Találatok a következő kifejezésre: Bár még vagyok, (254 db)

A cisztát meg lehet érezni? Clostit szedtem ebben a ciklusban. Pé után vagyok szerintem 3 nappal, bár még a program nem rajzolta be.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

Legjobb válasz: Bár nekem nem Closti-tól volt cisztám, de állandó nyomást éreztem azon az oldalon, és szeretkezéskor ha bizonyos szögben mozdultunk, volt, hogy iszonyatosan begörcsöltem. Késõbb már az ülés is fájdalmas volt, feszített, de nekem rohamosan nõtt sajnos, szinte észrevétlenül. 3 cm-esrõl a három hónapos kontrollra almányira, sajnos a petefészkem bánta.... De! Amit te érzel, az lehetett éppen a tüszõrepedés! Mert bár a hõd felment egy nap elég rendesen, de utána le is ment, tehát lehet, hogy csak hõemelkedésed volt korábban. Ha ez így van, akkor látni fogod a görbéden. ( sõt, még azt is megkockáztatom, hogy ha most gyorsan mérnél egy hõt, akkor szokatlanul alacsony értéket mérnél, ha valóban megrepedt a tüszõ. Állítólag a tüszõben lévõ folyadék a hasnyálmirigyre is ürül, és ezért lejjebb megy a hõmérsékleted. )

Bár nekem nem Closti-tól volt cisztám, de állandó nyomást éreztem azon az oldalon, és szeretkezéskor ha bizonyos szögben mozdultunk, volt, hogy iszonyatosan begörcsöltem. Késõbb már az ülés is fájdalmas volt, feszített, de nekem rohamosan nõtt sajnos, szinte észrevétlenül. 3 cm-esrõl a három hónapos kontrollra almányira, sajnos a petefészkem bánta.... De! Amit te érzel, az lehetett éppen a tüszõrepedés! Mert bár a hõd felment egy nap elég rendesen, de utána le is ment, tehát lehet, hogy csak hõemelkedésed volt korábban. Ha ez így van, akkor látni fogod a görbéden. ( sõt, még azt is megkockáztatom, hogy ha most gyorsan mérnél egy hõt, akkor szokatlanul alacsony értéket mérnél, ha valóban megrepedt a tüszõ. Állítólag a tüszõben lévõ folyadék a hasnyálmirigyre is ürül, és ezért lejjebb megy a hõmérsékleted. )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!!
Szia! Nem tudom attól alakult e ki de nekem már többször is volt sajnos cisztám! Még mûteni is kellett!Nagyon tud fájni és szúrni! Mindenképp menj dokihoz hétfõn ha nem múlik!

20 hetes kismama vagyok és feküdnöm kell kül. Problémák miatt (bár még nem tudom meddig). Ki van még ilyen helyzetben, és mivel üti el az időt?

Legjobb válasz: Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, bár azért nagyon nem mindegy miért is kell hogy feküdj. Nekem 28-29 hetesen rövidült méhnyak miatt. Nekem valószínû már nem oldják fel a feküdni kell büntetést. Nekem a TV, olvasás, Net, néha fõzés és kis séta. A lényeg annyi lenne hogy rosszabb ne legyen.

Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, bár azért nagyon nem mindegy miért is kell hogy feküdj. Nekem 28-29 hetesen rövidült méhnyak miatt. Nekem valószínû már nem oldják fel a feküdni kell büntetést. Nekem a TV, olvasás, Net, néha fõzés és kis séta. A lényeg annyi lenne hogy rosszabb ne legyen.
szia.én is pihire itéltettem.ma voltam dokinál és nem tetszett naki a látvány és a hallottak.elég sokat keményedek és a méhszáj C2000.hát én nem az az egy helyben ülõs típus vagyok, de a babámért mindent.ugyhogy elõveszem anyám könyvtárát és kiolvasok mindent ami csak létezik neki, és net meg tv, meg persze egy kis séta minden nap, hogy ne tunyuljak el. 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: szia, kb 3 héttel ezelõtt volt egy pici mennyiségû világos barnás folydogálásom. Akkor pihenést javasolt, amit be is tartottam. 1 hét múlva vizsgált meg újra és bár az elõzõ problémám szerencsére elmúlt, a méhszáj vizsgálatánál azt mondta, hogy középre húzódott a méhszáj. Szerencsére nem nyílt ki egyáltalán. Újbabb 1 hét pihi, majd kontroll. Akkor azt mondta, hogy még mindig ez a helyzet és 2 hét múlva újra szeretne látni. És még mindig C3000 a méhszáj, szóval szerencsére zárt. Hát ennyi. Ezért reménykedem abban, hogy esetleg a méhszájam meggondolja magát és visszaáll az eredeti helyzetébe. Remélem nem csak reménykedem. Betartom a pihit, és várok.
Szia!Én szerencsére csak voltam ilyen helyzetben, azóta megszületett a babus, már lassan 4 hós lesz.Naa, de nem is ez a lényeg! :D Szóval nálam vesegörcsök miatt kellett pihire kényszerülni, sajna kórházban is feküdtem. Abban az idõben sok filmet megnéztem, olvasgattam, rejtvényt fejtettem.Kicsit sétálgathatsz, vagy kicsücsülhetsz ebben a szép idõben az udvarra/erkélyre.Barátnõzés....? Mindenképpen tartsd be az utasításokat és használd ki a kényszerpihit, mert utána aztán nem lesz lazítás! :D Kellemes babavárást!

Egy foci vb-n bárki bárkivel játszhat vagy van valamilyen szabályzat ami meg akadályoz egy PL:Iráni izraeli meccset?

Legjobb válasz: Nincs ilyen szabályzat, legfeljebb selejtezõn. Ha mégis volan, akkor szerinted hogyan oldanák meg, ha valamikor összekerülnek?

Nincs ilyen szabályzat, legfeljebb selejtezõn. Ha mégis volan, akkor szerinted hogyan oldanák meg, ha valamikor összekerülnek?
Szerintem a FIFA szabályzatában (amit a tagországok elfogadtak) benne van, hogy nincs politika meg semmiféle ilyen alapú ellenségeskedés a pályán.
Sorsoláskor kalapok vannak, az 1es kalapban a legerõsebb csapatok, 2esben gyengébbek, és így tovább...de politikát teljesen kizárják, igen, lehetne Irán-Izrael meccs :)
hát a 2012-es EB selejtezõ sorsolásánál volt két olyan megkötés, hogy azt hiszem örményország nem kerülhetett egy csoportba vagy azerbajdzsánnal, vagy grúziával nem tudom, meg még valamelyik két balkáni ország sem kerülhetett egy csoportba. ha véletlenül úgy húzták õket, akkor automatikusan a következõ csoportba került amelyiket a kettõ közül késõbb húzták, ha jól emlékszem. egyébként lehet az is, hogy izrael azért van az európai szövetségnél, mert nincs túl jó viszonyban az arab országokkal:D bár ezt csak most találtam ki, bár lehet benne valami:D
elõzõ vagyok talán ciprus és törökország lehetett az a két másik csapat a balkániak helyett:D
van még remény ;)
El kell érned egy olyan tudatállapotba ahol már nem érdekel sem élet sem halál sem pedig a szégyen. Ha elértél oda akkor már teljesen mindegy, hogy csúnya vagy-e vagy kicsi-e a farkad vagy esetleg vézna kis nyomorék vagy. Ha eljutsz oda szellemileg és lelkileg sokkal erõsebb leszel, nem fogsz félni ismerkedni, nem fogsz félni a visszautasítástól, sõt még bátrabb is leszel. Igaz, nagyon sok idõ kell ahhoz, hogy eljuss ebbe a tudatállapotba, de ha eljutsz akkor annyival elõrébb vagy, hogy bátrabb és céltudatosabb leszel. .....de szerintem te tudsz csajozni, csak lehet, hogy rossz helyen próbálkoztál eddig
Tereld el a gondolataidat a csajozástól. Olvasgass helyette egy nyelvtankönyvet. Semmirõl sem maradtál még le, 19 éves vagy, nem 89.
A kérdező hozzászólása: esetleg egy kis felvilágosítást is kérhetnék mit tegyek?
#3 az lehetetlen most fiatal persze hogy most gondol erre a legtöbbet és kíváncsi gátlásos vagy? ha nem akkor menj és próbálkozz szó szerint mindenkivel aki nõ nemû hozz ki magadból mindent amit tudsz frizura, illat, öltözködés stb. ha nem tudsz túl lépni a gátlásokon akkor semmi esélyed mert 1 lány se fog neked udvarolni
tényleg ennyire nem tudnak a mai fiatalok helyesen írni? Pedig még a hibás szöveget pirossal aláhúzza a gép... Ennél könnyebb már nem tud lenni. Én ezt nem értem...
A kérdező hozzászólása: Bocs szar a laptopomon a bilentyüzet
Ilyen rövidke írásban ennyi helyesírási hibát. Ez már nem a Grammarnazi esete, ez a sima jó ízlés lázadása, hogy ÍRJÁL MÁR HELYESEN B+!!!
A kérdező hozzászólása: Bocs nem hejesirási tanácsot kértem
bárkit
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Azért annak is nézz utána, hogy eredetileg ez mit jelent :)
A kérdező hozzászólása: Tudom mit jelent, de azért köszönöm hogy szóltál.
akinél be van állítva, hogy lehessen. lehet csak jelenteni tudod.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

