Találatok a következő kifejezésre: Büdös a Mit tegyek (72 db)

Megázott a műbőr táskám ma és tiszta büdös lett! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld kiszellõztetni és valami parfümöt fújj bele

Próbáld kiszellõztetni és valami parfümöt fújj bele
Én is jártam így. Anyám kimosta mosógépben és utána már nem volt büdös.

Néha eszeveszettül viszket a seggemlika, pedig megmosom, meg büdös is, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez nem könnyû helyzet, de igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni. Szükséged lesz egy kiló sóra (jódozott!!!), három fehér, egy lila és egy rózsaszín gyertyára, egy nagyobb méretû tálra, két macskára, és egy csomag sajtos virslire. Elõszöris a sóból rajzolj egy nem túl nagy méretû, de a seggednek körülbelül tetszõ, és egyébként egész jó, de legalábbis nem kegyetlenül rossz pentagrammát. Aztán porszívózd fel mielõtt anyád észreveszi. Ezután a sajtos virslit etesd meg az egyik macskával, és amíg nem néz oda, egy gyors mozdulattal vágd le a másik macska fejét, és véreztesd ki a tálba. Ha ez megvolt, mosd meg benne a fenekedet, és a gyertyákat ebben a sorrendben told fel magadnak: fehér, fehér, lila, fehér, rózsaszín. Ha ezzel megvagy mondj el egy tetszõleges József Attila verset. Soha többé nem lesznek ilyen problémáid.

Ez nem könnyû helyzet, de igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni. Szükséged lesz egy kiló sóra (jódozott!!!), három fehér, egy lila és egy rózsaszín gyertyára, egy nagyobb méretû tálra, két macskára, és egy csomag sajtos virslire. Elõszöris a sóból rajzolj egy nem túl nagy méretû, de a seggednek körülbelül tetszõ, és egyébként egész jó, de legalábbis nem kegyetlenül rossz pentagrammát. Aztán porszívózd fel mielõtt anyád észreveszi. Ezután a sajtos virslit etesd meg az egyik macskával, és amíg nem néz oda, egy gyors mozdulattal vágd le a másik macska fejét, és véreztesd ki a tálba. Ha ez megvolt, mosd meg benne a fenekedet, és a gyertyákat ebben a sorrendben told fel magadnak: fehér, fehér, lila, fehér, rózsaszín. Ha ezzel megvagy mondj el egy tetszõleges József Attila verset. Soha többé nem lesznek ilyen problémáid.
férges-e vagy!!!!!!
hát nem rendesen törlöd ki a segged.
Nem gondoltál arra hogy lehet bélfergeid vannak és elkéne menni kezeltetni?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kover , 153 cm 47 kg...
Eredj el bõrgyógyászhoz.
Naturland Solutio Antisudorica. Gyógyszertárban lehet kapni 5-6száz forint. Minden reggel mosd meg a hónaljad töröld szárazra.. utána kend be vele..én még hintõ port is szoktam utána használni. egyáltalán nem izzadok. nekem olyan problémám volt hogy színes felsõt nemtudtam felhúzni még télen se mert annyira izzadtam. orvos írta nekem :) remélem bevállik nekedis :)

Mit tesztek, hogy a hím gorényetek, akit a házban tartotok és ivaros, ne legyen olyan budos? ! én nap mint nap takarítom a ketrecét, de igyis budos. Az egész szobámban érezni a szagát! Mit tegyek? Még ha szelloztetek is.

1hónapig nem volt nálam a gorény,és ahogy hazajottem azonnal lehetett érezni még ugyis a szagát.

Legjobb válasz: ivartalaníttasd ki, két hét és mézillata lesz! nem túlzás

ivartalaníttasd ki, két hét és mézillata lesz! nem túlzás
ivartalanitsd tényleg nagyon jó illata lesz.)

9hetes a westie kiskutyám, pár napja hoztuk haza. Tenyésztőnél megfürdették, most viszont elég kis büdös. Normális ez? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha a szája büdös, akkor azzal semmibaj, minden kölyökkutyának olyan.

