Találatok a következő kifejezésre: Bármikor a során (15 db)

Hogy is van? SÖRRE BOR BÁRMIKOR, BORRA SÖR MEGGYÖTÖR. Hogy van ez a pálinkával?

Legjobb válasz: Nem teljesen mindegy, hogy egy kitalált mondóka, hogy van? A valósághoz semmi köze.

Nem teljesen mindegy, hogy egy kitalált mondóka, hogy van? A valósághoz semmi köze.
"Nem teljesen mindegy, hogy egy kitalált mondóka, hogy van? A valósághoz semmi köze." Hmmm... javaslom, próbáld ki :D Kérdezõ: ha valódi pálinkáról van szó, addig bármelyiket ihatod rá... ha kavart lötty, akkor ne keverd semmivel!
Külföldön elvileg pont fordítva terjedt ez el. :D Pálinkát én bármikor szivesen fogyasztom, legyen az sör elõtt vagy után. Persze csak ha finom. :)
A mondás lényege az, hogy ha gyengébbre erõsebbet iszol, lassabban csiccsentesz be, mintha erõsebbre gyengét. Tehát pl. borra lehetne inni pálinkát, pálinka után viszont nem jó a sör vagy a bor. Van, akinél ez tényleg így van, de szabályt nem lehet csinálni belõle!

16év van köztem és a barátom közt, 3hónapja vagyunk együtt még nem feküdtünk le, még szűz vagyok, benne lennék az egészben úgy érzem bármikor, de valahogy ha arra kerülne a sor érzem hogy azt mondanám hogy ne. Ez szerintetek miért van?

Legjobb válasz: Nem semmi pszichiátered lehet! :D :D :D Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Hát a komplexus pont arról szól, hogy azért alakul ki, mert nem kaptál olyan szeretetet! :D :D: D

