Találatok a következő kifejezésre: Békát és lehet együtt (2 db)

Lehet együtt tartani a karmos békát és a cseresznyegarnélát?

Legjobb válasz: Nem. De mondjuk akkor a békának lenne egy jó napja, az biztos.

Nem. De mondjuk akkor a békának lenne egy jó napja, az biztos.
A karmosbéka mindent megeszik, ami befér a száján. Az RC desszert lenne neki.

Békát és halat lehet együtt tartani?

Legjobb válasz: Ha kis halakról van szó (guppy, szifó, zebradánió, szumátrai diszmárna, és társaik) akkor nem, mert megeszi õket! Ha nagy diszhalak (arany,vitorlás,angolna...) akkor nem eszi meg, de nem nagyon birják egymás buráját! De menj egy egy halakhoz értõ emberhez, mondd el milyen halaid vannak, és õ ad pontos választ ;)

Ha kis halakról van szó (guppy, szifó, zebradánió, szumátrai diszmárna, és társaik) akkor nem, mert megeszi õket! Ha nagy diszhalak (arany, vitorlás, angolna...) akkor nem eszi meg, de nem nagyon birják egymás buráját! De menj egy egy halakhoz értõ emberhez, mondd el milyen halaid vannak, és õ ad pontos választ ;)
Szerintem attól is függ, hogy milyen békát akarsz tartani mellette. A teknõs nem jó, de vannak direkt akváriumba való békucik is
Egyetértek az elõttem szólóval! Pl. karmosbékát tarthatsz halakkal, õk nem nagyra nõnek!De ha van pici is akkor inkább ne!
szerintem nagyhalak mellett is csak akkor, ha nem szretnéd hogy szaporodjanak:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!