Ha a szája büdös, akkor azzal semmibaj, minden kölyökkutyának olyan.
Hát furcsa, hogy büdös. Vidd el az állatorvoshoz, hogy nincs-e baja, és aztán fürdesd meg jól. Kozmetikába is érdeklõdj felõle.
Szia! Szagold meg, nem a fülébõl jön a büdös? Ha belement esetleg a víz, könnyen begyullad a kiskutyák füle, és az bizony elég büdi tud lenni.
3 hónapos kor alatt nem is szabad megfürdetni õket..
ja és kozmetikushoz se vidd el amig nincsenek meg az oltásai!!a szája meg nem büdös mert tejfogai vannak....utolsó voltam
Az anyatejtõl lehet nagyon büdös, illetve attól, hogy gondolom hetekig a tesókkal, és az anyucival volt eggyütt, ami már 2-3 nap alatt elviselhetetlen büdöst tud csinálni...minden kiskutya egyhelyre végzi a dolgát...stb Ilyen idõsen már nyugodtan megfürdetheted de CSAK kutyasamponnal! Jó kutyázást! :)
Elõzõ vagyok: vigyázz, hogy a fülébe semmi képp nem menjen víz!!
Ha megfürdette, akkor két dolog lehet: fürdés õta belehempergett valami büdösbe, vagy a kaja, amit eszik az büdös.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Büdös a segg (hajlatom), segglyukam mindig mosom meg pamut fehérneműt hordok. Mit tegyek? 15L

Legjobb válasz: Hááááááháhááhááááá hát rég röhögtem ilyen jót kösz, hogy felvidítottad az estém hamvas leányka! De komolyra fordítva a szót. Mivel egy nyálkahártya közeli, zárt helyrõl van szó, ahol ráadásul a dolgodat végzed hát persze, hogy büdös. Fürdés után még oké de reggel nyúlj oda. Már nem lesz illatos. Ez van. Bepállik. Akárcsak a hónalj de azt könnyebb elérni nappal és ott mozod a kar tehát ott nem olyan vészes. Én már régóta csinálom azt, hogy reggel is megmosom egy szivaccsal a fenekemet miután w.c.-ztem és a bugyimra fújok egy kis dezodort vagy parfümöt. Esetenként egy semleges, tisztaság illatú golyós deoval végighúzom egyszer. Szóval ne aggódj a pamut bugyi meg egészséges és kényelmesebb is.

Hááááááháhááhááááá hát rég röhögtem ilyen jót kösz, hogy felvidítottad az estém hamvas leányka! De komolyra fordítva a szót. Mivel egy nyálkahártya közeli, zárt helyrõl van szó, ahol ráadásul a dolgodat végzed hát persze, hogy büdös. Fürdés után még oké de reggel nyúlj oda. Már nem lesz illatos. Ez van. Bepállik. Akárcsak a hónalj de azt könnyebb elérni nappal és ott mozod a kar tehát ott nem olyan vészes. Én már régóta csinálom azt, hogy reggel is megmosom egy szivaccsal a fenekemet miután w.c.-ztem és a bugyimra fújok egy kis dezodort vagy parfümöt. Esetenként egy semleges, tisztaság illatú golyós deoval végighúzom egyszer. Szóval ne aggódj a pamut bugyi meg egészséges és kényelmesebb is.
Szappannal.
micsoda finoman, nõiesen megfogalmazott kérdés.
jaaaaj, én is hangosan vihogok már 10 perce :) valóban, a popód nem lesz rózsaillatú, max fürdés után 3 percig, mivel nem épp virágoskert jön ki belõle, hanem kaksi.
<3
Nekem a kérdés + a harmadik válaszoló is feldobta a napom:D:D:D
Te vagy az, Pirikém?
Nekem is feldobta a napom ez a kérdés. Ezen a napon ez volt a legjobb.
:D
XDDDDDD

Kimostam kézzel a fluoreszkáló vánkosomat és most nagyon büdös szagot áraszt, mit tegyek ellene?

kezimosás van a cimken 40 os vizben....gepbe nem lehet tenni...most nagyon budos..van valami otlet?

Legjobb válasz: 70 szazalek polyester 30 molytan ma mar nem annyira buzos,,,,,,de inkabb a fluoreszkalos fele budos,,,,,,es igen elegge istalo szaga van

A kérdező hozzászólása: 70 szazalek polyester 30 molytan ma mar nem annyira buzos, , , , , , de inkabb a fluoreszkalos fele budos, , , , , , es igen elegge istalo szaga van
Milyen jellegû a szaga? Én vettem egyszer egy párnát, ami, mint kiderült, belül gyapjúval volt kitömve, és amikor kimostam, szabályos istállószaga volt. Idõvel magától elmúlt, bár néhány napig nem akaródzott egy helyiségben tartózkodni vele.

