Találatok a következő kifejezésre: Büfi után idővel (2 db)

Büfi után mennyi idővel lehet lerakni aludni a babát?

Van úgy hogy rögtön büfizik - 1 percen belül- de van úgy hogy 5-6 perc múlva, de olyan is van hogy egyáltalán nem.

Legjobb válasz: Büfi után általában megnyugszik és elernyed a baba. Ha rendesen büfizett, rögtön letehetõ oldalra aludni. Egy háromgyerekes anyuka.

Büfi után általában megnyugszik és elernyed a baba. Ha rendesen büfizett, rögtön letehetõ oldalra aludni. Egy háromgyerekes anyuka.

6 hetes kislanyom mostanaban 5 percet tolt egy cicin, aztan vergodni kezd, fejet rangatja es bufi utan sem hajlando megnyugodni. Lehetseges hogy jollakik ennyi ido alatt, vagy lusta kiszivni a hatso tejet? Esetleg zumizavaros?

Amugy az 5 perces etkezes utan kicsit nyugos aztan hamar megnyuszik, ugyhogy gondolom ehes nem maradhatott.

Legjobb válasz: Biztosan nem marad éhes, valószínûleg jól lakik, azért rángatja a fejét. Ne aggódj, ha éhes, úgy is jelezni fogja! :) Nem hinném, hogy ez cumizavar, cumizavarnál általában olyan keveset esznek, hogy nem laknak jól és csak szenvednek, mert nem tudják kiszívni. De mivel a te babád utána megnyugszik, nem hiszem, hogy ez a helyzet. (Bár azért ha nem muszáj, én nem adnék neki cumit, de az én vagyok.)

Biztosan nem marad éhes, valószínûleg jól lakik, azért rángatja a fejét. Ne aggódj, ha éhes, úgy is jelezni fogja! :) Nem hinném, hogy ez cumizavar, cumizavarnál általában olyan keveset esznek, hogy nem laknak jól és csak szenvednek, mert nem tudják kiszívni. De mivel a te babád utána megnyugszik, nem hiszem, hogy ez a helyzet. (Bár azért ha nem muszáj, én nem adnék neki cumit, de az én vagyok.)
Lehet, hogy szomjas volt, és elég volt neki az a vizes tej, ami az elején jön. Ha a másik cicit felkínálod neki, elfogadja? Ha igen, lehet, hogy tényleg lusta kiszívni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!