Találatok a következő kifejezésre: Békés vagy megyében (61 db)

Csongrád megyében, hol található banki visszavett autó telepe? Esetleg Békés vagy Bács-Kiskun megye is szóba jöhet.

Legjobb válasz: szegeden a bajai úton (lombard) Kecskeméten a kiskõrösi út 30 (merkantil) A merkantil telephelyét érdemes megnézni 150-200 autó van náluk a lombardnál pedig csak 40-50db!

szegeden a bajai úton (lombard) Kecskeméten a kiskõrösi út 30 (merkantil) A merkantil telephelyét érdemes megnézni 150-200 autó van náluk a lombardnál pedig csak 40-50db!

Békés vagy Arad megyében laknak olaszok vagy akik onnan származnak?

Legjobb válasz: Hát ha a románokat a rómaiak leszármazottjainak tekinted, és a rómaiakat elfogadod olaszoknak, akkor igen.

Hát ha a románokat a rómaiak leszármazottjainak tekinted, és a rómaiakat elfogadod olaszoknak, akkor igen.

Hol találok jó endokrinológus Békés vagy Csongrád megyében?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Én szintén Csongrád megyébõl vagyok, és szintén PCOS-gyanús. Emellett szintúgy a kivizsgálások elején járok. :) Én a MÁV-rendelõbe járok nõgyógyászhoz, ott kaptam a beutalót endokrinra. Ott helyben kértem is idõpontot. Dr Maróti Gabriellához kerültem, aki irtó kedves volt. Elsõ alkalommal volt EGK, vérnyomásmérés, megtapogatta a pajzsmirigyemet, a hasamat, sokat kérdezett a családom betegségeirõl, az én elõtörténetemrõl, nem sietett, tényleg úgy éreztem, hogy figyel rám, és nagyon-nagyon kedvesen bánt velem. Kaptam beutalót terheléses cukorra és inzuinra + nagyon részletes hormonvizsgálata. (Mondta, hogy a vérvételen verekedjem át magam a mamikon, ne hagyjam magam, mert ott fontos az idõzítés. :) Szóval vicces is.)Most ennek várom az eredményét. Én szívbõl ajánlom õt, tényleg ritka, hogy egy orovos nem fizetõs rendelésen ilyen jó fej legyen!

Szia! Én szintén Csongrád megyébõl vagyok, és szintén PCOS-gyanús. Emellett szintúgy a kivizsgálások elején járok. :) Én a MÁV-rendelõbe járok nõgyógyászhoz, ott kaptam a beutalót endokrinra. Ott helyben kértem is idõpontot. Dr Maróti Gabriellához kerültem, aki irtó kedves volt. Elsõ alkalommal volt EGK, vérnyomásmérés, megtapogatta a pajzsmirigyemet, a hasamat, sokat kérdezett a családom betegségeirõl, az én elõtörténetemrõl, nem sietett, tényleg úgy éreztem, hogy figyel rám, és nagyon-nagyon kedvesen bánt velem. Kaptam beutalót terheléses cukorra és inzuinra + nagyon részletes hormonvizsgálata. (Mondta, hogy a vérvételen verekedjem át magam a mamikon, ne hagyjam magam, mert ott fontos az idõzítés. :) Szóval vicces is.)Most ennek várom az eredményét. Én szívbõl ajánlom õt, tényleg ritka, hogy egy orovos nem fizetõs rendelésen ilyen jó fej legyen!
Szia! Én Békéscsabán tudok ajánlani neked egy jó doktornõt. Dr. Harangozó Andreának hívják, hozzá járok már 2 éve. Tel. száma: 06-70-61-77-958 Nagyon rendes, aranyos segítõkész.Lehet a magánrendelésére (a szám az) hamarabb bejutsz, mert szakrendelésnél elég sokan járnak hozzá.Elõször én is privát voltam, de mondta hogy felesleges úgy járnom és adott idõpontot a szakrendelésre. Azt hiszem 4000Ft a tarifa.Nekem a gyermekvállalás elõtt derült ki, hogy problémám van a pajzsmirigyemmel.Magas volt a TSH szintem, várni kellett míg helyre jön.Most 27 hetes terhes vagyok.Remélem nektek is sikerül minél hamarabb a baba.Ha "csak" a pajzsmirigy a probléma a doktornõ segíteni fog. A kórházban rendel, földszinten, el kell mennetek a szemészet mellett és majdnem a folyosó végéig.Balról lesz 1 kis beugró rész és ott van a rendelõ.De a folyosóra kivan írva merre kell menni és hányas szobát kell keresni. Minden jót kívánok!!!
Szia! Ismét a második válaszoló vagyok! UH-ra talán Gyulán jutsz be leghamarabb (privát) Dr. Mellár Erzsébethez! Tel. szám: 06-20-97-38-370
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat, most már legalább el tudok indulni valamerre.