Nagyon Büdös a lábam! Mit tegyek?

Már vagy 2-3 éve nagyon büdös a lábam! Ez gondot okozott a testnevelés óra után (kigúnyoltak). És most már a szüleim is céloznak rá... Nem az zavar hogy csúfolnak, hanem már tényleg engem is zavar! Átlagos cip?ben járok, de még zokniba is beleizzad a lábam... ha csak sétálok a cip?ben, tiszta zokniban egy 10 percet, már utána is nagyon büdös és izzadt lesz.Naponta többször mosok lábat, de semmi nem hat. Valaki tudna valami tippet esetleg? A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A fiaimnak is nagyon büdös volt. Ami nekik bevált, mert én nem csak célozgattam :) canesten krém minden tusolás után, és csak tiszta lábbal hordható a cipõjük. A cipõnek kell száradnia, ezért a legjobb erkélyen tartani ha van rá lehetõséged.

A fiaimnak is nagyon büdös volt. Ami nekik bevált, mert én nem csak célozgattam :) canesten krém minden tusolás után, és csak tiszta lábbal hordható a cipõjük. A cipõnek kell száradnia, ezért a legjobb erkélyen tartani ha van rá lehetõséged.
Áztasd esténként ecetes vízben a lábad. Mûszálas zokni helyett hordjál pamut zoknit. Egész napon át ne viseld azt a cipõt. Fürdés után a szárazra törölt lábadat kend be teafa, vagy kakukkfû olajjal. A cipõidet is fertõtlenítsd úgy, hogy teafa olajjal átitatott vattadarabot dugj a cipõd orrába, tedd az egészet egy éjszakára mûanyag zacskóba, másnap, amikor kidobtad belõle a vattát szellõztesd ki a cipõd. Ezt a mûveletet formaldehiddel is el tudod végezni.
Ja!...és használj mentolos hintõport, úgy a lábadra, mint beleszórva a cipõdbe.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Miért büdösek a japán táncoló egereim? Mit tegyek alájuk, hogy ne legyen szaguk? Fedjem be a terráriumut, esetleg illatosított alom?

Legjobb válasz: Azért büdösek, mert japán táncoló egerek. A házi egérnek és a változatinak van egy speciális szaga, amivel nem lehet mit kezdeni. Ha befeded, akkor õk fognak a pisigõzben pácolódni, ami megrövidíti az életüket. Az illatos alom szintén, árt a tüdõnek. Próbáld ki a csutkaalmot, némileg jobb mint a forgács, de ez sem tesz csodát. Ha ekkora probléma a szag, akkor más fajt kellett volna választanod. A sokcsecsû vagy az afrikai törpeegér például nem ennyire szagos.

Azért büdösek, mert japán táncoló egerek. A házi egérnek és a változatinak van egy speciális szaga, amivel nem lehet mit kezdeni. Ha befeded, akkor õk fognak a pisigõzben pácolódni, ami megrövidíti az életüket. Az illatos alom szintén, árt a tüdõnek. Próbáld ki a csutkaalmot, némileg jobb mint a forgács, de ez sem tesz csodát. Ha ekkora probléma a szag, akkor más fajt kellett volna választanod. A sokcsecsû vagy az afrikai törpeegér például nem ennyire szagos.
Én javaslom, hogy a terrárium aljára szórj egy kevés macska almot tetejére rá a forgácsot, , de az sem baj ha a macska alom össze van keverve fûrészporral, és úgy a forgács. Nálam ez jött be 3-4 napig nincs szaguk.
Elõzõ vagyok! Akartam írni nem a kis állat büdi, hanem a vizeletük.próbáld meg itatni õket, akkor a pisi hígabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem azt mondták, hogy a táncoló egerek szagtalanok!Mindegy...2 napja vettem õket a gyereknek.Kipróbálom amiket írtatok hátha jobb lesz.Annyira nem vészes, de egy kicsit furi szaguk van.Ha kiszellõztetek vagy résnyire nyitva van az ablak nem is lehet érezni.Ha nem tudok mit kezdeni a szaggal, akkor is maradnak, mert nagyon cukik!:) )Anett
Hát nem szeretnék japán táncoló egér lenni a következõ életemben. http://www.youtube.com/watch?v=t_o1mmwYpx4
Utolsó: idegrendszeri problémából adódóan ilyenek, nem is kellene tenyészteni õket. Úgyhogy én sem szeretnék, mert kb. olyan mint az autista ember... A kérdésre válaszolva: a csutkaalom viszonylag jól fogja a szagot és a macskaalom. Viszont akkor muszáj minden nap takarítani õket :(
A kérdező hozzászólása: Már megszabadultam az egerektõl.Büdösek nagyon!Most törpehörik vannak és azok nem büdik, sõt sokkal aranyosabbak!:)