Nem semmi pszichiátered lehet! :D :D :D Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Hát a komplexus pont arról szól, hogy azért alakul ki, mert nem kaptál olyan szeretetet! :D :D: D
én nem jósolok nagy jövöt kettõtöknek... Miért nem keresel a saját korosztályodból fiút?
pedofil neked meg apakomplexusod van. 3 hónap a max.
hány évesek vagytok??? O.o
Egy normális 32 éves ember nem áll össze 16 éves lányokkal, erre gondoltál már? Téged még megértelek, sok az apakomplexusos lány, de az ilyen férfiakat, mint a "párod", soha fel nem foghatom... (illetve dehogynem: vagy pedofil, vagy kifejezetten a fiatal/szûz lányokra hajt; mindkettõ beteges). Egyébként megértem, amit írtál (hogy érettebb pasit keresel), és ha javasolhatom, akkor max 21-23 éves fiúkat keress, náluk még esetleg elõfordulhat, hogy tényleg beleszeretnek egy 16 éves lányba, és nincs hátsó szándékuk...
És persze még valami: semmiképp se feküdj le ezzel az emberrel. Nagyon meg fogod bánni késõbb.
Nos kedves kérdezõ, én is valami hasonlóban vagyok, hogy kezd vmi szerelem szeretet izé féle kialakulni, köztem meg egy 32 éves között... nos én 18 vagyok szóval köztünk 14 év van, én nem megyek bele, mert egyrészt nem vagyok olyan bátor, másrészt mert vannak itt még dolgok...; de ezt nem azért írom mert megvetlek vagy ilyesmi. Van ilyen nem pedofília, nem gáz, szóval a hurrogóknak üzenem, hogy a szerelmet meg a szüzességet nem években mérjük!!! Nézd, ha megbízol benne és szereted, akkor vágj bele, igazából, könnyû dolgod van, mert õ 32 tudja, hogy kell lenyûgözni egy nõt (ill. nagy általánosságban ez így van). Szóval nyugi, de ha kételkedsz akkor inkább NE! várj vele még egy hónapot, ha meg spontán megtörténik akkor már nincs mirõl beszélnünk... remélem segítettem
a korkülönbség a szerelemben nem számít. Ha eddig várt a pasi, akkor van esély rá hogy igazán szeret. ha te azt érzed hogy még nem akarod, akár egy kicsit is, akkor még várj, és õ is várni fog (ha szeret), akár éveket is. Ha emiatt elhagy, akkor nem szeretett igazán, tehát nem kell majd sajnáld. Ami gond lehet hogy õ elõbb-utóbb nõsülni akar, neked viszont még csak õ volt mint partner és szerelem és majd azért fogod elhagyni, hogy nehogy úgy menj hozzá, hogy nem voltál mással. persze lehet hogy annyira szereted hogy elég lesz neked egész életedre, akkor mûködik majd. szóval vannak buktatók, de melyik kapcsolatban nincs ?????? nálunk 27 év a különbség !!!
Egyrészt a nõk sokszor tele vannak ilyen értelmetlen gátlásokkal. Nálad is ez van. Másrészt a pasik egész életét az tölti ki, hogy az ilyen gátlásokat megpróbálják feloldani, több-kevesebb sikerrel. Beszéld meg vele õszintén a dolgot, valószínûleg minden pasirafinériáját be fogja vetni, hogy segítsen.
szuleim kozt 11 év van, és 15 éve egyutt vannak. anyum 17 volt, mikor megismerkedtek... szóval akik a korkulonbség miatt azt mondják biztos szakitotok, annak nincs igaza... de sztem még várj egy kicsit :)
ez nem törvényellenes? mert te még kiskorú vagy. Vagyis én nem tudom de szerintem ne. tudom, hogy ez azért egészen más de van egy nagyon szomorú történet egy Amanda Todd nevû lányról. és amúgy meg három hónap után még egy rendes kapcsolatban is várnod kéne
az én szüleim közöt 26 év van és már elváltak aminek NAGYON ÖRÜLÖK apum az idösebb még szép hogy nõcsábász!és nem ajánlom hogy megted ne ne ne és ne!!!!!!
jézus, apakomplexus, nem tudom hogy van ehhez gusztusod... :\\
A kérdező hozzászólása: engem nem érdekel a trend már ne haragudj, nem érdekel az hogy ki mikor kivel van együtt :) mert pont nem izgat .. szeretem és komolyan is gondolom az egészet.. nem is azt kértem hogy itt ítélkezzetek felettem hiszen nem ismertek, tanácsot kértem nem kioktatást . :)
A kérdező hozzászólása: 16-32
A kérdező hozzászólása: mert a korombeliek elégé kisfiúk még , én meg a koromhoz képest érettebb vagyok.. és egyszerûen nála érzek olyas valamit amit még soha senkinél, és ha hiszed hanem nekem õ kell. :/
A kérdező hozzászólása: nem lehet apakomplexusom a pszihologusom direkt megkérdeztem és azt mondta mivel soha nem volt apám, ezért nem is lehet .. :) és mért annyira hihetetlen hogy szeret ? vagy hogy én szeretem ?
Van esélyed sõt gondolj csak woody alenre! miis majdnem így vagyunk , én 31 barátnõm 18 , , , a szex meg majd jön egy 30 as pali néha nagyon ki van éhezve
gyakorlásnak jó lesz.
persze hogy az idosebb pasik azt mondjak hogy jo, hulyek lennenek mast mondani omg... Az egesz hulyeseg, megfogod banni, de o elvezni fogja es a hasnolo korosztalyu palik tamogatni fognak teged ebben, ne aggodj.1 a 10k hoz hogy ti egyutt fogtok maradni.
Te nagyon betegh vagy es leszel ha lefekszel vele OMG :-j gondolkoz kicsit eretebb vagy meg raersz istenem :-j gondolkoz egy kicsit talalj magadnak egy 17-18 evest azutan beszelhetunk !
Gratulálok! Beálltál a divat p*csák sorába! 32 éves pasival... úristen... szép kis trendet élünk, mondhatom!
Te nem hogy fejlettebb vagy a kor osztályodtól hanem soká fogod elérni az õ szellemi színvonalukat. Mert aki ilyen pitiáner dolgokon rágódik az még nõjön egy kicsit. Ráadásul nem is szereted, mert ha szeretnéd akkor kívánnád is és nem lenne kérdés hogy lefeküdj vele.

