Találatok a következő kifejezésre: Böfögés - lehet (7 db)

Folyamatos böfögés. Mi lehet a baj? Érdemes orvoshoz fordulni?

Terhes nem vagyok. Most csináltam tesztet. Savas ízt nem érzek. Semmi más nem történik csak böfögési ingert érzek, nagyon sokat böfögök. Tegnap délután kezd?dött és (habár már enyhébb, ritkább) ma is folytatódott. Ha holnapig esetleg elmúlna, azért érdemes elmennem az orvoshoz?

Legjobb válasz: Özön dolog miatt lehet. A legveszélyesebb a helicobakterium fertõzés, felnõtt korban már veszélyes, elsõdleges tünete az állandó böfögés. Ettõl függetlenül még sok 100 dologtól lehet, egy gasztroenterológus tud neked ebben segíteni.

Özön dolog miatt lehet. A legveszélyesebb a helicobakterium fertõzés, felnõtt korban már veszélyes, elsõdleges tünete az állandó böfögés. Ettõl függetlenül még sok 100 dologtól lehet, egy gasztroenterológus tud neked ebben segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. Orvoshoz sajnos már csak holnap tudok menni. Abban az esetben is érdemes menni ha elmúlna?
Jah. reflux is leeht. mint nekem. De nálam tudom mitõl.

Böfögés, hörgés. Mi lehet a kutyával?

Tegnap estefelé a kiskutyánk megevett valamit, és azóta olyan mintha valami megakadt volna a torkán (olyan hangokat ad ki, nyeldekel). Nem tudom mit ehetett meg, mert én nem láttam, csak a mamám, ő meg persze miért is nézné meg közelebbről... ... Én este azt hittem, hogy csak félrenyelt és majd elmúlik, mert semmi baja nem volt máskülönben. De nem múlt el! Ja, és óriásikat büfög, de csak azóta. Egyébként neki magának egyáltalán nem tűnik föl hogy baj lenne, eszik, játszik, ugat, szaladgál ugyan úgy. Valami ötlet?

Legjobb válasz: De az is lehet, hogy nem is evett meg semmit!

A kérdező hozzászólása: De az is lehet, hogy nem is evett meg semmit!
lehet, hogy félre nyelte a füvet nálunk volt ilyen fû evés után furcsa hangokat adott ki, köhögés, krákogás, fel hívtam a dokit és azt mondta ha nem múlik el pár napon belül vigyem be, 3 nap alatt elmúlt.. lehet itt is errõl van szó, pár napot várhattok, de ha nem múlik el inkább vigyétek el dokihoz!

Lehet bajom ha erõltetem a böfögést?

Úgy érzem beszorul a levegõm, ezért böfögtetem magam, most fáj a két kulcscsontom között a nyakam. Lehet bajom?

Legjobb válasz: Nem lesz bajod, ha jön, akkor jön. Ha netán napokig meg van ez a problémád, akkor menj orvoshoz, de egy este, alkalmi dolog lényegtelen. Böfizz :) De azért ne mások elõtt :)

Nem lesz bajod, ha jön, akkor jön. Ha netán napokig meg van ez a problémád, akkor menj orvoshoz, de egy este, alkalmi dolog lényegtelen. Böfizz :) De azért ne mások elõtt :)


Beidegződött böfögés fétissel mi a fenét lehet kezdeni?

Egyszer?en felizgat, ha egy lány ízesen büfög. Néha még videokat is nézek err?l yton és erre végzek önkielégítést, ami elég perverz, de nem tudok leszokni róla...

