Találatok a következő kifejezésre: Azt vettem hogy a (2267 db)

A kérdező hozzászólása: Többször is vettek vért! Elírtam :D
Nem, ennek semmi köze a nemi hormonokhoz. A parathormon a kálciumháztartást szabályozza a szervezetdben, a csontok, fogak szilárdságát
A kérdező hozzászólása: Csak agódtam emiatt mert azt hittem hogy a hormonnal van a baj. Akkor késõn érõ lennék??
A kérdező hozzászólása: Igen. Az egyik mellékpajzsmirigyemet fogják kivenni .
arra mondta, hogy más hormonoddal nincs baj. A mellékpajzsmirigy elég önállóan mûködõ szerv.
A kérdező hozzászólása: Hát nálam van. Mondjuk szerintem is mondta volna...
A kérdező hozzászólása: Ezt mire mondtad hogy: Nincs. ?
Nálad van a leleted, nem? Ott van rajta a mért adat és a referencia értékek, de biztosan mondták volna ha valami más bajod is van. Jobbulást!
Nincs.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk olvastam már hogy még 15-16 évesen mutálhatok még. Csak már 13-14 éves embereknek már mély vagy mutál nekik. Ez engem zavar egy kicsit. De majd akkor én is elkezdek egyszer.
amúgy ha nem írtatok adás-vételit, akkor úgyse tudja visszakérni, legalábbis nem valószínû, hogy az eladó jófej lenne, ha ilyen szarokat árul...:D
Ha tudod vidd vissza és kérd vissza a pénzed ha nem akarod magad megszívatni.
Újabb balek.
"Újabb balek." Mindig is voltak, vannak és lesznek. Az evolúció könyörtelen.
Kicsit bonyolult, de megoldható. Klón S3 esetében ezt kell csinálni: -leveszed a hátlapot -kiszeded az akksit -az akksi érintkezõjéhet odateszel egy kb fél cm átmérõjû vasrudat -kõmûves kalapács segítségével akkorát vágsz a rúdra hogy a teló kettétörik -most hogy kihasználtad a klón adta lehetõségeket, vegyél egy telefont. Nem klónt, telefont.
ZTE Blade III-at is kaptál volna ezért az árért.
tényleg, és mennyiért vetted? xD
a klónokra nincs szoftverfrissités, az van csak rá amit ráraktak a gyárban
Sok értetlen és nem hozzáértõ emberke van itt :) Igenis lehet a klón telókhoz redszert szerezni... s3 klón azaz "android i9300 Clone" telefonhoz is van sok-sok fõzött rom amit használók készítettek majd közzétettek az interneten. A telepítéshez pedig nem kell mást tenned, mint memóriakártyával rendelkezõ telefonodat ROOT-olni kell majd feltenni egy Recovery programot! A memóriakártyára rá kell tenni a lelöltött "új" rendszert és újraindítani a telefont recovery módban, majd elvégezni a telepítést.. végül újraindítás és tádááá.. az új ROM(rendszer) fogad! Ha további kérdésed lenne, esetleg több segítség kellene írj bátran!! ;)
az csak 1 fajta...nem nevezte meg, melyiket a sok közül...persze, ha az is droidos, akkor igen, de nincs kizárva, hogy egy sima java-s rendszer van rajta...
java-s S3 ra is van rendszer frissítés ( fõzött ROM ) viszont annak semmi értelme, hogy lecseréld.. kb ugyanazt fogja tudni mint a gyári ami rajta van, max máshogy néz ki :/ :) ha androidos a készülék, akkor megéri frissíteni, mert növeli a hardveres openGL teljesítményt, és a rendszerfájlokból álltalában törölnek 1-2 dolgot, ami jelentõsen növeli a teljesítményt is :)
szélhámosok 16-20 ezer között árulják az érintõképernyõs klóntelefonokat a vaterán is: kárpáti rita. úgy adja el, hogy a telefon wifis, tud netezni, aztán kiderül a telefonról, hogy nemsok mindent tud.


Két és fél hetes kislányomnál észre vettem hogy a bal cicijében mintha egy csomó lenne. Mi lehet az?

Legjobb válasz: nem gond az természetes majd az orvos dönti el hogy ki kell -e nyomni késöbb. fiuknál is nézik

nem gond az természetes majd az orvos dönti el hogy ki kell -e nyomni késöbb. fiuknál is nézik
Anyatejes? Ha igen, akkor majd elmúlik, legkésõbb a szopás befejezése után. Az én lányomnak mindkettõben szép nagy csomó volt, aztán elmúlt néhány hét múlva, pedig még mindig szopik.
A kérdező hozzászólása: köszi közben elértem a védõnõt azt mondta természetes majd elmúlik:) )

SZIE-MKK: Mezõgazdasági mérnöki szakon eddig 24 embert vettek fel, de azt írják hogy a kapacitás 15>22. Ez mit jelent akkor?

Nem valószínû ezen a szakon a pótfelvételi?

Legjobb válasz: Akkor nem annyira valószínû.

Akkor nem annyira valószínû.
Vidd orvoshoz, majd õ megmondja
Az az oka hogy félted a pénzt a macskádra.

Azt vettem észre a kutyámon hogy csak nyög és próbál kakilni. Gondolom szorulása van mit tegyek már étvágya sincs? Meg fog halni?

Legjobb válasz: Valószínûleg székrekedése van. Ha nem tart régóta, próbáld itatni, próbálkozz olajos hallal, esetleg parffinoas tejjel. Sokat mozogjon ! (Bár ilyenkor inkább szomorúan gubbasztanak.) Ezzel nem lehet viccelni, ha 2-3 napig nincs javulás állatorvos kell neki sürgõsen! Ott feltehetõen beöntést kap, aztán 2-3 nap múlva minden rendben lesz. :) Majd írd meg, mi történt! Jobbulást!

Valószínûleg székrekedése van. Ha nem tart régóta, próbáld itatni, próbálkozz olajos hallal, esetleg parffinoas tejjel. Sokat mozogjon ! (Bár ilyenkor inkább szomorúan gubbasztanak.) Ezzel nem lehet viccelni, ha 2-3 napig nincs javulás állatorvos kell neki sürgõsen! Ott feltehetõen beöntést kap, aztán 2-3 nap múlva minden rendben lesz. :) Majd írd meg, mi történt! Jobbulást!
Adj neki tejet vagy olajat. Ha holnap se produkál semmit, akkor vidd el dokihoz, hogy kizárja a bélcsavarodást. Az csúnya halála lenne... :S
Ha a négyes fölött van, akkor SHIFT + 4
A kérdező hozzászólása: De azzal felkiáltó jelet ir.
Nekem is, pedig magyar a billentyûzetem. Akkor nyomd meg az ALT GR + É. Hátha van a te angol billentyûzeteden is É.
Vagy itt egy dollár jel, másold ki és illeszd be, ahová kell: $
A kérdező hozzászólása: Igen az volt köszi:)
Ha van rajta É betû akkor az magyar billenytûzet! Az angolok nem használnak ékezeteket!
A kérdező hozzászólása: Köszi már megtaláltam :) )
A kérdező hozzászólása: És kacsa csõrt hogy kell irni abban még tudsz segiteni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!