Testvérem nagyobb adósságot halmozott fel. Már egy ideje nem fizeti... Külön él Tőlünk, de hozzánk van bejelentve. Ha oda kerülne a sor, hogy rendőrségi ügy lesz, és jönnek a behajtók, akkor jogukban áll Tőlünk bármit is elvinni?

Vagy mivel a házban nincs semmi a nevén, ezért nem is vihetnek el semmit?

Legjobb válasz: Nem rendõrségi ügy lesz belõle, hanem nem peres eljárás, aminek végsõ állomása az, hogy kimehet a végrehajtó. Nem, nem visznek el semmit, ami nem az õ nevén van. Nem vagy kezes , vagy adóstárs ugye? Ja, a ház egy része sincs a nevén?

Nem rendõrségi ügy lesz belõle, hanem nem peres eljárás, aminek végsõ állomása az, hogy kimehet a végrehajtó. Nem, nem visznek el semmit, ami nem az õ nevén van. Nem vagy kezes , vagy adóstárs ugye? Ja, a ház egy része sincs a nevén?
A kérdező hozzászólása: egyik családtagom se kezes, és nem mis adóstárs, tesomnak meg még nincs része a házból
A kérdező hozzászólása: -m amúgy köszi a választ
Ilyenkor kimennek a bejelentett címre, és ha nem lakik ott nincs ott semmilyen vagyontárgya akkor errõl felvesznek egy jegyzõkönyvet és megpróbálják felkutatni õt, elvileg titeket nem zaklatnak tovább, hisz semmi közöztök az adósságához.

Bármikor a terhesség során közölnöm kell a dokimmal, védőnővel, hogy hol dolgozom? Van ilyen kérdés a terheskiskönyvben vagy bármilyen dokumentumban, amit ki kell majd töltenem?

Tudom, hogy ez így sután hangzik, de a foglalkozásom megbotránkoztató lehet egyesek számára. Ezért szeretném megtudni, hogy számíthatok-e ilyen kérdésre. A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia Tolem csak azt kerdezte a vedono,h milyen jellegu munkat vegzek,es erre mondtam,h irodaban dolgozom.Ceg nevet nem kellett mondani,es nem kell kitolteni sehol,legalabbis nekem eddig nem kellett. De kit erdekel,h ki mit gondol a munkadrol?Te avval foglalkoz es kesz,akinek nem tetszik ne foglalkozz veluk. Boldog babavarast kivanok 23 hetes kismama