Legjobb válasz: XDDDDDD

XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: Ezt halál komolyan mondom, kb pavlov reflex szerûen rögzült. Asszem ott indult el a probléma, hogy gyerekkoromban sok enciklopédiát kaptam és a legérdekesebbnek az emberi szervezetet találtam azon belül is érdekelt nagyon az emésztés. Utána volt egy két kép ahol ilyen nõk ettek almákat meg minden és valahogy ez lett a vége..... gyerekkorom óta bennem van. Nem tudok leszokni róla.
A kérdező hozzászólása: Most mondjuk :D hálistennek valamiért a böfögésnél lyukadtam ki, mert igazából az emésztés sok mindent felölel a hányástól kezdve a..... szóval .... ez annyira nem gáz talán.
tavaly megyek haza suliból, fordulok be abc elé, egyszer csak áll ott 2 fullos csaj, és egyik akkorát böfög [email protected] én csa nézek [email protected], azok meg röhögnek xD
csak h vki a röhögés helyett a kérdésre is próbáljon válaszolni: ezeket az enciklopédiákat úgy olvastad h a szüleid nem tudtak róla? titkoltad elõlük esetleg? vagyis ennek köze lehet ahhoz h a szüleidtõl függetlenül megpróbáltad az önálló, saját önmagad megtalálni? mert a fétisek kialakulásának oka sok esetben a szülõvel való kapcsolatra, a szülõhöz való kötõdésre ill. annak lazulására vezethetõ vissza. szexuálpszichológus ha erre jár, megerõsíthet. sztem ha megtanulsz rendesen elszakadni a szüleidtõl és úgy élni az életed és nem csak az enciklopédiákkal kapcsolatos dolgaidban önállósodni, megtalálhatod az igazi identitásod és ezzel ez a fétis is elmúlhat. gondolom.

Hol lehet ilyen böfögés tudású lányokkal ismerkedni? XD

http://www.youtube.com/watch?v=9lr35f5FZ08&feature=g-all-u

Legjobb válasz: b+ ez de jó csaj.. és.. nem tudni.. ez egyedi ;)

b+ ez de jó csaj.. és.. nem tudni.. ez egyedi ;)
aztredvásk*rvaéletbe bässzameg.. Nekem mondják, hogy undorítóan büfögök lány létemre.. de õ mellette elbújnék..fujjj...:D
De jót röhögtem, köszi :D :D Én is tudok úgy böfögni, hogy visszanyelek egy kis levegõt, de a csaj nyomába sem érek :D
én pl. ha egy lány fingik, azt nagyon undorítónak találom. persze tudom, õk is emberek de azt szerintem ne a pasija elõtt....viszont érdekes, hogy a büfögést még aranyosnak is találom :Dd meg vicces is :D 23/F
Csak meg kell tanulni lenyelni a levegõt a gyomrodba. Én a húgomnak megtanítottam xD A legkönnyebb, ha egy kis üdítõvel nyeled le a levegõt :D Aztán találsz egy csajt és megtanítod neki, erre mindenki képes... :D
A kérdező hozzászólása: tudom :D de a legtöbb csaj fujog meg le disznózik ha valaki böfög a közelében :D tudok én is elég nagyokat mû böfögni :D
Aztak*rva, de megijedtem... x'd
És erre a "tehetségre" mégis hogy jött rá a csaj? FÚj de undorító. :D
A kérdező hozzászólása: szerintem szexi XD

Szexkapcsolatban, párkapcsolatban mennyire van/lehet helye a pl szellentésnek, böfögésnek, bélhangoknak?

Értem ezalatt, hétköznapokban inkább törkedtek a diszkrécióra, h amikor nem lát, nem hall, vagy nyíltan beszéltek, "eresztitek el" magatokat? Nemet írjatok!(fiú, lány :D)

Legjobb válasz: természetes dolog, de azért bizonyos határig. Ha esetleg rád jön ezek közül valamelyik inkább menj ki a szobából wcre azt ott engedd el. böfögésnél pedig csukott szájjal és tedd oda a kezed.