Békés vagy Csongrád megyében kerenék 1/2 éves lányomnak nőgyógyászt akinek UH-ja is van a rendelőjében. Kit válasszak?

Legjobb válasz: Ha nem vagyok indiszkrét, miért kell a 1/2éves lányodnak nõgyógyász??

Ha nem vagyok indiszkrét, miért kell a 1/2éves lányodnak nõgyógyász??
Sajnos én nem tudok gyermeknõgyógyászt ajánlani, de esetleg kérdezt meg a saját nõgyógyászodat, õ szerintem tud ajánlani, és õ szakmailag is ért hozzá, hogy ki lenne a jó.
Én egyáltalán nem hallottam olyanról, h gyermeknõgyógyász is létezik.Szerintem a gyerekeket is ugyanaz a doki vizsgálja mint minket.A jómultkorában láttam, amikor egy anyuka a kb 8 éves kislányával ment ugyahhoz a dokihoz, akihez én.Belegondolni is rossz, h vajon miért kell egy ekkora lánynak doki.
A kérdező hozzászólása: A gyermeknõgyógyászati ellátás az újszülött kortól általában 16 éves korig terjed. Tehát nem felnõtt nõgyógyászt keresek. A lányom petefészek cisztával született, melynek következtében a bal oldali petefészkét már eltávolították és fél évente kell kontrollra járnia jobb oldalival. Nem poénból keresek neki orvost!
Természetesen van gyermeknõgyógyász, már hogy ne lenne??? Sajnos nálatok nem tudok ajánlani, mert én pécsi vagyok, itt Pécsen tudok nagyon jó dokit, de hát ti nem erre laktok. Szerintem az lenne a legjobb, ha visszamennétek a szülészetre, és megkeresnéd azt, aki ott vizsgálta, ha kontrollra kell menni, akkor gondolom úgyis ugyan ahhoz a dokihoz kéne.
A kérdező hozzászólása: Pécsen mûtötték a lányomat, mert az SZTK-s ellátással itt nem voltam megelégedve, és sürgõsen kellett orvost találnom. De most már csak akkor kell oda visszavinni, ha megint lesz valami gond, amúgy itt helyben kellene megoldani.
Szia!!A legelsõ vagyok!!Ezt találtam a neten!!!Remélem tudtam segíteni!!És remélem minden rendben lesz!!! http://www.segitek.hu/tetel.jsp?id=9128

Békés vagy Csongrád megyében hol van jó használt bababútor, babaruha bolt?

Legjobb válasz: Szia! Nézzél szét a www.vatera.hu vagy a www.teszvesz.hu oldalon. Ha ott nem találsz semmit akkor sehol. Jó böngészést!

Szia! Nézzél szét a http://www.vatera.hu vagy a http://www.teszvesz.hu oldalon. Ha ott nem találsz semmit akkor sehol. Jó böngészést!

Tálcás búzafüvet árul valaki Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád, Békés, vagy esetleg Bács-Kiskun megyében?

A környéken csak vágott búzafüvet tudok vásárolni, de jobban szeretném a tálcás kiszerelést. Saját magam is próbáltam termeszteni, de elég ritkásan nőnek a szálak. :-/

Ilyen blúzt hol tudok venni Békés vagy Csongrád megyében? Link lejebb!

http://www.plusizekitten.com/2012/05/guess-happy-30-sexy-yea.. (az oldalon a harmadik kép!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!