2009-ben BAR listára kerültem, de a tartozásom rendezve lett még abban az évben. Akkor most passzív BAR listás vagyok?

Legjobb válasz: Az 5 év régen volt. Most már passziválást követõ egy év után lekerülsz. Esetleg lakáshitelben gondolkozol? :)

Az 5 év régen volt. Most már passziválást követõ egy év után lekerülsz. Esetleg lakáshitelben gondolkozol? :)
Igen, a tartozás kifizetésétõl számított azt hiszem 5 évig
A kérdező hozzászólása: Koszi. Tehát amit olvastam, hogy 1év után elévül, az nem igaz, én is 5évre emlékszem...sajnos.
A kérdező hozzászólása: Akkor nagy valószínûséggel már nem vagyok rajta? :D Lakáshitel sajna majd csak 1, 5-2év múlva lesz aktuális, egyenlõre párom személyi hiteléhez kellenék, mint adóstárs vagy minek nevezik. Akkor az lehetek, ugye?
lehetsz, ha a bank belsõ fekete listáján nem szerepelsz, mint rossz adós. Ilyen listáján max annál a banknál szerepelhetsz, aki feltett a KHR-re (BAR) Viszont azt gondold át, hogy egész biztos szükség van-e a személyi kölcsönre és mennyire bízol meg benne, hogy fizetni fogja. Sok csúnya történetet hallottam már sajnos....
A kérdező hozzászólása: Szerencsére meg tudtuk oldani kölcsön nélkül is. Örülök, hogy nem kell felvennünk hitelt, de ha úgy adódna én teljesen megbíznék benne. Köszönöm a válaszokat, a "passzivitásomnak" utána kérdezek.

Honnan tudhatom meg, hogy BAR listás vagyok-e?

Hitelre szeretnék venni egy 100.000 ft körüli laptopot. Hogyan tudhatom meg, hogy BAR listás vagyok-e?

Legjobb válasz: Bemész a számládat vezetõ bankodhoz. Ott megigényled a BAR-t. Egy évben egyszer ingyenes. Postán fogják küldeni a bankodba. Majd behívnak.

