJÉK HOGY ITT HIRDETEM ÁM FEKETE MIT IRJAK MÉG?
Szia! Az enyém is eredeti szarvasbõr fekete és 40 ezerért vettem használtan!
A komment megírásának idõpontja: tegnap 16:24 1.) Ne ordibálj! 2.) Mit írj még? Méret, életkor, hány darabos (Mivel ha garnitúra, akkor több darabból áll.) 3.) Esetleg kép?

Bőr ülőgarnitúrát mivel lehet ápolni?

sziasztok.

Legjobb válasz: Szia.Mosd át domestoszos vízzel a penész miatt,aztán vegyél bõrápolót, az elég viaszos cucc, így szép fényes, ápolt,lesz és nem törik ki.

Szia.Mosd át domestoszos vízzel a penész miatt, aztán vegyél bõrápolót, az elég viaszos cucc, így szép fényes, ápolt, lesz és nem törik ki.
Nehogy domestost tegyél rá! Hagyd kiszáradni, utána pedig mosd le finoman vizes szivaccsal. Utána még 1x mosd át padlófelmosóval pl. ajax almás. Attól jó lesz az illata is. Utána avonos kézkrémmel kend jól át és hagyd úgy 1napig. Utána meg jöhet a szokványos bõrápoló. Én is így csinálom.
Szia.A kézkrémtõl szerintem foltos , és matt lesz.Legalábbis mikor a lányom összekeni a miénket mindig le kell mosnom mert undi.Nyugodtam töröld le domestosos vízzel, semmi baja nem lesz, legalább a gombát ami a dohot, meg a panészt okozza kiírtod.


Győrben hol lehet venni kényelmes 3-2-1 ülőgarnitúrát, ami nem bőr?

Legjobb válasz: Ha még aktuális akkor a 83-as úton a METRO melett, van egy KERSNER BÚTOR nevû bolt.Jó áron vannak jó cuccaik. Mi is náluk vettünk 3-2-1 ülõgarnitúrát, és rendszeresen elalszunk rajta. Tehát kényelmes.

Ha még aktuális akkor a 83-as úton a METRO melett, van egy KERSNER BÚTOR nevû bolt.Jó áron vannak jó cuccaik. Mi is náluk vettünk 3-2-1 ülõgarnitúrát, és rendszeresen elalszunk rajta. Tehát kényelmes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!