Találatok a következő kifejezésre: Békés megyében lehet (47 db)

Hol lehet Békés megyében hennát (vagy akármit, ami hennával kapcsolatos) vásárolni?

Legjobb válasz: Nem vagyok Békés megyei, de nálunk (Somogyban) bioboltokban lehet kapni, meg ilyen gyógynövényekkel foglalkozó kis drogériákban. Esetleg meg lehetne próbálni fodrászkellék-szaküzletben. Néha teszvesz.hu -n vagy vatera.hu -ra is felkerül ez-az... Mit szeretnél? Hajat festeni, vagy testfestés lesz? :)

Nem vagyok Békés megyei, de nálunk (Somogyban) bioboltokban lehet kapni, meg ilyen gyógynövényekkel foglalkozó kis drogériákban. Esetleg meg lehetne próbálni fodrászkellék-szaküzletben. Néha teszvesz.hu -n vagy vatera.hu -ra is felkerül ez-az... Mit szeretnél? Hajat festeni, vagy testfestés lesz? :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod, én testfestést szeretnék

Pantomim iskola csongrád és békés megyében a búvészetet lehet küzépiskolában tanulni?

Legjobb válasz: Szentesen van egy mûbészei középiakola, de nem tudom a nevét. Nem szentesi vagyok, hanem békés megyei.

Szentesen van egy mûbészei középiakola, de nem tudom a nevét. Nem szentesi vagyok, hanem békés megyei.
De megtudakolom jövõhéten a suli nevét egy szentesi barátomtól.

Hol lehet venni Békés megyében olyan Bob Marley féle kerek, kötött sapkát?

Nagyon teccik de sehol sem találok. Segítsetek lécci. Köszi el?re. Jah, és ha nem tudjátok milyen akkor linkelek képet csak írjátok meg hogy hogyan kell..xD

Legjobb válasz: http://2.bp.blogspot.com/_0kY0c603ZoI/R4pes6Ry8wI/AAAAAAAABC.. Gondolom erre gondolsz. Sajnos nem tudom, hol lehet venni, de remélem azért a link segít annak, aki békési. (ja, és a linkelés pofonegyszerû: csak rákeresel az adott oldalra, kijelölöd a teljes webcímet, másolod, és beilleszted a kívánt helyre. Remélem, érthetõ:))

http://2.bp.blogspot.com/_0kY0c603ZoI/R4pes6Ry8wI/AAAAAAAABC.. Gondolom erre gondolsz. Sajnos nem tudom, hol lehet venni, de remélem azért a link segít annak, aki békési. (ja, és a linkelés pofonegyszerû: csak rákeresel az adott oldalra, kijelölöd a teljes webcímet, másolod, és beilleszted a kívánt helyre. Remélem, érthetõ:) )
azt, h békés megyében hol lehet kapni, így hirtelen nem tudom (pedig csabai vagyok), de általában "kirakodóvásárokon" vagy pl. régebben volt a Cakaj környékén egy utcai árus, aki mindenféle nyakláncot, meg marihuánáskendõt meg hasonló borzalmakat árult, sztem nála is lehetett kapni... nézd meg, hátha valahol még árul... ja meg "etnoboltokban" is lehet általában kapni... már régen voltam otthon, nem igazán tudom már, milyen boltok vannak arrafelé... :)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi.(: én azt olvastam h h&m-ben és c&a-ban van de elég messze van tõlünk: DD de majdmegnézem a C&a-ban. és köszi a segítséget.


Békés megyében hol lehet októberben érettségit tenni (főképpen Békéscsabán), vagy Hajdu-Bihar megyében Berettyóujfaluban vagy Debrecenben. Mert pótló érettségi kellene angolbol? . És hogyan kell jelentkezni?

Legjobb válasz: Debrecenben biztos lehet a megyei kormányhivatal által kijelölt helyen, a többi érettségiztetõ középiskola listáját majd valamikor július során teszik közzé. http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoz..

Debrecenben biztos lehet a megyei kormányhivatal által kijelölt helyen, a többi érettségiztetõ középiskola listáját majd valamikor július során teszik közzé. http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoz..
Bocs, nem olvastam figyelmesen, Békéscsaba is megyeszékhely, ott is lehet. A kormányhivatalnál jelentkezhetsz, ahogy az elõzõ linkemen olvasható.

Valaki tud-e Szolnok vagy Békés megyében olyan sulit ahol két év alatt le lehet érettségizni?