Szia Tolem csak azt kerdezte a vedono, h milyen jellegu munkat vegzek, es erre mondtam, h irodaban dolgozom.Ceg nevet nem kellett mondani, es nem kell kitolteni sehol, legalabbis nekem eddig nem kellett. De kit erdekel, h ki mit gondol a munkadrol?Te avval foglalkoz es kesz, akinek nem tetszik ne foglalkozz veluk. Boldog babavarast kivanok 23 hetes kismama
Tõlem is cdak azt kérdezte a védõnõ, hogy dolgozom-e.Mikor rákérdeztem a miértre, azt mondta, mert vannak olyan munkák, amiket egy kismama nem végezhet, és ki kell írni táppénzre, illetve a munkáltatóval meg kell beszélni bizonyos részleteket. Pl nem dolgozhatsz vegyszeres, festékes helyes, nem dolgozhatsz éjszaka stb. Közölnöd semit sem kell...ez pont olyan, hogy alapvetõen gondozásra sem kell járnod, csak nem árt ha odafigyelnek a tested változásaira.
hát nekem meg kellett mondani a beosztásomat, de miért megbontránkoztató? Én így csak arra tudok gondolni, hogy valami pornóipar, ha igen azt pedig jobb ha abbahagyod, ha nem akkor nem lehet olyan botrányos munka!!!
A kérdező hozzászólása: :) )) Nem pornóipar, dehogy. :) )) Egészen pontosan aktfotós vagyok, de hát nem vagyok bejelentve, csak úgy értitek. ... Ezért kérdeztem, hogy bárhol utána nézhet-e, kéne-e vinnem a munkáltatótól valami papírt, stb. És köszönöm szépen a válaszokat. :)
Utánna nézni sztem nem fognak, de megkérdezheti mi a hivatásod.Mondd azt, hogy fotós vagy fotómodell..ez végül is az ..nem?Nekem megkérdezte az én foglalkozásomat.
Nekem a védõnõm beírta a kiskönyvembe, hogy gyorséttermi eladó, munkahelye: Burger King. Szóval védõnõje válogatja, elméletileg be kell írni. De legalább is tudnia kell róla, hogy mit dolgozol, feltéve, hogy a terhességed alatt is dolgozol. De ha nem vagy bejelentve, akkor ez csak környezeti kód szerint számít a nõnek majd, az orvost nem fogja érdekelni, mert nem kell majd táppénzre javasolnia.
Nekem is beírta, hogy hol és milyen beosztásban dolgozom, de nem ellenõrzi. Gyakorlatilag azt mondasz, amit akarsz. Az jó ötlet, hogy mondod, hogy fotós vagy modell vagy. És mondd, hogy szabadúszó. Nem fog faggatni.
Semmi köze hozzá mit dolgozol!!!Az a te dolgod hogy be vagy e jelentve vagy sem.Se a doki , sem pedig a védõdõ nem szólhat bele mit dolgozol, kivéve ha az veszélyezteti a magzatot.De gondolom ezt mindenki érzi mit bír, úgy hogy azt a baba ne bánja.

A 13 napos diéta során lehet-e a tonhalat bármi mással helyettesíteni?

2 napja csinálom a diétát, de még mindig fogalmam nincs hogy honnan tudnék jó min?ség? nyers tonhalat venni, sokkal kényelmesebb lenne, ha bármi más olyannal tudnám helyettesíteni, ami esetleg egy picivel elérhet?bb lenne számomra...

Legjobb válasz: Bármivel. Mivel a diéta úgyis hízással végzõdik, akár eszel halat, akár nem.

