Találatok a következő kifejezésre: Békéscsabán vagy hol (34 db)

Hol van Békéscsabán Converse bolt? Vagy hol tudok Converse táskát venni?

Legjobb válasz: 5600 BÉKÉSCSABA, ANDRÁSSY ÚT 37-43. - Office Shoes 5600 BÉKÉSCSABA, ANDRÁSSY ÚT 37-43. - Player's Room 5600 BÉKÉSCSABA, ANDRÁSSY ÚT 37-43. - Hervis A Csaba Centerben ezekben az üzletekben találsz Converse cuccokat :)

5600 BÉKÉSCSABA, ANDRÁSSY ÚT 37-43. - Office Shoes 5600 BÉKÉSCSABA, ANDRÁSSY ÚT 37-43. - Player's Room 5600 BÉKÉSCSABA, ANDRÁSSY ÚT 37-43. - Hervis A Csaba Centerben ezekben az üzletekben találsz Converse cuccokat :)
A kérdező hozzászólása: köszíí :D

Békéscsabán vagy Gyulán hol vehetnék ilyen best friend-es nyakláncot?

Legjobb válasz: Békéscsabán nem tudom, de rendelni lehet. Próbáld meg a Claire's-nél.

Békéscsabán nem tudom, de rendelni lehet. Próbáld meg a Claire's-nél.

Hol lehet cukrász kellékeket venni? (Békéscsaba, vagy általánosságban)

gyöngy,fondant,habtubus stb ....

Legjobb válasz: Cukrászdiszkont, de csak Szegeden tudom hol van

Cukrászdiszkont, de csak Szegeden tudom hol van


Hol találok magamnak tisztességes diákmunkát Békéscsabán vagy Gyulán vagy valahol itt?

Szeretnék a nyáron dolgozni, csak nincs hol elhelyezkednem :( Ha van valakinek valami ötlete hogy hova is mehetnék vagy esetleg van betöltend? diákállása akkor az jelezze ! köszönöm!

Legjobb válasz: Én is B.csabai vagyok. Én is sokat kerestem én sem találtam semmit. Eddig minden diákmunkámat valamilyen ismerõs segítségével szereztem. Igen, már ide is protekció kell. Azt ajánlom kérdezd körbe szüleidet vagy szülõk ismerõseit, nem e tudnak ilyen lehetõségrõl, vagy nincs e pont ilyen munkát ajánló haverjuk.

Én is B.csabai vagyok. Én is sokat kerestem én sem találtam semmit. Eddig minden diákmunkámat valamilyen ismerõs segítségével szereztem. Igen, már ide is protekció kell. Azt ajánlom kérdezd körbe szüleidet vagy szülõk ismerõseit, nem e tudnak ilyen lehetõségrõl, vagy nincs e pont ilyen munkát ajánló haverjuk.

Hol lehet találni békés megyébõl 16-18 éves lányt, aki erotikusan levelezne velem? Lehetõleg Békéscsaba vagy Gyula.

Van ilyen weboldal a neten, vagy itt is lehet?

Legjobb válasz: Most lány kell vagy Csaba meg Gyula? Nem mindegy.

Most lány kell vagy Csaba meg Gyula? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Jogos...lányra gondoltam azokról a településekrõl te gyengeelméjû :D
Bocsi de ha már nem érted a poént jóvá akarom tenni és segítek megvan a csaj akit keresel [link]

Békés megyében hol lehet októberben érettségit tenni (főképpen Békéscsabán), vagy Hajdu-Bihar megyében Berettyóujfaluban vagy Debrecenben. Mert pótló érettségi kellene angolbol? . És hogyan kell jelentkezni?

Legjobb válasz: Debrecenben biztos lehet a megyei kormányhivatal által kijelölt helyen, a többi érettségiztetõ középiskola listáját majd valamikor július során teszik közzé. http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoz..

Debrecenben biztos lehet a megyei kormányhivatal által kijelölt helyen, a többi érettségiztetõ középiskola listáját majd valamikor július során teszik közzé. http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoz..
Bocs, nem olvastam figyelmesen, Békéscsaba is megyeszékhely, ott is lehet. A kormányhivatalnál jelentkezhetsz, ahogy az elõzõ linkemen olvasható.

Lehet-e még kapni valamelyik boltban Békéscsabán vagy Gyulán Eastpak övtáskát? És ha igen, melyikben és hol?

Régebben volt sok helyen, mára már eltûntek és egy ideje nem is láttam a boltokban. Viszont nagyon szeretnék egyet venni. Internetrõl nem szeretnék rendelni.

SÛRGÕS! Hol lehet olcsó, de nem gagyi minõségû manikûrszettet venni Békéscsabán, vagy Békésen?

Férfinak kellene, webáruházak kilõve, mivel nincs idõm megvárni a szállítási idõt. Esetleg Rossmann-ban, DM-ben találhatok ilyet?

Bekescsaban vagy kornyeken hol lehet a leggyorsabban megszerezni a B jogsit?

2 het alatt mondjuk...

Legjobb válasz: Két hét alatt akarod lezavarni a kreszt, kersz-vizsgáig, a 30 óra vezetést a kilométer-minimummal, eü vizsgát? Teljes képtelenség. Ha most kezded, két hét alatt a kresz-vizsgáig ha eljutsz gyorsított tanfolyamon.

Két hét alatt akarod lezavarni a kreszt, kersz-vizsgáig, a 30 óra vezetést a kilométer-minimummal, eü vizsgát? Teljes képtelenség. Ha most kezded, két hét alatt a kresz-vizsgáig ha eljutsz gyorsított tanfolyamon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!