Találatok a következő kifejezésre: Békés vagy megyében hol (22 db)

Békés megyében hol lehet októberben érettségit tenni (főképpen Békéscsabán), vagy Hajdu-Bihar megyében Berettyóujfaluban vagy Debrecenben. Mert pótló érettségi kellene angolbol? . És hogyan kell jelentkezni?

Legjobb válasz: Debrecenben biztos lehet a megyei kormányhivatal által kijelölt helyen, a többi érettségiztetõ középiskola listáját majd valamikor július során teszik közzé. http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoz..

Debrecenben biztos lehet a megyei kormányhivatal által kijelölt helyen, a többi érettségiztetõ középiskola listáját majd valamikor július során teszik közzé. http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoz..
Bocs, nem olvastam figyelmesen, Békéscsaba is megyeszékhely, ott is lehet. A kormányhivatalnál jelentkezhetsz, ahogy az elõzõ linkemen olvasható.

Csongrád megyében, hol található banki visszavett autó telepe? Esetleg Békés vagy Bács-Kiskun megye is szóba jöhet.

Legjobb válasz: szegeden a bajai úton (lombard) Kecskeméten a kiskõrösi út 30 (merkantil) A merkantil telephelyét érdemes megnézni 150-200 autó van náluk a lombardnál pedig csak 40-50db!

szegeden a bajai úton (lombard) Kecskeméten a kiskõrösi út 30 (merkantil) A merkantil telephelyét érdemes megnézni 150-200 autó van náluk a lombardnál pedig csak 40-50db!

Hol találok jó endokrinológus Békés vagy Csongrád megyében?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Én szintén Csongrád megyébõl vagyok, és szintén PCOS-gyanús. Emellett szintúgy a kivizsgálások elején járok. :) Én a MÁV-rendelõbe járok nõgyógyászhoz, ott kaptam a beutalót endokrinra. Ott helyben kértem is idõpontot. Dr Maróti Gabriellához kerültem, aki irtó kedves volt. Elsõ alkalommal volt EGK, vérnyomásmérés, megtapogatta a pajzsmirigyemet, a hasamat, sokat kérdezett a családom betegségeirõl, az én elõtörténetemrõl, nem sietett, tényleg úgy éreztem, hogy figyel rám, és nagyon-nagyon kedvesen bánt velem. Kaptam beutalót terheléses cukorra és inzuinra + nagyon részletes hormonvizsgálata. (Mondta, hogy a vérvételen verekedjem át magam a mamikon, ne hagyjam magam, mert ott fontos az idõzítés. :) Szóval vicces is.)Most ennek várom az eredményét. Én szívbõl ajánlom õt, tényleg ritka, hogy egy orovos nem fizetõs rendelésen ilyen jó fej legyen!

Szia! Én szintén Csongrád megyébõl vagyok, és szintén PCOS-gyanús. Emellett szintúgy a kivizsgálások elején járok. :) Én a MÁV-rendelõbe járok nõgyógyászhoz, ott kaptam a beutalót endokrinra. Ott helyben kértem is idõpontot. Dr Maróti Gabriellához kerültem, aki irtó kedves volt. Elsõ alkalommal volt EGK, vérnyomásmérés, megtapogatta a pajzsmirigyemet, a hasamat, sokat kérdezett a családom betegségeirõl, az én elõtörténetemrõl, nem sietett, tényleg úgy éreztem, hogy figyel rám, és nagyon-nagyon kedvesen bánt velem. Kaptam beutalót terheléses cukorra és inzuinra + nagyon részletes hormonvizsgálata. (Mondta, hogy a vérvételen verekedjem át magam a mamikon, ne hagyjam magam, mert ott fontos az idõzítés. :) Szóval vicces is.)Most ennek várom az eredményét. Én szívbõl ajánlom õt, tényleg ritka, hogy egy orovos nem fizetõs rendelésen ilyen jó fej legyen!
Szia! Én Békéscsabán tudok ajánlani neked egy jó doktornõt. Dr. Harangozó Andreának hívják, hozzá járok már 2 éve. Tel. száma: 06-70-61-77-958 Nagyon rendes, aranyos segítõkész.Lehet a magánrendelésére (a szám az) hamarabb bejutsz, mert szakrendelésnél elég sokan járnak hozzá.Elõször én is privát voltam, de mondta hogy felesleges úgy járnom és adott idõpontot a szakrendelésre. Azt hiszem 4000Ft a tarifa.Nekem a gyermekvállalás elõtt derült ki, hogy problémám van a pajzsmirigyemmel.Magas volt a TSH szintem, várni kellett míg helyre jön.Most 27 hetes terhes vagyok.Remélem nektek is sikerül minél hamarabb a baba.Ha "csak" a pajzsmirigy a probléma a doktornõ segíteni fog. A kórházban rendel, földszinten, el kell mennetek a szemészet mellett és majdnem a folyosó végéig.Balról lesz 1 kis beugró rész és ott van a rendelõ.De a folyosóra kivan írva merre kell menni és hányas szobát kell keresni. Minden jót kívánok!!!
Szia! Ismét a második válaszoló vagyok! UH-ra talán Gyulán jutsz be leghamarabb (privát) Dr. Mellár Erzsébethez! Tel. szám: 06-20-97-38-370
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat, most már legalább el tudok indulni valamerre.


Békés vagy Csongrád megyében hol van jó használt bababútor, babaruha bolt?

Legjobb válasz: Szia! Nézzél szét a www.vatera.hu vagy a www.teszvesz.hu oldalon. Ha ott nem találsz semmit akkor sehol. Jó böngészést!

Szia! Nézzél szét a http://www.vatera.hu vagy a http://www.teszvesz.hu oldalon. Ha ott nem találsz semmit akkor sehol. Jó böngészést!

Békés megyében vagy környékén hol vannak olyan iskolák ahol rendezvényszervezőnek lehet tanulni?

van egy olyan elképzelésem, hogy rendezvényszervez? legyek, dee csak itt a közelbe szeretném tanulni..SEGÍTSETEK!!!

Békés megyében hol találok artézi kutat, vagy legalább mély kutat (>500m)?

egészséges ivóvíz keresésére indultam Békés megyében, vagy környékén és össze akarok állítani egy közérdek? listát a még fennálló kutakról, ebben kérem a segítségeteket.

Ilyen blúzt hol tudok venni Békés vagy Csongrád megyében? Link lejebb!

http://www.plusizekitten.com/2012/05/guess-happy-30-sexy-yea.. (az oldalon a harmadik kép!)

Békés vagy csongrád megyében hol lehet kempa, asics kézilabda cipőket venni?

Nagyon fontos lenne és légyszi tel számot is adjatok már ha tudtok üzletet pl(Szegeden,Hódmez?vásárhelyen)

Legjobb válasz: Békéscsabán a Hetes KFT sportüzletében nézd meg.focicipõbõl nagyon nagy a választék,és vannak kézilabdacipõk is.:D

Békéscsabán a Hetes KFT sportüzletében nézd meg.focicipõbõl nagyon nagy a választék, és vannak kézilabdacipõk is.:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!