Bemész a számládat vezetõ bankodhoz. Ott megigényled a BAR-t. Egy évben egyszer ingyenes. Postán fogják küldeni a bankodba. Majd behívnak.
Bemész a boltba ahol vanni akarod, aztán elintézed a hitelt. Ha bár listás vagy ugyis elutasítják. Ha listás vagy akkor kellett levelet kapnod róla.
Kamatmentes hitelre vedd meg a laptopot, szoktak ilyen akciók lenni pl. az Euronicsban. Tehát mondjuk a 120ezres laptopot 10x12000ft-ban fizetes vissza. Másmilyen módon ne vedd, nem éri meg! Párom is azt nyögi, ugyan csak 5600-at fizet havonta, de 36 hónapos. :S még hátra van egy év, a laptop garanciája meg rég lejárt, többe kerül a visszatörlesztés 1/3-a, mint amennyit a gép ér...
A kamatmentes hiteleknél is van hitelbírálat, tehát ha még bárlistás vagy ott is elutasítanak.Ma már nincs hitel hitelbírálat nélkül. Inkább az lenne a kérdés hogy még bárlistás vagy-e, gondolom.
Nem azért ajánlottam a kamatmentest, mert akkor nem nézik a BAR listát, hanem tanácsot adtam, nehogy rosszul döntsön! Ilyen kisebb értékû dolgokat így éri megvenni. Másképp a dupláját visszafizetheti legalább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Auchanba néztem ki egy gépet, és 0% az önerõ. Reméljük, összejön.
Az Auchan-ban? Ugye kikérted egy szakértõ véleményét a géprõl? Nem akarok okoskodni, de jobb utánakérdezni, persze nem a boltban, neten és ismerõsöknél, mit ajánlanak. Nehogy egy rossz gépet vegyél. Ha értesz hozzá, akkor bocsi, nem rosszból mondtam. :)
A 0% önerõnek nemsok köze van a 0% THM-hez ...

Bár még szűz vagyok, sajnos, amikor rám jön a vágy, nem tudok leállni. Miért vannak olyan hatalmas vágyaim?

S ha egyedül vagyok otthon, majdnem sikitok miközbe elégitem ki magam. Nem birok már a vágyaimmal! Állandoan kell, állandoan érzem, hogy muszáj magamhoz nyuljak, naponta többször is. Futokalandjaim voltak, de egyikkel sem mentem el a végs?kig. Már nem birom az állandoan fel fel lángolást...

Legjobb válasz: Attól még hogy szûz vagy dolgoznak a hormonjaid, úgy tûnik jó erõsen. Nem baj ha levezeted a feszültséget és kielégíted magad, de ha már nagyon kellemetlen próbáld meg elterelni a figyelmed, pl sportolj, fáraszd ki magad fizikailag, úgy kevésbé fogod talán kívánni!

Attól még hogy szûz vagy dolgoznak a hormonjaid, úgy tûnik jó erõsen. Nem baj ha levezeted a feszültséget és kielégíted magad, de ha már nagyon kellemetlen próbáld meg elterelni a figyelmed, pl sportolj, fáraszd ki magad fizikailag, úgy kevésbé fogod talán kívánni!
Akkor miért vagy szûz? keféj b+
Persze ez attól függ hogy lány vagy-e mert ez az eset már elég kanosságra utal ha igen! LOL Pasizz be akkor mert még megháborodsz XD!

Lombikosok, mi lehet ez? Kicsit meg vagyok ilyedve, bár tudom nem sikerült.

3db 3napos embriokat kaptam vissza.Ma vagyok et+13.napon.Napi 1ampulla progeszteron injekcíót használok és 2szem Utrogesztánt.A tesztem negatív,tudom nem sikerült.Egész nap szédülök.Tegnap elkezzdtem barnázni(et+12).Az eddigi lombikjaimnál mindig et+14.napra jött meg még utro mellett is és rendesen.Most meg szívárgok,de nem mondanám menstruácíónak.A hasam fel van puffadva.Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is változóan jött meg, amikor nem sikerült. Volt, hogy még teszt elõtt, volt, hogy 4-5 nappal utána. Volt, hogy csak pecsételtem pár napig, máskor meg elöntött. Neked is meg fog jönni valószínûleg. Ha nem vagy jól, szerintem hívd fel az orvosodat holnap. Kívánom, hogy mihamarabb összejöjjön a baba. Nekem 8 lombikom volt, most itt uzsonnáznak az ikreim...