A barátom szeretne kinyalni, de félek, hogy esetleg rossz ízűnek találja, esetleg büdösnek. Õ azt mondta, hogy mindennél nagyobb örömet okoz neki, ha látja, hogy milyen élvezetet tud nyújtani. De így nem tudom elengedni magam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: a legegyszerûbb megoldás,ha szex elõtt elmész wc-re és áttörlöd magad intim törlõkendõvel,így tuti nem lesz büdös,de am sem az,de mind1.ha meg tényleg az,akkor irány a nõdoki. és hidd el nagyon jó és izgalmas az orális szex.próbáljátok ki a 69-et,így a párodra gondolsz és el udsz lazulni

a legegyszerûbb megoldás, ha szex elõtt elmész wc-re és áttörlöd magad intim törlõkendõvel, így tuti nem lesz büdös, de am sem az, de mind1.ha meg tényleg az, akkor irány a nõdoki. és hidd el nagyon jó és izgalmas az orális szex.próbáljátok ki a 69-et, így a párodra gondolsz és el udsz lazulni
fúj ne írj ilyet, hogy büdösnek... a punci nem az ha tisztán tartod, és én szeretem azt a jellegzetes illatát meg a többi pasi szerintem ;D
Szerintem ne töröld meg magad intimkendõvel, mert annak szörnyû íze van. Inkább javaslom, hogy akkor nyalakodjon csak a pasid ha frissen zuhiztál.
Magára az aktusra koncentrálj, ne a félelmedre... azt, akkor, ott felejtsd el. A pasid sem hülye, ha büdös, akkor nem fogja eröltetni! Sõt.. van egy jobb ötletem.Húzd végig az újjad a puncidon aktus elõtt és szagold meg. Azt annyi. Megnyugodhatsz.
Hagyd, hogy kinyaljon. Addig ne agyalj ezen, amig o nem szol, hogy budos vagy rossz az ize.
Na ez az utolsó nem semmi, ezt megjegyzem :)
Minden nemi szervnek van egy jellegzetes illata amit fürdéssel sem lehet eltávolítani sajnos és ezt nem mindenki szeretheti. Nálunk is ez van de van egy enyhén durva semlegesítése az illatnak és utána még finom is lesz mind két nemi szerv. Mi fogkrémmel szoktuk megmosni de olyannal ami a szádat sem zsibbasztja el, nagyon jó módszer de mindenféleképpen víz mellett végezd mert néhány másodperc múlva elkezdi marni, viszont utána extra izgató lesz mikor a pasid elkezdi nyalni sõt kívánni is fogod a meleg nyelvét. :)
Szeretkezés elõtt alap a tisztálkodás. De tényleg ne törlõkendõvel, hanem vízzel és tisztálkodószerrel. Amúgy igazat mond a párod, amikor azt mondja, hogy örömet okoz neki, ha te élvezed a dolgot. És ha te élvezed a dolgot, akkor te is nagyobb örömet tudsz neki nyújtani. Ha látod, hogy adott esetben mennyire élvezi, amit te nyújtasz neki, az neked nem jó? Dehogynem. Szóval félre a szemérmeskedéssel. Végül is az élvezetrõl szól a dolog nem?
Ha tisztán van tartva nem lehet gond , elõtte esetleg érdemes vízzel megmosni.A jellegzetes illatát meg szeretjük mi pasik és izgató hatású :D
Szeretem, ha büdös a p*csa egy kicsit! Hagyd neki, nyilván tudja, mit csinál :)
Apropó! Ez a fogkrémes megoldás csak nõi, vagy férfi nemi szervre is van valamilyen hatással? Érdemes tehát a másik félnek is próbálkozni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!