Találatok a következő kifejezésre: Bármilyen fejlődési a (2 db)

Bármilyen fejlődési rendellenességet a terhesség milyen korai szakaszában lehet legkorábban kimutatni, úgy hogy még esetleg lehet cselekedni?

Mert félek, ha legközelebb megyek az orvosomhoz, ami a 8 hetben lesz, az már kés? lenne. És én még azon felül sajna epilepsziás is vagyok.

Legjobb válasz: Minden uhon megvan, hogy mit néznek, de senki nem vállal garanciát semmire. Ha elolvasod a papírt, amit aláírsz a dokinál, abban is az van, hogy a vizsgálat nem zárja ki, hogy valami nem észlelehtõ gond legyen. A 12 hetes uhon néznek elõször sokmindent, amit ki lehet szûrni, aztán 16 hetesen az afpn, majd 18 hetesen a genetikai uhon. De pl az epilepszia idegrendszeri gond-ha jól tudom, ezt szerintem nem tudják kiszûrni. Ne félj, nem szabad erre gondolni, minden rendben lesz. Ne rettegd végig a terhességet, élvezd, hamar elmúlik... ha olyan gond van, bármikor cselekednek, de nem lesz, hidd el, higgy benne, és minden oké lesz:-)

Minden uhon megvan, hogy mit néznek, de senki nem vállal garanciát semmire. Ha elolvasod a papírt, amit aláírsz a dokinál, abban is az van, hogy a vizsgálat nem zárja ki, hogy valami nem észlelehtõ gond legyen. A 12 hetes uhon néznek elõször sokmindent, amit ki lehet szûrni, aztán 16 hetesen az afpn, majd 18 hetesen a genetikai uhon. De pl az epilepszia idegrendszeri gond-ha jól tudom, ezt szerintem nem tudják kiszûrni. Ne félj, nem szabad erre gondolni, minden rendben lesz. Ne rettegd végig a terhességet, élvezd, hamar elmúlik... ha olyan gond van, bármikor cselekednek, de nem lesz, hidd el, higgy benne, és minden oké lesz:-)
8 hetes még nem sok mindent látni, úgy értem, hogy szerveket még nem nagyon. Ilyen korban még csak azt látni, jól tapadt-e meg, van-e szívhang. De ne aggódj! 15 hetes kismama
"Cselekedni" egészen a 24. hétig lehet - de mivel baromi ritkán van rá szükség, szerintem felesleges ezen agyalnod. Az epilepsziához mondjuk nem értek.
Én 12 hetes kismami vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy a 21.hétig lehet elvenni a babát, ha baj van. Addig is van vizsgálat a 12., 16. héten, meg talán még egy utána, de arra most nem emlékszem. Szerintem ne izgulj!!! Én a 14-15. hétre tervezek egy 4D uh-t, azon is sok minden ki fog derülni. A lényeg, hogy ne izguld túl magadat, mert azt érzi ám a babó!!! Vigyázz magadra

Bármilyen elektronikus eszköz fejlődése a 60 as évektol napjainkig. Miből lenne érdemes prezentáciòt készíteni? Miből lenne egyszerű?

Legjobb válasz: Javaslom a processzorokat, az fejlõdött a legtöbbet. Kezdve az elsõ logikai áramköröktõl és a 4004-es procitól a védett módon át a szuperskalár párhuzamosításig, stb. De írhatsz a rádiózásról is. Az AM adástól a szórt spektrumú kódolt átvitelig.

Javaslom a processzorokat, az fejlõdött a legtöbbet. Kezdve az elsõ logikai áramköröktõl és a 4004-es procitól a védett módon át a szuperskalár párhuzamosításig, stb. De írhatsz a rádiózásról is. Az AM adástól a szórt spektrumú kódolt átvitelig.
Ha a 60-as évektõl kell szerintem írj az elektron csõ mûködésérõl - válassz egy egyszerûbbet - és tedd át tranzisztorra germánium alapú, késõbb szilícium alapúra - alapvetõ különbségeket kiemelve - majd jöhetnek az Integrált áramkörök. Ezeken belül az egyszerûbb majd bonyolultabb mûveleti erõsítõk, hibrid áramkörök, végfokok. Elég nagy terület, rengeteget lehet írni róla. Beszúrhatsz egy-egy karakterisztikát is amit adatlapokon találsz.
Telefon vagy TV is érdekes és talán még egyszerûbb témakör is, valamint a legtöbb ember számára érthetõbb is.
Jó lenne tudni, milyen szintû prezentáció kell. Általános iskola 6. osztály, vagy egyetemi szakmai kiselõadás.
Utolsó jól mondja, ez a lényeg elsõsorban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!