Találatok a következő kifejezésre: Bébé Confort Trek (5 db)

Graco Trekko vagy Bébé Confort High Trek?

6 hós a Babám, olyat szeretnék, ami nem csak kicsit dönthet?, ami kényelmes, nem rázza szét a Picit, bírja a strapát és jól megy terepen. Melyik?

Legjobb válasz: Bébé confort High Trek. Mert fordítható az ülése. A trekkonak nem. Kényelmes, jó nagy az ülése tágas is hosszú is. Garantáltan nem rázza szét a gyereket.

Bébé confort High Trek. Mert fordítható az ülése. A trekkonak nem. Kényelmes, jó nagy az ülése tágas is hosszú is. Garantáltan nem rázza szét a gyereket.

Melyiket választanád: bébé confort high trek vagy peg perego gt3?

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32018?storetype=s.., illetve

Legjobb válasz: Bébé Confort. Van egy-két ilyen cuccunk és a legjobb márkának tartom, bár a babakocsink más.

Bébé Confort. Van egy-két ilyen cuccunk és a legjobb márkának tartom, bár a babakocsink más.
Nekem bébé confor kocsim van és nagyon imádom, de jelen esetben 1000%, hogy a pp-t válsztanám.Imádom a gt3-at sz egyik legjobb kocsi a világon!!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is nagyon tetszik a gt3-as, az egyetlen gondom vele, hogy nem fordítható velem szembe az ülõrésze... Valamint a bébé könnyebb, de nem tudom, hogy az, hogy a lábtartóval együtt dõl az ülõrész, meg hogy a lábtartó nem túl hosszú, nem gond-e?
2.vagyok, ezt hívják kagylóülésnek.Az én lányom nagyon szerette.(Coletto austin a3-am volt)Mennyi idõs babának kellene?Mert ha újszülött kortól akkor ugye kell a mózes is hozzá, ha viszont már nagyobb babának, akkor szerintem nem gond hogy nem tudod magad felé fordítani.
A kérdező hozzászólása: Félévesnek keresnék, tehát direkt csak a sportrész érdekelne. Szóval akkor a babádnak bejött ez a forma? (Nagyon tetszetõs kocsi, annyi szent, úgyhogy jó ízlése van a kis hölgynek :) ). Nem volt gond, hogy amikor alszik, nem tudod vízszintesbe dönteni?
Nem volt gond!Ezt szokta meg, és szerette, de hason alvó babának nem jó!!!!Az enyém utál hason aludni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kimerítõ választ. :)
A kérdező hozzászólása: Na lecsekkoltuk a bébé-t. Nagyon tetszik, abszolút jó a kagylóülés is, s talán ha tesóbaba egy kisebb méretekkel megáldott lány lesz, neki megvesszük. Mert beleültettük a hét hónapos kisfiunkat, mire az eladó közölte, hogy egyéves gyereknek õ ezt nem venné meg... :) Szóval õ sajnos ehhez túl nagy növésû. :( Úgyhogy megnézzük a gt3-at. :)
Szia! Én úgy emlékszem, hogy a gt 3 nagyobb :) na de majd mesélj , hogy mi volt :) Reméljük az jó lesz :)


Ezek mit jelentenek?
babakocsik! Nekünk Quinny Buzz van, szerintem szuper! Az tetszik benne, hogy viszonylag kicsi, nagyon könnyen kezelhetõ, és a sportkocsirésze szerintem az összes közül a legpárnázottabb, így biztos kényelmes:) Ja, és a színeik is jók! A speedi azt hiszem bordóban is van, az nagyon szép:)
Mi Bébé-t vettünk, tökéletesen bevált. Szép is kényelmes is, el is tettem a következõnek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!