Találatok a következő kifejezésre: Azzal ártoka ha ott (2 db)

Azzal ártoka bőrömnek ha ott ahol pattanás van lemosom egy ecetes vattakoronggal?

Legjobb válasz: Szerintem nem, de ha ezt fertõtlenítés céljából használod, akkor többet ér egy csepp apukád arcszeszébõl vagy egy olyan parfümbõl, ami alkoholt tartalmaz.

Szerintem nem, de ha ezt fertõtlenítés céljából használod, akkor többet ér egy csepp apukád arcszeszébõl vagy egy olyan parfümbõl, ami alkoholt tartalmaz.
Arcra a legjobb fertõtlenítõ a spiritusz szalicilátusz, kérd a patikustól... A legtöbb pattanás elleni krém egyépként szalicilt tartalmaz...

Harom honapos es negy napos terhes vagyok. Ha olyan bugyit illetve fehernemut hordok ami egy kicsit szorosabb a hasamon. Azzal artok a babanak? Vagy nyomja ot? Ilyenkor is lehet amugy hordani tanga bugyit is?

Legjobb válasz: Szia. Lehet tangát hordani, de azért kerüld a túl szûk, kényelmetlen ruhadarabokat, bugyikat ilyenkor. Minden jót! 37 hetes kismama.

Szia. Lehet tangát hordani, de azért kerüld a túl szûk, kényelmetlen ruhadarabokat, bugyikat ilyenkor. Minden jót! 37 hetes kismama.
Ne hordjál olyat ami nyom, vagy kényelmetlen! Tangát lehet nyugodtan. Boldog babavárást! 37hetes kismami
tangát lehet nyugodtan, én is azt hordok csak vegyél nagyobb méretett ha szorit én is azt tettem, 27heteske


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!