Találatok a következő kifejezésre: Bár még vagyok, sajnos, (2 db)

Bár még szűz vagyok, sajnos, amikor rám jön a vágy, nem tudok leállni. Miért vannak olyan hatalmas vágyaim?

S ha egyedül vagyok otthon, majdnem sikitok miközbe elégitem ki magam. Nem birok már a vágyaimmal! Állandoan kell, állandoan érzem, hogy muszáj magamhoz nyuljak, naponta többször is. Futokalandjaim voltak, de egyikkel sem mentem el a végs?kig. Már nem birom az állandoan fel fel lángolást...

Legjobb válasz: Attól még hogy szûz vagy dolgoznak a hormonjaid, úgy tûnik jó erõsen. Nem baj ha levezeted a feszültséget és kielégíted magad, de ha már nagyon kellemetlen próbáld meg elterelni a figyelmed, pl sportolj, fáraszd ki magad fizikailag, úgy kevésbé fogod talán kívánni!

Attól még hogy szûz vagy dolgoznak a hormonjaid, úgy tûnik jó erõsen. Nem baj ha levezeted a feszültséget és kielégíted magad, de ha már nagyon kellemetlen próbáld meg elterelni a figyelmed, pl sportolj, fáraszd ki magad fizikailag, úgy kevésbé fogod talán kívánni!
Akkor miért vagy szûz? keféj b+
Persze ez attól függ hogy lány vagy-e mert ez az eset már elég kanosságra utal ha igen! LOL Pasizz be akkor mert még megháborodsz XD!

A baba érzelmi fejlődése függ attól, hogy szoptatom-e vagy sem? Sajnos ő születése óta tápszert kap. Most 2 hónapos és még alig mosolyog. (bár pont ma reggel nagyon vigyori volt:-) ) Lehet, hogy emiatt?

Egyébként gyönyör?en fejl?dik,ügyesen mozog,érdelk?d?.

Legjobb válasz: Nem a szoptatástól függ.Nyilván lehet az bensõségesebb mintha cumisüveggel etetnéd de az érzelmi fejlõdése nem ettõl függ.Az én lányom szinte születése óta tápszeres de én nem vettem észre hogy ne lenne bensõséges a viszonyunk.Sõõõõt.:)

Nem a szoptatástól függ.Nyilván lehet az bensõségesebb mintha cumisüveggel etetnéd de az érzelmi fejlõdése nem ettõl függ.Az én lányom szinte születése óta tápszeres de én nem vettem észre hogy ne lenne bensõséges a viszonyunk.Sõõõõt.:)
Szia! Jól csinálod, ha már nem tud szopizni mindenképp fontos a közelség etetésnél. Ne aggódj nem lesz sem fizikai sem érzelmi baja attól, hogy nem szopik. Szersd nagyon, sokat kommunikálj vele. A mosoly miatt ne aggódj, most tanulja, egy hónap és éjjel nappal mosolyog majd ezt tapasztalatból tudom, a kislányom is késõm (mások szerint) kezdett mosolyogni most viszont (3, 5 hó) vigyorog egész nap és mindenkire.
Dehogy függ!!! Az én babám csak szopizott nagyon sokáig és mégis késõn kezdett el mosolyogni (pedig a környezetében mindenki vigyorgott és nyugodt volt) . (annyira elegem van már az idióta szoptatási oldalakból meg tanácsadókból, azt a sok baromságot amit összehordanak... )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!