Legjobb válasz: Szia úgy döntöttem, ide is leírom, nem csak privát üzenetbe, mert hátha tudok másnak is segíteni :) A Budakalász Gimnáziumnak van esti tagozata kihelyezve ide Szolnok megyébe. Esti suli, ami azt jelenti heti 2 nap van tanítás délutánonként. Jászladányon, Fegyverneken, Tiszaföldváron, Jászfényszarun van oktatás, a többi település most nem jut eszembe, bocsi. Itt 2 év alatt leérettségizhetsz, mert ha van szakmunkás bizonyítványod, akkor azt beszámítják két évnek, és már csak 2 marad amit suliba kell járnod, és utána érettségizhetsz.

Szia úgy döntöttem, ide is leírom, nem csak privát üzenetbe, mert hátha tudok másnak is segíteni :) A Budakalász Gimnáziumnak van esti tagozata kihelyezve ide Szolnok megyébe. Esti suli, ami azt jelenti heti 2 nap van tanítás délutánonként. Jászladányon, Fegyverneken, Tiszaföldváron, Jászfényszarun van oktatás, a többi település most nem jut eszembe, bocsi. Itt 2 év alatt leérettségizhetsz, mert ha van szakmunkás bizonyítványod, akkor azt beszámítják két évnek, és már csak 2 marad amit suliba kell járnod, és utána érettségizhetsz.

Opel astra F kilométerórát szeretném átlátszo kék szinűvel lefoliázni. Nézegettem az árakat, és olcsobb a folia mint a kék szinű izzo. Van valakinek ötlete, hogy békés megyében hol lehet kapni ilyen foliát? Szerintetek hogyan csináljam?

Csak azok válaszoljanak,akik értelmes választ tudnak adni.

Legjobb válasz: Ha fóliát teszel rá az is lehet,hogy nappal nem lehet jól látni.Ilyet szerezz be. http://bolthely.hu/carstyler/id/00988_Kek_LED_szett_kilomete..

Ha fóliát teszel rá az is lehet, hogy nappal nem lehet jól látni.Ilyet szerezz be. http://bolthely.hu/carstyler/id/00988_Kek_LED_szett_kilomete..

Hol lehet jó áron rotációs kapát venni Békés megyében?

Hónapok óta keresem, de mindenhol nagyon drága volt eddig. Nem tudtok-e valami helyet, ahol OLCSÓN lehet rotációs kapát kapni?(nem kell tökéletes állapotúnak lennie, de legyen működőképes. Nem zárkózom el semmilyen üzletféltől)

Legjobb válasz: Figyeld a netes hirdetéseket is .Ha találnál alaposan nézzed meg.Ott a helyszinen kipróbálni.Nem elég az,ha könnyen indúl,erõ is legyen benn .Egy kormos kipufogó sokat elmond a motorról .A képen való megnézés nem elég. Egy alkalmi vételbe futottam bele .50000 ezer volt,lakhelyemtõl 300 km re,az alföldön.Személyen nem mentem el megnézni,egy közeli rokont biztam meg,elhozatalára .Gondoltam az alföldi homokos talajban nem lehet agyonhajtani .Hát lehetett.Ebben annyi erõ nem volt,hogy egyszer körbe forduljon a földbe .Küldtem is vissza.Az eladó adta is vissza pénzt,egy pillanatig sem vitatkozott.Elismerem hogy nem bírja a zalai kötött talajt Majd eladom itt a környékben.RK-02 volt,és Kecskeméten

Figyeld a netes hirdetéseket is .Ha találnál alaposan nézzed meg.Ott a helyszinen kipróbálni.Nem elég az, ha könnyen indúl, erõ is legyen benn .Egy kormos kipufogó sokat elmond a motorról .A képen való megnézés nem elég. Egy alkalmi vételbe futottam bele .50000 ezer volt, lakhelyemtõl 300 km re, az alföldön.Személyen nem mentem el megnézni, egy közeli rokont biztam meg, elhozatalára .Gondoltam az alföldi homokos talajban nem lehet agyonhajtani .Hát lehetett.Ebben annyi erõ nem volt, hogy egyszer körbe forduljon a földbe .Küldtem is vissza.Az eladó adta is vissza pénzt, egy pillanatig sem vitatkozott.Elismerem hogy nem bírja a zalai kötött talajt Majd eladom itt a környékben.RK-02 volt, és Kecskeméten

Békés megyében (inkább Békéscsaba és Gyula környékén) hol lehet segítségért cserébe ingyen lovagolni?

anyukám nem engedi pénzért, mert manapság a lovaglás nagyon drága. Békéscsabán lakok, és ha van ilyen lovarda, ami viszonylag közel van, szívesen eljárnék oda. :) 13/L

Legjobb válasz: Gyulán Steigervaldék tanyáján lehet.

