Találatok a következő kifejezésre: Békéscsabán hol olyan (11 db)

Békéscsabán hol van olyan szolárium, ahova nyugodt szívvel bemehet barnulni egy fehérbőrű lány?

Nem a turbó és a bronzáliumokra gondolok!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is elég fehér bõröm van, én a Lencsési út 35-37. szám alatti tízemeletesben találtam egy jó helyet(Sunvision) és nem is olyan drága. 4 perces egységek vannak,150 Ft egy egység (4 perc) de ha veszel bérletet az csak 3900 Ft( 120 perces tehát a 4 percesbõl 30szor mehetsz el.) Szerintem nagyon jó. Én még nem égtem itt le.

Szia! Nekem is elég fehér bõröm van, én a Lencsési út 35-37. szám alatti tízemeletesben találtam egy jó helyet(Sunvision) és nem is olyan drága. 4 perces egységek vannak, 150 Ft egy egység (4 perc) de ha veszel bérletet az csak 3900 Ft( 120 perces tehát a 4 percesbõl 30szor mehetsz el.) Szerintem nagyon jó. Én még nem égtem itt le.
Hogy hol van? Ott ahol nem állnak az ajtóban rasszista négerek ...
ez most komolyan a bajod?
Szió én a frutti sun szolit ajánlom szerintem nagyon jó!;) Békéscsabán a Jókai utca 18 szám alatt található a Csaba centerrel szemben.. szerintem próbáld ki én még nem égtem le!! és én is igazán fehér bõrû vagyok!

Békéscsabán hol vannak olyan helyek ahol haverokkal este felé jól el lehet lenni?

16 évesek vagyunk, estefele, hol lehet úgy jól elszórakozni? valami jóhely? diszkókat, kocsmákat hanyagoljuk, minden ötletre vev? vagyok

Legjobb válasz: Csaba Center - Bowlingpálya

Csaba Center - Bowlingpálya
A kérdező hozzászólása: jó ötlet köszi:)

Békéscsabán hol lehet forgószék alkatrészeket kapni? Vagy esetleg olyan irodabútor bolt, ahol alkatrészeket, tartozékokat is árulnak?

Tönkrement az 1 éves, 13000Ft-os b?r forgószékünk, amit tavaly nyáron vettünk az OBI-ban.Úgy látszik, most már a székekb?l is egyszer használatosat gyártanak.Negyediket már nem veszek, meg akarom inkább javítani.Görg? kéne hozzá.


A kérdező hozzászólása: esetleg valaki ismerkedni egy 19 éves sráccal? :)
Meleg-e vagy?
A kérdező hozzászólása: nemvagyok meleg! csak tudod j srác vok itt, haverok is kellenek nemcsak csajok

Hol van Békéscsabán olyan búvóhely, ahol autóval el lehet bújni szerelmeskedni?

Legjobb válasz: békéscsaba külterületén,egy kukoricásban:D

békéscsaba külterületén, egy kukoricásban:D

Hol találok olyan üzleteket, ahol lehet kapni zebra mintás fürdőruhát Debrecen és Békéscsaba környékén?

Szeretnék zebra mintás bikinit.Rendelni nem nagyon akarok, mert fel kéne próbálni, hogy hogy áll, hogy jó-e...stb. Még Berettyóújfalu is jó lenne, oda be tudok menni, vagy Gyula. :) Valaki tudna egy olyan helyet, ahol tudok kapni? :) El?re is köszönöm a válaszokat! <3

Legjobb válasz: csaba centerû: new yorker, tally

csaba centerû: new yorker, tally
*-û


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!