Nekem is változóan jött meg, amikor nem sikerült. Volt, hogy még teszt elõtt, volt, hogy 4-5 nappal utána. Volt, hogy csak pecsételtem pár napig, máskor meg elöntött. Neked is meg fog jönni valószínûleg. Ha nem vagy jól, szerintem hívd fel az orvosodat holnap. Kívánom, hogy mihamarabb összejöjjön a baba. Nekem 8 lombikom volt, most itt uzsonnáznak az ikreim...
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ gratulálok az ikrekhez.Én azért nem értem ezt a vérzést, mert eddig nem ilyen volt mindig egyformán elöntött a vér.És a haspuffadás mitõl lehet?
Nekem szintem minden lombiknál máshogy volt. Volt amikor egyáltalán nem jött meg progipótlás melett volt, amikor et+14en jött meg, de olyan is, hogy et+9en. Viszont a puffadás és rossz lét akár hyperstimus tünet is lehet.
A kérdező hozzászólása: most nagyon odafigyeltem a hyperstimura, a tegnap kivételével.Napi 40dkg hust ettem 3liter víz mellett.Sajnos a tegnapi nap kikészültem, mert ugye nega lett a teszt és egész nap sírtam, nem igazán ettem, de elõtte is megvolt a haspuffadásom mikor rendesen ettem a hust.Beültetéskor se vizem nem volt se nem volt nagy a petefészkem.
Van, hogy az emberi hiába figyel oda. Sajnos errõl tudnék mesélni, de reméljük nem ez van nálad.
Szia! Most az utolsó lombiknál nekem ugyanez volt! Nagyon puffadtam, ET+9 naptól barnázgattam, de nem jött meg rendesen! Mikor abbahagytam az Utrot, kb 2-3 nap múlva megjött és ezzel párhuzamosan a haspuffadás is csökkent, majd teljesen elmúlt! Azért szerintem hívd fel a dokidat, én is azt tettem, mert az elõzõ kettõnél nekem sem voltak ezek a tünetek!

Apukám január 12én halt meg, de csak március 7én lett beadva a papír! Lehetséges, hogy ebben a hónapban már kapok árvaellátást? Bar meg semmi papirt nem kaptunk! Lehetséges e későbbi utalás, vagy már csak következő hónapban?

Legjobb válasz: Mindenekelõtt fogadd részvétem! Nem tudom, hogy az én példámon keresztül mennyire lehet általánosítani: Apa halála utáni hónapban adtam be az árvaellátási kérelmet, halálnak egy éves évfordulóján utaltak elõször (vagy akkor jött meg a papír, hogy hamarosan utalni fognak, sajnos nem emlékszem). Ekkor visszamenõleg megkaptam az eltelt idõre járó árvaellátás összegét. Az elbírálás gyakran hosszabb idõszakot ölel fel.

Mindenekelõtt fogadd részvétem! Nem tudom, hogy az én példámon keresztül mennyire lehet általánosítani: Apa halála utáni hónapban adtam be az árvaellátási kérelmet, halálnak egy éves évfordulóján utaltak elõször (vagy akkor jött meg a papír, hogy hamarosan utalni fognak, sajnos nem emlékszem). Ekkor visszamenõleg megkaptam az eltelt idõre járó árvaellátás összegét. Az elbírálás gyakran hosszabb idõszakot ölel fel.
Ismerõsnek Édesanyja halt meg, de neki nem volt olyan hosszú idõ az elbírálás, mint az elõzõ válaszolónak. Ha adott hó 7-én adtad be a papírt, abban a hónapban már tuti nem utalnak, de én a helyedben a következõben sem reménykednék. Inkább május, az már szinte tuti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!