Gyulán Steigervaldék tanyáján lehet.
Van olyan hely, ahol csak 1500 egy óra. Segíteni általában azért nem úgy lehet, hogy bárki beesik az utcáról, és mindenkinek megadják ezt a lehetõséget, hiszen az ingyen boxtakarításból nem lehet etetni a lovat... Ritkán engedik csak meg szerintem, és csak nagyon kevés helyen, és inkább csak tapasztalt, megbízható lovasoknak, hogy pl problémás lovakat segítsenek rendbe tenni, ilyenek, és (legalábbis nálunk) ez mindennapos feladat, nem úgy, hogy heti egyszer kijössz takarítani, és lovagolsz is... De mondom, van 1500 Ft-os hely, annyiért már nagyon olcsó, ha érdekel, segítek, de ingyeneset nehéz lesz kezdõként találni...
Én vagyok megint az elsõ. Ha érdekel amit mondtam írj nekem magánüzenetben. Segíthetek bejutni hozzá. Régen vittünk sok csoportot hozzájuk meg lovakkal is segítettünk nekik. Még tartozik nekem tehát tudok segíteni.
Ez engem is érdekelne. A helyzet ugyanaz velem is, mint a kérdés feltevõjével.
Hali en tatám válal ijet de az igyen lovaglasert cserebe tragyazas es eleg jo lovak vannal 500.000-ojan 2.000.000 ig de mondtam cserebe tragyazas pucolas stb

Békés megyében merre lehet hennát vásárolni? =)

Legjobb válasz: Hennát lehet otthon készíteni is. Én mondjuk ilyen....hogyishívjákban vettem a hennát...ahol mindig büdös van és tele van füstölõvel,kendõkkel...nem jut eszembe a neve. Bocsi

Hennát lehet otthon készíteni is. Én mondjuk ilyen....hogyishívjákban vettem a hennát...ahol mindig büdös van és tele van füstölõvel, kendõkkel...nem jut eszembe a neve. Bocsi
A kérdező hozzászólása: WTF?:D Amugy hogy lehet itthon csinálni hennát?:O
A kérdező hozzászólása: kösziii (LLLLLL) =)

Békés megyében tud va laki (lehetõleg ingyen elvihetõ) kiscicát, aminek fehér bundája és kék szeme van?

Legjobb válasz: Ja, meg toronyórát lánccal, és ha már úgyis benne van, a Buckingham-palotát is mellé.

Ja, meg toronyórát lánccal, és ha már úgyis benne van, a Buckingham-palotát is mellé.
A kérdező hozzászólása: Annyi ilyen képet láttam feltöltve az interneten, gondoltam hogy nem található minden sarkon egy ilyen cica, de azért reméltem hogy valahol közelebb is található ilyen, még ha nem is ingyen... csak megérdeklõdtem, azt hittem ez az oldal azért van.
Apróhirdetõs oldalakon nézz körbe ingyen elvihetõ cicák után, vagy menhelyeken. Arra figyelj, hogy a kiscicák szeme alapból kék, kb. 12 hetes koruk környékére váltanak szemszínt, tehát ha ennél fiatalabb a cica, nem garantált, hogy kék marad a szeme. A másik, amire figyelj, hogy a fehér szõrû, kék szemû macskák nagyon gyakran süketek.
Igen, a "lehetõleg ingyen elvihetõ"-re reagáltam. Ugyanis ha már az árát se tudnád kifizetni, mi lesz az oltásaival, az ellátásával, kajával, egyéb költségeivel?
A szem szín általában 6 hetes kor körül változik, nem 12. Persze vannak kivételek, így olyanról is hallottam hogy macskának 2-3 évesen változott a szemszíne, de a 6 hét az általános. Ritka a hófehér-kék szemû cica, és bizony mostmár tapasztalatból tudom hogy valóban süket. Pest megyében tudok :) Õ már 10 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kedves válaszokat! :) igazából nem is a szem színén van a hangsúly... van egy fekete cicám és hozzá kerestem volna egy fehéret :) de tényleg köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!