természetes dolog, de azért bizonyos határig. Ha esetleg rád jön ezek közül valamelyik inkább menj ki a szobából wcre azt ott engedd el. böfögésnél pedig csukott szájjal és tedd oda a kezed.
annyi ilyen kérdés volt már...keresõ... amúgy kultúrember mások elõtt lehetõség szerint nem fingik és nem böfög (utóbbit max. csukott szájjal, diszkréten). mosdóba tessék kimenni, ha kell. pisilni is kimegy az ember, annál gyakrabban egészséges embernek nem kell fingania. fentiek elól kivétel, ha valaki súlyos beteg, vagy nagyon idõs ember, és már nem ura a testének. 29/N
Igyekszünk nem egymás elõtt antikultúrkodni, de megesik, hogy kijön egy-egy böff. Sõt volt már puki is egy kiadós babfõzelék vagy chilis bab utáni napon. 9 év után nem olyan nagy szám. Viszont a retyón végzendõ output magánszámok magánszámok is maradnak.
Természetes dolog. Ha egyszer összeköltöztök, akkor sem fogtok fingani, böfögni? :D
Mi nem fogjuk magunkat vissza sosem....:) Természetes dolog, én is rottyantok, õ is fingik büfög, persze szolidabbakat mint én, olyan csajosakat...XD Sztem nincs értelem visszafognai magunkat...minek....ha szeretjük egymást, mindenhogy szeretjük..:) Picit több mint 2 hónalja járunk, 20/F 18/L
En meg azt gondolom hogy mind szexkapcsolatban, mind párkapcsolatban pontosan annak es annyira van helye, amit mindket fel elfogad. Ideertve szexualis szokasokat, viselkedesi normakat, esatobbit.
A kérdező hozzászólása: Különbözõek vagyunk, van, akinek egy nap többször kell pisilniem vagy kakilnia, mint másnak, pl bnõim közt, szóval ebbõl kiindulni is hülyeség. Valaki sokat eszik, van aki kevesebbet, van aki gyorsabbam emészt, van aki lassabban. Attól független nem beteg, vagy idõs, és nem kéne szégyellje magát érte, ha lány, ha fiú, de ezt én gondolom így, ezért voltam kíváncsi msok véleményére.
akinek annyiszor kell, hogy már fizikailag megerõltetõ számára mindig a wc-re kimenni, az már kóros bélgázképzõdés, érdemes vele orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Ha van aki eszik, nem csak csipeget, mert különben a segge akkora lesz, mint a ház, akkor sztem simán elõfordulhat többször, nem feltétlen betegség. Szóval?
Hát, mi sem tartjuk vissza az ilyesmit, bár nekem muszáj, mert olyanokat fingok, hogy fel óráig a szemünket is csípi.
A kérdező hozzászólása: :D Utsó, fiú vagy lány?
Szerintem a nõk nem igazán dijazzák az ilyesmit. Végül is ki szeretne egy két lábon járó metánlelõhellyel együtt élni, aki még böfög is. Azért én is elég furán néznék a csajra, ha elfinganá magát jó hangosan. A böfögés meg annyira kiábránditó egy nõ szájából. 22F
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább a mentõ jöjjön ki, mint egy büfi, vagy egy szellentés.:D

Böfögés - ez lehet terhességi tünet?

Legjobb válasz: önmagában biztos nem

önmagában biztos nem
Én a terhességem elsõ 6 hónapját folyamatosan végigböfögtem, mint egy disznó. A savasodás miatt van. Szóval, a folyamatos böfögési inger simán lehet akár terhességi jel is. Persze, nem mindenkinek van ilyen tünete, de jelentheti ezt is.
az utolsó beirónak már két gyereke van képzeld! de annyi erövel minden terhességi jel?? ma erösebben süt a nap akkor terhes vagyok?! jaj ne már gyerekek...
Simán. Az utolsó beíró még nem volt várandós?
persze lehet betegség, agybetegség..
Mindenképpen. Nekem már izomláza van tõle hasban.
Ajjjajjj!
Én a 8. és 13. hét között folyamatosan büfiztem -igaz, én hánytam is. És nem ittam szénsavasat...szinte semmit, még enni is alig ettem és ennek ellenére is. Én azt mondom, nem sûrûn-de elõfordul.
Ne igyál szénsavasat!
Én még csak pár hetes vagyok, de nagyon szenvedek ettõl. Ha nem jön ki a levegõ, megfájdul a gyomrom és hányingerem lesz. Van erre valakinek valami jó tanácsa, hogy ne legyen ennyire rossz a közérzetem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!