Bármivel. Mivel a diéta úgyis hízással végzõdik, akár eszel halat, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Lehetõleg értelmes hozzászólásokat kérnék, amiknek hasznát is veszem, KÖSZÖNTEM:)
Egy 13 napos diétával az égvilágon semmit nem fogsz elérni, esetleg annyit, hogy leadott súly duplája megy vissza.
Bármilyen halat veszel, amit tudsz párolni, vagy grillezni. A lényeg, hogy ne legyen szálkás, hogy lehessen bátran enni.
Az áruházakban kapható fagyasztott halfilék pl hekk, tökéletesek párolva, grillezve. csak pangasiust ne vegyél, bár nagyon finom, de zsíroshúsú édesvizi hal. amúgy a két hetes diétával szépen rá lehet hangolni a szervezetet egy másik diétára, ami hosszab és kitartást is igényel. a sikerélmény motivációt ad folytatáshoz. Sok sikert kívánok a fogyódhoz:)
A 13 napos kúra eredményét 2 évig tartottam. Akkor nem figyeltem oda, és télen minden este sós mogyorót és egyéb olajos magvakat nasiztam, attól jött vissza a korábban leadottból pár kiló. Tehát ha továbbra is odafigyel, hogy mit mikor mivel, akkor meg tudja tartani a leadott súlyt.
"salyát vers"?
Le kell , hogy süssem az a keserédes vigyort az orcádról.mert ez pocsék...borzalmas...:D
Meg tanuld meg leírni a saját szót.
ez már régóta nem is divatos, most gothnak meg emosnak lenni a menõ, gyorsan frissíts :)
A kérdező hozzászólása: tudom :)
Nevetséges vagy.
A kérdező hozzászólása: XD
Ez annyira jó lett, hogy földhözcsapkodtam a seggem.
A kérdező hozzászólása: aham az iskolában jött az ihlet, órán...
A kérdező hozzászólása: tudom
A kérdező hozzászólása: UP!
A kérdező hozzászólása: UPPP!!!!
A kérdező hozzászólása: UPPPPPP!!!!
A kérdező hozzászólása: UPPPPPP!!!!
Shevy a bika! Az amikor a végén fizet.
Az a kedvenc részem, mikor az asszony elélvez.
Amikor gerincre vágom az ágyon a lányt és orálisan kielégítem úgy, hogy pontosan addig húzom el, hogy már az ágynemüt markolja görcsöesen :D
Az eleje. Az egymást vetkõztetõ, egymásnak esõs részt szeretem a legjobban, amikor szinte téped a ruhád a másikról, csak végre magadon érezd a meztelen testét...
nem vagyok bika csak megtanultam kanál nélkül pudingot enni gyerekkoromban a müanyag pohárból. tudtam, hogy késöbb még hasznos lesz ez a tudomány csak akkor még azt nem, hogy mire. :D
amikor becsúszik, az elsõ pár perc az a legjobb
Amikor ráélvezhetek a csaj arcára
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Imádom!
*ruhát
inkább azt mond meg h kimi dobogós lesz-e holnap? Xd
Az lesz, imádkozom érte. :-D
Nehéz megmondani. Vettel elsö sorból rajtol és mivel ö csak PP bõl vagy elsö sorbol tud nyerni (mert nem kell elõzgetni) igy ö eséyles a dobogóra. a Merecedesek is erõsek most mert jo kört mentek de a gumik kérdésesek náluk mert a pirelli uj abroncsokat hozott. De visoznt meleg lesz ami a lotusnak kedvez. Ha Kimi nem is biztos de olyan 65% ra jött ki nekem az itthoni kalkulációmban az hogy Lotusos is lesz a dobogón. :D
Kezdésnél az amikor csókolózás után elkezdek lefelé haladni a nõ testén és csókolom a mellét, hasát, majd leveszem róla a bugyit és elém tárul a finom, illatos punci és nekilátok gyengéden a nyelvemmel kényeztetni, itt kerülök én is extázisba. A következõ amikor a számba veszi a farkam és hirtelen elönt az a nedves, forró érzés, majd ugyanez az elsõ behatolásnál. Ezek a kulcsmomentumok, majd késõbb ugye az orgazmus és szex közben a nõ nyögései, sóhajai amik nagyon lázba hoznak. 26F
Amikor a végén megkérdezni: Csináljak egy szendvicset?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom sztem az mikor a pasi a csaj folott van, ketoldalt lefogja a kezeit, kozel hajol a fejehez, melyen a szemebe nez, es belehatol, es kozben nezik egymast vegig

Fájlt szeretnék átnevezni, mégpedig az adott fájl X. sorára. (30-40 karakter). Van-e erre parancssoros lehetőség, vagy bármi más, hogy batchfájlt lehessen alkotni erre a célra?

Nem találtam olyasmit, amivel egy fájl tartalmában lehetne matatni. Egyébként ezek szöveges fájlok, csak nem .txt kiterjesztéssel.

Legjobb válasz: Találtam egy script megoldást, ezzel sikerült is: http://www.autoitscript.com/site/autoit/ http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ Magyarul nem sok minden van hozzá, de ezen el lehet indulni, az angol helpje meg kiváló: http://keveqiah.hu/web-prog/vagjunk-bele-az-autoit-be-i-resz/

A kérdező hozzászólása: Találtam egy script megoldást, ezzel sikerült is: http://www.autoitscript.com/site/autoit/ http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ Magyarul nem sok minden van hozzá, de ezen el lehet indulni, az angol helpje meg kiváló: http://keveqiah.hu/web-prog/vagjunk-bele-az-autoit-be-i-resz/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!